Forum avocaţi > Drept penal

Dosar penal alcool la volan - Pagina 7

Start  5   6  7  8  Final
 07-03-2016

Este infractiune. Cel mai bine ar fi daca sunteti vinovata sa colaborati cu organele de ancheta.
Răspunde
 30-03-2016
Vizitator
Bună seara,în 08/2015 am fost oprit 0,92 etilotest, 1,80 sânge,am avut prima înfățișare în februarie anul acesta și sa amânat pentru luna mai 2016,ce pot păți, am avocat,specific locuiesc în străinătate de 20 ani,nu am antecedente penale ,Ce se poate întâmpla? Închisoare nu fac în nici un caz,problema este permisul (se poate anula,se suspenda ),avocatul mi a spus ca dacă îmi da cu suspendare permisul nu l mi l anuleaza,specific am fost oprit în incinta portului C-ta,din câte știu incinta portului este drum privat,nu m au oprit cei de la circulație și cei de la TF (politia port ),Vă multumesc
Răspunde
 02-04-2016
Vizitator
Buna seara. Pe fiul meu la prins politia cu masina. Consumase alcol avea 0,36 iau luat permisu avea dreptu la dovada
Răspunde
 10-04-2016
Vizitator
Buna seara.Acum 2 zile am fost si eu oprit de politie pe drum judetean in localitate la ora 0:30 nefiind circulata...in primul randas vrea sa stiu daca ma favoreaza acest lucru mergand 2 km dupa tigari si dupa nevasta mea la lucru.
Alcool in aerul expirat 0.92 probele biologice sau facut dar nu mi-au comunicat rezultatele spunand ca doar medicina legala se ocupa de ea si ca ei doar recolteaza.
2 la mana as vrea sa stiu daca e posibil ca judecatoria sa imi impuna doar amenda penala si anularea permisului sau la ce sa ma astep.
Precizez ca nu am antecedente penale.
Multumesc daca imi raspunde cineva
Răspunde
 11-04-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
David a scris pe 10-04-2016:
Buna seara.Acum 2 zile am fost si eu oprit de politie pe drum judetean in localitate la ora 0:30 nefiind circulata...in primul randas vrea sa stiu daca ma favoreaza acest lucru mergand 2 km dupa tigari si dupa nevasta mea la lucru.
Alcool in aerul expirat 0.92 probele biologice sau facut dar nu mi-au comunicat rezultatele spunand ca doar medicina legala se ocupa de ea si ca ei doar recolteaza.
2 la mana as vrea sa stiu daca e posibil ca judecatoria sa imi impuna doar amenda penala si anularea permisului sau la ce sa ma astep.
Precizez ca nu am antecedente penale.
Multumesc daca imi raspunde cineva

Din pacate vi se va intocmi dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani, insa cu o aparare eficienta si in functie de circumstantele personale si atitudinea procesuala pe care o veti adopta,puteti obtine o amenda.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 24-04-2016
Vizitator
Buna ziua.As dori si eu un raspuns daca ma poate ajuta cineva.Am avut permis de conducere B.C.CE si atestate profesionale.Pe data de 28 Ianuarie 2016 trebuiea sa plec cu tiru pe comunitate,din pacate am petrecut cu niste prieteni si am baut cam multisor,ma pus cel de jos sa iau masina mica si sa vin acasa ,in drum spre casa am derapat si am intrat cu partea laterala in stalp,dupa 5 minute a aparut politia in care am suflat in aparatu etilotest si mi-a esit 0.88,dupa care am fost la recoltat sange si prima oara si a doua oara,asta sa intamplat pe data de 22 ianuarie 2016.Imi poate spune cineva ce mi se va intampla si daca am sa mai pot recupera vreodata permisu.Nu am avut antecedente niciodata din contra am facut armata si chiar am si lucrat in cadru militar.Va multumesc pt.intelegere
Răspunde
 24-04-2016

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Ciprian a scris pe 22-10-2013:
Buna seara!
In 19 sept 2011 am avut un accident soldat cu pagube materiale, achitate ulterior prin acte notariale. Mentionez ca eram baut. Am suflat in etilotest mi a iesit 0.69 la probele de sange, platite de mine, 1.55 respectiv 1.45 iar calculul retro, din nou achitat de mine, 1.70. Dosarul meu a fost plimbat timp de 2 ani la 3 agenti de politie, abia in septembrie 2013 mi a fost inaintat catre procuratura. Nu alte antecedente. Pedeapsa care o voi primi o voi executa din momentul in care se da sentinta sau de cand a fost inceput dosarul? Nu am dreptul la o dovada de circulatie pana cand se finalizeaza dosarul?

Alcoolemia este mare astfel că este indicat să mergeți pe procedura simplificată de recunoaștere a vinovației (acord) și să folosiți probe în circumstanțiere pentru a obține o condamnare cât mai ușoară.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-05-2016
Vizitator
Buna ziua. Domnule avocat, mi s-a intocmit dosar penal pentru ca eram la volanul unei masini tractate cu numere rosii expirate. Am primit o dovada cu drept de circulatie pentru 30 de zile. Dupa care drebuia semnata..cred.. de procuror si prelungita. La sfarsitul lunii am fost prit din nou in trafic de un echipaj de politie pentru viteza in localitate, mi-au retinut dovada si dandu-mi o suspendare de 90 de zile fara drept de circulatie dar daca iau examenul se reduce la 30 de zile si dupa care sa-mi inapoieze dovada. Am dat examenul, am platit amenda. Dupa 30 de zile am mers sa-mi inapoieze dovada, dar surpriza! in loc de dovada mi-au facut un nou dosar penal spunandu-mi ca prima dovada era total gresita, trebuia sa-mi dea davada de maxim 15 zile nu de 30 de zile. Va rog frumos dati-mi un raspuns ca nu stiu cum sa procedez.Nu mai am nici carnet nici dovada. Multumesc anticipat.
Răspunde
 03-05-2016

Bucuresti
0746938774
Facebook
Situatia dvs este destul de complicata, in sensul ca din moment ce vi s-au intocmit doua dosare penale, va trebui sa va asigurati o aparare eficienta pentru a obtine o pedeapsa neprivativa de libertate.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-05-2016

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua!
Intradevar situatia dvs nu este una roz, data fiind faptul ca aveti doua dosare penale. In acest moment nu va putem ajuta cu prea multe sfaturi, singrul lucru indicat pt dvs ar fi sa apelati la serviciile unui avocet pt a va asigura o aparare eficienta.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-05-2016
Vizitator
buna, Andreea. vreau sa stiu ce s a intamplat cu prietenul tau cu 0.41 alcool pur in aerul expirat. da mi un semn,ceva . mersi mult!!
Răspunde
 08-05-2016

Se calculeaza de la data ramanerii definitive a hotararii penale de condamnare.

Răspunde
 05-06-2016
Vizitator
In data de 28/08/2015 ,la orele 23/00,am fost oprit de politia rutiera ,find verificat cu aparatul etilotest,si avind 0/41 alcool in aerul expirat. Dupa accea am fost dus la sange ,prima proba a iesit 1,15 alcool in sange si a doua 1gr. Dupa care am platit recalculare la mina minovici,si iesind 1,24. Mentionez k toate probele le.am platit eu. Ceva pareri.
Răspunde
 05-06-2016
Vizitator
In data de 28/08/2015 ,la orele 23/00,am fost oprit de politia rutiera ,find verificat cu aparatul etilotest,si avind 0/41 alcool in aerul expirat. Dupa accea am fost dus la sange ,prima proba a iesit 1,15 alcool in sange si a doua 1gr. Dupa care am platit recalculare la mina minovici,si iesind 1,24. Mentionez k toate probele le.am platit eu. Ceva pareri.
Răspunde
 06-06-2016

Bucuresti
0746938774
Facebook
Vi se va intocmi dosar penal pentru savarsire infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, infractiune pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau cu amenda.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-06-2016

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua!
Din pacate se va deschide dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui autovehicul sub influenta alcoolului.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-06-2016
Vizitator
Buna ziua!
In luna noiembrie anul trecut am facut greseala de a conduce un autoturism pe drumurile publice in stare de ebrietate si am produs un accident rutier, mai exact am lovit un copac aflat intr-un rond.In masina eram singur si nu au fost implicate alte persoane in accident si nu am produs alte pagube materiale, in afara de avarierea autovehicolului pe care il conduceam.
Martorii de pe strada au sunat la 112, iar la fata locului au venit un echipaj de politie si unul SMURD, fiindca imi sparsesem nasul de volan (nu a sarit airbagul intrucat nu am avut viteza mare), la aparatul etilotest am avut un rezultat de 0.74, dupa care am fost dus la spital de catre SMURD, unde mi s-au recoltat probele fiziologice si am primit ingrijiri pt nas.
In urma acestei acestei peripetii mi s-a deschis un dosar penal cu vatamare de persoane in curs de cercetare (am inteles ca victima as fi eu), fara drept de a conduce
Problema mea este ca dureaza foarte mult sa primesc o decizie din partea autoritatilor, avand nevoie de permis ca de aer, lucrand ca sofer. Am cerut politistilor de la Udriste (aici se afla momentan dosarul ? ) sa imi ingaduie sa platesc eu testul la IML, intrucat ei deconteaza foarte greu banii catre institut, dar am fost refuzat pe motivtiv ca: "chiar daca platesc inainte , ei oricum le dau cum le vin la mana"( n.r. dosarele) si platesc degeaba mai devreme...
Intrebarile mele sunt:
-Politia si procuratura au vreo obligatie sa rezolve astfel de cazuri intr-o anumita perioada de timp sau pur si simplu cand "le vin la mana"? Cat poate dura, am aproape 7 luni fara ca sa aflu vreo vorba...?
-In momentul in care voi primi in sfarsit o decizie (oricare ar fi ea) perioada aceasta de asteptare va scade in vreun fel din durata pedepsei, se va tine cont de asa ceva?
-Tinand cont ca este prima mea abatere in 10 ani de permis (nu am nici macar o amenda pt parcare/viteza sau ceva de gen) cam la ce pedeapsa sa ma astept din partea procurorului? Sau depinde in mare parte de starea sa de spirit? (am citit despre fel si fel de decizii in cazuri similare)
Va multumesc anticipat si imi cer scuze pt acesta poliloghie, dar am vrut sa ma fac cat mai bine inteles!
Răspunde
 10-06-2016

Bucuresti
0746938774
Facebook
Marian Ion a scris pe 08-06-2016:
Buna ziua!
In luna noiembrie anul trecut am facut greseala de a conduce un autoturism pe drumurile publice in stare de ebrietate si am produs un accident rutier, mai exact am lovit un copac aflat intr-un rond.In masina eram singur si nu au fost implicate alte persoane in accident si nu am produs alte pagube materiale, in afara de avarierea autovehicolului pe care il conduceam.
Martorii de pe strada au sunat la 112, iar la fata locului au venit un echipaj de politie si unul SMURD, fiindca imi sparsesem nasul de volan (nu a sarit airbagul intrucat nu am avut viteza mare), la aparatul etilotest am avut un rezultat de 0.74, dupa care am fost dus la spital de catre SMURD, unde mi s-au recoltat probele fiziologice si am primit ingrijiri pt nas.
In urma acestei acestei peripetii mi s-a deschis un dosar penal cu vatamare de persoane in curs de cercetare (am inteles ca victima as fi eu), fara drept de a conduce
Problema mea este ca dureaza foarte mult sa primesc o decizie din partea autoritatilor, avand nevoie de permis ca de aer, lucrand ca sofer. Am cerut politistilor de la Udriste (aici se afla momentan dosarul ? ) sa imi ingaduie sa platesc eu testul la IML, intrucat ei deconteaza foarte greu banii catre institut, dar am fost refuzat pe motivtiv ca: "chiar daca platesc inainte , ei oricum le dau cum le vin la mana"( n.r. dosarele) si platesc degeaba mai devreme...
Intrebarile mele sunt:
-Politia si procuratura au vreo obligatie sa rezolve astfel de cazuri intr-o anumita perioada de timp sau pur si simplu cand "le vin la mana"? Cat poate dura, am aproape 7 luni fara ca sa aflu vreo vorba...?
-In momentul in care voi primi in sfarsit o decizie (oricare ar fi ea) perioada aceasta de asteptare va scade in vreun fel din durata pedepsei, se va tine cont de asa ceva?
-Tinand cont ca este prima mea abatere in 10 ani de permis (nu am nici macar o amenda pt parcare/viteza sau ceva de gen) cam la ce pedeapsa sa ma astept din partea procurorului? Sau depinde in mare parte de starea sa de spirit? (am citit despre fel si fel de decizii in cazuri similare)
Va multumesc anticipat si imi cer scuze pt acesta poliloghie, dar am vrut sa ma fac cat mai bine inteles!

In primul rand, pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, riscati o pedeapsa cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau amenda. Neavand antecedente, in functie de apararea pe care intelegeti sa v-o formulati in dosar, puteti obtine o pedeapsa orientata spre minimul special, eventual o amenda.
Perioada in care se desfasoara urmarirea penala si cercetarea judecatoreasca variaza si nu au legatura cu durata pedepsei.
Sfatul meu este sa formulati o cerere la organele de cercetare penala pentru a vi se comunica stadiul dosarului.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-06-2016
Vizitator
Buna.Revin iar cu o intrebare.
Prima data ca si exemplu ce s-a intamplat dupa prima postare.Am fost sa platesc la IML sa se demareze dosarul si mi-a iesit 2.10,2.05 la probele de sange...am fost chemat de procuror sa inchei act de recunoastere a vinovatiei care nu a fost aprobat(6luni suspendare permis si 4500lei amenda) astfel am fost chemat a 2a oara si am incheiat alta cu 1 an suspendare si 60 zile munca in folosul comunitatii...aceasta a fost aprobat.An primit citatie pentru 16 Septembrie.
Intrebarea mea este:1.de cand se calculeaza anularea permisului?de la data primirii dovadei fara drept de circulatie sau cand sentinta ramane definitiva?
2.Munca in folosul comunitatii este obligatoriu sau se poate schimba cu plata a unor amenzi?
Răspunde
 09-07-2016
Vizitator
Buna seara .
Mai este de actualitate site-ul? Si daca da asyept si eu un raspuns.
0.56 pe aparat
2 probe la iml in interval de 1 ora, bausem pana la 00:30 cam 8 beri, la 01:30 am mancat ceva usor si am baut un iaurt iar la 02:40 test
Care sunt sanse sa iasa mai mult decat dublu(intre proba 1 si 2 am baiut 1 lintru de apa) si cand si cat de repede vin rezultatele de la iml si cu cine trebuie sa vorbesc in tot acest timp.
Multumesc.
Răspunde
RăspundeStart  5   6  7  8  Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.