Forum avocaţi > Drept penal

Dosar penal alcool la volan - Pagina 19

Start 17 18 19 20 Final
 12-06-2018
Vizitator
Mie după 1 an si 3 luni abia mi sa întocmit rechizitoriu..La alcool 1.25 in sange ..inca astept sa ma cheme la tribunal
Răspunde
 13-06-2018
Vizitator
Ombladon a scris pe 12-06-2018:
Mie după 1 an si 3 luni abia mi sa întocmit rechizitoriu..La alcool 1.25 in sange ..inca astept sa ma cheme la tribunal
cu tot cu avocat atata timp?
Răspunde
 13-06-2018
Vizitator
Da ai de dat vreo 4 declaratii la politie ...
Răspunde
 14-06-2018
Vizitator
ce pot face am avut 8,7 alcol ce pot face am nevoie de permis ca plec in olanda si acolo sunt sofer imi pierd locul de munca (((((
Răspunde
 15-06-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Paun Alin a scris pe 14-06-2018:
ce pot face am avut 8,7 alcol ce pot face am nevoie de permis ca plec in olanda si acolo sunt sofer imi pierd locul de munca (((((

In situatia in care valoarea alcoolemiei depaseste nivelul de 0,8 g/l alcool pur in sange, vi se va intocmi dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau cu amenda. Pe toata perioada cercetarilor nu veti avea dreptul de a conduce. Sfatul meu este sa incercati incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei, pentru a obtine o pedeapsa mai blanda.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-06-2018
AvatarRogojanioanarogo@yahoo.com
Vizitator
Buna ziua
Răspunde
 18-06-2018
Vizitator
Buna ziua. Am si eu câteva întrebări daca imi poate da un raspuns cineva care a mai trecut prin asa ceva. Am fost prins in trafic pe un drum slab circulat cu o alcoolemie in fiola de 0,53 la sange prima 0,85iar a doua 0,65, am dat declarații tot ce trebuia si am recunoscut fapta am fost cooperant,. Întrebarea mea este de ce nu mi sa aprobat recalcularea la cererea mea?? Ma gândesc că se putea sa imi iese sub 80... Ce as mai putea face in cazul asta?? Daca intru in audiență cu procurorul am sanse sa imi dea o renuntare?? Va mulțumesc..
Răspunde
 19-06-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
Yoanamea00 a scris pe 18-06-2018:
Buna ziua. Am si eu câteva întrebări daca imi poate da un raspuns cineva care a mai trecut prin asa ceva. Am fost prins in trafic pe un drum slab circulat cu o alcoolemie in fiola de 0,53 la sange prima 0,85iar a doua 0,65, am dat declarații tot ce trebuia si am recunoscut fapta am fost cooperant,. Întrebarea mea este de ce nu mi sa aprobat recalcularea la cererea mea?? Ma gândesc că se putea sa imi iese sub 80... Ce as mai putea face in cazul asta?? Daca intru in audiență cu procurorul am sanse sa imi dea o renuntare?? Va mulțumesc..

Formulati o cerere prin care sa solicitati recalcularea, iar daca aceasta cerere va fi respinsa sau nu veti obtine un nivel al alcoolemiei sub limita legala, solicitati incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 22-06-2018
Vizitator
Buna ziua as vrea sa știu la o alcoolemie de 0,47 alcool pur expirat ce se poate întâmpla..dar problema mai mare că la analiza de sânge mi-a indicat 1,65 1,50 destul de mare precizez ca nu am avut antecedente este prima abatere in 4 ani Multumesc
Răspunde
 22-06-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
Moldovanu George a scris pe 22-06-2018:
Buna ziua as vrea sa știu la o alcoolemie de 0,47 alcool pur expirat ce se poate întâmpla..dar problema mai mare că la analiza de sânge mi-a indicat 1,65 1,50 destul de mare precizez ca nu am avut antecedente este prima abatere in 4 ani Multumesc

Din pacate vi se va intocmi dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau cu amenda. Sfatul meu este sa incercati incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-08-2018
Vizitator
buna ziua.sotul meu a facut accident cu masina a dat in gardul unei famili de romi si era cu un prieten .tin sa mentionez ca prietenul a avut mana rupta cu o zi inainte el asa zike ca a declarat la salvare iar sotul meu era baut la volan si cu vitaza mare.a fost dus la recoltat sange doar o singura data si i-a iesit 1,40 in sange .mai trebe sa mentionez ca el a fost si batut de romi in momentul cand a iesit din masina si pe prietenul lui la fel .i sa luat carnetul si a spus sa asteptam acasa citatie .imi puteti spune va rog daca e posibil caz de puscarie ca suntem constiienti ca dosar penal va fi ..astept un raspuns va rog frumos ..multumesc,
Răspunde
 11-08-2018
Vizitator
buna ziua.sotul meu a facut accident cu masina a dat in gardul unei famili de romi si era cu un prieten .tin sa mentionez ca prietenul a avut mana rupta cu o zi inainte el asa zike ca a declarat la salvare iar sotul meu era baut la volan si cu vitaza mare.a fost dus la recoltat sange doar o singura data si i-a iesit 1,40 in sange .mai trebe sa mentionez ca el a fost si batut de romi in momentul cand a iesit din masina si pe prietenul lui la fel .i sa luat carnetul si a spus sa asteptam acasa citatie .imi puteti spune va rog daca e posibil caz de puscarie ca suntem constiienti ca dosar penal va fi ..astept un raspuns va rog frumos ..multumesc,
Răspunde
 12-08-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Adriana a scris pe 11-08-2018:

De regulă, pentriu acest gen de faptă nu se aplică o pedeapsă așa de gravă, însă trebuie să recunoască fapta și să colaboreze cu organele de cercetare penală. Ar fi foarte util ca soțul dvs să plătească pagubele provocate prin accident și să depună dovada plății despăgubirilor la dosarul penal. E important de știut dacă soțul dvs are antecedente penale.

În fața instanței trebuie să solicite și să facă probe în circumstanțiere, adică în considerarea persoanei inculpatului (de ex: că este un om serios, caracterizare de la locul de muncă, martori etc).

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-08-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
Adriana a scris pe 11-08-2018:

Sotului dvs i se va intocmi dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului si in functie de caz, este posibil sa fie cercetat si pentru savarsirea infractiunii de distrugere, motiv pentru care este indicat sa isi construiasca o aparare eficienta, pentru a obtine o pedeapsa orienta spre minim, cu o modalitate de executare neprivativa de libertate. Ideal ar fi sa solicite incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei.
Referitor la faptul ca a fost agresat fizic, are posibilitatea legala sa depuna o plangere penala impotriva agresorilor, in termen de 90 de zile de la producerea faptei.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 25-08-2018
Vizitator
Buna ziua.Mi.a fost luat permisu pe pasune...Am fost depistat de un echipaj de politie pe pasunea comunala(izlaz)langa un balci (targ)eu vroiam sa parchez masina fiind cat mai ferita de orice pimejdie.Am fost legitimat si m.a intrebat daca am baut,recunoscand ca da rezultatul fiind0.84 in echilotest, dupa care la probele de sange. Le.am platit la o saptamana la IML si de atunci nimic tin sa precizez ca fapta s.a imtamplat acum o luna de zile. Intrebarea mea este: de ce sunt pasibil in cazul meu fiind pe o pasune in apropierea unui balci si in cat timp ma va chema pt declaratii la politie?
Răspunde
 26-08-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
Cristi a scris pe 25-08-2018:
Buna ziua.Mi.a fost luat permisu pe pasune...Am fost depistat de un echipaj de politie pe pasunea comunala(izlaz)langa un balci (targ)eu vroiam sa parchez masina fiind cat mai ferita de orice pimejdie.Am fost legitimat si m.a intrebat daca am baut,recunoscand ca da rezultatul fiind0.84 in echilotest, dupa care la probele de sange. Le.am platit la o saptamana la IML si de atunci nimic tin sa precizez ca fapta s.a imtamplat acum o luna de zile. Intrebarea mea este: de ce sunt pasibil in cazul meu fiind pe o pasune in apropierea unui balci si in cat timp ma va chema pt declaratii la politie?

Conform Codului Penal, infractiunea consta in "conducerea pe drumurile publice a unui vehicul" de catre o persoana care, la momentul prelevarii mostrelor biologice, are o imbibatie alcoolica de peste 0,80 g/l alcool pur in sange, astfel ca va trebui sa va construiti o aparare eficienta pentru a obtine o eventuala clasare sau renuntare la urmarirea penala, in caz contrar riscand o pedeapsa cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau amenda.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 30-08-2018
Vizitator
Buna ziua! Cand se poate face Acordul de recunoastere a vinovatiei si mergand pe varianta simplificata ?Atunci cand voi fi chemat la parchet sau mai devreme?precizez ca situatia financiara nu imi permite angajarea unui avocat. Multumesc
Răspunde
 31-08-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
Cristi a scris pe 30-08-2018:
Buna ziua! Cand se poate face Acordul de recunoastere a vinovatiei si mergand pe varianta simplificata ?Atunci cand voi fi chemat la parchet sau mai devreme?precizez ca situatia financiara nu imi permite angajarea unui avocat. Multumesc

Pentru incheierea Acordului de recunoastere a vinovatiei, asistenta juridica este obligatorie. Acordul se solicita in faza urmaririi penale.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 25-09-2018
Vizitator
Buna ziua . Am ai eu un dosar pt alcool care sa judecat. Ap primit 2 ani de supraveghere ai permisul reținut pe perioada de supraveghere. Dacă fac apel la curtea de apel am sanse la redobandirea premierului mai repede.
Multumesc anticipat.
Răspunde
 26-09-2018
Vizitator
Ombladon a scris pe 12-06-2018:

ce ai mai facut? Te au chemat la tribunal?
Răspunde
RăspundeStart 17 18 19 20 Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.