Forum avocaţi > Drept penal

Dosar penal alcool la volan - Pagina 5

Start 5  6   7   8  Final
 23-10-2015

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua!
Nu am inteles la ce anume va referiti? Puteti detalia problema dvs??
Pt mai multe informatii, ne puteti gasi la dataele de mai jos.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 23-10-2015
Vizitator
Eu ma refer strict la ridicarea si plata analizelor de catre politie. Inainte se luau si le plateai personal, dar acum dupa noua lege trebuie sa astepti. Se poate urgenta aceasta situatie daca nu exista fonduri si buna vointa din partea organelor de politie? Va multumesc anticipat!
Răspunde
 23-10-2015
Vizitator
buna vreau si eu un raspuns am avut amenda penala am platito dar cheltielile de judecata mi sau oprit la anaf acum care termen se ia sa pot da pentru permis ca in lege scrie 6 luni de la plata amenzi
Răspunde
 06-11-2015
Vizitator
buna ziua,
in urma cu cateva zile,tatal meu a fost oprit in traffic de politie si a fost gasit cu alcoolemie 0.61 in aerul expirat,nu a fost dus la spital pentru analize ...
as dori sa stiu care sunt circumstantele si ce se va intampla ?
multumesc !
Răspunde
 09-11-2015
Vizitator
Pe un prieten del meu la prins la volan cu alcolemie 0,45 si ia facut si la sange ...sunt curioasa cand es analizele de sange ..si ce se intampla dupa ....daca ii face dosar penal sau nu ..????
Răspunde
 12-11-2015
Vizitator
Amanarea aplicarii pedepsei.
Mi s-a intocmit un dosar penal pt conducere sub influenta alcoolului , in instanta pot cere amanarea aplicarii pedepsei? Precizez urmatoarele aspecte: sufar de un handicap la nivelul piciorului stang eu conducand in mod curent o masina modificata,in seara accidentului insa eram la volanul unei masini nemodificate . Am un baiat de 5 ani care sufera de autism pe care trebuie sa il duc la doua zile la terapie autoturismul fiind singura mea cale de a face lucrul asta. Am inteles ca e posibil sa redobandesc permisul ,este real acest lucru?
Răspunde
 24-11-2015
Vizitator
Am reușit sa plătesc eu analizele la IML
125 RON
S a deblocat , poți plăti!
Răspunde
 26-11-2015
Vizitator
recalcularea alcoolemiei se poate faci din banii personali. achiti la Posta suma de 510 lei plus 15 lei taxe postale, in contul INML MINA MINOVICI deschis la Trezoreria sectorului 4,Bucuresti! Contul il are si Politia,ar trebui sa ti-l dea ei! mare grija sa nu vi-l dea gresit !!!
in maxim 2 luni primesti raspunsul !
Răspunde
 26-11-2015
Vizitator
revin si cu contul pt recalcularea alcplemiei@ politia mi l-a dat gresit, nsa am facut eu rost de el:

RO90 TREZ 7042 0G33 0400 XXXX Sector 4, BUCURESTI
COD FISCAL 4420554

taxa recalculare alcoolemie : 510 lei (plus 15 lei taxa postala )
Răspunde
 09-12-2015
Vizitator
buna ziua am fost oprit in data de 1 iunie 2015 de un echipaj de politie ,am fost depistat cu o alcolemie de 0.47 alcool pur in aerul expirat si 0.95 -0.85 la sange as vrea sa aflu daca as putea sa scap doar cu amenda sau cum as putea sa fac sa grabesc dosaru ,mentinez ca politistu care se ocupa de caz e un ... si mam mintit si indus in eroare cu anumite intrebari pe care i le puneam (de exemplu lam intrebat de vreo 5 ori la el sa intreb unde dau a 2 declaratie si ma mintea ca nu stie si biroul celui in cauza era la 5 m.. de al lui )).. Nesimtit)
Răspunde
 17-12-2015

Cel mai sigur vei primi o condamnare cu suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere , iar permisul de conducere iti va sigur anulat in aceasta ipoteza.

Pentru consultatii juridice nu ezitati sa ma contactati.
Răspunde
 23-12-2015
Vizitator
am primit amenda penala pentru alcool la volan .Pe ce perioada maxima mi se poate suspenda permisul?
Răspunde
 26-12-2015
Vizitator
va salut in data 20-12=2015 am fost oprit de un echipaj de politie pe o ulita din sat si am fost testat cu aparatul etilotest cu 0,70 alcool pur in aerul expirat ,am fost dus la analize mi-au recoltat 2 probe de sange acum astept rezultatele mentionez ca am bout vin dupa care am mancat o tochitura si apoi am mai bout un pic de la ultimul pahar pana la oprire in trafic a durat cam 45 minute la ce sa ma astept in continuare ?? cat sa-mi iasa la sange???
Răspunde
 27-12-2015
Vizitator
Salut am si eu aceiasi problema am fost oprit si mi-a esit 0.70 alcol pur in aerul expirat dumneavoastra ce a-ti mai rezolvat puteti sa-mi spuneti si mie va rog.?
Răspunde
 30-12-2015

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna seara!
La probele de sange o sa va iasa o valoare aprox dubla fata de valoarea aratata de etilotes.

In situatia in care doriti mai multe informatii, ne puteti contacta la datele de mai jos.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 17-01-2016
Vizitator
Cind acești procorori si judecători vor înceta cu abuzurile si vor judeca faptele așa cum trebue?
Răspunde
 17-01-2016

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
În astfel de cazuri este mai potrivit ca fapta să fie recunoscută, să fie plătite daunele dacă ele au existat și să se facă o apărare folosindu-se probe în circumstanțiere. Chiar și la alcoolemii mari, dacă nu sunt antecedente penale, se poate obține o pedeapsă minimă.
Contează pentru stabilirea pedepsei circumstanțele săvârșirii faptei, urmările produse sau care s-ar fi putut produce și atitudinea făptuitorului (de recunoaștere a faptei și de colaborare cu organele de cercetare penală, repararea prejudiciului etc).
Cel mai bine este ca toată lumea să se abțină de la consumul de băuturi alcoolice atunci când se urcă la volan.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-01-2016
Vizitator
In urma cu 14ani am avut o condamnare de un an cu suspendare iar in data de15.01.2016 am fost gasit cu 0,66 in aerul expirat in trafic ,cazierul este curat ,intrbarea mea este, poate influenţa acea condamnare la sentinta care o sa se dea va multumesc
Răspunde
 18-01-2016
Vizitator
Buna seara...as avea si eu o intrebare daca se poate...am baut..am condus..am fost judecat ...iar in decizia definitiva primita acum cateva zile am de platit vreo 4500 ron{zile amenda}....nimic despre anularea permisului sau legat de circulatie .....imi poate spune cineva daca voi avea permisul anulat??am inteles ca trebuie sa platesc..dusa chitanta la tribunal..si apoi nu stiu...cum nu sunt in tara si probabil va plati cineva pt mine...vreau sa stiu cat trebuie sa astept acum...multumesc
Răspunde
 19-01-2016
Bucuresti

Bineinteles ca a fost anulat permisul de conducere. İn hotarire este prevazuta si pedeapsa complementara. Cititi cu atentie

Răspunde
RăspundeStart 5  6   7   8  Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.