|
12-09-2020 |
 | Albert Vizitator |
| Bn ziua pentru alcool se poate să anuleze doar cat b dețin toate gradele am 3 copii locuiesc an social am fost prins cu turismul .am lucrat că șofer pe tir | |
|
|
|
12-09-2020 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Prahova 0742251721Whatsapp marina.starjil@gmail.com
|
| Permisul se anuleaza in integralitate, nu doar anumite categorii, indiferent pe ce fel de auto ati fost prins baut. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
13-09-2020 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Albert a scris pe 12-09-2020: Bn ziua pentru alcool se poate să anuleze doar cat b dețin toate gradele am 3 copii locuiesc an social am fost prins cu turismul .am lucrat că șofer pe tir In situatia in care veti obtine o modalitate de executare a pedepsei care implica anularea permisului, acesta se va anula in totalitate. Sfatul meu este sa solicitati incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei in etapa urmaririi penale, pentru a beneficia de o pedeapsa orientata spre minim, cu o modalitate de executare care sa permita restituirea permisului la finalizarea dosarului. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
05-12-2020 |
 | Ionelcristea88@yahoo.com Vizitator |
| Buna ziua am si eu o nelamurire cand pot da de permis am primit o pedeapsa cu suspendare dupa un an de la ramanerea definitiva sau pot mai devreme au trecut sapte luni si cum procedez multumesc. | |
|
|
|
05-12-2020 |
|
| Persoana al cărei permis de conducere a fost anulat ca urmare a rămânerii definitive a unei hotărâri judecătoreşti se poate prezenta la examen pentru obţinerea unui nou permis de conducere, pentru toate categoriile avute anterior, dacă a intervenit una dintre situaţiile următoare:... - a trecut un an de la data rămânerii definitive a hotărârii judecătoreşti prin care s-a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
06-12-2020 |
| Ionelcristea88@yahoo.com a scris pe 05-12-2020: Buna ziua am si eu o nelamurire cand pot da de permis am primit o pedeapsa cu suspendare dupa un an de la ramanerea definitiva sau pot mai devreme au trecut sapte luni si cum procedez multumesc. După 1 an. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
07-12-2020 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Ionelcristea88@yahoo.com a scris pe 05-12-2020: Buna ziua am si eu o nelamurire cand pot da de permis am primit o pedeapsa cu suspendare dupa un an de la ramanerea definitiva sau pot mai devreme au trecut sapte luni si cum procedez multumesc. Va puteti prezenta la examenul pentru redobandirea permisului dupa implinirea termenului de un an de la ramanerea definitiva a hotararii de condamnare. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
07-01-2021 |
 | Angelo Vizitator |
| Bună am o întrebare ce se mi se poate întâmpla în cazul în care am avut 064 aer. Sânge 09.1 dosarul a ajuns la judecător. Permisu îl mai pot recupera??? | |
|
|
|
07-01-2021 |
|
| Depinde de ce pedeapsa veti primi si modalitatea de executare; permisul poate fi doar suspendat, ori anulat, in a doua situatie trebuind sa dati din nou examen. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
08-01-2021 |
| Angelo a scris pe 07-01-2021: Bună am o întrebare ce se mi se poate întâmpla în cazul în care am avut 064 aer. Sânge 09.1 dosarul a ajuns la judecător. Permisu îl mai pot recupera??? Pentru a va recupera permisul la finalizarea dosarului, va trebui sa solicitati ca modalitate de executare amanarea aplicarii pedepsei. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
26-02-2021 |
 | Arnold Vizitator |
| Am facut un accident fara victime doar cu pagube materiale am fost testat am suflat 1.09 alcool in aerul expirat la sange prima proba am avut 1,98 la al doilea 1.75 oare imi pot recupera permisul | |
|
|
|
27-02-2021 |
|
| Alcoolemia a fost mare, caz in care nu consider ca veti obtine amanarea aplicarii pedepsei, ci o pedeapsa cu suspendare: permisul se va anula si veti putea da examen sa-l reobtineti dupa 1 an de la data ramanerii definitive a hotararii de condamnare. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
01-03-2021 |
| Arnold a scris pe 26-02-2021: Am facut un accident fara victime doar cu pagube materiale am fost testat am suflat 1.09 alcool in aerul expirat la sange prima proba am avut 1,98 la al doilea 1.75 oare imi pot recupera permisul Pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului sau a altor substante, riscati o pedeapsa cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau amenda penala, iar permisul de regula se anuleaza, in functie de modalitatea de executare a pedepsei pe care o veti primi. Pentru a obtine amanarea aplicarii pedepsei, solicitati incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei in etapa urmaririi penale. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
03-03-2021 |
 | Arnold Vizitator |
| Am recunoscut fapta dar nu stiu inca nimic dosarul mi la camera preliminara din ianuarie | |
|
|
|
04-03-2021 |
| Arnold a scris pe 03-03-2021: Am recunoscut fapta dar nu stiu inca nimic dosarul mi la camera preliminara din ianuarie Recunoasterea faptei este una, acordul de recunoastere a vinovatiei este altceva. In acordul de recunoastere a vinovatiei puteti negocia pedeapsa cu procurorul, insa daca dosarul va fi trimis deja in instanta, s-a efectuat Rechizitoriul si din pacate, nu mai puteti incheia acest acord. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
04-03-2021 |
|
| Arnold a scris pe 03-03-2021: Am recunoscut fapta dar nu stiu inca nimic dosarul mi la camera preliminara din ianuarie Chiar daca nu ati facut acord de recunoastere a vinovatiei in faza urmaririi penale, mai aveti posibilitatea ca in fata judecatorului, cand incepe judecata, sa solicitati aplicarea procedurii recunoasterii invinuirii. Sa fiti atent ca insusi judecatorul va va informa asupra acestei posibilitati. Daca recunoasteti in totalitate faptele, si se aplica aceasta procedura, limitele de pedeapsă prevăzute de lege în cazul pedepsei închisorii se reduc cu o treime, iar în cazul pedepsei amenzii, cu o pătrime. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
05-03-2021 |
 | Arnold Vizitator |
| Mai am o intrebare daca dosarul mi la camera preliminara oare ma mai poate chema procurorul la el sau trebuie sa astept sa primesc hartie de la tribunal cand o sa am primul proces ??? | |
|
|
|
05-03-2021 |
 | Arnold Vizitator |
| Si oare imi pot recupera permisul sau | |
|
|
|
05-03-2021 |
|
| Veti fi citat in instanta. Deci,asteptati primirea citatiei. Iar despre posibilitatea de recuperare a permisului se va putea vorbi abia cand veti sti care va fi condamnarea. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
05-03-2021 |
 | Arnold Vizitator |
| Azi o trecut dosarul meu de camera preliminara oare in cat timp o sa am primul proces | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |