Forum avocaţi > Pensii

Aplicarea legii 192 / 2015 - Pagina 129

Start 129 130 131 132 Final
 10-01-2019
Vizitator
ICCJ ne-a tras-o hotarat. E clar ca Partidul a pus piciorul pe justitie, atata cata era. Decizia 69 a ICCJ serveste guvernului, nimeni nu mai poate contesta asta. La CCR vedem cum sta treaba dl. Dorneanu e un vechi tovaras, deci? Dar atata timp cat mai e o speranta ne agatam de ea.
Răspunde
 10-01-2019

nu am prea inteles ...crede-ti ca se vor amana din nou toate procesele pana se pronunta si CCR ul ?
Răspunde
 10-01-2019

desi clar CCR este aservit lui Dragnea....?
Răspunde
 10-01-2019
Vizitator
Avocatii care fac sesizari la CCR cer suspendarea proceselor, instanta poate suspenda sau nu procesele, ei hotarasc. Am vazut ca au cerut suspensarea proceseolor si avocati care nu au sesizat CCR dar invoca dosare deja aflate pe rol la CCR. tot azi am vazut ca la Alba instanta a respins suspendarea proceselor, dar nu stiu daca cei in cauza doar cereau suspendarea invocand dosare aflate la CCR sau facusera si sezare catre CCR. Si da, CCR lucreaza pentru Dragnea si altii, altfel cum va explicati ca a dat atatea hotarari care il favorizeaza? Odata cu el vor scapa si alti hoti. Pe astia nu-i mai vedem la parnaie.
Răspunde
 10-01-2019

Dom Petrica eu am inteles ca doar sunt respinse cererile de amanare...asta ar fi una.... dar se asteapta hoatarea CCR care poate dura...pana atunci cred ca se vor pune in plata hotararile tribunalului HD unde noi am castigat in prima faza ... ce spuneti?
Răspunde
 10-01-2019
Vizitator
Nu stim cand se va pronunta CCR. La Petrosani, casa de pensii a inceput sa puna in aplicare hotararile judecatoresti din prima instanta, si au am primit decizia noua in decembrie, am castigat 1,77 puncte peste ce aveam. Probabil ca luna viitoare va fi pusa in plata. Pe 28 feb. am apel la Curtea de Apel Alba, pentru ca au repus dosarul pe rol. Problema e ca avand in vedere decizia 69 a ICCJ, si daca procesul nu mi se va suspenda pe motiv de sesizare a CCR, curtea de apel va aplica solutia hotarata de ICCJ, stagiul de 30 de ani etc, prin urmare, cand casa va avea hotararea definitiva de la Alba, imi va anula decizia din decembrie si daca am primit si ceva banuiti va trebui sa-i dau inapoi. Valabil pentru toti in situatia mea. Daca procesul de la Alba imi va fi suspendat pana se pronunta CCR, atunci ramane totul in aer. Vom vedea.
Răspunde
 10-01-2019

si eu astept de la petrosani aceeasi decizie sigur stiu ca nu se vor pune il plata...pana cand?????? e tara noastra......deci noi i-am votat .. si tot noi ne meritam soarta....numai bine Dom petrica...
Răspunde
 10-01-2019

noi doi am cam iesit in aceeasi perioada cateva luni diferenta prin prisma a ceea ce a-ti spus cam stiu cum v- a fi si decizi\ mea .....va multumesc ....! intrebarea este vom vedea si banii...adica dreptul nostru si pus in plata///??????
Răspunde
 12-01-2019
Vizitator
Sa publicat decizia 81 a I.c.c.j stie cineva?
Răspunde
 14-01-2019
Vizitator
Zicea mutalau' ala de Vaslui ca au fost ceva probleme, intarzieri la achizitia softului" de mentenanta", pe de alta parte buget va fi in cel mai bun caz incepand cu februarie, deci ...iara pauza cu 221!
Răspunde
 14-01-2019
Vizitator
Recent zicea ca spera ca din martie sa inceapa recalcularile. Nu a spus care martie.
Răspunde
 14-01-2019
Vizitator
Vai de ...capu' nost!
Răspunde
 19-01-2019
Vizitator
S-a finalizat Atribuirea softului pe care l-am asteptat atat de mult.
Acum sa vedem ce motive mai gasesc sa mai amane inceperea recalcularilor.

