Forum avocaţi > Drept penal

Permis suspendat in Germania - Pagina 17

Start 17 18 19 20 Final
 28-07-2020

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Marin Ana Maria a scris pe 27-07-2020:
Soțul meu a avut permis de conducere italian in 2014 la prins băut cu o alccolemie de 1.79 in sânge.
A fost judecat și i sa dat 2 ani de închisoare cu suspendare și i sa spus că i sa anulat permis.
Acum a mers la poliție pentru a scoate cazieru judiciar pentru a se înscrie la scoala de șoferi acesta având mențiuni pentru faptele comise.
La poliție însă iau spus că el inca rezultă cu permisul italian valid si nu se poate inscrie in Romania la scoala de șoferi.
il mai poate recupera
Va multumim

Sotul a primit condamnarea in Romania sau in Italia?

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 01-08-2020
Vizitator
Dorin a scris pe 04-07-2020:
Am fost oprit în germania la un control de rutină am avut 160 alcool la aparatul etilotest am fost dus la sânge inca nu mi-a venit nici un rasp. Cat o sa am alcoolemie in sange
Dorin .Ai primit vreun răspuns?
Răspunde
 02-08-2020
Vizitator
Buna ziua.
Imi poate cineva explica si mie dupa 3 beri baute in aprox 4 ore sa iasa la etilotest 1.9?????? Ii posibil asa ceva??
Multumesc
Răspunde
 02-08-2020
Vizitator
Doar abuzuri și intimidari din partea politiei germane fata de romani. Dacă avem parul blond și ochi albastrii primeam doar avertisment
Răspunde
 02-08-2020
Vizitator
Ce face ambasada romana din Germania??? Nimeni nu face absolut nimic?? Suntem paie în vânt pana la urma!!
Răspunde
 02-08-2020
Vizitator
Florin a scris pe 02-08-2020:
Buna ziua.
Imi poate cineva explica si mie dupa 3 beri baute in aprox 4 ore sa iasa la etilotest 1.9?????? Ii posibil asa ceva??
Multumesc
Florin in aceeași situație sunt și eu... lasă mi un ID.
Răspunde
 02-08-2020
Vizitator
mariusumf@yahoo.com
Răspunde
 02-08-2020
Vizitator
Poți sa îmi scrii pe email. Mariusumf@yahoo.com
Răspunde
 03-08-2020

Bucuresti
0746938774
Facebook
Florin a scris pe 02-08-2020:
Buna ziua.
Multumesc

In situatia in care considerati ca valoarea alcoolemiei este prea mare, solicitati o recalculare.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 07-08-2020
Vizitator
Buna ziua,as avea și eu o întrebare ieri mi-a venit o hârtie de la poliția din München ca nu am respectat distanță și o sa îmi fie reținut permisul pentru 30 zile.
Întrebarea este :pot circula in România dacă am suspendat permisul pe teritoriul Germaniei ?
Răspunde
 07-08-2020

Bucuresti
0746938774
Facebook
Matei a scris pe 07-08-2020:
Buna ziua,as avea și eu o întrebare ieri mi-a venit o hârtie de la poliția din München ca nu am respectat distanță și o sa îmi fie reținut permisul pentru 30 zile.
Întrebarea este :pot circula in România dacă am suspendat permisul pe teritoriul Germaniei ?

Permisul este emis de autoritatile romane sau germane?

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 07-08-2020

salut,permisul meu a fost retinut de catre autoritatile germane datorita consumului de droguri,am fost oprit la 2 zile dupa ce am consumat insa dupa analize s-a constatat ca aveam 1,3ng/ml THC,0.7hydroxy-THC,THC-carbonsaure 10ng/ml,benzoylecgonin 60ng/ml,methylecgonin24ng/ml si cocaina 0,7ng/ml...am predat permisul pentru o luna(cat scria pe foaia primita si 750euro amenda+2 puncte)dupa ce am primit scrisoarea ca am interdicite pana pe 27.08.2020 mi-a mai venit alta in care scrie ca permisul mi-a fost retinut si ca nu il pot primi inapoi(inca o foaie pe care sa o semnez cum ca sunt de acord sa renunt la permis)..daca parasesc teritoriul germaniei,permisul va fi trimis in romania?
Răspunde
 07-08-2020

Bucuresti
0746938774
Facebook
Joker69 a scris pe 07-08-2020:
salut,permisul meu a fost retinut de catre autoritatile germane datorita consumului de droguri,am fost oprit la 2 zile dupa ce am consumat insa dupa analize s-a constatat ca aveam 1,3ng/ml THC,0.7hydroxy-THC,THC-carbonsaure 10ng/ml,benzoylecgonin 60ng/ml,methylecgonin24ng/ml si cocaina 0,7ng/ml...am predat permisul pentru o luna(cat scria pe foaia primita si 750euro amenda+2 puncte)dupa ce am primit scrisoarea ca am interdicite pana pe 27.08.2020 mi-a mai venit alta in care scrie ca permisul mi-a fost retinut si ca nu il pot primi inapoi(inca o foaie pe care sa o semnez cum ca sunt de acord sa renunt la permis)..daca parasesc teritoriul germaniei,permisul va fi trimis in romania?

Daca permisul este emis de autoritatile romane, acesta va fi trimis autoritatilor emitente din tara.

Sfatul meu este sa luati legatura cu un avocat local, pentru a va asigura o aparare eficienta, deoarece veti fi cercetat conform legislatiei penale germane.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 07-08-2020

permisul este emis de autoritatile romane,daca revin in tara si il ridic pot conduce in UE?(mai putin Germania evident)
mentionez ca mi s-a indicat sa semnez foaia cu renuntarea pe proprie raspundere la permis,tot ce mi s-a spus ":nu primesti permisul inapoi",vecinul meu a incercat sa ma ajute,a sunat,dar i s-a spus ca nu poate sa puna intrbari pentru mine si ca trebuie sa clarific singur situatia,"daca nu stiu limba atunci sa semnez si gata"....
Răspunde
 07-08-2020

Bucuresti
0746938774
Facebook
Joker69 a scris pe 07-08-2020:
permisul este emis de autoritatile romane,daca revin in tara si il ridic pot conduce in UE?(mai putin Germania evident)

Da, dupa ce il ridicati de la autoritatile emitente din Romania puteti circula in tarile Uniunii Europene, cu exceptia Germaniei.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 07-08-2020
Vizitator
Mi se pare ciudat cum procedează chiar și la probele de sânge. Nu se iau 2 probe ci numai una, nu înțeleg de ce? Poate asta ii procedura doar pentru străini(romani) ca să le bage procente la rezultat. Alta chestie ii ca nu se specifica data când au fost făcute testele la probele de sânge. Le lasă să fermenteze cred ca să fie cât mai mult...
Răspunde
 07-08-2020

Bucuresti
0746938774
Facebook
Florin a scris pe 07-08-2020:
Mi se pare ciudat cum procedează chiar și la probele de sânge. Nu se iau 2 probe ci numai una, nu înțeleg de ce? Poate asta ii procedura doar pentru străini(romani) ca să le bage procente la rezultat. Alta chestie ii ca nu se specifica data când au fost făcute testele la probele de sânge. Le lasă să fermenteze cred ca să fie cât mai mult...

Tocmai de aceea este bine sa va angajati un avocat local, pentru a va apara interesele procesuale cu profesionalism.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 07-08-2020
Vizitator
Permisul este emis de autoritățile romane
Răspunde
 08-08-2020

Bucuresti
0746938774
Facebook
Matei a scris pe 07-08-2020:
Permisul este emis de autoritățile romane

Daca permisul v-a fost retinut de catre autoritatile altei tari, acesta va fi trimis autoritatilor emitente din Romania.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-08-2020
Vizitator
Eu locuiesc momentan in Germania , am rămas fără permis in Germania pentru nepastrarea distantei pe autostrada
Am permis românesc
Întrebarea era dacă pot circula in România cât timp am suspendat dreptul de a conduce in Germania ?
Răspunde
RăspundeStart 17 18 19 20 Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721

Locație: Cluj si Prahova

Puncte: 1437

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1107

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.