|
30-08-2019 |
 | Claudiu Vizitator |
| cineva care stie cat costa mpu ? si cat costa ? tralatoru cineva care a trecut prin asta in germania mersi | |
|
|
|
30-08-2019 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| Ce inseamna "mpu" si "tralatoru"? | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
03-09-2019 |
 | Ioan Vizitator |
| Buna acum doua saptamani mi sa suspendat permisul pt puncte si trebe sa dau testul mpu am voie sa conduc in romania | |
|
|
|
04-09-2019 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Ioan a scris pe 03-09-2019: Buna acum doua saptamani mi sa suspendat permisul pt puncte si trebe sa dau testul mpu am voie sa conduc in romania Daca permisul a fost eliberat de autoritatile romane, exercitarea dreptului de a conduce va este interzis doar pe teritoriul Germaniei. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
04-09-2019 |
 | Andrei Vizitator |
| Astazi am primit o notificare de la politie in care sunt obligat sa predau permisul pana pe data 09.09.2019,in caz contrar, se va recurge la masuri de confiscare a permisului de conducere. Inteleg faptul ca, seful meu nu a trimis nici un raspuns autoritatilor cu toate ca m-a asigurat ca s-a rezolvat problema! Este posibil ca, in cazul in care, maine ma voi duce la politie sa confirm ca nu am fost eu la volan in momentul cand s-a incalcat viteza, sa numai fiu invinovatit de aceasta fapta? Mulțumesc! | |
|
|
|
05-09-2019 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Andrei a scris pe 04-09-2019: Astazi am primit o notificare de la politie in care sunt obligat sa predau permisul pana pe data 09.09.2019,in caz contrar, se va recurge la masuri de confiscare a permisului de conducere. Inteleg faptul ca, seful meu nu a trimis nici un raspuns autoritatilor cu toate ca m-a asigurat ca s-a rezolvat problema! Este posibil ca, in cazul in care, maine ma voi duce la politie sa confirm ca nu am fost eu la volan in momentul cand s-a incalcat viteza, sa numai fiu invinovatit de aceasta fapta? Mulțumesc! Fapta a avut loc pe teritoriul Romaniei? | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
05-09-2019 |
 | Andrei Vizitator |
| Av. Bratulescu Adela a scris pe 05-09-2019: Andrei a scris pe 04-09-2019: Astazi am primit o notificare de la politie in care sunt obligat sa predau permisul pana pe data 09.09.2019,in caz contrar, se va recurge la masuri de confiscare a permisului de conducere. Inteleg faptul ca, seful meu nu a trimis nici un raspuns autoritatilor cu toate ca m-a asigurat ca s-a rezolvat problema! Este posibil ca, in cazul in care, maine ma voi duce la politie sa confirm ca nu am fost eu la volan in momentul cand s-a incalcat viteza, sa numai fiu invinovatit de aceasta fapta? Mulțumesc! Fapta a avut loc pe teritoriul Romaniei? Nu, pe teritoriul Germaniei | |
|
|
|
05-09-2019 |
|
| Tardiv. Ceea ce doriti dvs, nu mai este posibil. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
11-09-2019 |
 | Claudiu Vizitator |
| Mpu testu itiotuli si tralatoru in limba Românā eu stau in Germania | |
|
|
|
11-09-2019 |
 | Andu Vizitator |
| Salutare tuturor, am o nelamurire...acum 4 luni am facut un accident cu o alcolemie de 1, 71 promile, azi mi-a venit decizia: 8 luni permisul suspendat si amenda 825 euro, de testul MPU nu scrie nimic, trebuie sa fac testul sau nu??? Multumesc anticipat | |
|
|
|
16-09-2019 |
 | Laurentiu Vizitator |
| Aceasi situatie si la mine,fara accident testul MPU obligatoriu? Un raspuns cine stie | |
|
|
|
21-09-2019 |
 | Caty Vizitator |
| Buna ziua anul trecut in octombrie ma oprit politia in germania si am avut 0.51 alcolemie.mia luat permisul apoi in 3sapt mi la tr in romania capsat într-un colt.si amenda 200e.si de atunci nimic.oare pot conduce in germania daca nu mi-a trimis ceva de interdicție?mulțumesc | |
|
|
|
22-09-2019 |
|
| Dvs. nu aveti permis in acest moment, nicaieri in UE. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
24-09-2019 |
 | Florian Vizitator |
| Bună seara. Astăzi mi-a venit ordonanță de la judecătoria din Germania cum ca mi sa suspendat permisul pe 9 luni și ca va fi trimis în România. 1.De când se calculează 9 luni? Fapta a fost în aprilie 2019. Data de pe ordonanță este 30.07.2019 2.Din moment ce am domiciliu în Germania de ce mi l-au trimis în România? 3.Cum îmi recuperez permisul? Îl primesc în poștă în România, trebuie sa ma duc la politie sa îl ridic? Multumeac | |
|
|
|
25-09-2019 |
 | Sergiu Vizitator |
| Buna ziua. Anul treecut in 2.03.2018 am avut un acvident in Germania cu alcoolemie de 1.08.Am avut permisul suspendat pana pe data de23. O6. 2019.Pe data de 24 mi-a venit o hartie de la procuror cum ca mi1a expirat suspendarea si ca permisul l-au trimis in Romania in localitatea de unde a fost eliberat. Acum cateva zile am vorbit la directia rutierade unde mi-a fost eliberat permisul si mi s-a comunicat ca nu a ajuns la ei. Stie cineva unde ar putea fii sau ce ar trebui sa fac in continuare. Mulțumesc anticipat. | |
|
|
|
25-09-2019 |
 | Andu Vizitator |
| Sergiu a scris pe 25-09-2019: Buna ziua. Anul treecut in 2.03.2018 am avut un acvident in Germania cu alcoolemie de 1.08.Am avut permisul suspendat pana pe data de23. O6. 2019.Pe data de 24 mi-a venit o hartie de la procuror cum ca mi1a expirat suspendarea si ca permisul l-au trimis in Romania in localitatea de unde a fost eliberat. Acum cateva zile am vorbit la directia rutierade unde mi-a fost eliberat permisul si mi s-a comunicat ca nu a ajuns la ei. Stie cineva unde ar putea fii sau ce ar trebui sa fac in continuare. Mulțumesc anticipat. Salut, ai facut MPU? | |
|
|
|
25-09-2019 |
 | Sergiu Vizitator |
| Nu mi-a fost cerut sa il fac. Tit ce mi s-acomunicat in Germania de la procuror politie etc este ca mi s-a terminat suspendarea si ca mi-au trimis permisul ib Romania de 3 luni. | |
|
|
|
25-09-2019 |
| Sergiu a scris pe 25-09-2019: Buna ziua. Anul treecut in 2.03.2018 am avut un acvident in Germania cu alcoolemie de 1.08.Am avut permisul suspendat pana pe data de23. O6. 2019.Pe data de 24 mi-a venit o hartie de la procuror cum ca mi1a expirat suspendarea si ca permisul l-au trimis in Romania in localitatea de unde a fost eliberat. Acum cateva zile am vorbit la directia rutierade unde mi-a fost eliberat permisul si mi s-a comunicat ca nu a ajuns la ei. Stie cineva unde ar putea fii sau ce ar trebui sa fac in continuare. Mulțumesc anticipat. Formulati o cerere catre autoritatile germane, pentrua va comunica data si locul la care a fost expediat permisul, deoarece este posibil sa il fi trimis altor organe de politie si nu celor emitente. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
25-09-2019 |
 | Sergiu Vizitator |
| Aceasta cerere o fac la politie sau unde mai exact? | |
|
|
|
25-09-2019 |
| Cererea o formulati la politistul sau la procurorul care s-a ocupat de cercetarea penala in Germania. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |