Forum avocaţi > Drept penal

Permis suspendat in Germania - Pagina 21

Start 21 22 23 24 Final
 31-08-2021
Vizitator
In urma unui accident în Germania cu o alcoolemie de 1.39..am fost judecat ..procesul sa încheiat acum 5 luni ..amenda de 1500 € am plătiți...o întrebare am la cei care au întâmpinat pot conduce în Romania ...sau ce trebuie sa fac sa pot ridica permisul în Romania ..mulțumesc mult
Răspunde
 31-08-2021

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Lucian a scris pe 30-08-2021:
In urma unui accident în Germania cu o alcoolemie de 1.39..am fost judecat ..procesul sa încheiat acum 5 luni ..amenda de 1500 € am plătiți...o întrebare am la cei care au întâmpinat pot conduce în Romania ...sau ce trebuie sa fac sa pot ridica permisul în Romania ..mulțumesc mult

Daca permisul este romanesc, acesta a fost trimis autoritatilor emitente din Romania, astfel ca puteti merge sa il ridicati.

Ulterior puteti conduce in toate statele UE, cu exceptia Germaniei.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-09-2021
Vizitator
Buna ziua,am permisul romanesc suspendat pe Germania 1 an si 6 luni, am achitat amenda si astept de 4 luni sa.mi vina permisul in RO. De la procuratura din Germ. au zis ca s.a pierdut pe drum ca este trimis de aproape 3 luni si sa merg sa.mi scot altul. Sa presupunem ca nu s.a pierdut si imi scot altul in momentul deschiderii dosarului penal mi se suspenda noul permis ?
Răspunde
 10-09-2021

Bucuresti
0746938774
Facebook
Clau a scris pe 10-09-2021:
Buna ziua,am permisul romanesc suspendat pe Germania 1 an si 6 luni, am achitat amenda si astept de 4 luni sa.mi vina permisul in RO. De la procuratura din Germ. au zis ca s.a pierdut pe drum ca este trimis de aproape 3 luni si sa merg sa.mi scot altul. Sa presupunem ca nu s.a pierdut si imi scot altul in momentul deschiderii dosarului penal mi se suspenda noul permis ?

Solicitati o dovada de la autoritatile germane, din care sa reiasa faptul ca permisul a fost trimis si s-a pierdut pe drum, pentru a putea obtine un nou permis.

Cu noul permis veti putea conduce in toate tarile UE, cu exceptia Germaniei, in perioada suspendarii dreptului de a conduce.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-09-2021
Vizitator
Salut. Am și eu o problema, am luat permisul in 2010 in România și in 2014 am plecat in Germania iar lunile trecute mi l-au luat pentru puncte 8 mai precis dar vor sa îl elimine de tot sa fac școala la ei. Oare este corect ce vor sau nu???
Răspunde
 02-10-2021
Vizitator
Buna seara Doamna avocat am o intrebare in data de 1.10.2021 ma oprit politia germana ..in germania ma aflam pe bicicleta am consumat alcol m-au oprit si miau pus viola am suflat dar in schimb nu am vazut ce valoare mia indicat aparatul am fost dus la sange la spital mi sa prelevat un ciocanul de sange ...nu stiu la ce sa ma astept ....mentionez ca detin si permis de conducere la ce ma pot astepta
Răspunde
 02-10-2021
Vizitator
Buna seara Doamna avocat am o intrebare in data de 1.10.2021 ma oprit politia germana ..in germania ma aflam pe bicicleta am consumat alcol m-au oprit si miau pus viola am suflat dar in schimb nu am vazut ce valoare mia indicat aparatul am fost dus la sange la spital mi sa prelevat un ciocanul de sange ...nu stiu la ce sa ma astept ....mentionez ca detin si permis de conducere la ce ma pot astepta
Răspunde
 03-10-2021

Bucuresti
0746938774
Facebook
Bogdan a scris pe 02-10-2021:

Pentru a va informa cu privire la prevederile legislatiei rutiere germane, va trebui sa contactati un avocat local.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-10-2021
Vizitator
Bună fratele meu a avut o amenda în Germania și suspendarea permisului pe 6 luni și interdicție de a, circula 5ani în Germania, a plătit amenda în tara, dar acum a fost oprit în Germania și i sa luat permisu, nu știe nimic de o luna, ce se poate face și, ce i se va întâmpla
Răspunde
 03-10-2021
Vizitator
Bună fratele meu a avut o amenda în Germania și suspendarea permisului pe 6 luni și interdicție de a, circula 5ani în Germania, a plătit amenda în tara, dar acum a fost oprit în Germania și i sa luat permisu, nu știe nimic de o luna, ce se poate face și, ce i se va întâmpla
Răspunde
 03-10-2021

Bucuresti
0746938774
Facebook
Porpona Radu Iosif a scris pe 03-10-2021:

Din moment ce infractiunea a fost comisa pe teritoriul Germaniei, fratele dvs va fi cercetat conform legislatiei penale germane, motiv pentru care va trebui sa contactati un avocat local.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-10-2021
Vizitator
Buna ziua ,soțul meu a fost oprit in trafic de poliție era cu un grup de băieți ,însă au avut in mașina niște obiecte furate ,au fost luați la secție și le a dat drumu După 2 h după ce au plătit câte o amenda ,soțul meu a părăsit imediat țara ,cum putem afla dacă are ceva probleme dacă s au efectuat mai multe Investigați și daca exista un proces .Va mulțumesc
Răspunde
 08-10-2021

Bucuresti
0746938774
Facebook
Andreea a scris pe 07-10-2021:
Buna ziua ,soțul meu a fost oprit in trafic de poliție era cu un grup de băieți ,însă au avut in mașina niște obiecte furate ,au fost luați la secție și le a dat drumu După 2 h după ce au plătit câte o amenda ,soțul meu a părăsit imediat țara ,cum putem afla dacă are ceva probleme dacă s au efectuat mai multe Investigați și daca exista un proces .Va mulțumesc

In ce tara a fost savarsita infractiunea?

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 17-10-2021
Vizitator
Infracțiunea a fost săvârșită in Germania ,cum putem cere un cazier european ? Mulțumesc
Răspunde
 17-10-2021

Bucuresti
0746938774
Facebook
Roxana a scris pe 17-10-2021:
Infracțiunea a fost săvârșită in Germania ,cum putem cere un cazier european ? Mulțumesc

Luati legatura cu un avocat din Germania si angajati-l fie pentru a se interesa de stadiul dosarului si pentru a-i asigura apararea sotului, fie pentru a obtine o fisa de cazier judiciar.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 17-10-2021

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Roxana a scris pe 17-10-2021:

Urmati indicatiile de aici:

https://ecris.eu/verificarea-cazierelor-judiciare/

cost 79 Euro

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 17-11-2021
Vizitator
Bună ziua.. în dara de 31 octombrie am fost oprit de politia din Germania pentru un control de rutina. Și mi sa făcut alcool test.. în aerul expirat a fost de 1.82 iar la analizele de sânge a fost de 2.19. Ce sancțiuni se pun pentru aceasta valoare.. pronunț ca este prima abatere.

Va mulțumesc
Răspunde
 17-11-2021

Bucuresti
0746938774
Facebook
Veti raspunde penal conform legislatiei germane, motiv pentru care va trebui sa contactati un avocat local.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 21-11-2021
Vizitator
Bună-ziua mi suspendat permisu pe teritoriu Germaniei motiv alcol.mentionez acum 6 luni în urma.Nu știu pe ce perioada ieste suspendat.am un nr de la politie,din Germania.Intrebare pot să-l dau pierdut în România..?
Răspunde
 21-11-2021
Vizitator
Bună-ziua mi suspendat permisu pe teritoriu Germaniei motiv alcol.mentionez acum 6 luni în urma.Nu știu pe ce perioada ieste suspendat.am un nr de la politie,din Germania.Intrebare pot să-l dau pierdut în România..?
Răspunde
RăspundeStart 21 22 23 24 Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.