|
31-08-2021 |
 | Lucian Vizitator |
| In urma unui accident în Germania cu o alcoolemie de 1.39..am fost judecat ..procesul sa încheiat acum 5 luni ..amenda de 1500 € am plătiți...o întrebare am la cei care au întâmpinat pot conduce în Romania ...sau ce trebuie sa fac sa pot ridica permisul în Romania ..mulțumesc mult | |
|
|
|
31-08-2021 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Lucian a scris pe 30-08-2021: In urma unui accident în Germania cu o alcoolemie de 1.39..am fost judecat ..procesul sa încheiat acum 5 luni ..amenda de 1500 € am plătiți...o întrebare am la cei care au întâmpinat pot conduce în Romania ...sau ce trebuie sa fac sa pot ridica permisul în Romania ..mulțumesc mult Daca permisul este romanesc, acesta a fost trimis autoritatilor emitente din Romania, astfel ca puteti merge sa il ridicati. Ulterior puteti conduce in toate statele UE, cu exceptia Germaniei. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
10-09-2021 |
 | Clau Vizitator |
| Buna ziua,am permisul romanesc suspendat pe Germania 1 an si 6 luni, am achitat amenda si astept de 4 luni sa.mi vina permisul in RO. De la procuratura din Germ. au zis ca s.a pierdut pe drum ca este trimis de aproape 3 luni si sa merg sa.mi scot altul. Sa presupunem ca nu s.a pierdut si imi scot altul in momentul deschiderii dosarului penal mi se suspenda noul permis ? | |
|
|
|
10-09-2021 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Clau a scris pe 10-09-2021: Buna ziua,am permisul romanesc suspendat pe Germania 1 an si 6 luni, am achitat amenda si astept de 4 luni sa.mi vina permisul in RO. De la procuratura din Germ. au zis ca s.a pierdut pe drum ca este trimis de aproape 3 luni si sa merg sa.mi scot altul. Sa presupunem ca nu s.a pierdut si imi scot altul in momentul deschiderii dosarului penal mi se suspenda noul permis ? Solicitati o dovada de la autoritatile germane, din care sa reiasa faptul ca permisul a fost trimis si s-a pierdut pe drum, pentru a putea obtine un nou permis. Cu noul permis veti putea conduce in toate tarile UE, cu exceptia Germaniei, in perioada suspendarii dreptului de a conduce. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
14-09-2021 |
 | Stancescu Vizitator |
| Salut. Am și eu o problema, am luat permisul in 2010 in România și in 2014 am plecat in Germania iar lunile trecute mi l-au luat pentru puncte 8 mai precis dar vor sa îl elimine de tot sa fac școala la ei. Oare este corect ce vor sau nu??? | |
|
|
|
02-10-2021 |
 | Bogdan Vizitator |
| Buna seara Doamna avocat am o intrebare in data de 1.10.2021 ma oprit politia germana ..in germania ma aflam pe bicicleta am consumat alcol m-au oprit si miau pus viola am suflat dar in schimb nu am vazut ce valoare mia indicat aparatul am fost dus la sange la spital mi sa prelevat un ciocanul de sange ...nu stiu la ce sa ma astept ....mentionez ca detin si permis de conducere la ce ma pot astepta | |
|
|
|
02-10-2021 |
 | Bogdan Vizitator |
| Buna seara Doamna avocat am o intrebare in data de 1.10.2021 ma oprit politia germana ..in germania ma aflam pe bicicleta am consumat alcol m-au oprit si miau pus viola am suflat dar in schimb nu am vazut ce valoare mia indicat aparatul am fost dus la sange la spital mi sa prelevat un ciocanul de sange ...nu stiu la ce sa ma astept ....mentionez ca detin si permis de conducere la ce ma pot astepta | |
|
|
|
03-10-2021 |
| Bogdan a scris pe 02-10-2021: Buna seara Doamna avocat am o intrebare in data de 1.10.2021 ma oprit politia germana ..in germania ma aflam pe bicicleta am consumat alcol m-au oprit si miau pus viola am suflat dar in schimb nu am vazut ce valoare mia indicat aparatul am fost dus la sange la spital mi sa prelevat un ciocanul de sange ...nu stiu la ce sa ma astept ....mentionez ca detin si permis de conducere la ce ma pot astepta Pentru a va informa cu privire la prevederile legislatiei rutiere germane, va trebui sa contactati un avocat local. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
03-10-2021 |
 | Porpona Radu Iosif Vizitator |
| Bună fratele meu a avut o amenda în Germania și suspendarea permisului pe 6 luni și interdicție de a, circula 5ani în Germania, a plătit amenda în tara, dar acum a fost oprit în Germania și i sa luat permisu, nu știe nimic de o luna, ce se poate face și, ce i se va întâmpla | |
|
|
|
03-10-2021 |
 | Porpona Radu Iosif Vizitator |
| Bună fratele meu a avut o amenda în Germania și suspendarea permisului pe 6 luni și interdicție de a, circula 5ani în Germania, a plătit amenda în tara, dar acum a fost oprit în Germania și i sa luat permisu, nu știe nimic de o luna, ce se poate face și, ce i se va întâmpla | |
|
|
|
03-10-2021 |
| Porpona Radu Iosif a scris pe 03-10-2021: Bună fratele meu a avut o amenda în Germania și suspendarea permisului pe 6 luni și interdicție de a, circula 5ani în Germania, a plătit amenda în tara, dar acum a fost oprit în Germania și i sa luat permisu, nu știe nimic de o luna, ce se poate face și, ce i se va întâmpla Din moment ce infractiunea a fost comisa pe teritoriul Germaniei, fratele dvs va fi cercetat conform legislatiei penale germane, motiv pentru care va trebui sa contactati un avocat local. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
08-10-2021 |
 | Andreea Vizitator |
| Buna ziua ,soțul meu a fost oprit in trafic de poliție era cu un grup de băieți ,însă au avut in mașina niște obiecte furate ,au fost luați la secție și le a dat drumu După 2 h după ce au plătit câte o amenda ,soțul meu a părăsit imediat țara ,cum putem afla dacă are ceva probleme dacă s au efectuat mai multe Investigați și daca exista un proces .Va mulțumesc | |
|
|
|
08-10-2021 |
| Andreea a scris pe 07-10-2021: Buna ziua ,soțul meu a fost oprit in trafic de poliție era cu un grup de băieți ,însă au avut in mașina niște obiecte furate ,au fost luați la secție și le a dat drumu După 2 h după ce au plătit câte o amenda ,soțul meu a părăsit imediat țara ,cum putem afla dacă are ceva probleme dacă s au efectuat mai multe Investigați și daca exista un proces .Va mulțumesc In ce tara a fost savarsita infractiunea? | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
17-10-2021 |
 | Roxana Vizitator |
| Infracțiunea a fost săvârșită in Germania ,cum putem cere un cazier european ? Mulțumesc | |
|
|
|
17-10-2021 |
| Roxana a scris pe 17-10-2021: Infracțiunea a fost săvârșită in Germania ,cum putem cere un cazier european ? Mulțumesc Luati legatura cu un avocat din Germania si angajati-l fie pentru a se interesa de stadiul dosarului si pentru a-i asigura apararea sotului, fie pentru a obtine o fisa de cazier judiciar. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
17-10-2021 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| Roxana a scris pe 17-10-2021: Infracțiunea a fost săvârșită in Germania ,cum putem cere un cazier european ? Mulțumesc Urmati indicatiile de aici: https://ecris.eu/verificarea-cazierelor-judiciare/ cost 79 Euro | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
17-11-2021 |
 | Ionut Vizitator |
| Bună ziua.. în dara de 31 octombrie am fost oprit de politia din Germania pentru un control de rutina. Și mi sa făcut alcool test.. în aerul expirat a fost de 1.82 iar la analizele de sânge a fost de 2.19. Ce sancțiuni se pun pentru aceasta valoare.. pronunț ca este prima abatere. Va mulțumesc | |
|
|
|
17-11-2021 |
| Veti raspunde penal conform legislatiei germane, motiv pentru care va trebui sa contactati un avocat local. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
21-11-2021 |
 | Raducanu Vizitator |
| Bună-ziua mi suspendat permisu pe teritoriu Germaniei motiv alcol.mentionez acum 6 luni în urma.Nu știu pe ce perioada ieste suspendat.am un nr de la politie,din Germania.Intrebare pot să-l dau pierdut în România..? | |
|
|
|
21-11-2021 |
 | Raducanu Vizitator |
| Bună-ziua mi suspendat permisu pe teritoriu Germaniei motiv alcol.mentionez acum 6 luni în urma.Nu știu pe ce perioada ieste suspendat.am un nr de la politie,din Germania.Intrebare pot să-l dau pierdut în România..? | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |