Forum avocaţi > Drept penal

Permis suspendat in Germania - Pagina 20

Start 17 18 19 20 Final
 12-05-2021

Nu.nu ai nici.o sancțiune din partea autorităților noastre vei rămâne doar cu suspendarea pe teritoriul germaniei...așteaptă o scrisoare de la bucurești și vei afla exact termenul de suspendare din germania și când poți merge să ridici permisul de la poliție unde a fost emis. Odată ce il detii fizic poți conduce oriunde mai puțin în FD.
Răspunde
 12-05-2021
Vizitator
Salutare .. vin si eu cu o intrebare
Mi-au suspendat permisul pe teritoriul germaniei 12 luni 1.56 alcool in sange in urma unui accident
Am platit amenda penala 1200..plus 300 probele pentru sange etc
La ce ma pot astepta cu permisul in romania..in cat timp il pot ridica ?
Multumesc
Răspunde
 12-05-2021

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Lucian Valentin a scris pe 12-05-2021:
Salutare .. vin si eu cu o intrebare
Mi-au suspendat permisul pe teritoriul germaniei 12 luni 1.56 alcool in sange in urma unui accident
Am platit amenda penala 1200..plus 300 probele pentru sange etc
La ce ma pot astepta cu permisul in romania..in cat timp il pot ridica ?
Multumesc

Autoritatile germane au obligatia sa trimita permisul autoritatilor emitente din Romania, de unde il veti putea ridica.

Pentru urgentarea procedurii luati legatura cu un avocat din Germania.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 20-05-2021
Vizitator
Buna seara am si eu o intrebare daca am permisul reținut de politia germană pot conduce în ro sa în statele europene multumesc.
Răspunde
 21-05-2021

Bucuresti
0746938774
Facebook
Bogdan a scris pe 20-05-2021:
Buna seara am si eu o intrebare daca am permisul reținut de politia germană pot conduce în ro sa în statele europene multumesc.

Nu puteti conduce fara a detine fizic permisul de conducere.

Daca vi s-a suspendat dreptul de a conduce pe teritoriul Germaniei, insa permisul se afla in posesia dvs sau urmeaza sa fie trimis autoritatilor emitente din Romania, veti putea conduce in statele europene, cu exceptia Germaniei, dupa ce veti merge sa ridicati permisul de la autoritatile romane.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 22-05-2021
Vizitator
Buna ziua ma poate ajuta și pe mine cineva cu un raspuns dacă ma prins băut la volan in Germania cu permis românesc și cu o alcoolemie de 1.65 in sânge ce sancțiuni primesc și cum pot sa îmi recuperez permisul românesc sau dacă plec in țara după sentința de aici pot conduce in romania sau se aplica și acolo sancțiune de aici va mulțumesc astept un raspun
Răspunde
 22-05-2021
Vizitator
Buna ziua ma poate ajuta și pe mine cineva cu un raspuns dacă ma prins băut la volan in Germania cu permis românesc și cu o alcoolemie de 1.65 in sânge ce sancțiuni primesc și cum pot sa îmi recuperez permisul românesc sau dacă plec in țara după sentința de aici pot conduce in romania sau se aplica și acolo sancțiune de aici va mulțumesc astept un raspun
Răspunde
 22-05-2021

Bucuresti
0746938774
Facebook
Sergiu Vasile Lacatus a scris pe 22-05-2021:

Pentru a afla limitele de pedeapsa prevazute de legislatia penala germana, pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, va trebui sa contactati un avocat din Germania.

Daca aveti permis romanesc, acesta va fi trimis autoritatilor emitente din Romania, de unde il veti putea ridica.

Ulterior veti putea conduce in statele UE, cu exceptia Germaniei, daca veti primi o pedeapsa in statul respectiv.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-06-2021
Vizitator
Sunt în Bremerhaven aseară am ieșit în oraș mi sa suspendat permisul pentru 12 luni mia găsit alcoolemie de 1,20 și drog de 01 cum aș putea să îmi preiau permisul?
Răspunde
 09-06-2021

Bucuresti
0746938774
Facebook
Ciobotariu a scris pe 09-06-2021:
Sunt în Bremerhaven aseară am ieșit în oraș mi sa suspendat permisul pentru 12 luni mia găsit alcoolemie de 1,20 și drog de 01 cum aș putea să îmi preiau permisul?

