|
24-06-2019 |
 | Dascalu Nicoleta Vizitator |
| In data de 16.05.2019 am mers cu sotul meu la firma sc focus invest pt a pleca in Elvetia,ne a promis ca in data de 31.05.2019 va fi plecarea,ne a amanat pe motivul ca cei din Elvetia nu mai primesc angajati romani deoarece nu mai pot face acte la politie acolo pt sedere,am asteptat pana in ziua de azi si nimic.Totusi am insistat cu telefoane la ei in data de 13.06 ne a trimis actele prin posta spunandu ne ca ne v or da si banii chiar a doua zi ca sa mergem la posta sa ii ridicam prin mandat postal,si azi in data de 24 am sunat si ne a pus sa facem o plangee la departamentul juritic pt inapoierea banilor daca tot nu i am primit...ce putem face va multumesc ! | |
|
|
|
25-06-2019 |
| Dascalu Nicoleta a scris pe 24-06-2019: In data de 16.05.2019 am mers cu sotul meu la firma sc focus invest pt a pleca in Elvetia,ne a promis ca in data de 31.05.2019 va fi plecarea,ne a amanat pe motivul ca cei din Elvetia nu mai primesc angajati romani deoarece nu mai pot face acte la politie acolo pt sedere,am asteptat pana in ziua de azi si nimic.Totusi am insistat cu telefoane la ei in data de 13.06 ne a trimis actele prin posta spunandu ne ca ne v or da si banii chiar a doua zi ca sa mergem la posta sa ii ridicam prin mandat postal,si azi in data de 24 am sunat si ne a pus sa facem o plangee la departamentul juritic pt inapoierea banilor daca tot nu i am primit...ce putem face va multumesc ! Buna ziua, Notificati in scris societatea pentru restituirea sumei de bani. Trimiteti notificarea prin executor judecatoresc sau/si avocat. Dati un termen de 5 zile pentru restituirea banilor. Daca nu va restituie banii in acest termen, formulati actiune in instanta impotriva societatii. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
28-06-2019 |
 | Ruscior Natalia Vizitator |
| Noi cu sotul am fost tocmai din Suceava si tot asa niau aminat este foarte rău ca mai sunt oameni care isi bat joc si vreau sa cistige bani usori dar noi nu lasam o sa mergem pina la urma prin judecata si advocati ANAF dar nici pe dinsii nu le lăsăm asa bine sa traiasca pe spinarea oamenilor o sa facem toate denunturile ce se pot de facut, stau acolo niste oi su măgari care prostesc oamenii | |
|
|
|
09-07-2019 |
 | Florinel Vizitator |
| Bună, chiar azi 09.07.2019 am fost la această firmă, am dat cei 640 lei e posibil să fi luat țeapă. Loc de muncă în Elveția ca șofer cat. B la o fabrică de apă plată și minerală. Mâine mă duc la sediu , să văd cu ce justificare vin . Bonul fiscal a fost eliberat pe altă firmă. Ulterior am observat și că nu are ștampilă. Ce putem face să oprim acești hoți. Oare reușim ceva ? | |
|
|
|
25-07-2019 |
 | Codrin Vizitator |
| |
|
|
30-07-2019 |
 | Ionut Vizitator |
| Totuși ei semnează sute de contracte ..aici sunt f puține comentarii cu cei tepuiti..Ar trebuii să-și pună toată lumea nr de tf si cineva să facă un grup pe watap ..așa ar putea să intre si păreri pro dacă există ..cred că s-ar afla mai ușor adevărul | |
|
|
|
27-08-2019 |
 | Jessica Ștefan Vizitator |
| Toti am luat teapa cu firma respectiva nu stiu cum ați avut dvs. norocul sa nu va tragă pe sfoară ca pe noi restul. Cand este o singură persoană nemulțumită mai inteleg dar suntem atatia ...cei care doriti sa plecati din tara cu ajutorul lor mai bine lipsiti-va oameni buni ,nu cred ca isi doreste cineva sa se trezească într-o țară străină sa nu stie încotro sa apuce pentru a se întoarce acasă. | |
|
|
|
29-08-2019 |
 | Marian. Vizitator |
| Bună ziua... În aceeași situație ma aflu și eu,,în iulie 2019,adica luna trecuta pe 26.07 2019,am fost la ei,același contract, minciunii, chitanță,cu suma de 640,pt plasare în Belgia,mi, au trimis înapoi actele de reziliere dar banii nu..Care doriți sa fiți alături de mine, ne unim cu toții. Mergem 50, 100 de persoane peste ei,,, nu va faceți griji ca eu vin cu televiziunea,, opc,,, si inspecția muncii,vreau sa îngrop aceasta firma și o voi face, le. Am spus de când am semnat contract ca dacă e teapa ma întorc...toti care vor sa îmi fie alături sa îmi scrie și pe săptămână viitoare sa ne întâlnim și mergem peste ei. Repet eu vin și cu Televiziunea...sau pus cu Dracu acum... Ei au mizat pe faptul ca nimeni nu se va întoarce pt 640,,aici au câștigat ei, dar pana aici le.a fost. Azi am vb și la itm Sibiu mi, au cerut sa trimit pe maill contract chitanță etc. Maine voi merge și la politie,,și apoi cu TV pe ei... | |
|
|
|
29-08-2019 |
 | Marian, Vizitator |
| Încă ceva,,eu sunt din București,, dacă mai este și altcineva din București rog sa nu se lase, sa nu se retragă,,, vom câștiga,, ii voi trage in Instanta și vom cere și daune morale,,, aștept sa îmi scrieți ,Aveti încredere în voi și nu va lăsați, Acum și cu cazul de la Caracal cu Dincă,,, Politia Romana își va face treaba și mai bine,,, Va mulțumesc. | |
