|
17-05-2019 |
 | Bobeica Ioana Vizitator |
| Buna , acum 5 luni eram staționat pe un drum din câmp in Germania cu mai mulți prieteni și fumase canabis după ceva timp apare lângă noi o mașina de poliție care nea prins in fapt eu eram șoferul așa ca mi-au loat sânge și a ieșit poziția adică consumase droguri și mi-a fost pusă mașina sub sechestru dar nu primisem nici o amnenda atunci pe loc acum in prezent m-am reîntors in Germania la munca și pe drum nea oprit polița și nea controlat mașina de transport in care ma aflam și nea loat actele la control și mi-a fost reținut permisul zicându-mi ca in timp de o săptămâna doua o sa mi-l rimita in România si ca nu mai am dreptul de a circula in Germania doar dacă fac un anumit test ma poate ajuta cineva cu mai multe informați va rog frumos | |
|
|
|
18-05-2019 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Bobeica Ioana a scris pe 17-05-2019: Buna , acum 5 luni eram staționat pe un drum din câmp in Germania cu mai mulți prieteni și fumase canabis după ceva timp apare lângă noi o mașina de poliție care nea prins in fapt eu eram șoferul așa ca mi-au loat sânge și a ieșit poziția adică consumase droguri și mi-a fost pusă mașina sub sechestru dar nu primisem nici o amnenda atunci pe loc acum in prezent m-am reîntors in Germania la munca și pe drum nea oprit polița și nea controlat mașina de transport in care ma aflam și nea loat actele la control și mi-a fost reținut permisul zicându-mi ca in timp de o săptămâna doua o sa mi-l rimita in România si ca nu mai am dreptul de a circula in Germania doar dacă fac un anumit test ma poate ajuta cineva cu mai multe informați va rog frumos Veti fi cercetat conform legislatiei germane, motiv pentru care va trebui sa luati legatura cu un avocat local. Referitor la permis, acesta va putea fi ridicat din Romania, de la politia care l-a emis. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
26-05-2019 |
 | Rares94
|
| Anul trecut in luna septembrie mi a fost anulat dreptul de a mai conduce pe teritoriul germaniei pt consum de alchool .... intrebarea mea este aceasta: Eu trebuie sa ma casatoresc , daca eu imi schimb numele , cand ma voi intoarce inapoi in germania cu un alt nume dreptul meu de a conduce va fi la fel anulat ??? V as multumi foarte mult daca stiti cum trebuie sa procedez in aceasta situatie sau daca cineva a mai trecut printr o situatie similara . | |
|
|
|
03-06-2019 |
 | Petre Laurentiu Constantin Vizitator |
| Buna ziua!cine ma poate ajuta cu un raspuns,am condus in germania cu o alcoolemie de o,80 la fiola si 1,65 in sange am primit 2200 euro amenda si 10 luni suspendare. | |
|
|
|
10-06-2019 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Rares94 a scris pe 26-05-2019: Anul trecut in luna septembrie mi a fost anulat dreptul de a mai conduce pe teritoriul germaniei pt consum de alchool .... intrebarea mea este aceasta: Eu trebuie sa ma casatoresc , daca eu imi schimb numele , cand ma voi intoarce inapoi in germania cu un alt nume dreptul meu de a conduce va fi la fel anulat ??? V as multumi foarte mult daca stiti cum trebuie sa procedez in aceasta situatie sau daca cineva a mai trecut printr o situatie similara . Chiar daca va schimbati numele in urma casatoriei, CNP-ul ramane acelasi, astfel ca, daca veti fi oprit la un control in trafic de catre autoritatile germane, veti fi gasit cu sanctiunea primita. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
11-06-2019 |
 | And Vizitator |
| |
|
|
17-06-2019 |
 | Andrei Vizitator |
| Te salut, ce ai rezolvat? | |
|
|
|
17-06-2019 |