CONTRACT CADRU
ACORD CADRU -SERVICII DE ASISTENTA TEHNICA, MENTENANTA CORECTIVA SI EVOLUTIVA PENTRU SISTEMUL INFORMATIC INTEGRAT AL CASEI NATIONALE DE PENSII PUBLICE
NUMAR / DATA
440 / 10 dec. 2018
OFERTANT CASTIGATOR
NEW BUSINESS DIMENSIONS / RO27202001
VALOARE CONTRACT
2611440 - 2611440 RON

CONTRACT SUBSECVENT
Contract subsecvent nr 1 servicii de asistenta tehnica, mentenanta corectiva pentru sistemul informatic integrat al CNPP
NUMAR / DATA
441 / 18 dec. 2018
OFERTANT CASTIGATOR
NEW BUSINESS DIMENSIONS / RO27202001
VALOARE CONTRACT
24300 RON
Răspunde
 19-01-2019
Vizitator
Mai astept maxim doua saptamani.
Daca nu primesc nicio informatie despre aceasta recalculare(cand incepe, cand voi primi decizia) le voi deschide actiune in instanta.
Răspunde
 19-01-2019
Vizitator
Domnule Carp, legea spune ca reclcularile vor dura un an, atata timp cat suntem in interiorul acestei perioade e posibil sa va respinga cererea chemare in judecata pe motive de prematuritate. Un avocat va poate confirma daca e corect sau nu ce zic.
Răspunde
 19-01-2019
Vizitator
Dle.
Carp,
Din pacate e adevarat ce va spune dl. Artene, nu are rost sa va ganditi la judecata. Nu putem decat sa asteptam, dar mi-e groaza de ce calcule vor face!
Răspunde
 19-01-2019
Vizitator
Se stie ca H.G.291/2017 a fost publicata pe 08/05/2017 in M.OF.
Deci, dupa aceasta data trebuia sa inceapa recalcularea in baza legii 192/2015.

Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Admite în parte acţiunea. Obligă pârâta să recalculeze pensia reclamantului conform Legii nr. 192/2015, cu majorarea punctajului pentru perioadele realizate în condiţii speciale realizate după data de 01.04.2001. Obligă pârâta să plătească reclamantului diferenţa dintre pensia cuvenită în urma recalculării în baza Legii nr. 192/2015 şi pensia încasată de acesta, începând cu data de 01.01.2016. Cu apel în termen de 30 zile de la comunicare, cererea de apel urmând a fi depusă la Tribunalul .................
Document: Hotarâre 186/2017 28.03.2017
Răspunde
 20-01-2019
Vizitator
Repet:
Primele decizii de recalculare pe legea 192/2015 au aparut la finalul lunii mai 2017.
Hotararea judecatoraeasca rarmasa(definitiva) fara apel s-a dat in 28/03/2017.
Ce ma uimeste pe mine in primul rand, este faptul ca persoana respectiva nu avea nicio legatura cu legea 192/2015.
Răspunde
 20-01-2019
Vizitator
Ce a solicitat cetățeanul în cererea de chemare în judecată. Pentru dl.Carp.
Răspunde
 20-01-2019
Vizitator
Recalcuarea in baza legii 192/2015.
Am gresit spunand ca nu avea legatura cu legea 192/2015.
Avea cativa ani (4-5) in conditii speciale.
Greseala casei a fost ca raportarea punctajului mediu anual s-a facut la stagiul complet de la deschiderea drepturior.
Nu aparuse inca H.G.291/2017.
Asa a si ramas.
Greseala am facut-o pe motiv ca mi-au trecut prin maini si ochi foarte multe dosare si decizii.
Răspunde
RăspundeStart 129 130 131 132 Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.