Forum avocaţi > Drept penal

Recalculare alcoolemie - Pagina 5

Start 5  6   7  Final
 30-09-2019

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Deni a scris pe 29-09-2019:
Si in functie de ce se aplica pedeapsa: amenda sau inchisoare?
Este posibil pentru asta sa faca inchisoare de la 1 la 5 ani?
Multumesc frumos!
Ar fi indicat ca tatal dvs sa solicite incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei in etapa urmaririi penale, pentru a putea negocia cuantumul pedepsei si modalitatea de executare.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-10-2019
Vizitator
Buna ziua,am fost depistat cu alcooltestul la valoarea de 0,04% in aer expirat.De baut nu bausem doar cu 12 ore inainte 150ml de vin.Am cerut probe biologice deoarece nu am fost de acord cu rezultatul.Am primit o dovada de circulatie de 15 zile care expira peste 2 zile, rezultatul de la IML inca nu a venit.Am vreo posibilitate sa imi prelungesc dovada de circulatie sau trebuie sa astept pina vine rezultatul de la IMl.Am inteles ca poate dura chiar si luni.Nu as vrea sa stau fara permis si nevinovat.Multumesc mult.
Răspunde
 02-10-2019

Prahova
0742251721Whatsapp
marina.starjil@gmail.com
Daca mai aveti 2 zile pana expira dovada, sunteti in termen sa depuneti repede plangere impotriva procesului verbal de contraventie. Apoi, cu certificatul de grefa, va recuperati carnetul.

O alcolemie de până la 0,40 mg/ litru alcool pur în aerul expirat se sancţionează cu amendă de la 21 la 50 de puncte şi suspendarea permisului pentru 6 luni

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

https://dreptul-familiei.ro/

Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-10-2019
Vizitator
Av.STARJIL M. a scris pe 02-10-2019:
Daca mai aveti 2 zile pana expira dovada, sunteti in termen sa depuneti repede plangere impotriva procesului verbal de contraventie. Apoi, cu certificatul de grefa, va recuperati carnetul.

O alcolemie de până la 0,40 mg/ litru alcool pur în aerul expirat se sancţionează cu amendă de la 21 la 50 de puncte şi suspendarea permisului pentru 6 luni

pai eu pe moment nu am nimic in mina, nici macar procesul verbal nu-l am,doar dovada de circulatie.Mi sa spus ca daca este asa cum am zis eu si nu am consumat alcool,cand vine rezultatul imi va da permisul inapoi.
Răspunde
 02-10-2019

Bucuresti
0746938774
Facebook
Ati avut o alcoolemie de 0,4 g/l alcool pur in aerul expirat sau 0,04 g/l alcool pur in aerul expirat?

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-10-2019
Vizitator
Av. Bratulescu Adela a scris pe 02-10-2019:
Ati avut o alcoolemie de 0,4 g/l alcool pur in aerul expirat sau 0,04 g/l alcool pur in aerul expirat?
0,04 in aer expirat
Răspunde
 03-10-2019
Vizitator
Multumesc mult pentru ajutor, intre timp au ajuns si rezultatele de la IML acestea fiind 0%.
Răspunde
 04-10-2019

Bucuresti
0746938774
Facebook
Visitator a scris pe 03-10-2019:
Multumesc mult pentru ajutor, intre timp au ajuns si rezultatele de la IML acestea fiind 0%.
In aceasta situatie dosarul penal se va inchide si nu veti primi nici sanctiune contraventionala.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-10-2019

Bună ziua. Pe data de 22.09.2019 ora 00:30 am fost depistat în trafic cu o alcoolemie de 0.52 în aerul expirat. La INML prima proba de sânge a fost la ora 01:15, iar a doua la 02:15. Menționez ca nu cunosc încă rezultatul probelor. Ma aștept ca rezultatul la sânge sa fie în jur de 1.05 la prima proba și 0.90 la a doua. Va întreb, în momentul calcularii retroactive a alcoolemiei, pot da o noua declarație vis-a-vis de consumul de alimente și băuturi alcoolice? Sau se va lua în calcul prima declarație pe care am dat-o în seara respectiva. Va mulțumesc pentru amabilitate!
Răspunde
 18-10-2019

Prahova
0742251721Whatsapp
marina.starjil@gmail.com
Puteti sa va modificati declaratia ori sa o completati.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-10-2019

Av.STARJIL M. a scris pe 18-10-2019:

Mulțumesc pentru răspuns. Trebuie sa cer eu asta inspectorului de la CP? Sau cum se procedează în acest caz? Și dacă declarația pt recalculare ar fi puțin diferita de prima, oare ar fi acceptata?
Răspunde
 18-10-2019

Bucuresti
0746938774
Facebook
Federico83 a scris pe 18-10-2019:
Av.STARJIL M. a scris pe 18-10-2019:

Mulțumesc pentru răspuns. Trebuie sa cer eu asta inspectorului de la CP? Sau cum se procedează în acest caz? Și dacă declarația pt recalculare ar fi puțin diferita de prima, oare ar fi acceptata?
Nu este indicat sa va schimbati declaratiile pe parcursul urmaririi penale, deoarece se va considera ca aveti o atitudine nesincera. Indiferent de valoarea obtinuta la recalculare, aceasta va depasi limita de 0,8 g/l alcool pur in sange. Sfatul meu este sa solicitati incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei, pentru a obtine o pedeapsa orientata spre minim, cu modalitatea de executare pe care o doriti. Daca totusi doriti sa completati declaratia, puteti formula o cerere in acest sens la organul de urmarire penala sau la procurorul de caz.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-10-2019

Va mulțumesc și dvs pt răspuns. Am pus întrebarea aceasta aici deoarece în seara respectiva și în vâltoarea evenimentului plus o atitudine "grăbită" a doamnei agent care voia probabil sa completeze cat mai repede hârtiile respective m-am timorat și am declarat "în mare" detaliile cu privire la ceea ce am consumat și perioada de timp în care aceasta s-au întâmplat. Ulterior, a doua zi am realizat ca am omis ceva amănunte. În urma documentarii în zilele ce au trecut pana acum, m-am gândit ca având dreptul la o a doua șansă (recalcularea) și neavând emoțiile și frustrarea din acea seara as putea da o declarație pertinenta pt a-mi fi în folos. Regret sincer fapta și nu as mai repeta-o vreodată. Apreciez orice ajutor venind de pe acest forum și în același timp sunt dispus sa accept orice sentința mi se cuvine conștient fiind de faptul ca am greșit. Adresez respect și stima tuturor membrilor acestui forum. Mulțumesc
Răspunde
 05-11-2019
Vizitator
Buna ziua , am avut o alcolemie de 0,03 im aer expirat , pot avea castig de cauza la proces ? multumesc
Răspunde
 05-11-2019

Bucuresti
0746938774
Facebook
Vizitator a scris pe 05-11-2019:
Buna ziua , am avut o alcolemie de 0,03 im aer expirat , pot avea castig de cauza la proces ? multumesc
Daca ati fost depistat cu o alcoolemie de 0,03 g/l alcool pur in aerul expirat, nivelul alcoolemiei rezultat in urma prelevarii probelor biologice se va situa, cel mai probabil, sub 0,8 g/l, motiv pentru care veti primi o sanctiune contraventionala.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 05-11-2019
Vizitator
si permisul de conducere ? amenda am primit, am si platit-o
Răspunde
 05-11-2019

Prahova
0742251721Whatsapp
marina.starjil@gmail.com
Dupa ce trece perioada de suspendare si dati examen, il recuperati.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-11-2019

Bucuresti
0746938774
Facebook
Vizitator a scris pe 05-11-2019:
si permisul de conducere ? amenda am primit, am si platit-o
Daca nu s-a dispus suspendarea exercitarii dreptului de a conduce pentru o perioada determinata, mergeti cu dovada platii amenzii sa vi se restituie permisul.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-02-2020
Vizitator
Da
Răspunde
 12-04-2020
Vizitator
Buna ziua, Soțul meu a fost depistat în trafic cu o alcoolemie de 1,03 in aerul expirat , iar la sânge prima probă 2,68 iar a doua proba 2,32. Avem avocat angajat, s-a cerut recalculare, cam cât credeți că o să scadă la recalculare daca el a băut cu doua ore jumătate înainte de prima probă la sânge,500 ml țuică, după care a mâncat,are 1,75 înălțime și 80 kg. Și ce pedeapsa riscă, nu a fost implicat în accident a fost depistat la un control de rutina, nu a avut niciodata vreo abatere sau amenda, având permis de 34 ani.
Răspunde
RăspundeStart 5  6   7  Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.