|
19-01-2020 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Prahova 0742251721Whatsapp marina.starjil@gmail.com
|
| Ce ati primit si dvs? Daca doriti un raspuns, formulati o intrebare. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
20-01-2020 |
 | Ionelcristea88@yahoo.com Vizitator |
| Buna ziua am sunat la arhiva si nu sa trimis dosarul apelul este facut de 3 luni de procuror pot sa urgentez ceva sa plece dosarul sau astept ma afecteaza cu ceva acest lucru multumesc frumos. | |
|
|
|
20-01-2020 |
|
| Probabil nu e redactata sentinta in intregul ei (desi ar fi trebuit redactata in 30 de zile). Reveniti in scris la judecatorie (mail sau fax) sa vi se comunice motivul pentru care nu a fost trimis dosarul. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
20-01-2020 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Ionelcristea88@yahoo.com a scris pe 20-01-2020: Buna ziua am sunat la arhiva si nu sa trimis dosarul apelul este facut de 3 luni de procuror pot sa urgentez ceva sa plece dosarul sau astept ma afecteaza cu ceva acest lucru multumesc frumos. De obicei aceste proceduri necesita timp pentru a fi efectuate, insa acest fapt nu va afecteaza in niciun fel. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
04-02-2020 |
 | R C Vizitator |
| Bună seara, Sunt din Ploiești. Va rog să-mi spuneți exact unde se plătesc cheltuielile judiciare avansate de către stat? (cei de la registratura jud. Ploiesti nu au știut nici ei exact!?!? ). Vă mulțumesc. | |
|
|
|
04-02-2020 |
|
| Cheltuielile judiciare avansate de stat se achita la Administratia Financiara de domiciliu. Recipisa de plata integrala a acestora se depune la instanta de executare, ori la registratura parchetului, daca cheltuielile au fost stabilite de procuror prin ordonanta. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
04-02-2020 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| R C a scris pe 04-02-2020: Bună seara, Sunt din Ploiești. Va rog să-mi spuneți exact unde se plătesc cheltuielile judiciare avansate de către stat? (cei de la registratura jud. Ploiesti nu au știut nici ei exact!?!? ). Vă mulțumesc. Cheltuielile de judecata se achita la sediul ANAF pe raza caruia domiciliati. Ulterior efectuarii platii, va trebui sa depuneti o copie a chitantei la serviciul executari penale al instantei care a judecat dosarul. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
06-02-2020 |
| Buna ziua judecarea apelului inițiat de procuror dacă nu este judecat în termen sau trimes la curtea de apel când ajunge poate fi respins de curtea de apel.Care ar fi timpul avocatul meu zice sa astept dar au trecut patru luni de la apel am primit amânarea aplicări pedepsei pe procedura simplificată de 8 luni am nevoie de permis ma poate ajuta cineva sau îndruma ce pot face sa se termine mai repede procesul. | |
|
|
|
06-02-2020 |
| Vreau un avocat care sa se ocupe de dosar al meu zice ca nu am nici o sansa la apel. | |
|
|
|
06-02-2020 |
| Cred ca de asta nu vrea sa se mai ocupe de dosar si sta de atata timp fără soluționare. | |
|
|
|
06-02-2020 |
| Ionelcristea88@yahoo.com a scris pe 06-02-2020: Buna ziua judecarea apelului inițiat de procuror dacă nu este judecat în termen sau trimes la curtea de apel când ajunge poate fi respins de curtea de apel.Care ar fi timpul avocatul meu zice sa astept dar au trecut patru luni de la apel am primit amânarea aplicări pedepsei pe procedura simplificată de 8 luni am nevoie de permis ma poate ajuta cineva sau îndruma ce pot face sa se termine mai repede procesul. Luati legatura cu avocatul dvs si rugati-l sa mearga la arhiva judecatoriei unde s-a judecat fondul, pentru a se interesa daca dosarul a fost trimis la instanta de apel. Din pacate nu exista un termen stabilit pentru efectuarea procedurilor si aceasta perioada variaza. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
06-02-2020 |
| Ionelcristea88@yahoo.com a scris pe 06-02-2020: Vreau un avocat care sa se ocupe de dosar al meu zice ca nu am nici o sansa la apel. Puteti gasi un avocat la sectiunea Tabloul avocatilor de pe site-ul Baroului pe raza caruia urmeaza a se desfasura judecata. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
20-02-2020 |
| Buna ziua durata termenului de motivare hotarare a trecut de 90 zile ce se poate intampla mai se judeca apelul facut de procuror sau ramane hotarare de fond. Motivarea hotărâri ce rol are in procesul cu apel procuror făcută de judecător cu intarziere trebuie făcută cumva anume sa respingă curtea apelul. Multumesc frumos. | |
|
|
|
20-02-2020 |
|
| Daca a fost declarat apel, acesta trebuie sa se judece. Interesati-va la arhiva judecatoriei care este stadiul si daca hotararea a fost motivata si dosarul trimis instantei de apel. Oricu, dvs. veti primi citatie. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
20-02-2020 |
| Ionelcristea88@yahoo.com a scris pe 20-02-2020: Buna ziua durata termenului de motivare hotarare a trecut de 90 zile ce se poate intampla mai se judeca apelul facut de procuror sau ramane hotarare de fond. Motivarea hotărâri ce rol are in procesul cu apel procuror făcută de judecător cu intarziere trebuie făcută cumva anume sa respingă curtea apelul. Multumesc frumos. Termenul de apel curge de la data comunicarii minutei, insa dosarul se va trimite la instanta de apel, daca s-a promovat calea de atac, dupa motivarea hotararii. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
20-02-2020 |
| Au trecut cinci luni de la apel si nu sa motivat hotărârea dacă fac cerere sa urgentez motivarea este bine sau rau când ajunge dosarul la apel judecătorul de la fond are influență in motivare asta nu inteleg eu multumesc. | |
|
|
|
20-02-2020 |
| Au trecut cinci luni de la apel si nu sa motivat hotărârea dacă fac cerere sa urgentez motivarea este bine sau rau când ajunge dosarul la apel judecătorul de la fond are influență in motivare asta nu inteleg eu multumesc. | |
|
|
|
20-02-2020 |
| Formulati o cerere de urgentare a redactarii hotararii la instanta de fond. Apelul se va judeca la instanta ierarhic superioara, in complet de doi judecatori. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
20-02-2020 |
| |
|
|
23-02-2020 |
| Buna ziua am primit motivarea hotărâri termenul la curtea de apel când va fi in functie de motivare care este buna poate sa se respingă apelul. | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |