|
01-03-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Cosmin a scris pe 01-03-2017: Buna ziua, am primit o citatie acasa cum ca trebuie sa ma prezint in data de 10.03.2017 in fata instantei, in urma confirmarii renuntarii urmaririi penale.Cazul s-a solutionat in urma cu 1 an si jumatate, dar tocmai acum am primit citatia.Este necesara prezenta mea in fata instantei din moment ce totul s-a rezolvat?Nu ar fi o problema sa ajung doar ca in aceeasi zi calatoresc in strainatate iar timpul nu este cel mai bun prieten.Multumesc anticipat. Buna ziua, Prezenta dvs. nu este obligatorie. Se va confirma renuntarea la urmarirea penala si veti primi acasa solutia. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
29-03-2017 |
 | Madalina Vizitator |
| Buna ziua cum pot confirma renuntarea urmarirea penala prin posta?Va multumesc | |
|
|
|
30-03-2017 |
| Buna ziua! Instanta are sa va trimita solutia de confirmare renuntare la urmarire penala prin posta. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
30-03-2017 |
 | Madalina Vizitator |
| Am primit citatie acasa trebuie sa ma prezint in instanta pe 27 dar am o excursie cu scoala e necesar sa ma prezint daca nu am avocat? | |
|
|
|
06-04-2017 |
 | Adela Vizitator |
| Buna ziua,,soțul meu a fost acuzat de atac și violență fizică după ce sa analizat cazul la politie sa ajuns la procuror acesta inițial hotărâse că nu e caz de judecare de fapt de la politie sa mers așa că nu sânt dovezi împotriva lui însă au apărut doi martori care susțin că au fost de față la agresiune asta după un an,,iar acum el este rechemat la politie pentru recunoaștere de grup ce putem face persoana poate aduce martori mincinoși care pot sal cunoască pe soțul datorita serviciului sau este cunoscut în oraș iar persoana care îi acuză de vătămare are probleme psihice ce se va întâmpla după această recunoaștere in grup. Cum ne putem apăra ? | |
|
|
|
07-04-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Adela a scris pe 06-04-2017: Buna ziua,,soțul meu a fost acuzat de atac și violență fizică după ce sa analizat cazul la politie sa ajuns la procuror acesta inițial hotărâse că nu e caz de judecare de fapt de la politie sa mers așa că nu sânt dovezi împotriva lui însă au apărut doi martori care susțin că au fost de față la agresiune asta după un an,,iar acum el este rechemat la politie pentru recunoaștere de grup ce putem face persoana poate aduce martori mincinoși care pot sal cunoască pe soțul datorita serviciului sau este cunoscut în oraș iar persoana care îi acuză de vătămare are probleme psihice ce se va întâmpla după această recunoaștere in grup. Cum ne putem apăra ? Sotul dvs va fi acuzat de lovire sau alte violente sau vatamare corporala, in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale obtinut de catre persoana vatamata. Va trebui sa isi construiasca o aparare eficienta pentru a-si demonstra nevinovatia. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
07-04-2017 |
 | Adela Vizitator |
| Va rog Cum se poate sa își construiască o bună apărare împotriva minciunii a martorilor care mint ,noi in ziua și ora respectiva eram cu alți prieteni insa persoana care îi acuză pe soțul are altele interese ,,insa cum sa ajuns aici la recunoaștere din grup?De ce ?Și ce urmează după asta?Această persoană a mai acuzat în trecut și alți doi vecini insa si-a retras acuzațiile ,,are probleme,,,și ce se va întâmpla se va ajunge in instanta? De la procuratura inițial ia spus că sa fie liniștit și că va primi răspuns acasă apoi după câteva luni apar doi martori și se retrimite cazul la politie ,,,și acum ce va fi¿?Sa fie arestat nevinovat? Pe baza a doi martori care mint? Nu!tumesc | |
|
|
|
