|
16-02-2021 |
 | Carmen Vizitator |
| Buna ziua, La recalculare, valorile au iesit mai mari, 2.89. Avocatul a cerut acord de recunoasterea faptei, dar procurorul nu a fost deacord si l-a trimis in judecata. In ordonanta emisa de parchet nu srie ce pedeapsa propune procurorul. Cum am mai spus nu are alte antecedente, nu a fost implicat in accident, a fost depistat la un control de rutina.La ce pedeapsa se poate astepta? | |
|
|
|
16-02-2021 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Prahova 0742251721Whatsapp marina.starjil@gmail.com
|
| Alcoolemia a fost extrem de mare, deci nu va fi o pedeapsa usoara, 336 fiind infractiune de pericol. Textul de lege prevede: Art. 336 - Conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe (1) Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amenda (3) Dacă persoana aflată în una dintre situaţiile prevăzute în alin. (1) ... efectuează transport public de persoane, transport de substanţe sau produse periculoase ori se află în procesul de instruire practică a unor persoane pentru obţinerea permisului de conducere sau în timpul desfăşurării probelor practice ale examenului pentru obţinerea permisului de conducere, pedeapsa este închisoarea de la 2 la 7 ani. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
16-02-2021 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Carmen a scris pe 16-02-2021: Buna ziua, La recalculare, valorile au iesit mai mari, 2.89. Avocatul a cerut acord de recunoasterea faptei, dar procurorul nu a fost deacord si l-a trimis in judecata. In ordonanta emisa de parchet nu srie ce pedeapsa propune procurorul. Cum am mai spus nu are alte antecedente, nu a fost implicat in accident, a fost depistat la un control de rutina.La ce pedeapsa se poate astepta? In situatia in care procurorul a respins cererea pentru incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei, veti fi trimisa in judecata pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau cu amenda. Procurorul va sesiza instanta prin Rechizitoriu, iar dvs va trebui sa va formulati o aparare eficienta, pentru a primi o pedeapsa orientata spre minimul special, cu o modalitate de executare neprivativa de libertate. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
27-03-2021 |
 | Budeanu ionut Vizitator |
| Bună ziua am și eu o întrebare la voi îmi puteți spune și mie va rog frumos am fost oprit de către un echipaj de politie băut cu o alcoolemie de 0.48 și la sânge mia ieșit 1.35.si și la a doua a mia ieșit 1.15 ce se poate întâmpla în cel mai rau caz îmi mai pot recupera permisu mulțumesc! | |
|
|
|
27-03-2021 |
| Ați rezolvat cu permisu ceva ca acceasi alcoolemie am avut și eu | |
|
|
|
27-03-2021 |
| Bună ziua am și eu o întrebare la voi îmi puteți spune și mie va rog frumos am fost oprit de către un echipaj de politie băut cu o alcoolemie de 0.48 și la sânge mia ieșit 1.35.si și la a doua a mia ieșit 1.15 ce se poate întâmpla în cel mai rau caz îmi mai pot recupera permisu mulțumesc! | |
|
|
|
27-03-2021 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Prahova 0742251721Whatsapp marina.starjil@gmail.com
|
| Vi s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau cu amenda. Daca pedeapsa spre care se va orienta instanta va fi inchisoare cu suspendare sub supraveghere, permisul se anuleaza. Daca se orienteaza spre amenda penala ori inchisoare pana la 2 ani, puteti obtine amanarea aplicarii pedepsei,cu un termen de supraveghere de 2 ani, caz in care permisul nu se anuleaza. Angajati-va avocat care in faza de cercetare penala sa incerce sa obtina de la procuror ptr. dvs. un acord de recunoastere a vinovatiei. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
28-03-2021 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Budeanu Ionut a scris pe 27-03-2021: Bună ziua am și eu o întrebare la voi îmi puteți spune și mie va rog frumos am fost oprit de către un echipaj de politie băut cu o alcoolemie de 0.48 și la sânge mia ieșit 1.35.si și la a doua a mia ieșit 1.15 ce se poate întâmpla în cel mai rau caz îmi mai pot recupera permisu mulțumesc! Vi se va intocmi dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului sau a altor substante, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau cu amenda. Daca nu aveti antecedente penale, in cel mai rau caz veti primi o pedeapsa cu suspendare, iar permisul se va anula. Sfatul meu este sa solicitati incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei in etapa urmaririi penale, pentru a obtine o pedeapsa orientata spre minim, cu o modalitate de executare care sa permita restituirea permisului la finalizarea dosarului. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
07-04-2021 |
 | Raul Vizitator |
| Dacă am refuzat probele biologice pot cere la procuror dovada cu drept de circulatie | |
|
|
|
07-04-2021 |
 | Anonim Vizitator |
| Buna ziua dom avocat băiatul meu a fost prins la volan băut an etilotest a iesit 0.50 a fost dus la probe de sange si prima probă a iesit 0.92 iar a doua 0.70 va rog sami spuneti ce sanse are ai face dosar penal sau ai contravenție va rog mult sa ma lămuriți sunt foarte îngrijorată Va multumesc | |
|
|
|
07-04-2021 |
 | Anonim Vizitator |
| Buna ziua dom avocat băiatul meu a fost prins la volan băut an etilotest a iesit 0.50 a fost dus la probe de sange si prima probă a iesit 0.92 iar a doua 0.70 va rog sami spuneti ce sanse are ai face dosar penal sau ai contravenție va rog mult sa ma lămuriți sunt foarte îngrijorată Va multumesc | |
|
|
|
07-04-2021 |
| Anonim a scris pe 07-04-2021: Buna ziua dom avocat băiatul meu a fost prins la volan băut an etilotest a iesit 0.50 a fost dus la probe de sange si prima probă a iesit 0.92 iar a doua 0.70 va rog sami spuneti ce sanse are ai face dosar penal sau ai contravenție va rog mult sa ma lămuriți sunt foarte îngrijorată Va multumesc Se va dispune o recalculare, iar daca valoarea alcoolemiei va depasi valoarea de 0,80 g/l alcool pur in sange, fiului dvs i se va intocmi dosar penal, pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului sau a altor substante. Daca valoarea va fi sub 0,80 g/l alcool pur in sange, va primi o sanctiune contraventionala. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
28-05-2022 |
 | Ionut Vizitator |
| Bună ziua am fost depistat cu alcolemie de 0.86 în aer liber mi sa recoltat și doua probe de sânge e posibil ca alcolemia sa iasă mai mare la proba de sânge sau se face un calcul cu cea din aer liber și find prima abatere ce sancțiuni mi se aplica Mulțumesc frumos pt raspunsuri | |
|
|
|
30-05-2022 |
| Din pacate nivelul alcoolemiei va fi dublu fata de cel obtinut in aerul expirat, motiv pentru care vi se va intocmi dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului sau a altor substante, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau cu amenda penala. Sfatul meu este sa va asigurati o aparare eficienta si sa solicitati incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei in etapa urmaririi penale, pentru a beneficia de o pedeapsa orientata spre minimul special, cu o modalitate de executare neprivativa de libertate, care sa permita restituirea permisului la finalizarea dosarului. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
14-06-2023 |
 | Cirja mihai Vizitator |
| Dacă am fost depistat cu 046 alcool in aerul expirat si la prima proba mia iesit 1,04 iar la a doua probă 083 merită să cer recalcularea, ce mai pot face? Vă mulțumesc frumos | |
|
|
|
14-06-2023 |
| Din pacate veti fi cercetat pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau cu amenda penala. Sfatul meu este sa va asigurati o aparare eficienta si sa solicitati incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei in etapa urmaririi penale, pentru a beneficia de o pedeapsa orientata spre minimul special, cu o modalitate de executare neprivativa de libertate si pentru a redobandi permisul cat mai repede. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |