|
24-12-2017 |
 | Nina Vizitator |
| Misa suspendat permisu am depasit viteza mergeam la spial pe 31 decembrie nepotica mea trebuia operata urgent neavand salvare urgent mam suit la volan si am plecat cu fetita la spital am depasit viteza misa facut dosar penal am primit pedeapsa 2 ani control judiciar 8 luni suspendare 90 de zile in folosu comunitati 10 milioane cheltuieli nu mi sa luat in calcul ca aveam probe in doua ore fetita era operata va multumesc astept raspuns | |
|
|
|
24-12-2017 |
 | Nina Vizitator |
| Misa suspendat permisu am depasit viteza mergeam la spial pe 31 decembrie nepotica mea trebuia operata urgent neavand salvare urgent mam suit la volan si am plecat cu fetita la spital am depasit viteza misa facut dosar penal am primit pedeapsa 2 ani control judiciar 8 luni suspendare 90 de zile in folosu comunitati 10 milioane cheltuieli nu mi sa luat in calcul ca aveam probe in doua ore fetita era operata va multumesc astept raspuns | |
|
|
|
24-12-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Nina a scris pe 24-12-2017: Misa suspendat permisu am depasit viteza mergeam la spial pe 31 decembrie nepotica mea trebuia operata urgent neavand salvare urgent mam suit la volan si am plecat cu fetita la spital am depasit viteza misa facut dosar penal am primit pedeapsa 2 ani control judiciar 8 luni suspendare 90 de zile in folosu comunitati 10 milioane cheltuieli nu mi sa luat in calcul ca aveam probe in doua ore fetita era operata va multumesc astept raspuns Daca va nemultumeste hotararea data, aveti posibilitatea sa formulati apel in termenul legal. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
30-12-2017 |
 | Adrian Vizitator |
| Buna seara , pe data de 28 si 29 octombrie am fost prin in localitati cu o viteza de peste 50km/h respectiv 117 km/h pe 28 si 120km/h pe 29 , mi au dat 6 luni de suspendare a permisului , astazi am luat-o pe interzis si i-am alergat un pic pe politai adica cu masina dupa care am lasat o si am fugit pe jos , m au prins pana la urma si mi au facut dosar penal . Intrebarea mea ar fii daca o sa imi apara dosarul penal toata viata si daca o sa imi anuleze permisu , sunt la prima fapta de genu asta nu m ai am nici o abatere . Multumesc | |
|
|
|
31-12-2017 |
| Buna seara, dosarul penal o sa va apara, pana se va pronunta o hotarare judecatoreasca. Apoi, in functie de hotararea pronuntata, se va putea calcula termenul de reabilitare. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
31-12-2017 |
| Adrian a scris pe 30-12-2017: Buna seara , pe data de 28 si 29 octombrie am fost prin in localitati cu o viteza de peste 50km/h respectiv 117 km/h pe 28 si 120km/h pe 29 , mi au dat 6 luni de suspendare a permisului , astazi am luat-o pe interzis si i-am alergat un pic pe politai adica cu masina dupa care am lasat o si am fugit pe jos , m au prins pana la urma si mi au facut dosar penal . Intrebarea mea ar fii daca o sa imi apara dosarul penal toata viata si daca o sa imi anuleze permisu , sunt la prima fapta de genu asta nu m ai am nici o abatere . Multumesc După un anumit termen (care se calculează în funcție de pedeapsa aplicată) intervine reabilitarea și fapta se șterge din cazierul judiciar. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
15-01-2018 |
 | Nina Vizitator |
| Va rog sami spuneti dama control judiciar 2 ani nu am voie sa es din tara va multumesc | |
|
|
|
16-01-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Nina a scris pe 15-01-2018: Va rog sami spuneti dama control judiciar 2 ani nu am voie sa es din tara va multumesc Daca in hotararea de condamnare nu se mentioneaza nicio restrictie privind libera circulatie, atunci puteti parasi tara cu incunostiintarea in prealabil a Serviciului de probatiune. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
18-01-2018 |
 | Nina Vizitator |
| Va multumesc pentru raspuns scrie ca daca plec mai mult de 5 zile sa anunt probatiunea control judiciar nu e cu semnatura nu se poate semna multumesc | |
|
|
|
19-01-2018 |
| Nina a scris pe 18-01-2018: Va multumesc pentru raspuns scrie ca daca plec mai mult de 5 zile sa anunt probatiunea control judiciar nu e cu semnatura nu se poate semna multumesc Anuntati Serviciul de probatiune despre plecare, precizand perioada si locatia unde urmeaza sa va deplasati. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
31-01-2018 |
 | Serbanoiu Marian Vizitator |
| Buna ziua ! Mi s-a intocmit dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat, domn-ul politist care a preluat dosarul urmeaza sa mearga cu el la procurorul de caz . De obicei cum se termin astfel de cazuri ? | |
|
|
|
31-01-2018 |
| Serbanoiu Marian a scris pe 31-01-2018: Buna ziua ! Mi s-a intocmit dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat, domn-ul politist care a preluat dosarul urmeaza sa mearga cu el la procurorul de caz . De obicei cum se termin astfel de cazuri ? Pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul de catre o persoana al carei permis i- a fost suspendat, riscati o pedeapsa cu inchisoarea de la 6 luni la 3 ani sau amenda. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
01-02-2018 |
| Buna ziua, Veti fi acuzat de savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul avand permisul suspendat, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda. In functie de circumstantele dvs. personale si de modul in care va veti construi apararea, puteti obtine o pedeapsa orientata spre minimul special prevazut de lege, cu o modalitate de executare neprivativa de libertate sau chiar o amenda. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
07-02-2018 |
 | Alex321 Vizitator |
| Cu un acord de recunoaștere cum se termina un dosar penal de alcool la volan 1.50 la sânge cat aștept sa.mi iau permisul? | |
|
|
|
07-02-2018 |
 | Alex321 Vizitator |
| Cu un acord de recunoaștere cum se termina un dosar penal de alcool la volan 1.50 la sânge cat aștept sa.mi iau permisul? | |
|
|
|
07-02-2018 |
| Buna ziua, Daca ati incheiat un acord de recunoastere a vinovatiei cu procurorul, acesta va trimite dosarul in instanta. Instanta investita poate sa admita sa nu acordul de recunoastere a vinovatiei. Daca admite acordul, dupa ce ramane hotararea definitiva si irevocabila puteti sa va ridicati permisul de conducere. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
07-02-2018 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Prahova 0742251721Whatsapp marina.starjil@gmail.com
|
| Ce fel de condamnare ati primit? Daca este amanarea aplicarii pedepsei, atunci permisul nu se anuleaza. Cel mai bine, mergeti la politie si interesati-va inainte de a va urca la volan. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
07-02-2018 |
 | Alex321 Vizitator |
| Pai am făcut acord de recunoaștere la politie,si acum ce se va intampla ca de atunci a trecut o săptămână si nu am mai aflat nimic. mai ma cheamă procuroru? | |
|
|
|
07-02-2018 |
 | Alex321 Vizitator |
| Pai nu am primit p condamnare ca la politie am dat declarația asta ca acord de recunoastere . au trecut 4 luni de când am comis fapta si nu stiu ce se va intampla | |
|
|
|
07-02-2018 |
 | Alex321 Vizitator |
| Pai nu am primit p condamnare ca la politie am dat declarația asta ca acord de recunoastere . au trecut 4 luni de când am comis fapta si nu stiu ce se va intampla | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |