|
| 09-09-2020 |
 | Lmjrn80@gmail.c Vizitator |
| | Buna stie cineva cand se preda permisul pt o lună in germania am interzis pt o lună | |
|
|
|
| 16-10-2020 |
 | Antonio Vizitator |
| Dar dacă ai permis romnesc si nu german si ai incalcat legea in germania mai faci testu mpu | |
|
|
|
| 01-11-2020 |
 | Gaina.biancaelena@yahoo.com Vizitator |
| | Buna ziua daca renunț la dreptul de a donduce in germania imi da permisul inapoi si nu am voie sa conduc in germania sau ce se intampla cu permisul meu | |
|
|
|
| 02-11-2020 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Gaina.biancaelena@yahoo.com a scris pe 01-11-2020: Buna ziua daca renunț la dreptul de a donduce in germania imi da permisul inapoi si nu am voie sa conduc in germania sau ce se intampla cu permisul meu Daca permisul este emis de catre autoritatile germane si ati comis o infractiune rutiera in Germania, veti fi sanctionat conform legislatiei interne a statului respectiv. Daca permisul este emis de catre autoritatile romane si ati comis o infractiune sau o contraventie pe teritoriul altei tari, permisul va fi trimis autoritatilor emitente din Romania. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
| 21-11-2020 |
 | Alexandru Vizitator |
| | Buna ziua am locuit in olanda si am fost prins pe un scuter cu numere albastre care viteza maxima a scuterului este de 25 km maxim si aveam o alcolemie de 1,3 in echilotest, mia fost suspendat B si AM mi la lasat valabil sa conduc din nou... miau dat termen maxim pana pe 11 decembrie 2020 dar cu conditia sa merg la un curs de al lor la care nam participat din cauza ca miam pierdut locu de munca casa tot si a trebuit sa revin in tara, unde mam hotarat sa nu mai plec sa raman aici. ce pot face sa imi recuperez permisul!!?Multumesc si sper sami raspunda cineva... | |
|
|
|
| 21-11-2020 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| | Daca permisul dvs. de conducere a fost emis de autoritatile romane, la un moment dat va fi trimis in tara autoritatilor emitente de unde il veti putea ridica. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
| 21-11-2020 |
 | Alexandru Vizitator |
| | Mulțumesc mult de informație o seară bună | |
|
|
|
| 13-12-2020 |
 | Danut Vizitator |
| Buna ziua, Am condus un autovehicul in Germania, si am depasit viteza cu 58 km pe ora fata de cea permisa. Am primit amenda acasa, insa as vrea sa stiu cum fac cu permisul de conducere, pentru ca in amenda imi spunea ca va fi suspendat pe o perioada de 2 luni. Amenda a fost luata in mai, insa as vrea sa stiu daca acum pot circula pe teritoriul Germaniei, in conditiile in care eu nu am anuntat in ce perioada as vrea sa fie suspendat. Care este mai exact regula de suspendare a permisului de conducere? | |
|
|
|
| 13-12-2020 |
|
| | Pentru aflarea regulilor de circulatie in Germania, consultati un avocat local. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
| 14-12-2020 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Danut a scris pe 13-12-2020: Buna ziua, Am condus un autovehicul in Germania, si am depasit viteza cu 58 km pe ora fata de cea permisa. Am primit amenda acasa, insa as vrea sa stiu cum fac cu permisul de conducere, pentru ca in amenda imi spunea ca va fi suspendat pe o perioada de 2 luni. Amenda a fost luata in mai, insa as vrea sa stiu daca acum pot circula pe teritoriul Germaniei, in conditiile in care eu nu am anuntat in ce perioada as vrea sa fie suspendat. Care este mai exact regula de suspendare a permisului de conducere? Pentru a afla aceste detalii, va trebui sa va adresati unui avocat local. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
| 20-02-2021 |
 | Lucian Valentin Vizitator |
| Buna ziua ..am avut un accident in octombrie cu o alcolemie de 1.69 in sange Mi.am pus avocat si acum a venit o amenda penala de 1200€ eu merg sa o platesc Si am o intrebare ...dupa cat timp imi pot lua permisul in romania ..aveti idee | |
|
|
|
| 21-02-2021 |
| Lucian Valentin a scris pe 20-02-2021: Buna ziua ..am avut un accident in octombrie cu o alcolemie de 1.69 in sange Mi.am pus avocat si acum a venit o amenda penala de 1200€ eu merg sa o platesc Si am o intrebare ...dupa cat timp imi pot lua permisul in romania ..aveti idee Daca ati fost judecat in alt stat, permisul se va trimite autoritatilor emitente din Romania. Va trebui sa va prezentati la Politia Rutiera care a emis permisul in Romania, cu hotararea de condamnare definitiva, legalizata si tradusa, pentru a va ridica permisul. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
| 14-03-2021 |
 | Valeriu Vizitator |
| | Buzuc poti sã ne dai maulte informatie despre cum ai dat testul MPU | |
|
|
|
| 28-04-2021 |
 | Paulino Vizitator |
| | Buna am fost oprit de poliție in Germania acolo test 0,4/ 0,5 au controlat actele mi-au dat permisul înapoi nu m-au pus sa semnez nimik permisul e german ce se intampla mulțumesc | |
|
|
|
| 28-04-2021 |
|
| | Trebuie sa consultati un avocat local pentru detalii. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
| 28-04-2021 |
| Paulino a scris pe 27-04-2021: Buna am fost oprit de poliție in Germania acolo test 0,4/ 0,5 au controlat actele mi-au dat permisul înapoi nu m-au pus sa semnez nimik permisul e german ce se intampla mulțumesc Avand in vedere faptul ca infractiunea a fost comisa pe teritoriul Germaniei, va trebui sa contactati un avocat local. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
| 11-05-2021 |
 | Bogdan Vizitator |
| | Buna seara vin si eu cu o intrebare mi-au suspendat permisul în germania pentru alcool pe 9 luni ei au spus că se va trimite în românia la ce mă pot aștepta și în românia mi-l anulează sau doar mi-l suspenda pe perioada ce mi-au spus nemți ( eu sunt si începător mă aștept la ce este mai imi asum fapta ) as dori si eu un rasp pt cei cei ce au trecut prin asta va multumesc! | |
|
|
|
| 12-05-2021 |
| | Pentru suspendarea de 9 luni presupun că ai avut peste 1.60 alcool în sânge...aici poți redobândi dreptul de a conduce doar cu test mpu.iar permisul îl recuperezi în 2-3 luni din România ,unde poți conduce liniștit. Pedeapsa este doar pe teritoriul FD. Așa că uită de D,sunt rasisti și nu iartă | |
|
|
|
| 12-05-2021 |
 | Bogdan Vizitator |
| | Multumesc dar este posibil să mă afecteze în ro daca sunt incepata inca | |
|
|
|
| 12-05-2021 |
 | Bogdan Vizitator |
| |