07-04-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Adela a scris pe 07-04-2017: Va rog Cum se poate sa își construiască o bună apărare împotriva minciunii a martorilor care mint ,noi in ziua și ora respectiva eram cu alți prieteni insa persoana care îi acuză pe soțul are altele interese ,,insa cum sa ajuns aici la recunoaștere din grup?De ce ?Și ce urmează după asta?Această persoană a mai acuzat în trecut și alți doi vecini insa si-a retras acuzațiile ,,are probleme,,,și ce se va întâmpla se va ajunge in instanta? De la procuratura inițial ia spus că sa fie liniștit și că va primi răspuns acasă apoi după câteva luni apar doi martori și se retrimite cazul la politie ,,,și acum ce va fi¿?Sa fie arestat nevinovat? Pe baza a doi martori care mint? Nu!tumesc Buna ziua, Nu poate fi vorba despre arestare in aceasta faza. Recunoastearea din grup presupune o activitate de cercetare desfasurata de Politie tocmai pentru a verifica daca martorii sunt mincinosi sau nu. Practic, va trebui ca acei martori sa il recunoasca pe sotul dvs. ca fiind persoana care ar fi savarsit acele lovituri pretinse de respectivul domn. Cel mai bine ar fi sa solicitati si dvs. audierea unor persoane care sa confirme ca sotul dvs. se afla in alt loc decat cel unde s-a savarsit fapta penala. Dupa analizarea declaratiilor matorilor, procurorul va spune daca este cazul sa fie trimis in judecata sau daca se va clasa. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
07-04-2017 |
 | Adela Vizitator |
| |
|
|
07-04-2017 |
 | Adela Vizitator |
| |
|
|
26-04-2017 |
 | Mihaela Vizitator |
| Daca sunt minora si nu ma pot prezenta pentru confirmare renuntare la urmarire....pot face o cerere ? | |
|
|
|
27-04-2017 |
 | Catalina Vizitator |
| Buna ziua! Am primit o instiintare acasa ca trebuie sa ma prezint la judecatorie sa rodic un dosar!Am cautat pe internet si are ca scop"confirmare renuntare urmarire penala art 318".Nu stiu sigur despre ce este vorba dar banuiesc deoarece acum 1 an m-i s-au furat niste haine din balcon si am fost la politie sa reclam.Ideea e ca nu sunt in tara sa ma prezint pt acest plic. ce se intampla daca nu ma prezint? Multumesc | |
|
|
|
27-04-2017 |
 | Av. Andrada Lupu ✓ Brasov, str. Curcanilor. nr. 55 0761778772 avocat.andradalupu.ro
|
| Calin a scris pe 23-01-2017: Buna ziua am si eu o problema asemanatoare. in anul 2014.08 am au fost gasite asupra mea 0.6 marijuana pentru consum propriu. in anul 2016.06 am primit un plic in care era specificat sa ma prezint la parchetul constanta,am fost mam prezentat am discutat cu procurorul iar acum am primit o citatie Dosarul.nr.xxxx\xxx\2016 Sadiul procesual al dosarului:Fond Obiectul dosarului:confirmare renuntare urmarie penala Sunteti chemat in aceasta instanta,camera sala x-CA CompletF12 in data de xx xx xxxx la ora xxx in calitate de intimat in dosarul cu obiectul :confirmare renuntare urmarire penala(art.318 alin.12 NCPP) trebuie sa imi iau un avocat?sau sa ma prezint eu? avand in vedere obiectul dosarului, nu este necesar sa va angajati un avvocat . va prezentati personal la termenul fixat si spuneti ca sunteti de acord cu renuntarea la urmarirea penala. | Doar pentru programari | |
|
|
|
|
27-04-2017 |
 | Av. Andrada Lupu ✓ Brasov, str. Curcanilor. nr. 55 0761778772 avocat.andradalupu.ro
|
| Marius a scris pe 18-12-2016: Bună ziua. Fiul meu împreună cu un prieten (minori 16 ani, respectiv 15 ani), au făcut o prostie, pe care o regreta enorm, au furat o pereche de căști audio din magazinul Carrefour ,în anul 2015. Au fost prinși de agenții de paza , a venit politia și le-a făcut dosar penal. Acum am primit de la judecatorie citație să mă prezint în instanță pentru confirmarea de renunțare la urmarirea penala. Întrebarea mea este dacă avem nevoie de avocat la această întrevedere, și ce demersuri mai avem de urmat ? Vă mulțumesc. intr-un astfel de dosar , nu este necesar sa va angajati avocat. Mergeti impreuna cu fiul dvs la termenul fixat . Cand va fi intrebat , fiul dvs. va spune ca este de acord cu renuntarea la urmarirea penala. Asta este tot. | Doar pentru programari | |
|
|
|
|
27-04-2017 |
|
| Madalina a scris pe 29-03-2017: Buna ziua cum pot confirma renuntarea urmarirea penala prin posta?Va multumesc Daca nu va puteti prezenta la termenul de judecata fixat , puteti trimite o adresa prin posta , e care trebuie sa mentionati numarul de dosar ( din citatie) , numele dvs si datele personale , si mentionati ca sunteti / nu sunteti deacord cu renuntarea la urmarirea penala. | Doar pentru programari | |
|
|
|
|
25-06-2017 |
 | Florentina Vizitator |
| Acum 2 ani am facut o prostie si am luat dintr-un mall din Ploiesti o geanta in valoare de 50 de ron -regret cumplit gestul -am primit o citatie prin care spune sa ma prezint marti-obiectul dosarului -confirmare renuntare penala .mentionez ca nu am antecedente penale .Ma poate aresta pentru acel lucru ?Considera-ti ca este necesar sa ma prezint cu un avocat ?multumesc.va rog daca aveti placerea sa imi raspunde-ti . Va multumesc | |
|
|
|
26-06-2017 |
| Florentina a scris pe 25-06-2017: Acum 2 ani am facut o prostie si am luat dintr-un mall din Ploiesti o geanta in valoare de 50 de ron -regret cumplit gestul -am primit o citatie prin care spune sa ma prezint marti-obiectul dosarului -confirmare renuntare penala .mentionez ca nu am antecedente penale .Ma poate aresta pentru acel lucru ?Considera-ti ca este necesar sa ma prezint cu un avocat ?multumesc.va rog daca aveti placerea sa imi raspunde-ti . Va multumesc Buna ziua, Confirmarea pentru renuntarea la urmarirea penala, inseamna ca nu se mai continua urmarirea penala impotriva dvs. Deci, nu va poate aresta. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
30-06-2017 |
 | Florin Vizitator |
| Buna Ziua, Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine: am primit in posta o instiintare sa ma prezint la Judecatoria Timisoara pentru inmanarea pliculu cu acte de procedura aferente dosarului ..../.../2017. Daca nu ma stiu sa fi facut o infractiune, se poate sa primesc acasa sa ma prezint la Judecatoria Timisoara pentru confirmare renuntare la urmarire penala intr-un Dosar? Apare numele meu in acest dosar dar nu inteleg in ce calitate. Nu as vrea sa pierd o zi de la lucru doar pentru a-mi fi inmanate niste documente care nu ma intereseaza, dar mi-e frica ca poate am fost acuzat de ceva si eu habar nu am si raman cu cazier. Singurul lucru care imi amintesc sa fi avut legatura cu politia, este ca mi s-a spart masina acum un an si am depus o plangere. Pot fi chemat si in calitate de reclamant pentru a confirma renuntarea la urmarire penala? Sau se poate sa fiu invinuit intr-un dosar de care habar nu am? O sa imi vina si acasa, oricum acele documente chiar daca nu merg la Judecatorie? Date dosar nr. ....../..../2017 (Fond): Data: 2017-06-07 Ora: 9:00 Complet: C5CR Solutie: admite cererea Pronuntata in data de 2017-06-07 Solutia pe scurt: Admite cererea Parchetului de pe langă Judecătoria Timişoara. În temeiul art. 318 alin. 15 Cod proc. penală, raportat la art. 318 alin. 1-6 Cod proc. penală, confirmă ordonanţa de renunţare la urmărire penală dată la data de 11.05.2017 în dosarul nr. ...../P/2016 al Parchetului de pe langă Judecătoria Timişoara. În temeiul art. 275 alin. 3 Cod proc. pen. cheltuielile judiciare răman în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 07.06.2017. Tip solutie: Hotarare Multumesc | |
|
|
|
30-06-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Hotararea vi se va comunica, din moment ce s-a dat solutia de admitere a propunerii de renuntare, ceea ce inseamna ca cercetarea penala s-a incheiat si persoana suspecta de savarsirea infractiunii nu va mai raspunde penal pentru fapta dedusa cercetarii. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
17-07-2017 |
 | Cosmin Vizitator |
| Buna ziua Intrebarea este daca intr-un asemenea dosar este obligatorie prezenta sau nu Tot pe confirmare renutare la urmarire penala | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |