|
21-11-2021 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Nu il puteti declara pierdut. Daca permisul este romanesc, va fi trimis autoritatilor emitente din Romania. De asemenea, va trebui sa va angajati un avocat local, care sa va reprezinte in fata autoritatilor germane, in dosarul penal. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
21-11-2021 |
 | Marius Pricina Vizitator |
| Chioranelena@yahoo.ro a scris pe 29-11-2017: Buna ziua!in luna octombrie sotul a condus pe limita de 60(pe autostrada-Germania)cu o viteza de 108km | |
|
|
|
23-11-2021 |
 | Danut Vizitator |
| Stie cineva,in cit timp se prescrie fapta pt conducere sub influenta alcoolului,in germania?Adica sa ai din nou dreptul sa conduci fara a mai faceMPU.Am inteles ca intre 11 ani si 6 luni si 15 ani in functie de circumstante.Multumesc. | |
|
|
|
23-11-2021 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Pentru a va informa despre prevederile legislatiei germane, va trebui sa contactati un avocat local. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
29-11-2021 |
 | Stoica iulain Vizitator |
| nu am inteles daca fapta a fost savarsita pe teritoriul germaniei dumneavoastra spuneti ca veti fi pedepsit in romania ? | |
|
|
|
29-11-2021 |
 | Stoica iulain Vizitator |
| salut daca am permisul anulat pe germania pentru refuz de a face mpu mentionez permis obtinut in romania si schimbat in germania ! daca plec acasa definitiv pot sa imi scot din nou permisul romanesc obtinut in ro? | |
|
|
|
08-12-2021 |
 | Marius Vizitator |
| Bună seara! Sunt în Germania și mi sa luat permisul pt alcool respectiv 1,31%. Va rog să mă învățați cum să-mi recuperez permisul în cel mai scurt timp. Mulțumesc! | |
|
|
|
08-12-2021 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| Calea cea mai simpla este sa solicitati consultanta unui avocat german. Sunt si avocati vorbitori de limba romana stabiliti in Germania. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
09-12-2021 |
 | Marius Vizitator |
| Bună seara! Sunt în Germania și mi sa luat permisul pt alcool respectiv 1,31%. Va rog să mă învățați cum să-mi recuperez permisul în cel mai scurt timp. Mulțumesc! | |
|
|
|
09-12-2021 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| Puteti sa mai postati inca o data mesajul, insa veti primi acelasi raspuns. Legislatia rutiera din Germania este alta decat legislatia rutiera din Romania. Noi putem sa va spunem ce sa faceti daca vi se ia permisul in Romania. Pentru speta dvs, de vreme ce fapta a fost savarsita in Germania, va poate ajuta cu sfaturi un avocat din Germania. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
10-12-2021 |
| Marius a scris pe 09-12-2021: Bună seara! Sunt în Germania și mi sa luat permisul pt alcool respectiv 1,31%. Va rog să mă învățați cum să-mi recuperez permisul în cel mai scurt timp. Mulțumesc! Pentru un raspuns pertinent, va trebui sa contactati un avocat din Germania. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
17-12-2021 |
 | Popa Vizitator |
| Buna ziua am permisul reținut de politia germana pentru alcool 1,8 în aer la sânge nu am primit rezultat. Ce pot face? Unde ma pot interesa .care ar fi pedeapsa. Va multumesc. | |
|
|
|
17-12-2021 |
 | Popa Vizitator |
| Buna ai rezolvat ceva,sunt în aceeași situație. Cum pot lua legătura cu tine. | |
|
|
|
19-12-2021 |
| Popa a scris pe 17-12-2021: Buna ziua am permisul reținut de politia germana pentru alcool 1,8 în aer la sânge nu am primit rezultat. Ce pot face? Unde ma pot interesa .care ar fi pedeapsa. Va multumesc. Va trebui sa contactati un avocat local, pentru a va reprezenta in fata autoritatilor germane. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
20-12-2021 |
 | Popa Vizitator |
| |
|
|
23-12-2021 |
 | Razvan Vizitator |
| Buna ziua ! Mi-a fost retras permisul in germania pe o perioada de 10 luni plus amenda de 1200 euro. Recent m-am întors în România și nu am de gând sa mai plec. As vrea sa știu dacă am voie sa conduc în România?! | |
|
|
|
23-12-2021 |
| Daca nu detineti un permis de conducere valabil, nu puteti conduce. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
04-01-2022 |
 | Pitt079 Vizitator |
| Salut spune-mi și mie te rog ce ai rezolvat până la urmă cu testul cu dreptul de a conduce din nou pe drumurile din Germania mulțumesc | |
|
|
|
04-01-2022 |
 | Pitt079 Vizitator |
| Salut spune-mi și mie te rog ce ai rezolvat până la urmă cu testul cu dreptul de a conduce din nou pe drumurile din Germania mulțumesc | |
|
|
|
19-01-2022 |
 | Bogdan Vizitator |
| Bună seara vin și eu cu o intrebare anul trecut mi-a fost suspendat permisul de conducere in germania pentru alcool și mi-l lau trimis in România eu la-m recuperat dar ulterior au cerut ca statul Roman sa îmi anuleze permisul este posbil un alt Stat sa îmi poate anul vreau și eu un raspuns va Rog mulțumesc anticipat! | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |