Forum avocaţi > Drept penal

Dosar penal conducere cu permisul suspendat - Pagina 2

Start  1  2  3   4  Final
 09-02-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Nu, nu este posibil.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-06-2016
Vizitator
În anul 2005 am obținut permisul de conducere iar în 2007 mi.a fost suspendat 90 de zile pt alcoolemie! În timpul suspendări au am mai circulat si am fost prins de 3 ori adică 3 dosare penale doua în ilfov si unul in buc sect 2! La cele doua din ilfov am primit 5 luni cu suspendare si 2 ani si 5 luni cu încercare asta în 2009! De dosarul din bucuresti sincer am uitat de el si nici acasă nu mi.a venit nimic! În 2014 am fost la redobandire si mi.am luat un nou permis de conducere, după un an jumate am primit plic acasa sa.l prezint la poliție pe o perioadă de 30 pt puncte penalizare, a doua zi l.am si dus! După 30 de zile am fost sa.l ridic dar nu mai mi l.au dat pt ca m.au gasit cu un dosar nesolutionat! Am fost la parchet si am aflat acolo ca dosarul este soluționat cu NUP dar trebuie sa fac cerere pt solutie si s.o duc la poliție! După ce o duc soluția îmi dă permisul inapoi??? Va rog sa.mi răspundeți nu stiu ce sa fac!!! Multumesc!
Răspunde
 10-06-2016

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Costy87 a scris pe 09-06-2016:
În anul 2005 am obținut permisul de conducere iar în 2007 mi.a fost suspendat 90 de zile pt alcoolemie! În timpul suspendări au am mai circulat si am fost prins de 3 ori adică 3 dosare penale doua în ilfov si unul in buc sect 2! La cele doua din ilfov am primit 5 luni cu suspendare si 2 ani si 5 luni cu încercare asta în 2009! De dosarul din bucuresti sincer am uitat de el si nici acasă nu mi.a venit nimic! În 2014 am fost la redobandire si mi.am luat un nou permis de conducere, după un an jumate am primit plic acasa sa.l prezint la poliție pe o perioadă de 30 pt puncte penalizare, a doua zi l.am si dus! După 30 de zile am fost sa.l ridic dar nu mai mi l.au dat pt ca m.au gasit cu un dosar nesolutionat! Am fost la parchet si am aflat acolo ca dosarul este soluționat cu NUP dar trebuie sa fac cerere pt solutie si s.o duc la poliție! După ce o duc soluția îmi dă permisul inapoi??? Va rog sa.mi răspundeți nu stiu ce sa fac!!! Multumesc!

Așa ar trebui din moment ce s-a pronunțat neînceperea urmăririi penale.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-06-2016

Bucuresti
0746938774
Facebook
Daca ati primit neinceperea urmaririi penale, vi se va restitui permisul.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-11-2016
Vizitator
Buna ziua, am si eu o problema daca ma puteti ajuta. Am circulat pe drumurile publice avand permisul suspendat pe 90 de zile pentru viteza, doar pe teritoriul Roamniei. Mentionez ca sunt cetatean al Rep. Moldova, dosarul a fost trimis in judecata, puteti sa imi psuneti ce ma asteapta, politistul mi-a zis ca nu am nevoie de avocat pt ca probabil voi primi o amenda si munca in folosul comunitatii, e posibil sa primesc inchisoare???
Răspunde
 04-11-2016

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Nichita a scris pe 03-11-2016:
Buna ziua, am si eu o problema daca ma puteti ajuta. Am circulat pe drumurile publice avand permisul suspendat pe 90 de zile pentru viteza, doar pe teritoriul Roamniei. Mentionez ca sunt cetatean al Rep. Moldova, dosarul a fost trimis in judecata, puteti sa imi psuneti ce ma asteapta, politistul mi-a zis ca nu am nevoie de avocat pt ca probabil voi primi o amenda si munca in folosul comunitatii, e posibil sa primesc inchisoare???

Buna ziua,

Daca nu aveti antecedente penale nu prea aveti cum sa primiti pedeapsa cu inchisoarea cu executare efectiva. Cel mai probabil, daca recunoasteti fapta in fata instantei, veti primi fie o pedeapsa cu suspendare, fie o amenda. Aplicarea pedepsei cu amenda reprezinta cea mai favorabila solutie pe care o poate pronunta instanta, iar cea cu inchisoarea cu suspendare sub supraveghere reprezinta poate cea mai grea pedeapsa.

Pentru linistea dvs. si pentru a evita situatiile nedorite in care va puteti trezi cu o pedeapsa mai mare decat e cazul, ar fi bine totusi sa vorbiti cu un avocat.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 04-11-2016

Bucuresti
0746938774
Facebook
Nichita a scris pe 03-11-2016:

Pentru savarsire infractiunii de conducere a unui vehicul avand permisul suspendat, riscati o pedeapsa cu inchisoarea de la 6 luni la 3 ani sau amenda. Fiind la prima fapta si avand o atitudine sincera in fata instantei, puteti obtine o pedeapsa orientata spre minimul special prevazut de lege cu o modalitate de executare neprivativa de libertate, eventual o amenda.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-11-2016

BRASOV
0754861299
georgiana.urian@yahoo.com
Da este posibil.

Avocat Urian Georgiana - BRASOV
tel: 0754 861 299
e-mail: georgiana.urian@yahoo.com

Asistenta juridica si reprezentare in domeniul dreptului penal, familiei, civil, comercial, muncii s.a.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-01-2017
Vizitator
buna ziua am avut permisu suspendat si am condus dupa o perioada de 2ani iara am fost prins iara acum mia venit citatie credeti ca pot fii cindamnat cu executare .
Răspunde
 11-01-2017
Vizitator
buna ziua am avut permisu suspendat si am condus dupa o perioada de 2ani iara am fost prins iara acum mia venit citatie credeti ca pot fii cindamnat cu executare .
Răspunde
 11-01-2017

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Ionut_moise a scris pe 11-01-2017:

Buna ziua,

Situatia prezenata de dvs. nu este clara. V-au prins conducand desi aveati permisul suspendat? In aceasta situatie, se poate sa primiti pedeapsa inchisorii cu executare, daca erati in termenul de incercare sau supraveghere pentru o condamnare anterioara (nu doar daca ati avut permisul suspendat pentru o fapta contraventionala).

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-01-2017
Vizitator
Buna ziua, tocmai ma întorc de la judecarea recursului meu înaintat dupa ce mi a fost suspendat permisul pentru 90 zile pentru depășirea vitezei . Am câștigat pe fond iar la Apel a câștigat poliția. Eu am făcut recurs la apel iar azi am fost la proces la Cluj unde se judecare recursul. Cand mi a venit rândul DNA judecător mi-a spus ca nu aveam drept la recurs si la revedere. Am plecat direct la Politie sa predau permisul. Acolo mi a spus cel care mi a primit permisul ca am permisul suspendat si dosar penal ( deoarece in perioada cat așteptam recursul am fost oprit de Politie si am primit avertisment in constanta) eu nu am primit nici o Înștiințare nimic despre dosar penal sau ceva am crezut ca sunt perfect legat atât timp cat declarasem recurs si pe portal just. Ro apărea situație proces " recurs" . Sunt pasibil de inchisoare???? Doamne ferește!!! Mulțumesc de răspuns. O zi buna. Daniel
Răspunde
 18-01-2017
Vizitator
Buna Emil. Si cat timp ai avut permisul suspendat ? Si nu ai mai ajuns la proces.
Răspunde
 18-01-2017

Bucuresti
0746938774
Facebook
Daniel a scris pe 18-01-2017:
Buna ziua, tocmai ma întorc de la judecarea recursului meu înaintat dupa ce mi a fost suspendat permisul pentru 90 zile pentru depășirea vitezei . Am câștigat pe fond iar la Apel a câștigat poliția. Eu am făcut recurs la apel iar azi am fost la proces la Cluj unde se judecare recursul. Cand mi a venit rândul DNA judecător mi-a spus ca nu aveam drept la recurs si la revedere. Am plecat direct la Politie sa predau permisul. Acolo mi a spus cel care mi a primit permisul ca am permisul suspendat si dosar penal ( deoarece in perioada cat așteptam recursul am fost oprit de Politie si am primit avertisment in constanta) eu nu am primit nici o Înștiințare nimic despre dosar penal sau ceva am crezut ca sunt perfect legat atât timp cat declarasem recurs si pe portal just. Ro apărea situație proces " recurs" . Sunt pasibil de inchisoare???? Doamne ferește!!! Mulțumesc de răspuns. O zi buna. Daniel

Conform Noului Cod de Procedura Penala, solutia de pe fond poate fi atacata doar cu apel. In functie de condamnarea primita, puteti executa pedeapsa intrun centru de detentie sau este posibil ca instanta sa va fi aplicat o modalitate de executare a pedepsei neprivativa de libertate.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 19-01-2017
Vizitator
Am fost prins cu alcool la volan.Alcoolemia e de infractiune.Asta sa intamplat pe 13 nov 2016si inca nu am fost chemat la politie.Ma poate ajuta cu ceva aceasta lege a gratieri?
Răspunde
 19-01-2017
Vizitator
Precizez k sunt la prima abatere privind legea penala
Răspunde
 19-01-2017
Vizitator
Ma puteti ajuta si pe mine cu un raspuns varog din suflet
Răspunde
 20-01-2017

Bucuresti
0746938774
Facebook
Ionut a scris pe 19-01-2017:
Am fost prins cu alcool la volan.Alcoolemia e de infractiune.Asta sa intamplat pe 13 nov 2016si inca nu am fost chemat la politie.Ma poate ajuta cu ceva aceasta lege a gratieri?

Pentru infractiunea de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, riscati o pedeapsa cu inchisoarea de la 1 la 5 ani, insa cu o aparare eficienta puteti obtine o pedeapsa cu o modalitate de executare neprivativa de libertate. In ceea ce priveste modificarea legii, pana la aprobarea acesteia si intrarea in vigoare, va trebui sa aveti in vedere actualele prevederi legale.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-02-2017
Vizitator
Buaziua am avut dosar penal pentru conducere fara permis auto.mi am terminat acum 3 ani dedeapsa.si am vrut sa dau pentru permis .mi a respins dosarul cand am fost sa dau sala(examenul teoretic)zicand ca trebuie sa aduc nu stiu ce de la judecătoria unde a fost judecat procesul.eu am reabilitarea facuta si am mers cu cazierul curat.poate stiti ce act imi trebuie.ca doamna de la permise e foarte irascibila .multimSc mult
Răspunde
 06-02-2017
Vizitator
Salut cristi
Ai nevoie de hotararea judecatoreasca definitiva pt atasarea eei la dosar
Răspunde
RăspundeStart  1  2  3   4  Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.