Forum avocaţi > Drept penal

Dosar penal alcool la volan - Pagina 6

Start  5  6  7   8  Final
 27-01-2016
Vizitator
Buna seara! In vara anului 2014 am fost depistat i o alcoolemie de 0,82 in aer si 1,50 in sânge....am fost cercetat penal si in prima faza am primit 8 luni închisoare cu suspendare si 2 ani cu supraveghere,si zile in folosul comunități....am făcut apel si a fost luat in calcul apelul amanandu-se pedeapsa si înlocuită cu cea de 2 ani cu supraveghere....încă nu am primit plic acasă cu decizia finala si la dosar nu specifica nimic de permis.....exista șansa de al recupera fiind posesor cat.B,C,E,D...daca i-l pot recupera când si cum?! Mulțumesc!
Răspunde
 28-01-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Din pacate in cazul unei condamnari pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, dreptul de a conduce se suspenda.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 28-01-2016
Vizitator
Din câte am citit pe internet nu se pune in discuție anularea permisului ci doar suspendarea pe 90 zile....m-am documentat suficient de bine?!......si odata ce se suspenda pe 90 zile,se mai examinează prin vreun procedeu;ex:13/15 întrebări? Mulțumesc mult! O zi frumoasa!
Răspunde
 08-02-2016
Vizitator
Sal ,la oprit politi pe un prieten si la pus sa sufle in echilotest si i-a iesit 0,87 ,el spune ca a baut 3 litri de vin sec fara apa si 100 g alexandrion intervat 18-00.30 si dimineata la ora 9.30 a suflat ce sanse are sa ii ia permisul pe 3 luni
Răspunde
 09-02-2016

Bucuresti
0746938774
Facebook
Pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, avand o alcoolemie de peste 0,80g/l alcool pur in sange, prietenul dvs risca o pedeapsa cu inchisoarea de la 1 la 5 ani, insa in functie de circumstantele personale ale acestuia, de modul de producere al faptei, de atitudinea procesuala si de apararea pe care intelege sa o construiasca, poate primi o pedeapsa orientata spre minimul special, o modalitate de executare neprivativa de libertate, eventual o amenda.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-02-2016
Vizitator
Bună seara pe data de 31.01.16 am fost prins de politia rutiera la mine în sat cu o alcoolemie de 0.62 în aerul expirat am vrut doar sami mut masina 10 m am mers cu ea sunt la prima abatere am fost dus și la probele de sânge pe care lea plătit eu vreau sami știu consecințele este posibil sami dea cu executare sa fac pușcărie? Și pe cât timp poate sami ia permisu
Răspunde
 10-02-2016
Vizitator
Am refuzat probele biologice
Răspunde
 10-02-2016
Vizitator
Bună seara .
As vrea sa pun o întrebare și dacă sunt binevoitori sa răspundă v-aş fi foarte recunoscător .
Deci, pe 14 feb 2014 am fost prins în trafic în stare de ebrietate . S-a soluționat cazul în 2015 și am primit 2 ani suspendare plus 30 zile în folosul comunității.
Fără sa știu ca s-a dat lege și că pentru orice moped, scuter, s.a. e obligatoriu permis în data de 19 august 2014 am condus din motive bine întemeiate un scuter am fost oprit de un agent și mi s-a întocmit alt dosar neștiind asta ( am aflat după 4 luni)
Întrebarea mea este următoarea, sunt fapte concurente sau sa mă pregătesc pentru ce e mai rău . Va mulțumesc anticipat .
Răspunde
 11-02-2016

Bucuresti
0746938774
Facebook
Din moment ce ati comis o alta fapta penala in timpul termenului de incercare, in momentul ramanerii definitive a celei de-a doua condamnari vi se va revoca acest beneficiu, iar cele doua pedepse se vor contopi.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-02-2016

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua!

Ati comis o alta fapta in perioada termenului de incercare, motiv pentru care la momentul celei de-a doua condamnare veti executa pedeapsa si pt prima fapta.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-02-2016
Vizitator
Sunt puțin confunz și vreau sa înțeleg mai exact, termenul de încercare se numește din momentul în care e definitiva o hotărâre judecătorească sau de când am comis fapta, eu am comis cea dea doua infracțiune la 6 luni după primă neștiind în ce stadiu era permisul meu deoarece analizele erau trimise și se aștepta rezultatul ( cu alte cuvinte nu avea nimeni de unde sa știe cum se va termina acel dosar sau care sunt masurile care se vor lua împotriva mea ) .
Sa înțeleg ca pentru a doua fapta o sa fiu tratat judecat mai bine spus + recidivist ?
Răspunde
 11-02-2016
Vizitator
Sunt puțin confunz și vreau sa înțeleg mai exact, termenul de încercare se numește din momentul în care e definitiva o hotărâre judecătorească pe când eu am comis cea dea doua infracțiune la 6 luni după primă neștiind în ce stadiu era permisul meu deoarece analizele erau trimise și se aștepta rezultatul ( cu alte cuvinte nu avea nimeni de unde sa știe cum se va termina acel dosar sau care sunt masurile care se vor lua împotriva mea ) .
Sa înțeleg ca pentru a doua fapta o sa fiu tratat judecat mai bine spus + recidivist ?
Răspunde
 14-02-2016

Bucuresti
0746938774
Facebook
Veti primi o pedeapsa cu executare in regim de detentie.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 21-02-2016
Vizitator
Pe 14-10-2015 am făcut un mic accident cu mașina fără victime și am fost testat cu alcooltestul0.55 si apoi la probele biologice 1.10 si respectiv 1.oo si de atunci ma tot minte polițistul în cauză! Care ar fi rezolvarea pentru grabirea soluționării cazului???
Răspunde
 02-03-2016
Vizitator
am si eu o suspendare sub supraveghere de 2 ani si asi vrea sa stiu daca pot pleca an strainatate
Răspunde
 03-03-2016

Bucuresti
0762633618
Facebook
Buna ziua!

Pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului, avand o alcoolemie de peste 0,80g/l alcool pur in sange, riscati o pedeapsa cu inchisoarea de la 1 la 5 ani, insa in functie de circumstantele personale, de atitudinea procesuala pe care o veti avea si de apararea pe care intelegeti sa o faceti, puteti primi o pedeapsa orientata spre minimul special, si puteti primi o eventuala amanare a pedepsei.

In situatia in care doriti mai multe informatii, ne puteti contacta la datele de mai jos.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-03-2016

Bucuresti
0762633618
Facebook
Cu ce va minte politistul????? In ce stadiu este dosarul???

Avocat Roxana Dumitru,
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 05-03-2016
Vizitator
dar nu ma lasa sa platesc eu imi spune ca plateste politia
Răspunde
 05-03-2016
Vizitator
cat dureaza un calcul retroactiv si cat poate iesi la alcoolemie 1.10.si 0.90.,am baut 150 ml palinca cu 30 min inainte
Răspunde
 07-03-2016
Vizitator
Odette, sfatuieste-ma te rog.Acum doua zile m-aopritpolitia,si bausem.La alcooltest mi-a iesti 0,52. Si apoiam refuzat sa merg laproba de sange. Deoarece eram intr-o stare de soc, de tot ce mise intampla lapostul de politie. Cum este mai bine sa fac acord de recunoastere a vinovatiei cu procurorul...si sa nu fac nici o contestatie. Mie Politistul nu mi-a spus ca refuzul de prelevare de sange este infractiune, si de aceeaamconsiderat ca nu m-a sustras etilotestului. Ma rog ,ne-am cam ciondranit. Inteleg ca tot ce este peste 0,4% el era obligat sa ma duca la spital, ceea ce nu s-a intamplat.

ce imi recomanzi sa fac,deoarece acest eveniment mi s-a intamplat acum trei zile, sinu stiu cum sa procedez. Nu am abateri, cazier etc.

merci frumos,
Răspunde
RăspundeStart  5  6  7   8  Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.