Forum avocaţi > Drept penal

Dosar penal alcool la volan - Pagina 8

Start  5   6   7  8 Final
 11-07-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Nisfoeanu Ionut a scris pe 09-07-2016:
Buna seara .
Mai este de actualitate site-ul? Si daca da asyept si eu un raspuns.
0.56 pe aparat
2 probe la iml in interval de 1 ora, bausem pana la 00:30 cam 8 beri, la 01:30 am mancat ceva usor si am baut un iaurt iar la 02:40 test
Care sunt sanse sa iasa mai mult decat dublu(intre proba 1 si 2 am baiut 1 lintru de apa) si cand si cat de repede vin rezultatele de la iml si cu cine trebuie sa vorbesc in tot acest timp.
Multumesc.

Buna ziua! Daca pe aparatul etilotest a iesit o valoare de 0,56 g/l alcool in aerul expirat, la recoltarea probelor biologice valoarea va fi aprox. dubla, astfel ca veti depasi limita de 0,80 g/l alcool pur in sange si vi se va intocmi dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului. Durata trimiterii analizelor difera, insa veti fi contactat de catre organele de urmarire penala la venirea rezultatelor.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-09-2016
Vizitator
Buna ziua, in data de 4 mai 2016 am fost oprit de politie pentru control de rutina fiind testat cu aparatul etilotest. 0,66 am avut in aerul expirat si 1,15 la prima proba iar la cea de a doua 1 fix. Am colaborat cu politistiul nu am vorbit urat de atunci m am prezentat la post de soua ori in care am mai dat doua declaratii . Nu mai am nici un fel de abateri am cat B C E si am un loc de munca in afara de aceea ma grabesc. Ce as putea face pentru recuperarea permisului de conducere cat mai repede ? Am inteles ca acum dupa ce ramane decizia definitiva dupa 10 zile imi pot recupera permisul dar cu pot ajunge mai repede in instanta? Am primit acum o luna un plic de la procuror cum ca dosarul a fost trimis in instanta dar cat mai dureaza pana voi fi chemat?
Răspunde
 17-09-2016
Vizitator
Av. Ioana Balc a scris pe 11-11-2013:
Din pacate pt ca e asa mare alcoolemia fata de 0,8 nu prea sunt sanse de amenda. In general in astfel de cazuri, cand cel in cauza nu are antecedente penale se da o pedeapsa suspendata conditionat sau sub supraveghere. Pentru ca ati achitat daunele materiale, e foarte bine, va ajuta la individualizarea pedepsei. Daa recunoasteti fapta, limitele de pedeapsa se reduc cu 1/3. La dumneavoastra e problema ca la recalculare a iesit o valoare a alcoolemiei mult mai mare.
Va invitam pe Facebookul: Avocat Cluj
www.clujavocat.ro
Răspunde
 18-09-2016

Bucuresti
0746938774
Facebook
Vladut a scris pe 14-09-2016:
Buna ziua, in data de 4 mai 2016 am fost oprit de politie pentru control de rutina fiind testat cu aparatul etilotest. 0,66 am avut in aerul expirat si 1,15 la prima proba iar la cea de a doua 1 fix. Am colaborat cu politistiul nu am vorbit urat de atunci m am prezentat la post de soua ori in care am mai dat doua declaratii . Nu mai am nici un fel de abateri am cat B C E si am un loc de munca in afara de aceea ma grabesc. Ce as putea face pentru recuperarea permisului de conducere cat mai repede ? Am inteles ca acum dupa ce ramane decizia definitiva dupa 10 zile imi pot recupera permisul dar cu pot ajunge mai repede in instanta? Am primit acum o luna un plic de la procuror cum ca dosarul a fost trimis in instanta dar cat mai dureaza pana voi fi chemat?

Din pacate, problema dvs. in momentul de fata este ca riscati o pedeapsa cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau amenda. Daca nu ati incheiat un acord de recunoastere in faza urmaririi penale, sfatul meu este sa uzati de procedura simplificata, pentru ca limitele de pedeapsa sa se reduca cu 1/3, iar cu o aparare eficienta puteti obtine o pedeapsa cu o modalitate de executare neprivativa de libertate.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 22-09-2016
Vizitator
Buna ziua! Sper sa primesc si eu un raspuns si as fi foarte recunoscator, in urma cu un an si aproape o luna am avut o alcolemie in etilotest de 0.82, iar sangele a iesit aproape dublu, pagubele materiale pe care le-am cauzat le-am platit, am dat declaratii si incheiat acordul de recunosatere a faptei, iar in urma cu 3 luni am primit o scrisoare cum ca dosarul meu este in "camera libera" dupa care trec 25 de zile si este revizualizat cazul, ce inseamna asta si cam cat ar mai dura toata treaba asta? Ce pedeapsa pot primi si amenda?
Multumesc anticipat!
Răspunde
 23-09-2016

Bucuresti
0746938774
Facebook
Horatiu a scris pe 22-09-2016:
Buna ziua! Sper sa primesc si eu un raspuns si as fi foarte recunoscator, in urma cu un an si aproape o luna am avut o alcolemie in etilotest de 0.82, iar sangele a iesit aproape dublu, pagubele materiale pe care le-am cauzat le-am platit, am dat declaratii si incheiat acordul de recunosatere a faptei, iar in urma cu 3 luni am primit o scrisoare cum ca dosarul meu este in "camera libera" dupa care trec 25 de zile si este revizualizat cazul, ce inseamna asta si cam cat ar mai dura toata treaba asta? Ce pedeapsa pot primi si amenda?
Multumesc anticipat!

In cazul in care ati incheiat un acord de recunoastere a vinovatiei, veti primi pedeapsa prevazuta in acel acord.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-09-2016
Vizitator
Av. Bratulescu Adela a scris pe 23-09-2016:
Horatiu a scris pe 22-09-2016:
Multumesc anticipat!

In cazul in care ati incheiat un acord de recunoastere a vinovatiei, veti primi pedeapsa prevazuta in acel acord.

Mulțunesc, oare nu ştiți cât ar dura până mă judecă? Deja a trecut 1 an şi 2 luni...
Răspunde
 29-09-2016

Bucuresti
0746938774
Facebook
Durata solutionarii variaza, insa daca dosarul a fost trimis la judecatorie, mergeti sa vedeti daca s-a stabilit vreun termen pentru a va prezenta personal in fata instantei de judecata.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 07-10-2016
Vizitator
Buna ziua ! Daca imi iau avocat mi se inainteaza dosarul mai repede la judecatorie ? Bineinteles fara a supara pe cineva ca vin cu avocat sa scap . Si daca m-ar ajuta sa obtin o pedeapsa mai mica decat daca m-as reprezenta singur ? Multumesc .
Răspunde
 12-10-2016
Vizitator
Ma prins politia eram beat la volan in aparatul etilotest mia iesit. 0,46 in aerul expirat. Mau dus la sange unde la prima proba mia iesit.1,15.
La a doua proba.1,0.
Dosarul este ajuns la judecatorie si am 5 luni si nu stiu ce asteapta.
Este cineva care stie de ce dureaza atata ca mia ajuns si rechizitoriul.
Răspunde
 13-10-2016

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Florin a scris pe 07-10-2016:
Buna ziua ! Daca imi iau avocat mi se inainteaza dosarul mai repede la judecatorie ? Bineinteles fara a supara pe cineva ca vin cu avocat sa scap . Si daca m-ar ajuta sa obtin o pedeapsa mai mica decat daca m-as reprezenta singur ? Multumesc .

Buna ziua,

Faptul ca va angajati un avocat nu inseamna obligatoriu ca lucrurile se vor rezolva mai repede sau ca veti primi neaparat o pedeapsa mai mica.

Insa, un avocat va poate asigura ca va sunt respectate intocmai drepturile, ca actele din dosarul de urmarire penala sunt indeplinite corect si poate solicita administrarea de probe care sa fie in folosul dvs. si pe care dvs. nu aveti suficiente cunostinte juridice pentru a le solicita.

Astfel, un avocat nu va poate garanta achitarea/stabilirea unei pedepse mai mici decat in cazuri foarte rare, insa va poate garanta ca se foloseste de toate elementele pentru a va asigura o aparare cat mai buna raportat la cazul dvs. concret.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-10-2016

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Alex a scris pe 12-10-2016:
Ma prins politia eram beat la volan in aparatul etilotest mia iesit. 0,46 in aerul expirat. Mau dus la sange unde la prima proba mia iesit.1,15.
La a doua proba.1,0.
Dosarul este ajuns la judecatorie si am 5 luni si nu stiu ce asteapta.
Este cineva care stie de ce dureaza atata ca mia ajuns si rechizitoriul.

Buna ziua,

Durata de solutionare a dosarelor penale care au ajuns pe rolul instantelor de judecata depinde foarte mult de gradul de incarcare al instantei.
Nu este anormal ca de la momentul inregistrarii dosarului pe rolul judecatoriei sa dureze 6-7 luni pana la momentul in care se fixeaza primul termen de judecata, cu atat mai mult cu cat anterior primului termen de judecata trebuie analizata legalitatea si temeinicia actelor de urmarire penala in faza camerei preliminare.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-10-2016

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua!
Sfatul meu este sa mergeti totusi pana la judecatorie si sa va mai interesati care este stadiul dosarului.
A trecut destul de mult timp si trebuia pana acum sa se verificie macare legalitatea sesizarii instantei.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-10-2016
Vizitator
Deci in final ma duc la judecatorie,sau ce sa fac eu am rechizitoriul dosarul stiu sigur cai ajuns la tribunal eu vreau sa plec din tara majoritatea imi zic de amenda alti de puscarie, am permisul de 3 anii nam avut alte atencedente cu permisul.
Nu stiu ce sa fac datimi un sfat pe scurt va rog din inima.
Răspunde
 14-10-2016

Bucuresti
0746938774
Facebook
Alex. a scris pe 13-10-2016:
Deci in final ma duc la judecatorie,sau ce sa fac eu am rechizitoriul dosarul stiu sigur cai ajuns la tribunal eu vreau sa plec din tara majoritatea imi zic de amenda alti de puscarie, am permisul de 3 anii nam avut alte atencedente cu permisul.
Nu stiu ce sa fac datimi un sfat pe scurt va rog din inima.

Pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, riscati o pedeapsa cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau amenda. In cazul in care recunoasteti faptele asa cum au fost retinute in rechizitoriu si urmati procedura simplificata, limitele de pedeapsa se reduc cu 1/3.
Sfatul meu este sa va prezentati la fiecare termen de judecata pentru a putea beneficia de o pedeapsa cu o modalitate de executare neprivativa de libertate, deoarece in cazul in care nu va veti prezenta personal riscati aplicarea unei pedepse privative de libertate.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 15-10-2016
Vizitator
Scuzati va rog astazi am vb cu cineva si mia zis sa pun un avocat ca baga avocatul mai repede dosarul pe rol si am mai multe sanse. Eu sincer nu stiu ce sa fac. Cica au mai fost cazuri si au scapat oamenii chiar asa.rau este. Datimi un curs de urmat ,in sensul sa fac.???
Vreau sa stiu de unde sa incep pentru ca sincer imi mancam painea cu permisul si nu stiu cum sa fac mai repede rost de el. Sau macar sa stiu una.si buna.
Răspunde
 17-10-2016

Bucuresti
0746938774
Facebook
Alex a scris pe 15-10-2016:
Scuzati va rog astazi am vb cu cineva si mia zis sa pun un avocat ca baga avocatul mai repede dosarul pe rol si am mai multe sanse. Eu sincer nu stiu ce sa fac. Cica au mai fost cazuri si au scapat oamenii chiar asa.rau este. Datimi un curs de urmat ,in sensul sa fac.???
Vreau sa stiu de unde sa incep pentru ca sincer imi mancam painea cu permisul si nu stiu cum sa fac mai repede rost de el. Sau macar sa stiu una.si buna.

Problema dvs in momentul de fata nu este permisul de conducere, ci faptul ca riscati o pedeapsa privativa de libertate.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 19-10-2016
Vizitator
Tin sa va multumesc din inima doamna bratulescu adela. Cred ca acm nu mai ramane decat de asteptat termenul sa imi dea judecata am recunoscut tot am facut tot ce miau zis. Dar nu stiu oare mai are rost sa pun un avocat dupa ce eu am recunoscut tot si vreau sa fiu drept adika nu vreau sa mint sau sa pun oamenii sa isi stoarca capul pentru mine pentru cai vina mea si vreau sa fiu judecat drept mam interesat dosarul meu este de 34 zile la judecatorie doar ca siau facut treaba greu si na. Acm sufar incet ai bine.
Zicetimi o ultima intrebare are rost sa pun un avocat...?
Va multumesc din inima pentru raspunsuri
Răspunde
 20-10-2016

Bucuresti
0746938774
Facebook
Ramane la latitudinea dvs. daca doriti sa va angajati un avocat sau nu.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 20-10-2016

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Este decizia dvs daca doriti sa apelati la serviciile unui avocat sau nu. Chiar daca ati recunoscut si vreti sa fiti judecat drept, impreuna cu un avocat va puteti face o aparare eficienta.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
RăspundeStart  5   6   7  8 Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.