|
26-05-2019 |
 | Vizitator Vizitator |
| Buna ziua am si eu o întrebare soțul meu are o condamnare de 3 ani si 2 luni..cat executa din aceasta daca nu are referate si iese la munca acesta participând si la cursuri va mulțumesc | |
|
|
|
26-05-2019 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Vizitator a scris pe 26-05-2019: Buna ziua am si eu o întrebare soțul meu are o condamnare de 3 ani si 2 luni..cat executa din aceasta daca nu are referate si iese la munca acesta participând si la cursuri va mulțumesc Sotul dvs poate fi liberat conditionat dupa executarea fractiei de 2/3 din pedeapsa. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
17-07-2019 |
 | Vizitator Vizitator |
| Ginerele meu are de ispasit o pedeapsa de trei ani ,va rog sa mi spuneti cum se calculeaza ,dupa cat timp este pus in libertate | |
|
|
|
18-07-2019 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Vizitator a scris pe 17-07-2019: Ginerele meu are de ispasit o pedeapsa de trei ani ,va rog sa mi spuneti cum se calculeaza ,dupa cat timp este pus in libertate Ginerele dvs poate solicita liberarea conditionata dupa executarea fractiei de 2/3 din pedeapsa, adica dupa 2 ani. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
18-07-2019 |
 | Roxana Vizitator |
| Buna seara!tatal meu a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare mentionez ca are 73 de ani..pana acuma a executat 7 luni plus de astA si mumceste acolo pe 30 are comisia credeti ca are vreo sansa de eliberare?? | |
|
|
|
18-07-2019 |
 | Roxana Vizitator |
| Buna seara!tatal meu a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare mentionez ca are 73 de ani..pana acuma a executat 7 luni plus de astA si mumceste acolo pe 30 are comisia credeti ca are vreo sansa de eliberare?? | |
|
|
|
20-07-2019 |
 | Roxana Vizitator |
| Roxana a scris pe 18-07-2019: Buna seara!tatal meu a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare mentionez ca are 73 de ani..pana acuma a executat 7 luni plus de astA si mumceste acolo pe 30 are comisia credeti ca are vreo sansa de eliberare?? | |
|
|
|
23-07-2019 |
 | Roxana Vizitator |
| Roxana a scris pe 20-07-2019: Roxana a scris pe 18-07-2019: Buna seara!tatal meu a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare mentionez ca are 73 de ani..pana acuma a executat 7 luni plus de astA si mumceste acolo pe 30 are comisia credeti ca are vreo sansa de eliberare?? | |
|
|
|
26-07-2019 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Prahova 0742251721Whatsapp marina.starjil@gmail.com
|
| În cazul condamnatului care a împlinit vârsta de 60 de ani, se poate dispune liberarea condiţionată, după executarea efectivă a jumătate din durata pedepsei, în cazul închisorii ce nu depăşeşte 10 ani. În calculul fracţiunilor de pedeapsă prevăzute în alin. (2) se ţine seama de partea din durata pedepsei ce poate fi considerată, potrivit legii, ca executată pe baza muncii prestate. În acest caz, liberarea condiţionată nu poate fi dispusă înainte de executarea efectivă a cel puţin o treime din durata pedepsei închisorii, când aceasta nu depăşeşte 10 ani Pentru situatia prezentata de dvs, 1/3 inseamna 12 luni executate efectiv. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
09-08-2019 |
 | Soare emilia Vizitator |
| Fratele meu a fost condamnat la 1an și 40 de zile și a facut 6 luni vreau să știu cât m-ai are de făcut | |
|
|
|
09-08-2019 |
|
| Calculati 2/3 din condamnarea primita (Inca aproximativ 2 luni jumatate, daca durata condamnarii este corecta)si poate solicita liberarea conditionata. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
30-10-2019 |
 | Delia matei Vizitator |
| Buna seara am o intrebare sotul meu a fost condamnat la 2 ani de inchisoare si a făcut 1 an si 3 luni si acuma lau amânat la comisie luna viitoare csnd credeti ca ar putea scapa? | |
|
|
|
30-10-2019 |
|
| Daca are regim semideschis ori deschis si NU a muncit, dupa executarea a 2/3 din pedeapsa; adica, in cazul sotului dvs, 1 an si 4 luni. Daca a si muncit, dupa executarea a cel putin jumatate, adica dupa 1 an. Daca a fost amanat ptr luna viitoare, inseamna ca nu a muncit; poate primi liberare conditionata luna viitoare, cand face 1 an si 4 luni. Cu conditia sa existe convingerea că persoana condamnată s-a îndreptat şi se poate reintegra în societate. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
31-10-2019 |
| Delia Matei a scris pe 30-10-2019: Buna seara am o intrebare sotul meu a fost condamnat la 2 ani de inchisoare si a făcut 1 an si 3 luni si acuma lau amânat la comisie luna viitoare csnd credeti ca ar putea scapa? O persoana condamnata poate fi liberata conditionat la executarea fractiei de 1/3 din pedeapsa, daca i se aproba liberarea de catre comisie, insa se are in vedere conduita persoanei pe perioada executarii pedepsei, astfel ca exista situatii in care se executa pedeapsa integral. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
01-11-2019 |
 | Constantin Vizitator |
| Bună ziua. Dacă am condamnare de 4 ani și jumătate cam când am dreptul sa depun o cerere de eliberare condiționată? Ținând cond de 8 luni la an si zilele de la cedo. Mulțumesc. | |
|
|
|
02-11-2019 |
| Constantin a scris pe 01-11-2019: Bună ziua. Dacă am condamnare de 4 ani și jumătate cam când am dreptul sa depun o cerere de eliberare condiționată? Ținând cond de 8 luni la an si zilele de la cedo. Mulțumesc. Veti intra in comisie pentru a putea obtine liberarea conditionata dupa executarea fractiei de 2/3 din pedeapsa. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
03-11-2019 |
 | Buhazi victoria roxana Vizitator |
| Buna suțul meu e anchis an penintenciarul aiud alba iulia a primit o pedeapsa de 1 an si 6 luni din care a facut 9 luni aşi dori sa ştiu cat mai face vă mulţumesc .. | |
|
|
|
03-11-2019 |
| Buhazi Victoria Roxana a scris pe 03-11-2019: Buna suțul meu e anchis an penintenciarul aiud alba iulia a primit o pedeapsa de 1 an si 6 luni din care a facut 9 luni aşi dori sa ştiu cat mai face vă mulţumesc .. Sotul dvs poate fi liberat conditionat dupa executarea fractiei de 2/3 din pedeapsa, adica dupa un an. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
03-11-2019 |
|
| Buhazi Victoria Roxana a scris pe 03-11-2019: Buna suțul meu e anchis an penintenciarul aiud alba iulia a primit o pedeapsa de 1 an si 6 luni din care a facut 9 luni aşi dori sa ştiu cat mai face vă mulţumesc .. Din acest moment, mai are minim 3 luni de executat, putand intra la comisie la sf. lunii ianuarie 2020. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
09-11-2019 |
 | Maria Vizitator |
| Bună seara iubitu meu a fost condamnat la 4 ani 2 luni ai 10 zile,si are deja 8 luni de închisoare,nu lucrează este pe codlea,este posibil sa fie mutat la alt pendiciar?cât trebuie sa faca din pedeapsă? ,Mulțumesc | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |