Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Drept penal

Posibilitate de renunțare la contract și recuperare a banilor - Pagina 5

Start 5  6   7   8  Final
 26-11-2018
Vizitator
Cei care au luat teapa cu firma aceasta Focus invest recuitment va propun sa ne aliem si sa alegem o zi ca sa mergem acol pe ei ori ne dau bani ori sa vina si televiziunea si politia.altfel nu ne putem recupera banii si ei tot insala oameni in continuare.0747387125.
Răspunde
 26-11-2018
Vizitator
Nu va mai amagiti.nu a plecat nimeni.sunt oameni dea lor cei ce scriu de bine de ei.mai multe informatii sunatima 0747387125
Răspunde
 26-11-2018

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Dragi oameni depuneti plangeri !
Unul din dosarele unde au fost inselati oamenii in masa este dosarul 23532/4/2016 care pe data de 05.12.2018 se va finaliza complet la Curtea de Apel Bucuresti.

http://portal.just.ro/4/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=400000000338625&id_inst=4

Daca nu faceti plangere, noi ca avocati nu putem sa va sprijinim in demersuri in nici un mod.
Daca intradevăr nu se confirma infractiunea, nu va faceti probleme. Organele de politie sunt obligate sa dea curs plangerilor dvs. MENTIONATI CA SUNT MULTI OAMENI IN SITUATIA DVS SI POLITIA SA FACA ADRESA PRIVIND PLANGERILE IMPOTRIVA SOCIETATII VIZATE SAU A PERSOANELOR VIZATE. Intr-un final dosarele se vor conexa si vor lua amploare daca se intemeiaza faptele savarsite.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 26-11-2018
HQ

admin@avocatro.net
www.avocatro.net
Facebook
Dna avocat, este suficient să postați mesajul o singură dată pentru că sunt notificați toți participanții la discuție. Mulțumim pentru înțelegere!
Răspunde
 26-11-2018

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
Facebook
Admin a scris pe 26-11-2018:
Dna avocat, este suficient să postați mesajul o singură dată pentru că sunt notificați toți participanții la discuție. Mulțumim pentru înțelegere!
Multumesc. Scuze. Credeam ca fiecare este notificat cu raspunsul.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-11-2018
Vizitator
Buna Seara! Am semnat un contract de muncă la firma FOCUS INVEST RECRUITMENT din SIBIU pe strada BIELTZ ALBERT EDUARD am plătit o suma de 640 de lei pentru un loc de muncă în Germania...Am citit mai multe anunțuri care spun că această firma este falsă ! E adevărat ? Si daca da cum imi pot recupera banii?
Răspunde
 29-11-2018
Vizitator
Am sunat si eu la această firmă Focus Invest Recruitment pentru un loc de munca la o fabrică de ciocolată din Elveția, mi-au spus ce acte am nevoie și în data de 13 noiembrie 2018 m-am deplasat la Sibiu și am semnat contractul înțelegând că în data de 25 noiembrie e plecarea. Am sunat ca sa ma interesez de plecare și mă tot amână pe motiv că nu a ajuns încă contractul din Elveția...Iata sunt in data de 29 noiembrie și mă tot amână. Imi spun sa sun ba marți, ba joi și tot așa...Unde as putea sa reclama această firmă și ce pași ar trebui să fac ?
Răspunde
 29-11-2018
Vizitator
Am pățit și eu același lucru cu Focus Invest Recruitment...o sa fac plângere pentru inselaciune
Răspunde
 29-11-2018
Vizitator
tu esti coada de topor a lor..mars mai retardatule,faci parte din firma si vi cu prostii..teparii draq ce sunteti
Răspunde
 29-11-2018

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
Facebook
Plangere la politie pentru inselacuiune.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-12-2018
Vizitator
Si eu sunt in aceeasi situatie trebuia sa plec impreuna cu prietena mea in 2017 si am achitat suma de 1300 de roni si nu mi-au mai raspuns la telefonla mesaje la mail-uri si cand sunam de pe alte numere si raspundea ma tot amana si imi inchideau sunt niste hoti si imi vreau banii inapoi.
Răspunde
 21-12-2018
Vizitator
Acum citesc si eu aceste opinii dar se pare că e prea târziu ptr mine. Deja am plătit suma. Firma si-a schimbat sediul, acum activează la adresa str Eduard Albert Bielz nr 85B Sibiu, aveam dubii dar cred ca am fost atras de salariu mare.
Răspunde
 21-12-2018
Vizitator
Nu înțeleg cum atâta lume a fost înșelată si firma inca mai funcționează dar la o altă adresă acum dim Sibiu. 640 lei aruncați pe fereastra, ce naivi suntem
Răspunde
 11-01-2019
Vizitator
Putem face un grup un sa discutam toti cei inselati problema si o rezolvam impreuna!
Răspunde
 25-01-2019
Vizitator
sunama 0786929915
Răspunde
 29-01-2019
Vizitator
Bună. Noi suntem alții care am fost tepuiti de curând. Te rog sa ne contactezi când ai sa ai nevoie sa fim martori în instanta .Avem contractele și chitanțele. SPERAM SA NE ADUNAM CAT MAI MULTI DIN CEI TEPUITI. 0761335140
Răspunde
 30-01-2019
Vizitator
Nu mai dați banii la aceștia sunt niște escroci
Răspunde
 04-02-2019
Vizitator
Oameni buni. Nu mai dati bani, este o mare pacaleala. Suma nu este atat de mare 640, si ei stiu ca sa cauti avocat si platit te ajunge mai mult. Totul e facut foarte intelegent tot. Eu am luat plasa acum o saptamana si inca doi ce erau cu mine. Nu pleaca nimeni niciodata. O mafie organizata in Sibiu. Autoritatile nu isi fac treaba. Pacat.
Răspunde
 09-02-2019
Vizitator
Buna ziua! Am o intrebare, este firma serioasa,, SC FOCUS INVEST RECRUOTMENT.SRL" ,deoarece AM plătit și eu contractul ,mi-a dat si bon fiscal pe suma de 640 lei!Astăzi este sâmbătă si luni am plecarea si nu m-au sunat sa imi spuna ora plecări si mai mult de atat nici nu raspund la telefon. A mai lucrat cineva cu firma aceasta?
Răspunde
 10-02-2019
Vizitator
Unde tia spus ca pleci?
Răspunde
RăspundeStart 5  6   7   8  Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.