|
|
|
29-08-2019 |
 | Marian. Vizitator |
| Bună ziua... În aceeași situație ma aflu și eu,,în iulie 2019,adica luna trecuta pe 26.07 2019,am fost la ei,același contract, minciunii, chitanță,cu suma de 640,pt plasare în Belgia,mi, au trimis înapoi actele de reziliere dar banii nu..Care doriți sa fiți alături de mine, ne unim cu toții. Mergem 50, 100 de persoane peste ei,,, nu va faceți griji ca eu vin cu televiziunea,, opc,,, si inspecția muncii,vreau sa îngrop aceasta firma și o voi face, le. Am spus de când am semnat contract ca dacă e teapa ma întorc...toti care vor sa îmi fie alături sa îmi scrie și pe săptămână viitoare sa ne întâlnim și mergem peste ei. Repet eu vin și cu Televiziunea...sau pus cu Dracu acum... Ei au mizat pe faptul ca nimeni nu se va întoarce pt 640,,aici au câștigat ei, dar pana aici le.a fost. Azi am vb și la itm Sibiu mi, au cerut sa trimit pe maill contract chitanță etc. Maine voi merge și la politie,,și apoi cu TV pe ei... | |
|
|
|
29-08-2019 |
 | Marian, Vizitator |
| Am postat de 2 ori sa se vadă... Și încă ceva....pt toți cei care au lu, at teapa,, din data de 2 august 2019 am vb cu ei,,, mai exact cu cei de la departament,, și am pe telefon toate înregistrările cu ei și cum ca spune ca îmi va da banii,, cum ca ma amână și etc am toate înregistrările,,, | |
|
|
|
29-08-2019 |
 | Marian, Vizitator |
| Am postat de 2 ori sa se vadă... Și încă ceva....pt toți cei care au lu, at teapa,, din data de 2 august 2019 am vb cu ei,,, mai exact cu cei de la departament,, și am pe telefon toate înregistrările cu ei și cum ca spune ca îmi va da banii,, cum ca ma amână și etc am toate înregistrările,,, | |
|
|
|
03-09-2019 |
 | Nicilae Vizitator |
| Și eu am fost înșelat acum o săptămână și m-am dus la ei tocmai de la galați Cum facem să ne găsim mai multe persoane să mergem peste ei 0751908725 nr meu de telefon | |
|
|
|
06-09-2019 |
 | Nicolae P. Vizitator |
| Buna seara, Am fost si eu la CROSSBORDERS & WORK . Sibiu. Am incheiat contract de mediere cu o firma crossborders si bon fiscal mi-au dat pe alta firma . Am mers la politie si mi s-a spus ca ei considera ca este inselaciune la limita legii. Bonul l-am primit pe O firma de xerox din aceeasi cladire. FAR BEST PRINT. Am dat banii ca mi-au zis ca nu e comision dar pana la urma tot comision a fost luat pe o alta firma sa aiba acoperire. Ce sa mai fac si eu acum ? Merita sa ma duc instanta, sa ii dau in judecata? Mi-au promis loc de munca bine platit in Elvetia si pe contract au scris un angajator din Germania. Au zis ca trec pe contract data plecarii, ca dupa aia la telefon sa imi zica ca de fapt aia e data de la care sunt eu dispus sa plec. Stiu ca am fost naiv dar mai pot face ceva sau m-am ales cu aproape 1000 lei aruncati pe niste tepari? | |
|
|
|
27-09-2019 |
 | Sorin Vizitator |
| Și eu împreună cu un prieten am fost tepuiti. 340 de persoana. Ma duc la ei și stau 2 zile în fata sediului, informez toți oamenii despre ce urmează. Sigur le voi crea o paguba. | |
|
|
|
30-09-2019 |
 | Macelaroiu Vizitator |
| vedeti ca focus investment se prezinta ca SPS recruitment este o mare teapa va cer bani chhipurile traducere acte si transport este ilegal.le -am cerut CUI FIRMA 36727159 si asa am descoperit pe siteul ministerul finantelor ca firma se numeste focus investment firma tepara au schimbat numele pt a da tepe in continuare,oameni buni informati-va intai nu faceti prostia de a pica in plsa lor | |
|
|
|
30-09-2019 |
 | Macelaroiu Vizitator |
| vedeti ca focus investment se prezinta ca SPS recruitment este o mare teapa va cer bani chhipurile traducere acte si transport este ilegal.le -am cerut CUI FIRMA 36727159 si asa am descoperit pe siteul ministerul finantelor ca firma se numeste focus investment firma tepara au schimbat numele pt a da tepe in continuare,oameni buni informati-va intai nu faceti prostia de a pica in plsa lor | |
|
|
|
02-10-2019 |
 | Tili aranka Vizitator |
| Buna!sunt cum pot sa recuperez bani de la hoti de la firma SC focus invest recruitment.SCLva rog sa ma ajutati .multumesc mult | |
|
|
|
02-10-2019 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| Trebuie sa depuneti o plangere penala daca ati fost inselat de aceasta firma. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
04-10-2019 |
 | Cristina Cta Vizitator |
| Cu privire la tepele date de această firmă Focus din Sibiu,exista pe acest forum un avocat dispus să îi reprezinte pe toți acești oameni care au fost înșelați? Bănuiesc că numărul lor este destul de mare,poate ca toti uniți poate reusim sa facem ceva | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |