Forum avocaţi > Drept penal

Permis suspendat in Germania - Pagina 12

Start  9  10 11 12 Final
 30-08-2019
Vizitator
cineva care stie cat costa mpu ? si cat costa ? tralatoru cineva care a trecut prin asta in germania mersi
Răspunde
 30-08-2019

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Ce inseamna "mpu" si "tralatoru"?

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-09-2019
Vizitator
Buna acum doua saptamani mi sa suspendat permisul pt puncte si trebe sa dau testul mpu am voie sa conduc in romania
Răspunde
 04-09-2019

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Ioan a scris pe 03-09-2019:
Buna acum doua saptamani mi sa suspendat permisul pt puncte si trebe sa dau testul mpu am voie sa conduc in romania
Daca permisul a fost eliberat de autoritatile romane, exercitarea dreptului de a conduce va este interzis doar pe teritoriul Germaniei.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 04-09-2019
Vizitator
Astazi am primit o notificare de la politie in care sunt obligat sa predau permisul pana pe data 09.09.2019,in caz contrar, se va recurge la masuri de confiscare a permisului de conducere. Inteleg faptul ca, seful meu nu a trimis nici un raspuns autoritatilor cu toate ca m-a asigurat ca s-a rezolvat problema!
Este posibil ca, in cazul in care, maine ma voi duce la politie sa confirm ca nu am fost eu la volan in momentul cand s-a incalcat viteza, sa numai fiu invinovatit de aceasta fapta?
Mulțumesc!
Răspunde
 05-09-2019

Bucuresti
0746938774
Facebook
Andrei a scris pe 04-09-2019:
Astazi am primit o notificare de la politie in care sunt obligat sa predau permisul pana pe data 09.09.2019,in caz contrar, se va recurge la masuri de confiscare a permisului de conducere. Inteleg faptul ca, seful meu nu a trimis nici un raspuns autoritatilor cu toate ca m-a asigurat ca s-a rezolvat problema!
Este posibil ca, in cazul in care, maine ma voi duce la politie sa confirm ca nu am fost eu la volan in momentul cand s-a incalcat viteza, sa numai fiu invinovatit de aceasta fapta?
Mulțumesc!
Fapta a avut loc pe teritoriul Romaniei?

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 05-09-2019
Vizitator
Av. Bratulescu Adela a scris pe 05-09-2019:
Andrei a scris pe 04-09-2019:
Mulțumesc!
Fapta a avut loc pe teritoriul Romaniei?
Nu, pe teritoriul Germaniei
Răspunde
 05-09-2019

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Tardiv. Ceea ce doriti dvs, nu mai este posibil.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-09-2019
Vizitator
Mpu testu itiotuli si tralatoru in limba Românā eu stau in Germania
Răspunde
 11-09-2019
Vizitator
Salutare tuturor, am o nelamurire...acum 4 luni am facut un accident cu o alcolemie de 1, 71 promile, azi mi-a venit decizia: 8 luni permisul suspendat si amenda 825 euro, de testul MPU nu scrie nimic, trebuie sa fac testul sau nu??? Multumesc anticipat
Răspunde
 16-09-2019
Vizitator
Aceasi situatie si la mine,fara accident testul MPU obligatoriu? Un raspuns cine stie
Răspunde
 21-09-2019
Vizitator
Buna ziua anul trecut in octombrie ma oprit politia in germania si am avut 0.51 alcolemie.mia luat permisul apoi in 3sapt mi la tr in romania capsat într-un colt.si amenda 200e.si de atunci nimic.oare pot conduce in germania daca nu mi-a trimis ceva de interdicție?mulțumesc
Răspunde
 22-09-2019

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Dvs. nu aveti permis in acest moment, nicaieri in UE.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 24-09-2019
Vizitator
Bună seara. Astăzi mi-a venit ordonanță de la judecătoria din Germania cum ca mi sa suspendat permisul pe 9 luni și ca va fi trimis în România.
1.De când se calculează 9 luni? Fapta a fost în aprilie 2019. Data de pe ordonanță este 30.07.2019
2.Din moment ce am domiciliu în Germania de ce mi l-au trimis în România?
3.Cum îmi recuperez permisul? Îl primesc în poștă în România, trebuie sa ma duc la politie sa îl ridic?
Multumeac
Răspunde
 25-09-2019
Vizitator
Buna ziua. Anul treecut in 2.03.2018 am avut un acvident in Germania cu alcoolemie de 1.08.Am avut permisul suspendat pana pe data de23. O6. 2019.Pe data de 24 mi-a venit o hartie de la procuror cum ca mi1a expirat suspendarea si ca permisul l-au trimis in Romania in localitatea de unde a fost eliberat. Acum cateva zile am vorbit la directia rutierade unde mi-a fost eliberat permisul si mi s-a comunicat ca nu a ajuns la ei. Stie cineva unde ar putea fii sau ce ar trebui sa fac in continuare. Mulțumesc anticipat.
Răspunde
 25-09-2019
Vizitator
Sergiu a scris pe 25-09-2019:
Buna ziua. Anul treecut in 2.03.2018 am avut un acvident in Germania cu alcoolemie de 1.08.Am avut permisul suspendat pana pe data de23. O6. 2019.Pe data de 24 mi-a venit o hartie de la procuror cum ca mi1a expirat suspendarea si ca permisul l-au trimis in Romania in localitatea de unde a fost eliberat. Acum cateva zile am vorbit la directia rutierade unde mi-a fost eliberat permisul si mi s-a comunicat ca nu a ajuns la ei. Stie cineva unde ar putea fii sau ce ar trebui sa fac in continuare. Mulțumesc anticipat.
Salut, ai facut MPU?
Răspunde
 25-09-2019
Vizitator
Nu mi-a fost cerut sa il fac. Tit ce mi s-acomunicat in Germania de la procuror politie etc este ca mi s-a terminat suspendarea si ca mi-au trimis permisul ib Romania de 3 luni.
Răspunde
 25-09-2019

Bucuresti
0746938774
Facebook
Sergiu a scris pe 25-09-2019:
Formulati o cerere catre autoritatile germane, pentrua va comunica data si locul la care a fost expediat permisul, deoarece este posibil sa il fi trimis altor organe de politie si nu celor emitente.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 25-09-2019
Vizitator
Aceasta cerere o fac la politie sau unde mai exact?
Răspunde
 25-09-2019

Bucuresti
0746938774
Facebook
Cererea o formulati la politistul sau la procurorul care s-a ocupat de cercetarea penala in Germania.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
RăspundeStart  9  10 11 12 Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.