 | Andrei Vizitator |
| Petre Laurentiu Constantin a scris pe 03-06-2019: Buna ziua!cine ma poate ajuta cu un raspuns,am condus in germania cu o alcoolemie de o,80 la fiola si 1,65 in sange am primit 2200 euro amenda si 10 luni suspendare. Salut, ce ai rezolvat? | |
|
|
|
20-06-2019 |
 | Roxy mirica Vizitator |
| Buna ziua daca m.i sa suspendat permisul in germania pe o perioadă de o lună pt.trecerea pe roșu în România pot conduce | |
|
|
|
20-06-2019 |
| Roxy Mirica a scris pe 20-06-2019: Buna ziua daca m.i sa suspendat permisul in germania pe o perioadă de o lună pt.trecerea pe roșu în România pot conduce Daca vi s-a suspendat permisul pe teritoriul Germaniei, puteti conduce in restul tarilor din Uniunea Europeana. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
23-06-2019 |
 | Sezghinorga@yahoo,com Vizitator |
| Mie. Mia expirat. Permisul de. România și.ma.oprit.politia din. Germanya. Și. Mi lau ridicat. Ce. Trebuie. Sa. Fac va. Rog. Ajutatima | |
|
|
|
24-06-2019 |
| Sezghinorga@yahoo,com a scris pe 23-06-2019: Mie. Mia expirat. Permisul de. România și.ma.oprit.politia din. Germanya. Și. Mi lau ridicat. Ce. Trebuie. Sa. Fac va. Rog. Ajutatima Este posibil sa vi se intocmeasca dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul fara a poseda permis, insa pentru efectuarea apararii in cazul acesta va trebui sa contactati un avocat din Germania. Referitor la permis, va trebui sa va adresati organului emitent din Romania pentru a va elibera un nou permis. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
25-06-2019 |
 | Andu Vizitator |
| Va salut cu respect, am o nelamurire, permis de Ro , schimbat in nemtesc( alcool + accident fara victime) inca astept decizia, intrebarea mea e daca pot conduce in Ro , exista vreo varianta? Permisul este la ei , multumesc anticipat | |
|
|
|
28-06-2019 |
| Andu a scris pe 25-06-2019: Va salut cu respect, am o nelamurire, permis de Ro , schimbat in nemtesc( alcool + accident fara victime) inca astept decizia, intrebarea mea e daca pot conduce in Ro , exista vreo varianta? Permisul este la ei , multumesc anticipat Din moment ce v-ati preschimbat permisul, dvs conduceti in baza permisului eliberat de catre autoritatile germane, iar daca in prezent vi s-a retinut permisul, nu puteti conduce nici pe teritoriul altor tari. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
28-06-2019 |
 | Andu Vizitator |
| |
|
|
30-06-2019 |
 | Alexandru Vizitator |
| Buna seara am o intrebare daca ma poate ajuta cineva am fost oprit de politia germana si mi au gasit 0.45 alcol in aer pur. Pentru cat timp mi ar putea retine permisul ce amenda mi ar putea da .Dar itrebarea cea mai importanta este daca se poate da test la 30 de zile pentru al obține înapoi? | |
|
|
|
30-06-2019 |
 | Taifun Vizitator |
| Salut am Condus cu Alcol test sânce 1,1 astept de 3 luni nu vine nici un respuns Mia venit o hartie ca am Condus cu alcol si sa ma astept oare ce se intampla multumim | |
|
|
|
03-07-2019 |
 | Andu Vizitator |
| |
|
|
17-07-2019 |
 | Erhard Vizitator |
| Salut . nu poti sa mai conduci in Germania decat daca treci testul MPU | |
|
|
|
17-07-2019 |
 | Erhard Vizitator |
| Zazazolee78 a scris pe 16-02-2019: Salut! am si eu o intrebare am avut alcolemie de 1.74%pe 3ö iunie 2ö18 in germania dupa 2 luni am primit permisul prin posta nu am drept de conducere in Germania nu stiu pana cand procesul mai dureaza .Intrebarea mea este pot sa conduc in ROMANIA.VA MULTUMESC ANTICIPAT Salut . poti conduce unde vrei tu ,numai in Germania NU | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |