Forum avocaţi > Drept penal

Dosar penal alcool la volan - Pagina 20

Start 17 18 19 20 Final
 15-10-2018
Vizitator
Buna ziua,

Am fost oprit pe data de 07.10.2018 de catre un echipaj de politie, in urma unui control de rutina , si testat cu aparatul etilotest. A rezultat o alcoolemie in aerul expirat de 0,65 mg. Am fost condus de catre echipajul binevoitor la inml pentru recoltare probe de sange ( 2 probe, la interval de o ora ). Sunt convins ca imi va iesi cantitate dubla de alcool in sange. Am cooperat, nu m-am sustras, nu am abateri de nici un fel , cazierul este curat. Treaba este ca fumasem putin cannabis inainte , dar nu am recunoscut. Imi vor iesi in sange, sau probele de laborator sunt strict pentru alcoolemie, si atat ? Ma gandesc sa ma duc rapid sa platesc analizele la medicina legala si sa vad cum decurge ancheta. Ma puteti sfatui daca sa imi iau un avocat, sau sa recunosc fapta, sa recunosc ca regret si ca nu mai imi trebuie in viata mea alcool, mai ales la volan si sa apelez la un avocat din oficiu ? Refuz sa cred ca pot face puscarie pentru cateva beri , in conditiile in care nu am produs nici un prejudiciu nimanui si refuz de asemenea sa cred ca voi fi judecat ca un nenorocit care POATE omora pe cineva, in conditiile in care NU am facut-o. Va multumesc anticipat ! Stima.
Răspunde
 16-10-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Tony GXG a scris pe 15-10-2018:
Buna ziua,

Am fost oprit pe data de 07.10.2018 de catre un echipaj de politie, in urma unui control de rutina , si testat cu aparatul etilotest. A rezultat o alcoolemie in aerul expirat de 0,65 mg. Am fost condus de catre echipajul binevoitor la inml pentru recoltare probe de sange ( 2 probe, la interval de o ora ). Sunt convins ca imi va iesi cantitate dubla de alcool in sange. Am cooperat, nu m-am sustras, nu am abateri de nici un fel , cazierul este curat. Treaba este ca fumasem putin cannabis inainte , dar nu am recunoscut. Imi vor iesi in sange, sau probele de laborator sunt strict pentru alcoolemie, si atat ? Ma gandesc sa ma duc rapid sa platesc analizele la medicina legala si sa vad cum decurge ancheta. Ma puteti sfatui daca sa imi iau un avocat, sau sa recunosc fapta, sa recunosc ca regret si ca nu mai imi trebuie in viata mea alcool, mai ales la volan si sa apelez la un avocat din oficiu ? Refuz sa cred ca pot face puscarie pentru cateva beri , in conditiile in care nu am produs nici un prejudiciu nimanui si refuz de asemenea sa cred ca voi fi judecat ca un nenorocit care POATE omora pe cineva, in conditiile in care NU am facut-o. Va multumesc anticipat ! Stima.
Mai mult ca sigur valoarea alcoolemiei va depasi limita de 0,8 g/l alcool pur in sange, motiv pentru care vi se va intocmi dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului si a altor substante, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau cu amenda. Sfatul meu este sa incercati incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-10-2018

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
A fost anulat permisul de conducere PRIN PEDEAPSA COMPLEMENTARA. İ

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-10-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Tony GXG a scris pe 15-10-2018:
Buna ziua,

Chiar dacă recunoașteți fapta și circumstanțele săvârșirii, consider că trebuie să angajați un avocat deoarece este necesar să aveți o apărare corespunzătoare pentru limitarea consecințelor faptei,

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-10-2018
Vizitator
Buna ziua,A fost oprit si testat cu aparatul alcooltest ,a iesit 0,46 nu am mers la sange ,am primit sentinta ca nu am voie sa conduc niciun fel de autovehicul timp de un an.A trecut acel an ,ce este de facut?Multumesc
Răspunde
 18-10-2018

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Pandrea Daniel a scris pe 18-10-2018:
Buna ziua,A fost oprit si testat cu aparatul alcooltest ,a iesit 0,46 nu am mers la sange ,am primit sentinta ca nu am voie sa conduc niciun fel de autovehicul timp de un an.A trecut acel an ,ce este de facut?Multumesc

Mergeti la politie si depuneti o cerere prin care sa vi se restituie permisul de conducere... daca nu-l aveti.
Daca il aveti, puteti conduce.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 01-12-2018
Vizitator
Buna ! Eu am o problema mai complicata in germania.. acum cam o luna jumate ma oprit pentru un test droguri , am avut destul incat sa primesc 500 euro si o luna carnetul suspendat ,inca nu mia venit instiintarea da sunt la prima abatere si cam acolo ma astept , si azi noapte am condus masina mea beut cu alcolemia de 0,51 in aer , mia fugit masina in sanţ nu am atins pe nimeni nu am patit nimic doar ca cei din spate au sunat rapid la politie ...carnetu ii la politie deocamdata , Ce mi se poate intampla cum ma catalogeaza? , iau pedepsele separat sau ?
Răspunde
 01-12-2018
Vizitator
Buna seara.Pe data de 31 martie 2018 am consumat bauturi alcolice la un bar din apropierea locuintei si am urcat la volan venind spre casa la mai putin de 10 metri de parcare am fost oprit de un echipaj de politie rutiera si am suflat in etilotest si a iesit o alcolemie de 1la mie si in singe 2 mentionez ca am cooperat cu cei de la politie si nu am opus rezistenta.Eu sunt posesor al permisului de conducere avind toate categoriile. Intrebarea mea este.La ce sa ma astept ca pedeapsa. Se poate plati amenda penala si sa primesc perisul inapoi? Mentionez ca nu am lovit masina sau alte incidente .La ce sa ma astept in cazul meu? Va multumesc anticipat
Răspunde
 02-12-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
Aurel a scris pe 01-12-2018:
Buna seara.Pe data de 31 martie 2018 am consumat bauturi alcolice la un bar din apropierea locuintei si am urcat la volan venind spre casa la mai putin de 10 metri de parcare am fost oprit de un echipaj de politie rutiera si am suflat in etilotest si a iesit o alcolemie de 1la mie si in singe 2 mentionez ca am cooperat cu cei de la politie si nu am opus rezistenta.Eu sunt posesor al permisului de conducere avind toate categoriile. Intrebarea mea este.La ce sa ma astept ca pedeapsa. Se poate plati amenda penala si sa primesc perisul inapoi? Mentionez ca nu am lovit masina sau alte incidente .La ce sa ma astept in cazul meu? Va multumesc anticipat

Pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului riscati o pedeapsa cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau amenda, iar permisul de regula se anuleaza, in functie de modalitatea de executare a pedepsei pe care o veti primi. Sfatul meu este sa incercati incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-12-2018
Vizitator
Buna sara Daca am primit amenda penala, cand primesc permisul?
Dupa 1 an? Multumesc
Răspunde
 09-01-2019
Vizitator
Buna ziua am si eu o problema daca ma-ti putea ajuta pe data de 26.08.2018 am fost oprit de un echipaj de politie si la verificare mi sa pus fiola si mi-a iesit 0,43 alcol pur in aerul expirat am fost dus la probe si mi sau luat doua probe la aproximativ o ora una dupa alta am fost si am platit analizele dar nici in data de azi 09.01.2019 nu am primit nici un raspuns tin sa precizez ca sunt la prima abatere am cazierul curat la ce masi putea astepta si care sunt sansele sa numi anuleze permisul si pe cat timp ar putea sa mil retina va multumesc anticipat
Răspunde
 10-01-2019

Bucuresti
0746938774
Facebook
Mihai a scris pe 09-01-2019:
Buna ziua am si eu o problema daca ma-ti putea ajuta pe data de 26.08.2018 am fost oprit de un echipaj de politie si la verificare mi sa pus fiola si mi-a iesit 0,43 alcol pur in aerul expirat am fost dus la probe si mi sau luat doua probe la aproximativ o ora una dupa alta am fost si am platit analizele dar nici in data de azi 09.01.2019 nu am primit nici un raspuns tin sa precizez ca sunt la prima abatere am cazierul curat la ce masi putea astepta si care sunt sansele sa numi anuleze permisul si pe cat timp ar putea sa mil retina va multumesc anticipat

Din pacate este posibil ca valoarea alcoolemiei sa depaseasca nivelul de 0,8 g/l alcool pur in sange, caz in care vi se va intocmi dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, infractiune pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau cu amenda.
Sfatul meu este sa incercati incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei.
In ceea ce priveste perioada de solutionare a urmaririi penale, aceasta variaza, insa in medie durata este de aproximativ un an.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-01-2019
Vizitator
una ziua.
Am fost oprită de către poliția rutieră și am avut o alcoolemie in aer expirat de 0,59 . Am plătit analizele la IML și au ajuns destul de rapid cu rezultatul final 1.20 și a doua proba 1,10. Am fost sunată de poliție ptr o recalculare . Săptămâna asta trebuie sa merg la IML sa o plătesc .
As vrea sa știu cât timp durează recalcularea dacă plătesc analizele . Și cât ar putea sa scadă dacă eu am băut 2 căni de vin in intervalul orelor 12-14 și am mâncat o slata de legume intre orele menționate 12-14 .(50 kg , 1,64 m ) Iar poliția m-a oprit la ora 15 .
Nu am fost oprită niciodată de poliție și nu am antecedente , nici amenzi , nici puncte de penalizare , nici accidente .
Va mulțumesc mult . Un răspuns m-ar ajuta enorm
Răspunde
 14-01-2019

Bucuresti
0746938774
Facebook
Emilia Emilia a scris pe 14-01-2019:
una ziua.
Am fost oprită de către poliția rutieră și am avut o alcoolemie in aer expirat de 0,59 . Am plătit analizele la IML și au ajuns destul de rapid cu rezultatul final 1.20 și a doua proba 1,10. Am fost sunată de poliție ptr o recalculare . Săptămâna asta trebuie sa merg la IML sa o plătesc .
As vrea sa știu cât timp durează recalcularea dacă plătesc analizele . Și cât ar putea sa scadă dacă eu am băut 2 căni de vin in intervalul orelor 12-14 și am mâncat o slata de legume intre orele menționate 12-14 .(50 kg , 1,64 m ) Iar poliția m-a oprit la ora 15 .
Nu am fost oprită niciodată de poliție și nu am antecedente , nici amenzi , nici puncte de penalizare , nici accidente .
Va mulțumesc mult . Un răspuns m-ar ajuta enorm

Avand in vedere primul rezultat, in urma recalcularii, nivelul alcoolemiei cu siguranta va depasi limita de 0,8 g/l alcool pur in sange, astfel ca veti fi cercetata pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau cu amenda. Sfatul meu este sa solicitati incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 23-01-2019
Vizitator
Buna ziua pe data de 26,08.2018 am fost oprit de politie un simplu control de rutina si am fost depistat cu o alcolemie de 0,43 in fiola am fost dus la iml mi sau luat 2 probe de sange .dupa 2 saptamani am fost si am achitat analizele iam dat chitanta pentru achitarea analizelor la politistul constatator .si mia zis sa astept pana ma cheama el . astazi 23,01,2019 nu am primit nici un raspuns am fost la el si lam intrebat de analize dar nu vrea sa mi le comunice a zis ca trebuie sa mai astept dar mia comunicat ca alcolul in timpul prelevari analizelor de sange erau in scadere ce inseamana asta si la ce mas putea astepta .. este posibil sa imi anuleze permisul de conducere si sa-mi dea inchisoare cu suspendare .tin sa mentionez ca is la prima abatere . si mam reglementat la toate ordinelor agentilor care mau orpit .. va rog sa ma ajutati cu un raspuns multumesc anticipat :(
Răspunde
 24-01-2019

Bucuresti
0746938774
Facebook
Mihai a scris pe 23-01-2019:
Buna ziua pe data de 26,08.2018 am fost oprit de politie un simplu control de rutina si am fost depistat cu o alcolemie de 0,43 in fiola am fost dus la iml mi sau luat 2 probe de sange .dupa 2 saptamani am fost si am achitat analizele iam dat chitanta pentru achitarea analizelor la politistul constatator .si mia zis sa astept pana ma cheama el . astazi 23,01,2019 nu am primit nici un raspuns am fost la el si lam intrebat de analize dar nu vrea sa mi le comunice a zis ca trebuie sa mai astept dar mia comunicat ca alcolul in timpul prelevari analizelor de sange erau in scadere ce inseamana asta si la ce mas putea astepta .. este posibil sa imi anuleze permisul de conducere si sa-mi dea inchisoare cu suspendare .tin sa mentionez ca is la prima abatere . si mam reglementat la toate ordinelor agentilor care mau orpit .. va rog sa ma ajutati cu un raspuns multumesc anticipat :(

Aveti sanse destul de mari ca nivelul alcoolemiei sa depaseasca limita de 0,8 g/l alcool pur in sange, motiv pentru care vi se va intocmi dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau cu amenda. Formulati o cerere la organul de politie care efectueaza urmarirea penala sau la Parchet, pentru a vi se comunica stadiul dosarului.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 25-01-2019
Vizitator
ggggg
Răspunde
 25-01-2019
iasi
0752964215
mihai_bm@yahoo.com
Facebook
Buna ziua din pacate ca multi alti am calcat si eu pe bec pe data de 26.08.2018 am fost oprit de politie un simplu control de rutina si am fost depistat cu o alcolemie in aparatul etilotest de 0,43 ,am cooperat cu politisti si mam dus la iml penntru prelevarea probelor de sange mi sa luat o proba de sange apoi la aproximativ 1 ora dupa mi sa luat si a doua proba .dupa o saptamana am fost la iml si am achitat probele de sange . dar nici pana astazi 25.01.2019 nu mi sau comunicat probele de sange ,mi sa comunicat ca in timpul prelevari probelor de sange alcolul era in scadere , ce ar trebui sa insemne asta ? . precizez ca sunt la prima abatere , si imi recunosc greseala . am 22 de ani nu gandeam cand mam urcat ametit la volan . sunt fericit acum ca am fost oprit ,daca nu eram acum probabil ca continuam si mai omoram pe cineva . sunt constient de toate . dar de la 18 ani de cand am luat permisul am lucrat numai ca sofer am ramas fara loc de munca .. la ce pedeapsa ma pot astepta .. si daca este posibil sa numi anuleze permisul de conducere .. au trecut 6 luni de zile si nu am primit nici un raspuns nu stiu ce sa fac mar putea ajuta cineva cu un raspuns va multumesc anticipat

brz
Răspunde
 25-01-2019

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Branzoi a scris pe 25-01-2019:
Buna ziua din pacate ca multi alti am calcat si eu pe bec pe data de 26.08.2018 am fost oprit de politie un simplu control de rutina si am fost depistat cu o alcolemie in aparatul etilotest de 0,43 ,am cooperat cu politisti si mam dus la iml penntru prelevarea probelor de sange mi sa luat o proba de sange apoi la aproximativ 1 ora dupa mi sa luat si a doua proba .dupa o saptamana am fost la iml si am achitat probele de sange . dar nici pana astazi 25.01.2019 nu mi sau comunicat probele de sange ,mi sa comunicat ca in timpul prelevari probelor de sange alcolul era in scadere , ce ar trebui sa insemne asta ? . precizez ca sunt la prima abatere , si imi recunosc greseala . am 22 de ani nu gandeam cand mam urcat ametit la volan . sunt fericit acum ca am fost oprit ,daca nu eram acum probabil ca continuam si mai omoram pe cineva . sunt constient de toate . dar de la 18 ani de cand am luat permisul am lucrat numai ca sofer am ramas fara loc de munca .. la ce pedeapsa ma pot astepta .. si daca este posibil sa numi anuleze permisul de conducere .. au trecut 6 luni de zile si nu am primit nici un raspuns nu stiu ce sa fac mar putea ajuta cineva cu un raspuns va multumesc anticipat

În funcție de valoarea alcoolemiei rezulate din testul de sânge se va stabili dacă fapta este de natură penală. dacă proba iese până în 0.8 fapta nu constituie infracțiune. Așteptați rezultatul probei de sânge. dacă se va deschide dosar penal trebuie să mergeți pe recunoașterea faptei. Pedeapsa va fi blândă având de vedere că valoarea alcoolemiei este la limită. În funcție de caz, instanța poate aplica și amânarea aplicării pedepsei ceea ce presupune că vă va fi restituit permisul de conducere.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 26-01-2019

Bucuresti
0746938774
Facebook
Branzoi a scris pe 25-01-2019:

Formulati o cerere la Parchet sau la organul de urmarire penala pentru a va comunica stadiul dosarului, insa raportat la valoarea alcoolemiei, este posibil ca nivelul rezultat in urma prelevarii probelor biologice sa depaseasca limita de 0,8 g/l alcool pur in sange, caz in care vi se va intocmi dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau cu amenda. Sfatul meu este sa solicitati incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei in faza urmaririi penale, pentru a obtine o pedeapsa orientata spre minimul prevazut de lege, cu o modalitate de executare care sa va permita sa va recuperati permisul la finalizarea dosarului.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
RăspundeStart 17 18 19 20 Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.