|
20-01-2022 |
 | Dragos666 Vizitator |
| Buna ziua se poate Scapa de mpu test pentru thc? | |
|
|
|
26-01-2022 |
 | Alexxx Vizitator |
| Bogdan a scris pe 18-08-2017: Exact la fel.am patit si eu in Februarie anul asta ! Cu o alcoolemie de 2,15 in sange mi s-a suspendat dreptul de a conduce pe teritoriul Germaniei timp de 1 an si o amenda de 3000 euro pe care o platesc in rate!permisul l-am scos dupa 4 luni din tara ! Cu 3 luni inainte sa imi expire pedeapsa trebuie sa fac o cerere la Landrasamt pentru a primi dreptul de a conduce din nou in Germania ! In acte nu-mi scrie nimic de MPU dar cu siguranta ma vor.anunta cei de la Landrasamt ! | |
|
|
|
26-01-2022 |
 | Alexxx Vizitator |
| Buna mi-a fost retras per.isul de conducere in germania pentru alcool mai exact 1,68 fiola respectiv 1,41 sange,la ce sa ma astept ?mentionez ca am fost si la audieri unde mi sa zis ca o sa imi fie trimis permisul in tara.intrebarea mea o sa am interzis doar pe germania?va fi nevoie de mpi test?iar daca permisul il trimite in tara o sa primesc imstiintare ca permisul este in romania sau nu? | |
|
|
|
26-01-2022 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Veti fi cercetat conform legislatiei germane, motiv pentru care va trebui sa apelati la serviciile unui avocat local. Permisul se va trimite in tara, daca a fost eliberat de autoritatile romane. Ulterior va trebui sa veniti sa ridicati permisul, pentru a putea conduce autovehicule. Daca vi se va suspenda dreptul de a conduce de catre autoritatile germane, veti putea conduce cu permisul romanesc in toate tarile UE, cu exceptia Germaniei. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
17-02-2022 |
 | Timofte Catalin Marian Vizitator |
| Am iesit in data de 14 februarie 2022 de la inchisoare din germania fiind retinut pentru 40 de zile din cauze unei fapte comise in 2014 condus fara permis pe atunci si sub influenta alcoolului. Permisul l am luat in romania in 2015 de atunci am condus legal in germania neavând probleme cu legea. Acum cand am iesit nu mi au dat permisul de conducere scrie pe o foaie de la ei (confiscat) nu am anmeldung inca sunt in berlin. Întrebarea mea este mai pot conduce in germania si unde este permisul meu. Am fost la 2 sectii de politie si mi s a spus ca nu e la ei ca ar trebui sa merg la ambasada României din berlin. Ma poate ajuta cineva cu aceste informații? | |
|
|
|
17-02-2022 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| Permisele de conducere retinute in strainatate se trimit in tara. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
17-02-2022 |
| Multumesc frumos de raspuns. Stiti cumva daca mai pot conduce in germania sau daca am restrictie ori unde pot afla? | |
|
|
|
18-02-2022 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| Daca nu sunteti in posesia permisului de conducere, nu puteti conduce, indiferent unde va aflati. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
18-02-2022 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Timofte Catalin Marian a scris pe 17-02-2022: Am iesit in data de 14 februarie 2022 de la inchisoare din germania fiind retinut pentru 40 de zile din cauze unei fapte comise in 2014 condus fara permis pe atunci si sub influenta alcoolului. Permisul l am luat in romania in 2015 de atunci am condus legal in germania neavând probleme cu legea. Acum cand am iesit nu mi au dat permisul de conducere scrie pe o foaie de la ei (confiscat) nu am anmeldung inca sunt in berlin. Întrebarea mea este mai pot conduce in germania si unde este permisul meu. Am fost la 2 sectii de politie si mi s a spus ca nu e la ei ca ar trebui sa merg la ambasada României din berlin. Ma poate ajuta cineva cu aceste informații? Daca permisul este emis de autoritatile romane, acesta a fost trimis in tara. Puteti ridica permisul de la autoritatile emitente din Romania si ulterior puteti circula in toate tarile UE, posibil cu exceptia Germaniei, daca vi s-au impus anumite interdictii prin hotararea de condamnare, insa va trebui sa contactati un avocat local pentru a va preciza continutul hotararii. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
18-02-2022 |
| Timofte Catalin Marian a scris pe 17-02-2022: Am iesit in data de 14 februarie 2022 de la inchisoare din germania fiind retinut pentru 40 de zile din cauze unei fapte comise in 2014 condus fara permis pe atunci si sub influenta alcoolului. Permisul l am luat in romania in 2015 de atunci am condus legal in germania neavând probleme cu legea. Acum cand am iesit nu mi au dat permisul de conducere scrie pe o foaie de la ei (confiscat) nu am anmeldung inca sunt in berlin. Întrebarea mea este mai pot conduce in germania si unde este permisul meu. Am fost la 2 sectii de politie si mi s a spus ca nu e la ei ca ar trebui sa merg la ambasada României din berlin. Ma poate ajuta cineva cu aceste informații? Daca permisul este emis de autoritatile romane, acesta a fost trimis in tara. Puteti ridica permisul de la autoritatile emitente din Romania si ulterior puteti circula in toate tarile UE, posibil cu exceptia Germaniei, daca vi s-au impus anumite interdictii prin hotararea de condamnare, insa va trebui sa contactati un avocat local pentru a va preciza continutul hotararii. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
18-02-2022 |
| Imi puteti spune daca stiti unde este trimis in tara? Posta, politie? | |
|
|
|
20-02-2022 |
 | Nu Vizitator |
| Marius a scris pe 14-08-2020: Buna ziua! Vreau sa ma informez pentru fuga de la locul accidentului in Germania mi-au suspendat permisul pe ce perioada nu stiu. Am voie sa conduc pe teritoriul Romaniei? | |
|
|
|
21-02-2022 |
| Timofte Catalin Marian a scris pe 18-02-2022: Imi puteti spune daca stiti unde este trimis in tara? Posta, politie? La Serviciul rutier care a eliberat permisul. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
24-02-2022 |
 | Gusty Vizitator |
| Bună am permisul suspendare ptr alcool în germania ptr 9 luni mi sa anulat și dreptul de a conduce pe teritoriul german trebuie sa fac toate testele alea dar nu vreau cum as putea recupera permisul și cu ce acte va rog | |
|
|
|
25-02-2022 |
| Va trebui sa contactati un avocat local, deoarece se aplica legislatia germana. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
27-02-2022 |
 | Richard Nicolae Vizitator |
| Bună ziua, Sunt cetățean român cu domiciliul actual în Germania, am permisul auto preschimbat în Germania și suspendat dreptul de a conduce pentru cumul de 8 puncte într-un an Menționez permisul românesc preschimbat în german suspendat și nu este menționat pentru cît timp este suspendat dar este specificat că mi se redă dreptul de a conduce pe teritoriul Germaniei cu test MPU.Pot să mă deplasez in Romania și să îmi ridic un nou permis de conducere și să nu conduc deloc în Germania? | |
|
|
|
27-02-2022 |
| Nu, deoarece in momentul de fata detineti un permis emis de autoritatile germane. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
22-03-2022 |
 | Alx Vizitator |
| Av. Bratulescu Adela a scris pe 26-01-2022: Veti fi cercetat conform legislatiei germane, motiv pentru care va trebui sa apelati la serviciile unui avocat local. Permisul se va trimite in tara, daca a fost eliberat de autoritatile romane. Ulterior va trebui sa veniti sa ridicati permisul, pentru a putea conduce autovehicule. Daca vi se va suspenda dreptul de a conduce de catre autoritatile germane, veti putea conduce cu permisul romanesc in toate tarile UE, cu exceptia Germaniei. sentiinta o sa o primesc pe adresa din romania?daca nu am o adresa din germania | |
|
|
|
25-03-2022 |
| Daca ati solicitat comunicarea actelor de procedura la adresa din Romania, atunci veti primi sentinta la acea adresa, in caz contrar vi se va comunica la ultimul domiciliu cunoscut din Germania. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
15-04-2022 |
 | Grigoresas228@gmail.com Vizitator |
| Bună ziua am și eu o àntrebare pentru cei care au trecut prin ce trec eu am băut am plecat acasă cu mașina pe drum am adormit am ieșit de pe carosabil și am lovit 2 pomi mașina era amea proprie am avut o alcolemie de 1.8 an sange și am stat 2 săptămâna an spital prima abatere permis de România b.c.e.d mulțumesc | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |