|
20-02-2018 |
 | Geo Vizitator |
| Bună ziua a-și vrea sa știu și eu cum și ce se întâmplă am condus în autoturism și cu alcoolemie 1 la mie în aer expirat și nu aveam permis dar aveam școală valabila și la luat după fapta ce îmi face îl anulează sau îl suspenda?? | |
|
|
|
21-02-2018 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Geo a scris pe 20-02-2018: Bună ziua a-și vrea sa știu și eu cum și ce se întâmplă am condus în autoturism și cu alcoolemie 1 la mie în aer expirat și nu aveam permis dar aveam școală valabila și la luat după fapta ce îmi face îl anulează sau îl suspenda?? Buna ziua, Dupa ce veti fi judecat de instanta, probabil veti fi condamnat la o anumita pedeapsa si in functie de circumstantele dvs. personale, pedeapsa va fi suspendata sau va trebui sa o executati efectiv. Prin hotararea de condamnare instanta poate sa va interzica sa mai conduceti autovehicule pe o perioada intre 1 an si 5 ani. In ceea ce priveste permisul de conducere, hotararea de condamnare atrage automat anularea permisului de conducere (daca exista). | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
21-02-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Geo a scris pe 20-02-2018: Bună ziua a-și vrea sa știu și eu cum și ce se întâmplă am condus în autoturism și cu alcoolemie 1 la mie în aer expirat și nu aveam permis dar aveam școală valabila și la luat după fapta ce îmi face îl anulează sau îl suspenda?? Din pacate veti fi acuzat de savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau cu amenda, in concurs cu infractiunea de conducere a unui vehicul fara a poseda permis, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani. Situatia este destul de delicata, insa in functie de circumstantele personale si de apararea pe care veti intelege sa o formulati, puteti obtine o pedeapsa cu o modalitate de executare neprivativa de libertate. Permisul se va anula. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
23-02-2018 |
 | Elvis331 Vizitator |
| Ce s-ar întâmpla dacă eu nu am avocat și dosar e da 5 luni la parchet | |
|
|
|
23-02-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Elvis331 a scris pe 23-02-2018: Ce s-ar întâmpla dacă eu nu am avocat și dosar e da 5 luni la parchet Durata urmaririi penale in astfel de spete este de aproximativ un an sau chiar mai mare. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
23-02-2018 |
| Elvis331 a scris pe 23-02-2018: Ce s-ar întâmpla dacă eu nu am avocat și dosar e da 5 luni la parchet Durata urmaririi penale in astfel de spete este de aproximativ un an sau chiar mai mare. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
28-02-2018 |
 | Yus Vizitator |
| Buna ziua..am primit rechizitoriul acasa...care sunt pasii sunt de acord ce scrie in el....in cat tim primesc ziua pentru instanta sau?? | |
|
|
|
01-03-2018 |
| Yus a scris pe 28-02-2018: Buna ziua..am primit rechizitoriul acasa...care sunt pasii sunt de acord ce scrie in el....in cat tim primesc ziua pentru instanta sau?? Aveți 20 de zile de la data comunicării pentru a formula cereri și excepții cu privire la legalitatea administrării actelor de urmărire penală. Dacă nu aveți de invocat asemenea cereri sau excepții, se va stabili un termen și se va judeca pe fond cauza, iar la acel moment puteți să solicitați ca judecata să aibă loc în baza recunoașterii în totalitate a faptelor reținute, pe baza probelor administrate în cursul urmăririi penale. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
01-03-2018 |
| Yus a scris pe 28-02-2018: Buna ziua..am primit rechizitoriul acasa...care sunt pasii sunt de acord ce scrie in el....in cat tim primesc ziua pentru instanta sau?? In situatia in care nu contestati rechizitoriul, instanta va dispune inceperea judecatii. In practica, primul termen se judecata, dupa cel de pe camera preliminara, se acorda in aproximativ o luna. Daca doriti sa va judecati pe procedura simplificata si recunoasteti in totalitate acuzatiile, limitele de pedeapsa vi se vor reduce cu 1/3. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
12-03-2018 |
 | Yus Vizitator |
| Undeva la 25 februarie imi expira data de a contrazice rechizitoriul si apoi tre sa mai ast aprox o luna pentr primul term de judecata?.multumesc ! | |
|
|
|
12-03-2018 |
| Yus a scris pe 12-03-2018: Undeva la 25 februarie imi expira data de a contrazice rechizitoriul si apoi tre sa mai ast aprox o luna pentr primul term de judecata?.multumesc ! Dupa verificarea legalitatii sesizarii instantei se va stabili primul termen de judecata pe fondul cauzei.. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
05-04-2018 |
 | Yus Vizitator |
| Aveti idee cat poate dura pina la primul termen?in cat timp pot afla ?? | |
|
|
|
06-04-2018 |
| Yus a scris pe 05-04-2018: Aveti idee cat poate dura pina la primul termen?in cat timp pot afla ?? Daca nu se formuleaza cereri si exceptii, dupa un termen de minim 20 de zile, judecatorul constata legalitatea sesizarii instantei si dispune inceperea judecatii. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
21-04-2018 |
 | Alexandru Vizitator |
| Buna ziua , in data de 17.10.2017 , m-am certat cu prietena mea si dorind sa merg acasa , din nefericire nu am gasit taxi pe aplicatie , am plecat cu masina si am lovit usor un autoturism oprit la semafor , in aparat a rezultat o alcolemie de 1,36 ml/L , am fost condus la IML pentru recoltare , nici astazi nu au venit probele , am dat declaratie la politie , am mers pe recunoastere , problema este ca am baut si am mancat exact inainte sa ma urc in masina , si probele au fost recoltate dupa aproape 2 ore de la producerea evenimentului , mentionez ca am cerut recalcularea retroactiva. Intrebarile ar fi urmatoarele. 1 la ce pedeapsa ma pot astepta neavand cazier. 2 Exista posibilitatea da fiu judecat cu probele sa nu se accepte recalcularea? 3 Am observat ca mai nou instantele aplica amenzi plus munca in folosul comunitatii , sau amanarea aplicarii pedepsei cu termen de supraveghere fara litera g , ce duce la suspendarea dreptului de a conduce pe.perioada de supraveghere , pentru ca asta ar insemna sa stau 5 ,6 ,ani fara permis. Multumesc | |
|
|
|
21-04-2018 |
| Alexandru a scris pe 21-04-2018: Buna ziua , in data de 17.10.2017 , m-am certat cu prietena mea si dorind sa merg acasa , din nefericire nu am gasit taxi pe aplicatie , am plecat cu masina si am lovit usor un autoturism oprit la semafor , in aparat a rezultat o alcolemie de 1,36 ml/L , am fost condus la IML pentru recoltare , nici astazi nu au venit probele , am dat declaratie la politie , am mers pe recunoastere , problema este ca am baut si am mancat exact inainte sa ma urc in masina , si probele au fost recoltate dupa aproape 2 ore de la producerea evenimentului , mentionez ca am cerut recalcularea retroactiva. Intrebarile ar fi urmatoarele. 1 la ce pedeapsa ma pot astepta neavand cazier. 2 Exista posibilitatea da fiu judecat cu probele sa nu se accepte recalcularea? 3 Am observat ca mai nou instantele aplica amenzi plus munca in folosul comunitatii , sau amanarea aplicarii pedepsei cu termen de supraveghere fara litera g , ce duce la suspendarea dreptului de a conduce pe.perioada de supraveghere , pentru ca asta ar insemna sa stau 5 ,6 ,ani fara permis. Multumesc Avand in vedere concentratia mare de alcool, nu vad cu ce v-ar putea ajuta o recalculare. Veti fi cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau cu amenda. Interzicerea exercitarii dreptului de a conduce se poate dispune pentru o perioada cuprinsa intre 1 si 5 ani. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
21-04-2018 |
 | Alexandru Vizitator |
| Pai cum sa nu ajute recalcularea ? Daca probele au fost recoltate dupa doua ore ? Poate atunci ajungea alcoolul din organism la concentratia maxima , posibil ca in urma cu doua ore sa fi avut sub limita legala , adica daca sa consumat imediat inaintea evenimenultui , organismul nu asimileaza. :) Multumesc pentru raspuns!!! | |
|
|
|
22-04-2018 |
| La o concentratie de 1,36 g/l alcool in aerul expirat, nivelul alcoolemiei din sange va fi aproape dublu, astfel ca este putin probabil sa obtineti la recalculare o concentratie sub 0,8 g/l alcool pur in sange, insa daca doriti recalcularea, o puteti solicita. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
01-05-2018 |
 | Adi_lacatus2008@yahoo.com Vizitator |
| buna ziua im puteti zice la sa ma astep la 0.7alcol si accident toate estea leam facut in germania | |
|
|
|
02-05-2018 |
 | Ardelean vasile Vizitator |
| Am fist oprt de politie rutiera satu mare si mia fost retinut permisul pt depasirea limitei de viteza legala . Mentionez ca eu circulam cu viteza de 60km pe pilot automat . Cand deodata ma trezesc c o masina in spatele meu , am geam fumuriu nam dat nici importanta mare doar cand masina din spate ma presa si venea pana in mine infine . Dupa un moment dat am apasat acceleratia crezand ca na e vreun nebun . Atunci pac sirena si pe mine . Eu am accelerat dar pana in 96-98km ca stiam ca daca e ceva sa fie numi poate lua permisu . Dar nea politistul mia zis ca am mers c 109 km pe ora . Pe proces a scris 107 km . Am cerut filmare etc nimic am dat permisu cum se cuvine si la retinut . Doresc sa stiu fac contestatie maine la tribunal . Dar as vrea sa dai in judecata politistul respectiv . Daca e posibil si daca e atmis sa faca asa ceva ??? Prima data oprit nu am abateri nu am nici o amenda nimic .. | |
|
|
|
02-05-2018 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Adi_lacatus2008@yahoo.com a scris pe 01-05-2018: buna ziua im puteti zice la sa ma astep la 0.7alcol si accident toate estea leam facut in germania Bună ziua, Va trebui sa intrebati un avocat din Germania de întrucât veti fi judecat dupa legislatia germana. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |