Forum avocaţi > Drept penal

Alcool la volan - Amanarea aplicarii pedepsei - Pagina 15

Start 13 14 15 16 Final
 06-03-2021

Prahova
0742251721Whatsapp
marina.starjil@gmail.com
Probabil in 30-60 de zile.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

https://dreptul-familiei.ro/

Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-06-2021
Vizitator
Buna ziua ! Menționez ca am fost prins la volan cu o alcoolemie de 1.03 in aerul expirat ! Permisul de conducere dobândit in România dar schimbat in Anglia ! Menționez și faptul ca actele îmi erau furate și nu am putut prezenta nici un act . In baza buletinului ei au aflat ca chiar permisul de conducere in aveam in Anglia . Nu am primit nici rezultatele de sânge ! Nu am avut nici o abatere niciodată fără dosare penale și cazierul curat ! Ce a-și putea face in cazul asta ?:(
Răspunde
 10-06-2021
Vizitator
Bună ziua, menționez ca am executat o pedeapsa de 2 ani și 7, pentru 4 dosare penale la regimul rutier, și am permisul anulat, la un an de la data eliberării din P. N. T, m am prezentat sa mi depun dosarul pentru a redobândi prin examen permisul, cei de la permise m au verificat și spun ca nu pot depune dosarul pentru ca mai apar cu o fapta de conducere fără permis, săvârșită acum 3 ani, și îmi cer soluția la dosar.
Întrebarea mea este dacă mai sunt pasibil sa fac din nou detenție, ținând cont ca am executat o pedeapsa cu inchisoare pentru aceleași tip de fapte, și dak pot redobandi permisul.
Va mulțumesc anticipat
Răspunde
 10-06-2021
Vizitator
Pop Gavril a scris pe 10-06-2021:
Buna ziua ! Menționez ca am fost prins la volan cu o alcoolemie de 1.03 in aerul expirat ! Permisul de conducere dobândit in România dar schimbat in Anglia ! Menționez și faptul ca actele îmi erau furate și nu am putut prezenta nici un act . In baza buletinului ei au aflat ca chiar permisul de conducere in aveam in Anglia . Nu am primit nici rezultatele de sânge ! Nu am avut nici o abatere niciodată fără dosare penale și cazierul curat ! Ce a-și putea face in cazul asta ?:(
Răspunde
 10-06-2021

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Pop Gavril a scris pe 10-06-2021:

Daca fapta a avut loc pe teritoriul Romaniei, veti fi cercetat pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau cu amenda penala.

Sfatul meu este sa solicitati incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei in etapa urmaririi penale, pentru a beneficia de o pedeapsa orientata spre minim, cu modalitatea de executare pe care o doriti.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-06-2021

Bucuresti
0746938774
Facebook
LEONARD a scris pe 10-06-2021:
Bună ziua, menționez ca am executat o pedeapsa de 2 ani și 7, pentru 4 dosare penale la regimul rutier, și am permisul anulat, la un an de la data eliberării din P. N. T, m am prezentat sa mi depun dosarul pentru a redobândi prin examen permisul, cei de la permise m au verificat și spun ca nu pot depune dosarul pentru ca mai apar cu o fapta de conducere fără permis, săvârșită acum 3 ani, și îmi cer soluția la dosar.
Întrebarea mea este dacă mai sunt pasibil sa fac din nou detenție, ținând cont ca am executat o pedeapsa cu inchisoare pentru aceleași tip de fapte, și dak pot redobandi permisul.
Va mulțumesc anticipat

Verificati care este stadiul dosarului, daca este solutionat sau in curs de solutionare.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-06-2021
Vizitator
Vă mulțumesc din suflet ! Ar trebui sa îmi bag un avocat in acest caz sau pot și singur ce părere aveți ? Fiindcă niciodată nu am avut probleme de genul
Răspunde
 13-06-2021

Bucuresti
0746938774
Facebook
Pop Gavril a scris pe 11-06-2021:
Vă mulțumesc din suflet ! Ar trebui sa îmi bag un avocat in acest caz sau pot și singur ce părere aveți ? Fiindcă niciodată nu am avut probleme de genul

In situatia in care sunteti cercetat pentru o fapta penala, este indicat sa va asigurati o aparare de specialitate.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 26-11-2021
Vizitator
Buna Seara am fost prins băut la volanul mașini am avut la suflare 0.63 an sânge prima probă a fost 1.43 iar a doua probă a fost 1.25 m-am judecat am câștigat procesul mi sa anulat pedeapsa 2 sub supraveghere acum spunetimi și mie când pot să-mi iau permisul de conducere anapoi vă mulțumesc frumos
Răspunde
 28-11-2021

Bucuresti
0746938774
Facebook
Puteti sustine examenul pentru redobandirea permisului dupa implinirea termenului de un an, de la data la care hotararea a ramas definitiva, daca vi s-a aplicat o pedeapsa cu suspendare.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 22-12-2021
Vizitator
Bună ziua
In data de 07.08.2021 am avut un accident rutier viraj stanga vs depasire.S-a refuzat transportul la spital de catre ambii soferi.La verificarea cu alcooltest
mi-a ieșit 0,03 si am fost dus la probe de sînge.S-a deschis dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului și mi s-a reținut permisul de conducere, mi s-a dat dovadă fara drept de conducere si fără valabilitate. De curând am aflat rezultatul analizelor de sange 0 . Am intrebat la politie cand imi pot recupera permisul si mi sa raspuns
" la finalizarea dosarului".Imi pot recupera permisul mai repede avand in vedere ca a trecut mai mult de 4 luni de la accident si cele doua probe se contrazic? Care sunt pasii de urmat ? Mulțumesc
Răspunde
 22-12-2021

Prahova
0742251721Whatsapp
marina.starjil@gmail.com
Procurorul va emite ordonanta de clasare. Sa mai asteptati putin.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

https://dreptul-familiei.ro/

Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 23-12-2021

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Alexandru a scris pe 22-12-2021:
Bună ziua
In data de 07.08.2021 am avut un accident rutier viraj stanga vs depasire.S-a refuzat transportul la spital de catre ambii soferi.La verificarea cu alcooltest
mi-a ieșit 0,03 si am fost dus la probe de sînge.S-a deschis dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului și mi s-a reținut permisul de conducere, mi s-a dat dovadă fara drept de conducere si fără valabilitate. De curând am aflat rezultatul analizelor de sange 0 . Am intrebat la politie cand imi pot recupera permisul si mi sa raspuns
" la finalizarea dosarului".Imi pot recupera permisul mai repede avand in vedere ca a trecut mai mult de 4 luni de la accident si cele doua probe se contrazic? Care sunt pasii de urmat ? Mulțumesc

Faceți o cerere de urgentare a soluționării dosarului, având în vedere că soluția nu poate fi decât una de clasare. De asemenea, invocați faptul că sunteți porejudiciat datorită reținerii permisului de conducere și a soluționării întârziate a dosarului.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-01-2022
Vizitator
Buna ziua ! Am fost prins la volan cu o alcoolemie de 1.00 in aerul expirat ! Permisul de conducere dobândit in România in 2008, Nu am primit nici rezultatele de sânge ! Nu am avut nici o abatere niciodată fără dosare penale și cazierul curat, am colaborat si am acceptat probele biologice ! Ce a-și putea face in cazul asta ?? Va rog daca ar putea sa-mi raspunda cineva.
Răspunde
 03-01-2022

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
1,00 în aerul expirat este foarte mult și probabil că rezultatul probelor biologice vor indica o valoare aproape de 2. Este o situație mai mult decât serioasă și trebuie să vă apărați corect. Angajați un avocat care să grăbească lucrurile și să vă ajute să obțineți o condamnare cât mai blândă în situația dată.
Veți avea testul de sânge mai repede dacă achitați dvs taxa la Medicină Legală.

0721.39.39.39.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-01-2022
Vizitator
La ce pedeapsa pot sa ma astept domnule avocat, nu am mai avut nici un incident de genul acesta, nu am dosar penal, este prima abatere, exista riscul sa fie inchisoare propriu zisa cu executare? Din cate am vazut aicea pe forum, majoritatea care sunt la prima abatere au primit cu suspendare sau cu amanare. Dar de optiunea urmatoare :sa solicit incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei in etapa urmaririi penale, pentru a beneficia de o pedeapsa orientata spre minim, cu modalitatea de executare pe care se doreste. Va rog sa-mi explicati, teama mea este sa nu fie inchisoare cu executare, adica inchisoare propriu zisa fara suspendare sau fara amanare.
Răspunde
 03-01-2022
Vizitator
Cu alte cuvinte domnule avocat, ce mi se poate intampla in cel mai rau caz la prima abatere, fara antecedente penale, si am colaborat cu politia, nu am facut accident si nu am lovit nimic, dar cu alcolemie de 1.00 in aer.
Răspunde
 03-01-2022
Vizitator
Adisan a scris pe 03-01-2022:
1,00 în aerul expirat este foarte mult și probabil că rezultatul probelor biologice vor indica o valoare aproape de 2. Este o situație mai mult decât serioasă și trebuie să vă apărați corect. Angajați un avocat care să grăbească lucrurile și să vă ajute să obțineți o condamnare cât mai blândă în situația dată.
Veți avea testul de sânge mai repede dacă achitați dvs taxa la Medicină Legală.

La ce pedeapsa pot sa ma astept domnule avocat, nu am mai avut nici un incident de genul acesta, nu am dosar penal, este prima abatere, exista riscul sa fie inchisoare propriu zisa cu executare? Din cate am vazut aicea pe forum, majoritatea care sunt la prima abatere au primit cu suspendare sau cu amanare. Dar de optiunea urmatoare :sa solicit incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei in etapa urmaririi penale, pentru a beneficia de o pedeapsa orientata spre minim, cu modalitatea de executare pe care se doreste. Va rog sa-mi explicati, teama mea este sa nu fie inchisoare cu executare, adica inchisoare propriu zisa fara suspendare sau fara amanare.
Cu alte cuvinte domnule avocat, ce mi se poate intampla in cel mai rau caz la prima abatere, fara antecedente penale, si am colaborat cu politia, nu am facut accident si nu am lovit nimic, dar cu alcolemie de 1.00 in aer.
Răspunde
 03-01-2022

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Dacă vă apărați corect condamnarea va fi cu suspendarea executării pedepsei.

0721.39.39.39.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-01-2022

Bucuresti
0746938774
Facebook
Florin a scris pe 03-01-2022:
Buna ziua ! Am fost prins la volan cu o alcoolemie de 1.00 in aerul expirat ! Permisul de conducere dobândit in România in 2008, Nu am primit nici rezultatele de sânge ! Nu am avut nici o abatere niciodată fără dosare penale și cazierul curat, am colaborat si am acceptat probele biologice ! Ce a-și putea face in cazul asta ?? Va rog daca ar putea sa-mi raspunda cineva.

Pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului riscati o pedeapsa cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau amenda, iar permisul de regula se anuleaza.

Sfatul meu este sa solicitati incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei in etapa urmaririi penale, pentru a negocia pedeapsa cu procurorul, cat si modalitatea de executare a acesteia.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
RăspundeStart 13 14 15 16 Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.