Forum avocaţi > Drept penal

Recalculare alcoolemie - Pagina 6

Start  5  6  7  Final
 13-04-2020

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Carmen a scris pe 12-04-2020:
Buna ziua, Soțul meu a fost depistat în trafic cu o alcoolemie de 1,03 in aerul expirat , iar la sânge prima probă 2,68 iar a doua proba 2,32. Avem avocat angajat, s-a cerut recalculare, cam cât credeți că o să scadă la recalculare daca el a băut cu doua ore jumătate înainte de prima probă la sânge,500 ml țuică, după care a mâncat,are 1,75 înălțime și 80 kg. Și ce pedeapsa riscă, nu a fost implicat în accident a fost depistat la un control de rutina, nu a avut niciodata vreo abatere sau amenda, având permis de 34 ani.

In mod cert valoarea alcoolemiei nu se va situa sub pragul de 0,8 g/l alcool pur in sange, astfel ca sotul dvs risca o pedeapsa cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau amenda penala, iar permisul de regula se anuleaza, in functie de modalitatea de executare a pedepsei pe care o va obtine.

Sfatul meu este sa solicite incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei in etapa urmaririi penale, pentru a beneficia de o pedeapsa orientata spre minimul special prevazut de lege, cu o modalitate de executare care sa ii permita restituirea permisului la finalizarea dosarului.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 20-05-2020
Vizitator
Buna seara,

Am făcut un accident săptămâna trecută iar la test mi-a iesit 0,58. Am fost dus la INML pt testele biologice și astept rezultatul lor însă as vrea sa le achit sa ajunga mai repede si nu stiu unde. Ma puteti sfătui? Accidentul nu a avut victime și nici alte masini, s a soldat cu scrierea mașinii mele si a unui obiect stradal.

Multumesc
Răspunde
 20-05-2020

Bucuresti
0746938774
Facebook
Alina B a scris pe 20-05-2020:
Buna seara,

Am făcut un accident săptămâna trecută iar la test mi-a iesit 0,58. Am fost dus la INML pt testele biologice și astept rezultatul lor însă as vrea sa le achit sa ajunga mai repede si nu stiu unde. Ma puteti sfătui? Accidentul nu a avut victime și nici alte masini, s a soldat cu scrierea mașinii mele si a unui obiect stradal.

Multumesc

Pentru achitarea buletinului de analiza trebuie sa obtineti o ordonanta de la organul de cercetare penala.

Avand in vedere rezultatul alcoolemiei obtinut la etilotest, in urma prelevarii probelor biologice veti veti obtine un rezultat aproape dublu, motiv pentru care vi se va intocmi dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, fapta pedepsita cu inchidoarea de la 1 la 5 ani sau cu amenda.

Din pacate urmarirea penala in cazul infractiunilor rutiere este de durata si se poate prelungi pe parcursul mai multor ani, insa pentru a grabi procedura puteti solicita incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei in etapa urmaririi penale.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-07-2020
Vizitator
Buna seara, pentru o alcoolemie 0,44 in aerul expirat, ce sanse am sa imi iasa analizele la sange sub 0.80?
Răspunde
 10-07-2020

Prahova
0742251721Whatsapp
marina.starjil@gmail.com
Din pacate, nu cred ca aveti aceasta sansa. Rezultatul va fi intre 0,88 - 1.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

https://dreptul-familiei.ro/

Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-07-2020

Bucuresti
0746938774
Facebook
Tudor Vicovan a scris pe 09-07-2020:
Buna seara, pentru o alcoolemie 0,44 in aerul expirat, ce sanse am sa imi iasa analizele la sange sub 0.80?

De regula, valoarea alcoolemiei obtinuta in urma prelevarii probelor biologice este dubla fata de valoarea obtinuta la aparatul etilotest.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-07-2020
Vizitator
In jur de 21 30 am mancat iar intre ora 00 si 15 am baut 4 beri la 400ml iar fiola mi'a fost pusa in jur de 3 si un sfert, unde mi'a iesit 0,44 in aerul expirat, apoi la prima proba a fost la 3,35 iar urmatoarea la 4.35,politistul spune ca ar trebui sa iasa sub 0,8,dar ca orice om pun raul in fața:))
Răspunde
 10-07-2020
Vizitator
Tudor Vicovan a scris pe 10-07-2020:
In jur de 21 30 am mancat iar intre ora 00 si ora 3:00 am baut 4 beri la 400ml iar fiola mi'a fost pusa in jur de 3 si un sfert, unde mi'a iesit 0,44 in aerul expirat, apoi la prima proba a fost la 3,35 iar urmatoarea la 4.35,politistul spune ca ar trebui sa iasa sub 0,8,dar ca orice om pun raul in fața:))
Răspunde
 10-07-2020

Bucuresti
0746938774
Facebook
In jur de 21 30 am mancat iar intre ora 00 si 15 am baut 4 beri la 400ml iar fiola mi'a fost pusa in jur de 3 si un sfert, unde mi'a iesit 0,44 in aerul expirat, apoi la prima proba a fost la 3,35 iar urmatoarea la 4.35,politistul spune ca ar trebui sa iasa sub 0,8,dar ca orice om pun raul in fața:))

Asteptati rezultatul buletinului de analiza.

Daca veti considera ca valoarea obtinuta este prea mare, puteti solicita o recalculare.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-07-2020
Vizitator
Pentru recalculare trebuie sa vorbesc cu politistul care mi'a luat permisul sau e nevoie sa imi iau un avocat sa ma indrume?
Răspunde
 10-07-2020

Bucuresti
0746938774
Facebook
Pentru recalculare trebuie sa vorbesc cu politistul care mi'a luat permisul sau e nevoie sa imi iau un avocat sa ma indrume?

Ar fi indicat sa va angajati un avocat.

Cererea pentru recalcularea alcoolemiei se depune fie la organul de cercetare penala, fie la Parchet.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 28-08-2020
Vizitator
Dupa cat timp i-au venit probele din sange
Răspunde
 28-08-2020
Vizitator
Buna ziua am o intrebare am fost oprit in trafic unde in urma testari cu aparat am avut 1,02 g in aerul expirat a trecut o ora inainte de a fi oprit si inainte cu 2 ore am mancat am uitat sa precizez ca dupta testarea cu aparat am fost dus la un laborator privat pentru recoltarea sangelui din care mi sau luat 2 probe cealata dupa 1:30 minute. Intrebarea mea ! In cat timp vin probele din sange dela medicina legala!? Si cam ce alcolemie poate sa iasa la 1,02 in aer expirat?/am 1,82 inaltime 83 kg si cand pot sa fac recalcularea probelor?/numai dupa ce imi vin rezultatele sau pot sa cer si acuma? Rezultatele din probe o sami vina si mie acasa? Sau numai la politie? Va trebui sa merg sa intreb unde banuiesc ca am dosar penal deschis va multumesc
Răspunde
 28-08-2020

Bucuresti
0746938774
Facebook
Petru a scris pe 28-08-2020:
Buna ziua am o intrebare am fost oprit in trafic unde in urma testari cu aparat am avut 1,02 g in aerul expirat a trecut o ora inainte de a fi oprit si inainte cu 2 ore am mancat am uitat sa precizez ca dupta testarea cu aparat am fost dus la un laborator privat pentru recoltarea sangelui din care mi sau luat 2 probe cealata dupa 1:30 minute. Intrebarea mea ! In cat timp vin probele din sange dela medicina legala!? Si cam ce alcolemie poate sa iasa la 1,02 in aer expirat?/am 1,82 inaltime 83 kg si cand pot sa fac recalcularea probelor?/numai dupa ce imi vin rezultatele sau pot sa cer si acuma? Rezultatele din probe o sami vina si mie acasa? Sau numai la politie? Va trebui sa merg sa intreb unde banuiesc ca am dosar penal deschis va multumesc

De regula, valoarea alcoolemiei obtinuta la prelevarea probelor biologice este aproape dubla fata de cea obtinuta la aparatul etilotest.

Durata obtinerii rezultatului variaza, insa pentru a urgenta procedura, puteti achita dvs buletinul de analiza.

Rezultatul va fi trimis la dosarul cauzei.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-10-2020
Vizitator
Am fost oprit la 10 dimineata si testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0.09 mg. Am mers la probe biologice dupa o ora. Intre timp am baut 4 litrii de apa. Ce sanse am sa fie 0 rezultatul?
Răspunde
 16-10-2020

Bucuresti
0746938774
Facebook
Vizitator a scris pe 16-10-2020:
Am fost oprit la 10 dimineata si testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0.09 mg. Am mers la probe biologice dupa o ora. Intre timp am baut 4 litrii de apa. Ce sanse am sa fie 0 rezultatul?

Asteptati sa se emita Buletinul de analiza, insa nu cred ca veti obtine acest rezultat.

Valoarea alcoolemiei obtinuta la aparatul Etilotest a fost de 0,9 sau 0,09 g/l alcool?

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-10-2020
Vizitator
Da a fost 0.09 adica ff putin. Pana in 0.10 mg
Răspunde
 14-02-2021
Vizitator
Bună ziua am fost oprit an trafic și testat după 30 de minute cu alcoltestul rezultatul fiind 0.56 după care am fost dus la probe biologice rezultatul fiind 1.20 respectiv 1.05. Instanta a dispus recalcularea la inml care au comunicat instantei ca la momentul opriri an trafic alcoolemia putea fi mai mare decât limita legala dar an același timp putea fi și mai mica. A mai antalnit cineva o asemenea speță și cam care ar putea fi soluția instantei
Răspunde
 14-02-2021

Bucuresti
0746938774
Facebook
Vizitator a scris pe 16-10-2020:
Da a fost 0.09 adica ff putin. Pana in 0.10 mg

Avand in vedere valoarea obtinuta, cel mai probabil veti primi o sanctiune contraventionala.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-02-2021

Bucuresti
0746938774
Facebook
Nicusor a scris pe 14-02-2021:
Bună ziua am fost oprit an trafic și testat după 30 de minute cu alcoltestul rezultatul fiind 0.56 după care am fost dus la probe biologice rezultatul fiind 1.20 respectiv 1.05. Instanta a dispus recalcularea la inml care au comunicat instantei ca la momentul opriri an trafic alcoolemia putea fi mai mare decât limita legala dar an același timp putea fi și mai mica. A mai antalnit cineva o asemenea speță și cam care ar putea fi soluția instantei

Este posibil ca instanta sa dispuna condamnarea dvs pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului sau a altor substante, insa pentru un raspuns pertinent trebuie analizata concret speta.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
RăspundeStart  5  6  7  Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.