Daca permisul este emis de autoritatile romane, acesta va fi trimis in Romania, de unde il veti putea recupera.

Referitor la fapta penala, va trebui sa contactati un avocat local.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-06-2021
Vizitator
Buna ziua știe careva la cât timp vine scrisoare de la București cu suspendare exactă a permisului
Răspunde
 12-06-2021

Bucuresti
0746938774
Facebook
Bogdan a scris pe 12-06-2021:
Buna ziua știe careva la cât timp vine scrisoare de la București cu suspendare exactă a permisului

Ne puteti furniza mai multe detalii?

Cine a dispus suspendarea permisului si unde s-a savarsit fapta?

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-06-2021
Vizitator
În Germania mi-l la reținut dar nu știu pe ce perioada ei au spus ca permisul se va trimite în România la politia de unde lau emis am fost la politie am întrebat și la ei nu a ajuns nimic este reținut de trei luni și jumătate și nu mia venit nimic
Răspunde
 13-06-2021

Bucuresti
0746938774
Facebook
Bogdan a scris pe 13-06-2021:
În Germania mi-l la reținut dar nu știu pe ce perioada ei au spus ca permisul se va trimite în România la politia de unde lau emis am fost la politie am întrebat și la ei nu a ajuns nimic este reținut de trei luni și jumătate și nu mia venit nimic

Apelati la serviciile unui avocat local, pentru a verifica daca vi s-a intocmit vreun dosar penal pe teritoriul Germaniei si pentru a urgenta procedura de trimitere a permisului catre autoritatile romane.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-07-2021
Vizitator
Dacă mia fost retinut permisul pentru 1 luna in Germania pot circula în ale tari din uniunea Europeana?
Răspunde
 15-07-2021

Bucuresti
0746938774
Facebook
Claudio a scris pe 13-07-2021:
Dacă mia fost retinut permisul pentru 1 luna in Germania pot circula în ale tari din uniunea Europeana?

Da, daca permisul este emis de autoritatile romane, puteti circula in alte tari, cu exceptia Germaniei, insa numai dupa ce veti ridica permisul de la autoritatile emitente.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-07-2021
Vizitator
Buna ziua,
Sotului meu i a expirat permisul de conducere romanesc pe teritorul Germaniei.
Stiu ca nu mai are voie sa conduca, dar totul dureaza, ca si timp ,si ma gandesc ce putem face sa acceleram putin derularea actelor?
Multumesc anticipat !
Răspunde
 16-07-2021

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Nu aveti cum sa urgentati.

Aici se poate programa online

https://www.drpciv.ro/document-details/permise/5ab1355afa4e9422012c2ba8

si gasiti si lista documentelor necesare, inclusiv locul unde se pot face analizele medicale.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-07-2021

Bucuresti
0746938774
Facebook
Madalina a scris pe 16-07-2021:
Buna ziua,
Sotului meu i a expirat permisul de conducere romanesc pe teritorul Germaniei.
Stiu ca nu mai are voie sa conduca, dar totul dureaza, ca si timp ,si ma gandesc ce putem face sa acceleram putin derularea actelor?
Multumesc anticipat !

Din pacate procedura necesita timp, iar legislatia in vigoare nu prevede o modalitate de urgentare a acestui demers.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-08-2021
Vizitator
Buna am si eu problema o fost politia la mine si mio zis ca o sunat cineva ca io am condus masina baut dar nu mo prins in fapt oare ce poate sa imi faca mio fost luat si permisul pentru cittimp mil va lu daca imi poate sa ras cineva va multumesc
Răspunde
RăspundeStart 17 18 19 20 Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721

Locație: Cluj si Prahova

Puncte: 1437

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1107

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.