Forum avocaţi > Drept penal

Alcool la volan - Amanarea aplicarii pedepsei - Pagina 6

Start  5  6  7   8  Final
 22-10-2019

Prahova
0742251721Whatsapp
marina.starjil@gmail.com
Mai bine de amanarea aplicarii pedepsei nu aveti cum obtine. Deci, nu enervati instanta cu declararea unui apel aiurea. Pregatiti-va sa va consolidati pozitia de la fond printr-o aparare buna.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

https://dreptul-familiei.ro/

Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 22-10-2019

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Ionel a scris pe 22-10-2019:
Buna ziua am primit amânarea aplicări pedepsei si sa facut apel din partea la parchet cum este bine sa procedez sa fac si eu sau sa ma apar multumesc.
Indicat ar fi sa va aparati in apelul Parchetului, iar dvs sa nu promovati calea de atac, deoarece modalitatea de executare a pedepsei pe care ati primit-o va da posibilitatea recuperarii permisului la finalizarea dosarului.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 22-10-2019
Vizitator
Multumesc pentru raspuns cat ar putea sa dureze procesul la parchet pe 25 imi expiră termenul de apel.
Răspunde
 22-10-2019

Prahova
0742251721Whatsapp
marina.starjil@gmail.com
Apelul va fi judecat de instanta. Se va da termen in dosar dupa ce expira termenul de apel pentru toata lumea. Urmariti portalul instantelor si aveti grija sa nu scapati din vedere corespondenta. Daca procedura este completa, se poate termina la primul termen.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-10-2019
Vizitator
Buna seara dupa expirarea termenului de apel si apel facut de procuror imi vine citatie cu fixarea termenului de jud la curtea apel sau verific pe portal la jud de fond sau curtea apel bucuresti se poate respinge apelul ⁸fără judecata si cate zile dureaza dacă ar fi asa.
Răspunde
 30-10-2019

Prahova
0742251721Whatsapp
marina.starjil@gmail.com
Veti primi citatie prin posta. In paralel, puteti urmari starea dosarului si pe portal, daca aveti indoieli ca nu v-ar ajunge corespondenta. Daca a fost investita, instanta trebuie sa judece, deci va fi cel putin un termen de judecata

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 30-10-2019

Bucuresti
0746938774
Facebook
Ionel a scris pe 29-10-2019:
Buna seara dupa expirarea termenului de apel si apel facut de procuror imi vine citatie cu fixarea termenului de jud la curtea apel sau verific pe portal la jud de fond sau curtea apel bucuresti se poate respinge apelul ⁸fără judecata si cate zile dureaza dacă ar fi asa.
Pentru judecarea apelului, dosarul va fi trimis de la judecatorie la tribunal si veti primi citatia prin posta, pentru a va prezenta la termen.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 30-10-2019

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Ionel a scris pe 29-10-2019:

Veți fi citat la termenul stabilit de instanța de judecată.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-11-2019
Vizitator
Buna ziua
Pe data de 23/10/19 am avut judeca ,am primit cu amanarea aplicări pedepsei ,azi au trecut 10 zile și nu sa făcut contestație la decizie ,oare pot merge la tribunal să îmi ridic hotărârea definitivă ,am înțeles că îmi trebe hotărârea definitivă pentru a ridica permisul oare pot merge luni după ea .mulțumesc
Răspunde
 02-11-2019

Bucuresti
0746938774
Facebook
Petrica a scris pe 02-11-2019:
Buna ziua
Pe data de 23/10/19 am avut judeca ,am primit cu amanarea aplicări pedepsei ,azi au trecut 10 zile și nu sa făcut contestație la decizie ,oare pot merge la tribunal să îmi ridic hotărârea definitivă ,am înțeles că îmi trebe hotărârea definitivă pentru a ridica permisul oare pot merge luni după ea .mulțumesc
Daca s- a implinit termenul de apel, iar Parchetul nu a promovat calea de atac, puteti merge pentru a vi se legaliza hotararea.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-11-2019

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Petrica a scris pe 02-11-2019:
Buna ziua

Nu s-a redactat hotărârea așa de repede, dar puteți să mergeți cu o copie de pe portaul instanțelor sau cu un certificat emis de instanță ce conține conținutul hotărârii.

0721.39.39.39.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-11-2019
Vizitator
Buna ziua, am avut proces în 23.10.2019 am primit amânarea pedepsei inss până astăzi 03.11.2019 nu am primit minuta sau orice alt document care să ateste decizia instanței.solutia in cazul meu o cunosc de pe portal just.Nu știu de când curg cele 10 zile pt apel, daca sunt calendaristice sau lucrătoare, când și cum intru in posesia comunicării.Multumesc
Răspunde
 03-11-2019

Prahova
0742251721Whatsapp
marina.starjil@gmail.com
Veti primi documentul (minuta) prin posta. Pentru toate partile, termenul de apel curge de la comunicare (data la care fiecare a primit minuta). Data cand primiti ds. posta poate fi alta decat data la care o primeste procurorul, deci termenul de apel curge diferit. Zilele sunt calendaristice,insa nu socotiti ziua cand primit posta,si nici ultima zi.
De ex; daca primiti pe 4 nov, 10 zile inseamna 15 nov. inclusiv.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 05-11-2019

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Petrica a scris pe 03-11-2019:
Buna ziua, am avut proces în 23.10.2019 am primit amânarea pedepsei inss până astăzi 03.11.2019 nu am primit minuta sau orice alt document care să ateste decizia instanței.solutia in cazul meu o cunosc de pe portal just.Nu știu de când curg cele 10 zile pt apel, daca sunt calendaristice sau lucrătoare, când și cum intru in posesia comunicării.Multumesc

Termenul se socotește pe zile libere, adică nu se iau în calcul nici prima zi din care curge și nici ziua în care se împlinește. Dacă termenul cade într-o zi nelucrătoare termenul se prelungește până în prima zi lucrătoare.

0721.39.39.39.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-11-2019
Vizitator
Va rog sa îmi transmiteți daca îmi pot ridica permisul suspendat pe baza comunicări minutei penala sa u in baza comunicări hotărârii penale .
Răspunde
 16-11-2019

Prahova
0742251721Whatsapp
marina.starjil@gmail.com
Minuta se comunica pentru exercitarea cailor de atac. Presupun ca minuta este de la instanta de fond. Din acest moment curge termenul pentru exercitarea caii de atac a apelului de catre parti.
Trebuie sa aveti o sentinta definitiva pentru a va putea ridica permisul.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-11-2019

Bucuresti
0746938774
Facebook
Petrica a scris pe 16-11-2019:
Va rog sa îmi transmiteți daca îmi pot ridica permisul suspendat pe baza comunicări minutei penala sa u in baza comunicări hotărârii penale .
Pentru a va redobandi permisul aveti nevoie de hotararea definitiva legalizata.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-12-2019
Vizitator
Buna ziua

Mi sa suspendat permisul de conducere acuma un an,și în ziua respectivă și da dat o dovadă fara drept de circulație,eu am pierdut dovadă am fost la un notar unde mi sa dat o declarație,întrebarea mea este ,cu aceea declarație merg direct la politie pentru a ridica permisul
Vă mulțumesc .
Răspunde
 02-12-2019
Vizitator
Buna ziua am un dosar penal alcol volan sa terminat la jud de fond de două luni am primit amanare pedeapsa a facut procurorul apel si nu am primit nimic până acum cum as putea sa procedez dacă se poate urgența ceva fără să mă afecteze la procesul apelului multumesc frumos pentru un raspuns.
Răspunde
 02-12-2019

Prahova
0742251721Whatsapp
marina.starjil@gmail.com
Ionel a scris pe 02-12-2019:
Buna ziua am un dosar penal alcol volan sa terminat la jud de fond de două luni am primit amanare pedeapsa a facut procurorul apel si nu am primit nimic până acum cum as putea sa procedez dacă se poate urgența ceva fără să mă afecteze la procesul apelului multumesc frumos pentru un raspuns.

Din pacate, trebuie sa aveti rabdare. Dosarul este distribuit aleatoriu, iar instanta stabileste termenul.
In plus, nu aveti motive ca sa solicitati urgentarea judecarii apelului. Faptul ca doriti, probabil, sa va recuperati permisul mai repede nu este un motiv pentru instanta. Important este sa se termine cu bine.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
RăspundeStart  5  6  7   8  Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.