|
02-12-2019 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Petrica a scris pe 02-12-2019: Buna ziua Mi sa suspendat permisul de conducere acuma un an,și în ziua respectivă și da dat o dovadă fara drept de circulație,eu am pierdut dovadă am fost la un notar unde mi sa dat o declarație,întrebarea mea este ,cu aceea declarație merg direct la politie pentru a ridica permisul Vă mulțumesc . Pentru a ridica permisul, trebuie sa prezentati hotararea de condamnare, ramasa definitiva si legalizata. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
02-12-2019 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Ionel a scris pe 02-12-2019: Buna ziua am un dosar penal alcol volan sa terminat la jud de fond de două luni am primit amanare pedeapsa a facut procurorul apel si nu am primit nimic până acum cum as putea sa procedez dacă se poate urgența ceva fără să mă afecteze la procesul apelului multumesc frumos pentru un raspuns. Daca s-a formulat apel, dosarul va fi trimis la instanta ierarhic superioara, urmand ca ulterior sa se stabileasca termenul de judecata. Din pacate, aceste proceduri dureaza cateva luni. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
02-12-2019 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Prahova 0742251721Whatsapp marina.starjil@gmail.com
|
| Petrica a scris pe 02-12-2019: Buna ziua Mi sa suspendat permisul de conducere acuma un an,și în ziua respectivă și da dat o dovadă fara drept de circulație,eu am pierdut dovadă am fost la un notar unde mi sa dat o declarație,întrebarea mea este ,cu aceea declarație merg direct la politie pentru a ridica permisul Vă mulțumesc . Numai daca sunt indeplinite conditiile legale pentru a va fi restituit permisul dupa suspendare, cu declaratia notariala si cu actul de identitate va prezentati la Serviciul Rutier care va are in evidenta cu permisul de conducere pentru a-l ridica.(atentie, daca legea permite in cazul dvs. restituirea acestuia - nu ati dat detalii) | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
04-12-2019 |
 | Mihai1405
|
| Buna seara! Locuiesc in germania,detin permis auto nemtesc.in urma cu cateva zile,acasa fiind,am consumat alcool.dupa o cearta cu sotia,am luat cheile masinii care era in parcare.precizez faptul ca am micat-o un metru in fata,am lovit niste tevi de delimitau parcarea.am dat masina inapoi,am incuiat-o si am sunat singur la politie.au venit,0,86 alcool in aerul expirat.le-am explicat toata treaba.am fost dus la probele de sange.intrebarea mea este cum se v a judeca incidentul? La fel ca al unei persoane oprita in trafic si depistata sub influenta alcoolului? Stiu ca este de ras aceasta intamplare.si eu poate am ras atunci,sau mai bine zis a ras alcoolul de mine! | |
|
|
|
04-12-2019 |
|
| La intrebarea "cum se va judeca incidentul?La fel ca al unei persoane oprita in trafic si depistata sub influenta alcoolului?" pot sa va raspund, ptr. ca principiul este universal valabil. Da, la fel. Pentru urmari insa, va trebui sa consultati un avocat local, cunoscator al legislatiei rutiere germane. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
04-12-2019 |
 | Mihai1405
|
| Am inteles! Multumesc frumos! | |
|
|
|
05-12-2019 |
| Mihai1405 a scris pe 04-12-2019: Buna seara! Locuiesc in germania,detin permis auto nemtesc.in urma cu cateva zile,acasa fiind,am consumat alcool.dupa o cearta cu sotia,am luat cheile masinii care era in parcare.precizez faptul ca am micat-o un metru in fata,am lovit niste tevi de delimitau parcarea.am dat masina inapoi,am incuiat-o si am sunat singur la politie.au venit,0,86 alcool in aerul expirat.le-am explicat toata treaba.am fost dus la probele de sange.intrebarea mea este cum se v a judeca incidentul? La fel ca al unei persoane oprita in trafic si depistata sub influenta alcoolului? Stiu ca este de ras aceasta intamplare.si eu poate am ras atunci,sau mai bine zis a ras alcoolul de mine! Conducerea unui vehicul sub influienta alcoolului reprezinta infractiune si se pedepseste conform prevederilor legii penale din statul unde s-a comis infractiunea, motiv pentru care va trebui sa apelati la serviciile unui avocat local. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
08-01-2020 |
 | R. C. Vizitator |
| Dosar penal alcoolemie. Soluție în minută :1an închisoare, cu amânarea aplicării pedepsei, 800 lei cheltuieli de judecata, 60 zile munca în folosul comunității. Vă rog să-mi explicați **practic**, cum se procedează cu executarea muncii în folosul comunității,ce trebuie sa fac? Ma duc eu la societățile menționate sau voi fi chemat de judecătorul delegat pentru executarea pedepselor. Nu vreau sa pic în abatere din lipsa de informație. Va mulțumesc. | |
|
|
|
08-01-2020 |
 | R. C. Vizitator |
| Bună ziua. Încă o întrebare. Dacă am primit minută pe 24.12.2019 cum se calculează cele 10 zile, pentru apel(calendaristic sau lucrătoare), având în vedere ca au fost foarte multe zile libere (Crăciunul, anul nou și zile libere date de guvern) Vă mulțumesc. | |
|
|
|
08-01-2020 |
|
| Executarea muncii in folosul comunitatii se va face potrivit prev. legii 253/2013 privind executarea pedepselor, a măsurilor educative şi a altor măsuri neprivative de libertate dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal. Obligaţia de a presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii se pune în executare prin trimiterea unei copii de pe hotărâre serviciului de probaţiune. Consilierul de probatiune alege din cele 2 societati indicate de instanta unde veti munci. Apelul poate fi introdus pana pe 6 ian.2020. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
10-01-2020 |
 | Viorel Vizitator |
| Buna!am fost surprins de catre politia rutiera cu o alcoolemie de 0.66 in aerul expirat/1.26 in sange Mentionez ca sunt la prima abatere, nu am refuzat recoltarea probelor biologice...pot obtine amanarea punerii in aplicare a pedepsei? Multumesc anticipat! | |
|
|
|
10-01-2020 |
 | Viorel Vizitator |
| Viorel a scris pe 10-01-2020: Buna!am fost surprins de catre politia rutiera cu o alcoolemie de 0.66 in aerul expirat/1.26 in sange Mentionez ca sunt la prima abatere, nu am refuzat recoltarea probelor biologice...pot obtine amanarea aplicarii pedepsei? Mentionez si faptul ca permisul meu de conducere este englezesc/poate fi anulat? Multumesc anticipat!! | |
|
|
|
10-01-2020 |
| Viorel a scris pe 10-01-2020: Buna!am fost surprins de catre politia rutiera cu o alcoolemie de 0.66 in aerul expirat/1.26 in sange Mentionez ca sunt la prima abatere, nu am refuzat recoltarea probelor biologice...pot obtine amanarea punerii in aplicare a pedepsei? Multumesc anticipat! Infracțiunea pe care ați săvărșit-o este una cu un potențial de pericol foarte mare. Tocmai de aceea, este puțin probabil să obțineți amânarea aplicării pedepsei, dar asta nu înseamnă că nu puteți solicita asta. De obicei instanțele aplică pedeapsa închisorii cu suspendare, dar în ultima perioadă instanțele aplică și amenda penală. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
10-01-2020 |
| Viorel a scris pe 10-01-2020: Buna!am fost surprins de catre politia rutiera cu o alcoolemie de 0.66 in aerul expirat/1.26 in sange Mentionez ca sunt la prima abatere, nu am refuzat recoltarea probelor biologice...pot obtine amanarea punerii in aplicare a pedepsei? Multumesc anticipat! Pentru a obtine ca modalitate de executare amanarea aplicarii pedepsei, este indicat sa solicitati incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei in etapa urmaririi penale. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
14-01-2020 |
 | Ionelcristea88@yahoo.com Vizitator |
| Buna ziua am primit amanare pedepsa într-un dosar alcol volan au trecut două luni și jumate de la apel si nu am primit nimic acasă ce pot face cat poate sa dureze un sfat si ce se poate intampla in apel avocatul meu a plecat din țară și nu ma mai poate reprezenta timp de trei luni de acum. | |
|
|
|
14-01-2020 |
|
| Intrati pe site-ul portaljust.ro, selectati instanta unde ati fost judecat, introduceti nr. dosarului si veti vedea stadiul actual. Daca s-a stabilit termen de judecata in apel, va apare scris pe site. Daca nu scrie inca nimic, verificati din cand in cand si asteptati citatia. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
14-01-2020 |
 | Ionelcristea88@yahoo.com Vizitator |
| Multumesc cat poate sa dureze termenul de apel pe ce perioada dupa lege. | |
|
|
|
14-01-2020 |
|
| De la momentul redactarii si comunicarii minutei penale, fiecare parte are 10 zile sa declare apel. Dupa declararea apelului, totul se poate termina la primul termen de judecata. Nu ati spus dvs in ce stadiu sunteti. Ati primit minuta? Stiti ca ar fi declarat procurorul apel? | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
14-01-2020 |
| In momentul in care formulati apel, dosarul se trimite la instanta ierarhic superioara si ulterior se stabileste termenul de judecata. Mergeti la arhiva judecatoriei care a pronuntat solutia pe fond si intrebati daca s-a trimis dosarul. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
19-01-2020 |
 | Gogutamarcel Vizitator |
| George a scris pe 08-05-2018: La fel am primit si eu. Avocatul meu zice ca urmeaza o perioada de 90 zile de suspendare cu drept de examen dupa 30 de zile. Cine ma lamureste? | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |