|
06-02-2019 |
 | Soare Mariana Vizitator |
| Bună ziua pe 1 februarie soțului meu i sa ridicat permisul în control trafic în Germania era în microbuz nu conducea mergea sa schimbe șoferii iau ca are 15 puncte cumulate el avind amenzi dd acu 2 ani i sa spus ca pe o 1 luna dar verbal nu iau dat la mina decit o hirtie dar nu specifica perioada pe hirtie decit verbal as dori sa știu dacă sunt corecți și trimit permisul de conducere și nu trebuia sa ne amute acasă cum ca a acumulat 15 puncte | |
|
|
|
06-02-2019 |
 | Taner Vizitator |
| Și când ai fost in RO cu ai putut să-ți scoți permisul din nou | |
|
|
|
13-02-2019 |
 | Seby leontin Vizitator |
| Salut...in situatia ta sunt si eu, am fost anuntat ca trebuie sa il predau nemtilor pt o luna. Ce se intampla daca nu il predau? Am drept de condus in Romania? | |
|
|
|
16-02-2019 |
 | Zazazolee78 Vizitator |
| Salut! am si eu o intrebare am avut alcolemie de 1.74%pe 3ö iunie 2ö18 in germania dupa 2 luni am primit permisul prin posta nu am drept de conducere in Germania nu stiu pana cand procesul mai dureaza .Intrebarea mea este pot sa conduc in ROMANIA.VA MULTUMESC ANTICIPAT | |
|
|
|
28-02-2019 |
 | Paul Vizitator |
| Sigur o să plătești amendă și dacă vreodată o să ai permis de conducere Românesc sau vrei sa faci școală de șoferi în Germania trebuie să treci testul MPU eu sunt păți. Bafta | |
|
|
|
01-03-2019 |
 | Zazazolee78 Vizitator |
| Am primit înștiințare 14 feb.2019 că am 700euro amenda si 5 luni suspendare.mentionez ca eu am permisu in mână. | |
|
|
|
03-03-2019 |
 | Panainte Vizitator |
| Buna ziua...sunt sofer pe camion in Germania și din pacate am Acumulat cele 8 puncte.(am anmeldung)daca mi-as Închide tot aici ai sa plec in România fara sa predau permisul,e vreo problema?am vorbit cu un polițist și mi-a zis ca nu e problema atat timp cât nu conduc in Germania....ma puteți ajuta cu o informație? | |
|
|
|
14-03-2019 |
 | Adi Vizitator |
| Salut,am plecat acuma un an la bar ,am băut enorm și n-am mai știut nimica m-am trezit într-o mașină cu care am vrut sa plec cu ia,fond foarte beat am mers 2m și m-am trezit într-un semn cu poliția.Am platit amenda avocatul și nu mi-a venit nimica scris DE MPU.permisul a fost suspendat pe un an a trecut un an și mi-au zis că nu pot sa conduc .Daca știe cineva de ce ?va rog să-mi spuneți | |
|
|
|
14-03-2019 |
 | Adi Vizitator |
| Mi-a fost permisul suspendat pe un an de zile amendă și avocat pentru alcool am băut la bar și m-am trezit într-o mașină nu știu nimica 2,3alcol in singe,de MPU nu scrie nimica,a trecut un an și nu pot să conduc dacă știe cineva ceva va rog să-mi spuneți | |
|
|
|
18-03-2019 |
 | Florin Vizitator |
| Buna ziua Mi s.a reținut permisul pe teritoriul germaniei cu alcolemie de 3.57 promille in sange. De la tribunal mi.a venit decizia ca este confiscat pe perioada nelimitată. Eu in timpul acesta am fost in romania si nu m.am prezentat. La ce sa ma astept pe mai departe si cum sa procedez ,un sfat va rog. | |
|
|
|
19-03-2019 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Florin a scris pe 18-03-2019: Buna ziua Mi s.a reținut permisul pe teritoriul germaniei cu alcolemie de 3.57 promille in sange. De la tribunal mi.a venit decizia ca este confiscat pe perioada nelimitată. Eu in timpul acesta am fost in romania si nu m.am prezentat. La ce sa ma astept pe mai departe si cum sa procedez ,un sfat va rog. Din moment ce fapta s-a petrecut pe teritoriul Germaniei, veti fi judecat conform legilor interne, motiv pentru care ar fi indicat sa va angajat un avocat local. Permisul se va trimite autoritatilor emitente din Romania. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
16-04-2019 |
 | Marius Vizitator |
| Bună Ana, Ai ceva noutăți în legătură cu situația ta? Și eu sunt în aceiași situație. Multumesc | |
|
|
|
21-04-2019 |
 | Marius Vizitator |
| Te rog daca nu te superi sa mi spui si mie cum ai rezolvat | |
|
|
|
27-04-2019 |
 | Buta Emil Vizitator |
| Permisul romanesc mi s-a suspendat in Germania dar Nu stiu pe ce perioada.Pe 15 aug 2018 a fost retinut si as vrea sa stiu cand pot sa l primesc inapoi fara MPU.Va multumesc | |
|
|
|
27-04-2019 |
 | Florian Vizitator |
| Buta Emil a scris pe 27-04-2019: Permisul romanesc mi s-a suspendat in Germania dar Nu stiu pe ce perioada.Pe 15 aug 2018 a fost retinut si as vrea sa stiu cand pot sa l primesc inapoi fara MPU.Va multumesc Bună. Și eu am primit o decizie cum ca mi sa suspendat permisul, nici eu nu știu pe ce perioada. Cred ca o sa mai primesc ceva scrisoare cu perioada de suspendare și amenda?! | |
|
|
|
06-05-2019 |
 | Ramoldo 2 Vizitator |
| Buna,mi-a fost retinut permisul in Germania pt alcool , 0,56 in sange ,eram cu TIR-ul si eram in stationare !Mi-a fost trimis dupa o luna direct la domiciliu si acolo am platit o cautiune de 900 de euro ! Aici am dreptul sa conduc oare daca am permisul la mine ? | |
|
|
|
06-05-2019 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Ramoldo 2 a scris pe 06-05-2019: Buna,mi-a fost retinut permisul in Germania pt alcool , 0,56 in sange ,eram cu TIR-ul si eram in stationare !Mi-a fost trimis dupa o luna direct la domiciliu si acolo am platit o cautiune de 900 de euro ! Aici am dreptul sa conduc oare daca am permisul la mine ? Pentru a afla pedeapsa pe care o riscati pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, conform legislatiei germane, va trebui sa va adresati unui avocat din Germania. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
11-05-2019 |
 | Marius Vizitator |
| Spune mi si mie te rog ,ai rezolvat cu mpu si daca e f greu si costisitor?Multumesc! | |
|
|
|
13-05-2019 |
 | Florian Vizitator |
| Marius a scris pe 11-05-2019: Spune mi si mie te rog ,ai rezolvat cu mpu si daca e f greu si costisitor?Multumesc! Părerea mea e ca dacă nu depinzi de permis în Germania și nu ai de gând sa stai toată viata în Germania nu ar avea rost sa faci mpu. | |
|
|
|
17-05-2019 |
 | Marius Vizitator |
| Salut te rog sa mi spui cum ai rezolvat aceasta problema!Multumesc frumos! | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |