Forum avocaţi > Drept penal

Dosar penal conducere cu permisul suspendat - Pagina 3

Start  1   2  3  4  Final
 20-02-2017
Vizitator
Buna ziua ma numesc Marcu Silvian si sunt din Bucuresti.Am avut permisul auto syspendat pe o perioada de90de zile pt. Alcoolemie de 09mg in aerul expirat si am fost surprins conducand un autovehicul pe raza jud.Prahova cu permisul suspendat s a intocmit proces verbal si in baza procesului disar penal care a fost solutionat cu NUP Si executarea a 30 de zile in folosul comunitatii .Dupa aceasta perioada am fost la Buciresti sa mi recuperez permisul ,dar am fost trimis la Ploiesti pentru inchiderea faptei .Unde trebuie sa merg in Ploiesti si ce anume treuie sa fac?
Răspunde
 20-02-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Marcu Silvian a scris pe 20-02-2017:
Buna ziua ma numesc Marcu Silvian si sunt din Bucuresti.Am avut permisul auto syspendat pe o perioada de90de zile pt. Alcoolemie de 09mg in aerul expirat si am fost surprins conducand un autovehicul pe raza jud.Prahova cu permisul suspendat s a intocmit proces verbal si in baza procesului disar penal care a fost solutionat cu NUP Si executarea a 30 de zile in folosul comunitatii .Dupa aceasta perioada am fost la Buciresti sa mi recuperez permisul ,dar am fost trimis la Ploiesti pentru inchiderea faptei .Unde trebuie sa merg in Ploiesti si ce anume treuie sa fac?

Dupa ce veti executa zilele de munca in folosul comunitatii, daca nu s-au dispus si alte masuri, cu inscrisul primit de la Serviciul de probatiune, puteti merge la Politia Rutiera Ploiesti pentru a va recupera permisul.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 20-02-2017

BRASOV
0754861299
georgiana.urian@yahoo.com
Marcu Silvian a scris pe 20-02-2017:

Trebuie sa prestati munca in folosul comunitatii timp de 30 de zile. (la Ploiesti)
Sa obtineti un inscris care sa ateste acest fapt, iar ulterior sa va prezentati la politie in vederea ridicarii permisului.

Avocat Urian Georgiana - BRASOV
tel: 0754 861 299
e-mail: georgiana.urian@yahoo.com

Asistenta juridica si reprezentare in domeniul dreptului penal, familiei, civil, comercial, muncii s.a.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-03-2017
Vizitator
Buna ziua am si eu o intrebare daca am avut un dosar pen pt conducere fara permis pt cumul de pcte si sa terminat cu clasare am stat primele 2 luni dupa care mi sa dat drept de conducere si acu politia udriste mai meau dat 3 luni cu testare cele 2 luni care leam stat acasa se vor scadea din cele trei?
Răspunde
 20-03-2017
Vizitator
Buna ziua ...am si eu o intrebare..dac am avut permisul suspendat pe o perioada de 90de zile pentru alcoolemie.0.25 si am fost prins conducând un autovehicul fara a avea drept de conducere...ce mi se poate intampla?..
Răspunde
 20-03-2017
Vizitator
Buna ziua...am si eu o intrebare..mi sa suspendat permisul pe 90 pentru acoolemie..0.25..an acest timp am fost surprins conducând un autovehicul fara a avea drept de circulatie...ce mi sa poate intampla?
Răspunde
 21-03-2017

Bucuresti
0746938774
Facebook
Bursei Raul a scris pe 20-03-2017:
Buna ziua...am si eu o intrebare..mi sa suspendat permisul pe 90 pentru acoolemie..0.25..an acest timp am fost surprins conducând un autovehicul fara a avea drept de circulatie...ce mi sa poate intampla?

Vi se va intocmi dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul de catre o persoana al carei permis a fost retras, infractiune pedepsita cu inchisoarea de la 6 luni la 3 ani sau, in functie de circumstantele personale si cu o aparare eficienta, puteti primi o amenda.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 21-03-2017
Vizitator
Multumesc foarte mult pentru informație ....si mai am o intrebare..mi se poate suspenda permisul sau prelungi timpul de suspendare??
Răspunde
 14-06-2017
Vizitator
Buna ziua, Acum 3 luni mi s.a suspendat permisul de conducere pe 90 zile amenda 640 lei pentru depasirea limitei de viteza in afara localitatii, acum o saptamana in timp ce ma aflam la volanul unui autovehicul in hunedoara am fost oprit la un control, nu consumasem alcool, nu am avut un alt incident. Doar permisul suspendat. Ce se intampla in cel mai rau caz? Si intr.un caz fericit?! Multumesc, o zi buna
Răspunde
 16-06-2017

Bucuresti
0746938774
Facebook
Narcis a scris pe 14-06-2017:
Buna ziua, Acum 3 luni mi s.a suspendat permisul de conducere pe 90 zile amenda 640 lei pentru depasirea limitei de viteza in afara localitatii, acum o saptamana in timp ce ma aflam la volanul unui autovehicul in hunedoara am fost oprit la un control, nu consumasem alcool, nu am avut un alt incident. Doar permisul suspendat. Ce se intampla in cel mai rau caz? Si intr.un caz fericit?! Multumesc, o zi buna

Veti fi acuzat de savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul avand permisul suspendat, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 6 luni la 3 ani, insa in functie de circumstantele dvs. personale si de modul in care va veti construi apararea, puteti obtine o pedeapsa orientata spre minimul special prevazut de lege, cu o modalitate de executare neprivativa de libertate sau char o amenda.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-06-2017
Vizitator
Buna ziua. Am fost prins conducand cu permisul suspendat. Apoi judecat si ki sa dat o amendavpena ala de 2300 ron. As vrea sa mi se explice mai concret de catre cineva cevse va intampla mai departe si ma refer la faptul daca mi se va anula permisul sau il voi putea recupra. Mentionez ca in minuta nu scrie nimic de permis. Multumesc
Răspunde
 07-10-2017
Vizitator
Buna ziua am o intrebare va rog sa imi raspundeti ..Daca sunt legitivist si am luat un permis cu bani care eu stiam ca este bun si sa adeverit ca este fals ma oprit in vama si mi la luat dupa o perioada de trei luni mia venit acasa un rechizitoriu in care zice ca sunt cercetat pt fals si conducere fara permis pe drumurile publice ,si aici repet eu am condus 2 ani cu el am trecut prin vama nu mia zis nimic,mi la retinut pg o perioada de 6 luni cum ca erau placile radiate dupa care mi la dat acum in vara cand sa trec vama sa intamplat nenorocirea ce pot face multumesc
Răspunde
 07-10-2017
Vizitator
@alexandra Faptul ca ati scapat la un moment dat unui control nu inseamna ca actele dv. erau in ordine. Cel mai probabil agentii respectivi au fost neatenti in momentul controlului. Nu inseamna insa ca daca nu au observat, actele dv. au fost "validate" de catre ei. Tot false raman. Sfatul cel mai bun e sa mergeti pe recunoasterea faptelor asa cum s-au petrecut.
Răspunde
 07-10-2017
Vizitator
Pei dar nu stiam ca nu este bun,am aflat si eu acum cand a venit rechizitoriu acas credeti ca se mai poate face ceva daca sunt legitivist
Răspunde
 07-10-2017
Vizitator
?
Răspunde
 21-10-2017
Vizitator
Bună seara am un dosar cu suspendare de aproape un an pentru conducere fără permis, și acum o săptămână ma prin din nou la volan... Ma poate ajuta cineva cu un răspuns despre ce se va întâmpla???
Răspunde
 21-10-2017
Vizitator
Bună seara am un dosar cu suspendare de aproape un an pentru conducere fără permis, și acum o săptămână ma prins din nou la volan... Ma poate ajuta cineva cu un răspuns despre ce se va întâmpla???
Răspunde
 22-10-2017

Bucuresti
0746938774
Facebook
Florin Costea a scris pe 21-10-2017:
Bună seara am un dosar cu suspendare de aproape un an pentru conducere fără permis, și acum o săptămână ma prins din nou la volan... Ma poate ajuta cineva cu un răspuns despre ce se va întâmpla???

Daca fapta a fost savarsita inauntrul termenului de incercare, atunci vi se va revoca beneficiul suspendarii, iar pedeapsa pentru cea de-a doua fapta se va aduga la prima, pedeasa rezultanta urmand a fi executata in regim de detentie.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 20-11-2017
Vizitator
Am condus cu permisu suspendat ma duceam cu un copil la spital aproape in coma am primit o pedeapsa f mare nu sa luat in calcul ca copilu era in coma si eram distrusa
Răspunde
 21-11-2017

Bucuresti
0746938774
Facebook
Nina a scris pe 20-11-2017:
Am condus cu permisu suspendat ma duceam cu un copil la spital aproape in coma am primit o pedeapsa f mare nu sa luat in calcul ca copilu era in coma si eram distrusa

Pedeapsa in cazul savarsirii infractiunii de conducere a unui vehicul de catre o persoana careia i-a fost suspendata exercitarea dreptului de a conduce, se pedepseste cu inchisoarea de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda, astfel ca puteti ataca solutia data cu apel, daca va aflati in termenul legal.
Faptele penale se pedepsesc, astfel ca pe viitor luati in considerare si alte modalitati de rezolvare a problemelor cu care va confruntati, pentru a evita o posibila incalcare a legii.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
RăspundeStart  1   2  3  4  Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.