Forum avocaţi > Drept penal

Condus cu masina radiata - Pagina 2

Start  1  2  3   4  Final
 05-10-2015

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua!
va trebui sa raspundeti dvs, cat si seful dvs pt ca v-a indemnat sa conduceti o masina ce era radiata.
Va trebui prin acte, martori si alte prbe utile cauzei sa dovediti ca nu aveati cunostinta depsre aceasta.
Cu stima,

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 05-10-2015

In procesul penal exista prezumtia de nevinovatie si sarcina probei incumba organelor de urmarire penala. Deci, nu el trebuie sa isi dovedeasca nevinovatia...
E necesar insa sa fie aparat inteligent daca situatia o permite...evident...
Sunt mai multe detalii care conteaza si politistii le stiu.
Neavand avocat a fost in dezavantaj vadit deoarece si avocatul stie cel putin cat politistii, in mod normal...dupa logica mea...

Avocatul putea participa la toate audierile daca era angajat de la inceput.
Acum ia lucrurile cum sunt ele...
Răspunde
 14-10-2015
Vizitator
Buna seara azi am fost la udriste sa vad daca mi-a aprobat procuroru prelungirea dovezi si raspunsul a fost nu in schimb mi-a dat o foaie care scrie pe ia Ordonata si scrie ...Avand in vedere infractiunea pentru care este cercetat petentul , chiar daca acesta beneficiaza de nevinovatie , prev. de disp. art.4 Cpp, procedand la verificarea cererii a dovezii eliberate si a actelor din dosarul susmentionat fata de impejurarile concrete in care a fost savarsite fapta si gradul de pericol social creat, apreciez cererea xa find neintemeiata .In temeiul art 111 al 6 :Dispun Respingerea cererii formulata privind prelungirea dovezi a permisului de conducere pe o perioada de o luna si am facut contestatie .Credeti ca am procedat bine daca am facut contestatie Ce ma invatati sa fac Va multumesc di suflet si ce ma invatati sa fac
Răspunde
 15-10-2015

Inseamna ca aveti probleme serioase si va considera vinovat conform probelor de la dosar.
Se poate sa greseasca procurorul dar deja se contureaza in mod destul de clar vinovatia dvs. dupa aprecierea procurorului.
Beneficiati de prezumtia de nevinovatie in fata instantei de judecata dar conform probelor e posibil si instanta sa le aprecieze la fel precum procurorul.

Doar un avocat care va studiaza dosarul va poate ajuta in concret daca se poate in mod obiectiv...
Incercati sa va consolati cu faptul ca aveti sanse sa nu ajungeti dupa gratii daca va aparati la proces.
Răspunde
 15-10-2015
Vizitator
Buna seara credeti ca am gresit ca am facut contestatie , dar pana acum nam avut ocazia sa stau cu procurolul de vorba sa vad saptamana viitoare ce raspuns primesc la contestatie si ca martori am colegi de serviciu plus actele de la masina care sunt pe numele proprietarului si care a recunoscut ca nu stia ca masina e radiata , am sa va tin la curent Cu stima
Răspunde
 15-10-2015

Din ce spuneti ar rezulta ca sunteti nevinovat.
Trebuia studiat de urgenta dosarul de avocat ca sa fiti informat.

Nu cred ca ati gresit ca ati contestat daca este cum ziceti dvs.

Problema este ca daca nu va iese socoteala pe plangere, procurorul de caz e posibil sa va tina minte...si sa va arda...

Avocatul studia dosarul si stia exact ce sa faca in functie de probe pentru ca fara studierea dosarului nici avocatul nu avea de unde sa ghiceasca ce piese se afla la dosar.
Răspunde
 15-10-2015
Vizitator
As putea sa va sun maine
Răspunde
 15-10-2015
Vizitator
Nu am cum sa mint am martori colegi de serviciu si sunt destul de matur sa stiu ca masina este radiata si eu sa ma sui sa o conduc daca miar cere sa fac test cu dectectorul as acepta cu drag
Răspunde
 18-10-2015

Exista ceva care va probeaza vinovatia.
Asa rezulta in mod logic daca procurorul a procedat asa.

Oricum nu trebuie sa disperati deoarece lucrurile se pot rezolva daca sunteti nevinovat sau chiar si vinovat.
Răspunde
 29-10-2015
Vizitator
Buna seara domnul Avocat am primit raspuns la contestatia pe care am facuto:Constant Petentul adica eu a depus la Parchetul de pe langa Judecatoria sect 1 conf art 339 CPP plangerea impotriva ordonatei 11458 P 2015 din 12 10 2015 solicitind admiterea plangeri pentru ca i-a fost incalcata prezumtia de nevinovatie prezumtie de care beneficiaza pana la pronutarea unei hotorari definitive Avand in vedere infractiunea pentru care se efectueaza cercetari respectiv infr prrv de art 334 al 1 Cp si urmarile produse plangerea se va admite Dispun -Admitera plangerii-Infirmarea ordonatei 11458P2015 -Prelungirea dreptului de circulatie pe o perioada de 30 zile Eu cred ca acum a citit disarul nu? Credeti ca am sa scap cu amenda penala ? Va multumesc
Răspunde
 30-10-2015

Este bine daca s-a respectat prezumtia de nevinovatie.
In functie de probe se va stabili de procuror ce se va face mai departe, respectiv solutia care se va dispune.
Daca nu aveati drept de condus durata procesului va putea afecta.
Răspunde
 09-11-2015
Vizitator
Buna seara tot eu din nou am fost azi la udristi cu divada de prelungire si nu mi-a prelungu dovada si mi-a spus sa ma duc la parchet acum chiar ma depaseste nu stiu ce trebuie sa fac puteti sa mi dati un sfat Va multumesc
Răspunde
 10-11-2015

Cererea de prelungire se dispune de procuror.
Mergeti la parchet.
Răspunde
 08-01-2016
Vizitator
Buna seara aveti ideie cat ar putea dura toata procesul asta si la ce as putea sa ma astept Va multumesc
Răspunde
 31-01-2016

va raspunde prietenul tau in schimb si mai mult ca sigur si tu pentru ca intr-un fel aveai obligatia de a avea asupra ta actele masinii sa le poti prezenta cat si obligatia de a te informa. Exista sanse mari sa se renunte la urmarirea penala.

Pentru consultatii juridice ma puteti contacta la numarul de telefon afisat mai jos.
Răspunde
 15-02-2016
Vizitator
Am condus o masina radiata. Fara sa stiu am inprumutato de la un prieten si vreau sa stiu daca mai primesc permisul inapoi
Răspunde
 07-03-2016
Vizitator
am fost oprit in trafic si ma gasit cu masina radiata masina inscrisa de germania dar eu nu am stiut ca e radiata ce se poate intampla
Răspunde
 08-03-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Vi se va intocmi dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul neinmatriculat.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-09-2016
Vizitator
Tatal meu a fost implicat intrun accident in care nu are nici o vina dar iau gasit masina radiata si iau facut dosar penal el a cumparat masina de la o persoana care nu ia spus absolut nimic masina a fost radiata prin haotarare judecatoreasca ce i se poate intampla daca el nu a stiut nimic
Răspunde
 09-09-2016
Vizitator
Tatal meu a fost implicat intrun accident in care nu are nici o vina dar iau gasit masina radiata si iau facut dosar penal el a cumparat masina de la o persoana care nu ia spus absolut nimic masina a fost radiata prin haotarare judecatoreasca ce i se poate intampla daca el nu a stiut nimic
Răspunde
RăspundeStart  1  2  3   4  Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.