|
17-07-2017 |
| Cosmin a scris pe 17-07-2017: Buna ziua Intrebarea este daca intr-un asemenea dosar este obligatorie prezenta sau nu Tot pe confirmare renutare la urmarire penala Buna ziua, da, este obligatorie prezenta. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
03-09-2017 |
 | Gabriela001 Vizitator |
| Buna ziua ... am sh eu o intrebare ..? Am primit o citatie sa ma prezint la tribunalu Cluj Napoca pt confirmare renuntare urmarire penala.. iar eu sunt insarcinata .. sh am probleme in sarcina nu ma pot prezenta.. ce se poate intampla.. ? Dak nu ma prezint se poate intampla ceva .. ? | |
|
|
|
04-09-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Gabriela001 a scris pe 03-09-2017: Buna ziua ... am sh eu o intrebare ..? Am primit o citatie sa ma prezint la tribunalu Cluj Napoca pt confirmare renuntare urmarire penala.. iar eu sunt insarcinata .. sh am probleme in sarcina nu ma pot prezenta.. ce se poate intampla.. ? Dak nu ma prezint se poate intampla ceva .. ? Buna ziua, Nu este obligatorie prezenta dvs. la acest proces. Cu toate acestea, puteti sa trimiteti o nota in care sa spuneti ca nu va puteti prezenta la termen pentru ca sunteti gravida si solicitati judecarea in lipsa. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
04-09-2017 |
| Am trimis o scrisoare prin posta cu nr de dosar sh am specificat de ce nu ma pot prezenta.. am pus in plic si o dovada de la medic k sunt insarcinata.. si dovada k am achitat persoanei respective suma ceruta ... de 300 lei.. Dar vreau sa stiu dak se poate intampla ceva...? Dak eu nu ma prezint.. Dak este grav pt ce sunt chemata " Confirmare Renuntare Urmarire Penala"? Se pedepseste in vrun fel? Nu am fost niciodata sh nu stiu.. Va rog sa ma ajutati... Va multumesc mult!!! | |
|
|
|
05-09-2017 |
 | Alin Vizitator |
| si eu ,tot asa,pe 15 treb sa ma prezint la judecatorie conform citatiei.Am achitat cheltuielile de judecată de 400 lei in urma unopr discutii contradictoriipe facebook cu o persoana.E incredibil cum,in ziua de azi,comentezi pe facebook si procurorii nu te baga pe penal dar te pune sa achiti tu cheltuielile de judecata.Daca eu nu ma prezint sau daca ma prezint ce se intampla?Se judecata ij contunuate?E vreo sansa ca procesul sa continuie? | |
|
|
|
05-09-2017 |
 | Trunxy
|
| Buna ziua! Am facut plangere pentru distrugerea oglinzii masinii mele. Dupa 8 luni a venit de la procuror o Ordonanta de renuntare la urmarire penala, dupa care am crezut ca cazul este inchis, dar am mai primit si o citatie in calitate de parte vatamata cu obiectivul confirmare renuntare urmarire penala. Intrebarea este ca trebuie sa ma prezint la acea data la judecatorie? Va multumesc! | |
|
|
|
05-09-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Trunxy a scris pe 05-09-2017: Buna ziua! Am facut plangere pentru distrugerea oglinzii masinii mele. Dupa 8 luni a venit de la procuror o Ordonanta de renuntare la urmarire penala, dupa care am crezut ca cazul este inchis, dar am mai primit si o citatie in calitate de parte vatamata cu obiectivul confirmare renuntare urmarire penala. Intrebarea este ca trebuie sa ma prezint la acea data la judecatorie? Va multumesc! Din moment ce ati fost citat, sfatul meu este sa va prezentati in fata instantei. La termenul stabilit, instanta de judecata va confirma solutia Parchetului de renuntare la urmarirea penala. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
05-09-2017 |
 | Trunxy
|
| Asa o sa procedez. Va multumesc! | |
|
|
|
05-09-2017 |
| Am trimis o scrisoare prin posta cu nr de dosar sh am specificat de ce nu ma pot prezenta.. am pus in plic si o dovada de la medic k sunt insarcinata.. si dovada k am achitat persoanei respective suma ceruta ... de 300 lei.. Dar vreau sa stiu dak se poate intampla ceva...? Dak eu nu ma prezint.. Dak este grav pt ce sunt chemata " Confirmare Renuntare Urmarire Penala"? Se pedepseste in vrun fel? Nu am fost niciodata sh nu stiu.. Va rog sa ma ajutati... Va multumesc mult!!! | |
|
|
|
05-09-2017 |
| Imi poate raspunde cineva.. la ce am intrebat.. va rog din suflet!!! | |
|
|
|
06-09-2017 |
|
|
|
08-09-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Gabriela001 a scris pe 06-09-2017: Am trimis o scrisoare prin posta cu nr de dosar sh am specificat de ce nu ma pot prezenta.. am pus in plic si o dovada de la medic k sunt insarcinata.. si dovada k am achitat persoanei respective suma ceruta ... de 300 lei.. Dar vreau sa stiu dak se poate intampla ceva...? Dak eu nu ma prezint.. Dak este grav pt ce sunt chemata " Confirmare Renuntare Urmarire Penala"? Se pedepseste in vrun fel? Nu am fost niciodata sh nu stiu.. Va rog sa ma ajutati... Va multumesc mult!!! Daca ati invederat instantei motivul pentru care va aflati in imposibilitate de prezentare, nu aveti de ce sa va faceti probleme. La termenul stabilit, instanta de judecata va confirma solutia Parchetului de renuntare la urmarirea penala, adica nu veti mai raspunde penal pentru fapta comisa. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
08-09-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Gabriela001 a scris pe 06-09-2017: Am trimis o scrisoare prin posta cu nr de dosar sh am specificat de ce nu ma pot prezenta.. am pus in plic si o dovada de la medic k sunt insarcinata.. si dovada k am achitat persoanei respective suma ceruta ... de 300 lei.. Dar vreau sa stiu dak se poate intampla ceva...? Dak eu nu ma prezint.. Dak este grav pt ce sunt chemata " Confirmare Renuntare Urmarire Penala"? Se pedepseste in vrun fel? Nu am fost niciodata sh nu stiu.. Va rog sa ma ajutati... Va multumesc mult!!! Nu veti suporta nicio consecinta pentru neprezentarea la termen. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
08-09-2017 |
| Va multumesc din suflet... !!Da am specificat in scrisoarea care am trimis'o prin posta dc nu ma pot prezenta .. sh am atasat sh o dovada de la medic k sunt insarcinata... sh dovada k am achitat pers respective suma ceruta...!! | |
|
|
|
12-09-2017 |
| Multumesc mult!!! Imi vor trimite cv prin posta ? Sau imi mai trimite cv ? Sh cam in cat timp? Multumesc!!! | |
|
|
|
12-09-2017 |
 | Avocat Urian Georgiana ✓ BRASOV 0754861299 georgiana.urian@yahoo.com
|
| Gabriela001 a scris pe 12-09-2017: Multumesc mult!!! Imi vor trimite cv prin posta ? Sau imi mai trimite cv ? Sh cam in cat timp? Multumesc!!! O sa primiti prin posta o hotarare cu solutia instantei de judecata de confirmare a renuntarii la urmarirea penala. | Avocat Urian Georgiana - BRASOV tel: 0754 861 299 e-mail: georgiana.urian@yahoo.com Asistenta juridica si reprezentare in domeniul dreptului penal, familiei, civil, comercial, muncii s.a. | |
|
|
|
|
24-09-2017 |
| In cat timp voi primi raspuns de la judecatorie ? In cat timp imi vor trimite raspuns prin posta cu decizia? Pt k nu am putut sa ma prezint la termen pt confirmarea renuntari urmariri penale .. dar am trimis prin posta motivul pt care nu pot ajunge.. ? Ma poate ajuta cineva? | |
|
|
|
26-09-2017 |
| Cn ma poate ajuta si pe mn ? Am primit raspuns de la Judecatoria Cluj-Napoca... Sh vreau sa stiu dak mai trb sa trimit cv inapoi la ei...? Se numeste... !!! Minuta Incheierii penale.... sh scrie..!!! In temeiul art. 318 alin. 15 CPP, admite cererea de confirmare a Ordonantei nr 450/2016 din 19.04.2017 a Parchetului de pe langa Judecatoria Cluj Napoca, prin care sa dispus renuntarea la urmarire penala cu privire la savarsirea infractiunii de inselaciune prev.de art. 244 alin. 1 CP, de catre fapuitoare... pe care o areciaza ca temenica si legala. In temeiul art. 275 alin. 3 CPP dipune ca cheltuielile judiciare in suma de 50 lei avansate de stat sa ramana in sarcina acestuia. Definitiva Pronuntata in camera de consiliu. Trb sa platesc eu suma de 50 lei? Mai trb sa trm eu cv la ei... ce inseamna asta? Va rog mult sa ma ajutati sa stiu ce sa fac? | |
|
|
|
26-09-2017 |
|
| Gabriela001 a scris pe 26-09-2017: Cn ma poate ajuta si pe mn ? Am primit raspuns de la Judecatoria Cluj-Napoca... Sh vreau sa stiu dak mai trb sa trimit cv inapoi la ei...? Se numeste... !!! Minuta Incheierii penale.... sh scrie..!!! In temeiul art. 318 alin. 15 CPP, admite cererea de confirmare a Ordonantei nr 450/2016 din 19.04.2017 a Parchetului de pe langa Judecatoria Cluj Napoca, prin care sa dispus renuntarea la urmarire penala cu privire la savarsirea infractiunii de inselaciune prev.de art. 244 alin. 1 CP, de catre fapuitoare... pe care o areciaza ca temenica si legala. In temeiul art. 275 alin. 3 CPP dipune ca cheltuielile judiciare in suma de 50 lei avansate de stat sa ramana in sarcina acestuia. Definitiva Pronuntata in camera de consiliu. Trb sa platesc eu suma de 50 lei? Mai trb sa trm eu cv la ei... ce inseamna asta? Va rog mult sa ma ajutati sa stiu ce sa fac? Buna ziua, Nu mai trebuie sa faceti nimic. Nu trebuie sa platiti nici cheltuielile de judecata. Nu mai aveti de suportat nicio alta consecinta nefasta. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
26-09-2017 |
| |
|
|
|
|
Răspuns rapid |