Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Drept penal

Posibilitate de renunțare la contract și recuperare a banilor - Pagina 6

Start  5  6  7   8  Final
 10-02-2019
Vizitator
Nici nu te vor suna vreodată.
Răspunde
 12-02-2019

In aceeasi situatie sunt si eu..cum putem întoarce banii? Putem să stabilim o zi sa mergem acolo ? Dacă da 0773756644
Răspunde
 20-02-2019
Vizitator
Buna am luat si noi teapa urmează să plecăm pe 20 in caz ca e ok sau nu va las mesaj aici
Răspunde
 20-02-2019
Vizitator
Ai rezolvat ceva?
Răspunde
 20-02-2019
Vizitator
A fost cineva peste ei?
Răspunde
 08-04-2019
Vizitator
Buna ziua, sunt niste escroci ..si eu am patito cu sotia mea.
A recuperat cineva bani? As dori sa fac un grup sa mergem peste ei trebuie sa rezolvam cumva ..
Răspunde
 08-04-2019
Vizitator
Buna ziua, si eu am patito. :((
A recuperat cineva bani? As dori sa fac un grup sa mergem peste ei trebuie sa rezolvam cumva ..
Răspunde
 08-04-2019
Vizitator
Asta am patit si eu cu prietenul meu , nu stim ce sa facem am sunat la ei si le-am spus ca vrem sa renuntam la contract deoarece ei nu au respectat data plecari a contractului dupa o asteptare de 1 luna .tot ne-a amanat ca ne suna si nu am primit nici macar un apel sau email, sms ceva ... Din pacate ne-am gasit in alta parte de lucru si am plecat din tara si ne pare rau ca nu suntem acasa sa mergem sa le facem o plangere penala... traiesc cu speranta ca poate cineva face acest lucru si acei oameni sa platesca scump pentru faptele lor.
Răspunde
 08-04-2019
Vizitator
doar actele le-am primit si de bani au spus ca se ocupa un departament juritic... ce putem sa facem ....????
Răspunde
 26-04-2019
Vizitator
si eu sunt in aceiasi situatie e teapa au un sistem foarte bine pus la punct sunt niste escroci iar legea ii ajuta eu zic sa ne facem dreptate singuri stiu nu e prea ortodox dar asta e daca ajung la sibiu nu mai vreau banii le vreau capul
Răspunde
 26-04-2019
Vizitator
sal sunt in adeiasi situatie eu propunsa ne unim platim un avocat expert in penale pentru ca asta i inselaciune si e prevazuta de codul penal si sa cerem si daune morale dar sansele sunt....?cu coruptia din ro
Răspunde
 02-05-2019
Vizitator
si eu ma aflu an aceias situatie pe data de 27.4.2019 .am fost la frima focus invest din sibiu st.beltzs si mi sa promis ca pe data de 3 mai voi pleca an elvetia la o fabrica de paleti si salariul ieste de 20100 euro luna dupa ce leam platit suma de 640 lei nu mai miau raspus la telefon .asa meam dat cu seama ca mau tepuit cine vre sasi recupere bani sa ne adunam 4 .5 persoane si mergem peste iei.numai asa mai sepoate recupera bani anapoi .cine ie interesat poate sa ma sune la nr de telefon ..0740626131
Răspunde
 02-05-2019
Vizitator
si eu ma aflu an aceias situatie pe data de 27.4.2019 .am fost la frima focus invest din sibiu st.beltzs si mi sa promis ca pe data de 3 mai voi pleca an elvetia la o fabrica de paleti si salariul ieste de 20100 euro luna dupa ce leam platit suma de 640 lei nu mai miau raspus la telefon .asa meam dat cu seama ca mau tepuit cine vre sasi recupere bani sa ne adunam 4 .5 persoane si mergem peste iei.numai asa mai sepoate recupera bani anapoi .cine ie interesat poate sa ma sune la nr de telefon ..0740626131
Răspunde
 02-05-2019
Vizitator
Răspunde
 02-05-2019

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Codin a scris pe 02-05-2019:
Avand in vedere faptul ca ati fost victima infractiunii de inselaciune, aveti posibilitatea legala sa formulati o plangere penala in acest sens, in termen de 90 de zile de la comiterea infractiunii.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-05-2019
Vizitator
Buna ziua. Ma aflu in aceeasi situatie si eu si sotia. Am semnat contractual pe 16.04.2019. Pana acum doar ne-au amanat. Suntem din Iasi. In ce oras trebuie sa depunem plangerea penala? Multumesc
Răspunde
 30-05-2019
Vizitator
Bai nu stiu eu sunt in Germania la o fabrica si am plecat cu firma Focus Invest, sunt multumit. Chiar a meritat fiecare banut, am primit banii respectivi inapoi dupa ce am ajuns in Germania. Nota 10 oamenilor cu care am plecat. Recomand !
Răspunde
 19-06-2019
Vizitator
Este o mare teapa si eu mi am luat si stau si citesc pe aici din 2016 tot trage tepe,eu sm patito ieri!Creata aia nenorocita o sa aibe grija de ea Dumnezeu,sigur nenorocita aia e sotia administratului
Răspunde
 19-06-2019
Vizitator
Numai recuparam nimic,si eu mi am luat o si vad ca din 2016 tot le merge,creata aia nenorocita o vede Dumnezeu
Răspunde
 19-06-2019
Vizitator
Numai recuparam nimic,si eu mi am luat o si vad ca din 2016 tot le merge,creata aia nenorocita o vede Dumnezeu care o cheama cum vrea ea,nenorocita sigur e nevasta administratorului
Răspunde
RăspundeStart  5  6  7   8  Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.