|
06-03-2019 |
 | Vizitator Vizitator |
| Neconstitutional, nelegal, violand dec. Iccj, cc si cedo. | |
|
|
|
06-03-2019 |
 | Vizitator Vizitator |
| Dec.iccj 69 violeaza constitutia lg.263 dec. Iccj, cc si cedo anterioare | |
|
|
|
07-03-2019 |
 | Cycerone Vizitator |
| Buna seara .Am si eu o problema ce necesita raspuns de la cei ce se mai pricep cat de cat la legile pensionarilor.Au inceput sa apara recalcularile pe legea veche adica pe minus,cineva a vorbit cu D-na avocat Sortan de la Deva pe aceasta speta si a primit raspunsul ca cei ce vor primii recalcularile pe minus numai au dreptul la inca o recalculare timp de 1 an.Sa fie oare adevarat si PSD-ul sa ne pacaleasca iar? Astept raspuns de la cei ce cunosc cat de cat legile pensionarilor .Multumesc. | |
|
|
|
07-03-2019 |
 | Mihai Vizitator |
| Cycerone, care ar fi logica pentru care 1 an sa nu ai dreptul la recalculare? Cine a spus asta a mintit, nu cred ca doamna Sortan ar spune asemenea aberatii. Si nu inteleg ce inseamna ''au inceput sa apara recalcularile pe legea veche adica pe minus''. Pe legea 192 inca se mai emit decizii pe minus, munca aiurea insa asta nu inseamna ca cine a primit decizie pe minus, fie si acuma, nu mai intra pe legea noua 221. Care lege dracu stie cand se va aplica. Daca PSD ne va pacali inca odata atunci ne va pacali pe toti. | |
|
|
|
07-03-2019 |
 | Cycerone Vizitator |
| MIHAI nemernicii astia trimit recalcularile pe legea veche care nu mai este valabila dupa cate stiu eu ,atuci de ce mai trimit recalcularile?Ei poate de aceea trimit recalcularile vechi ca apoi sa spuna ca ei ar vrea sa ne recalculeze pensiile dar nu le da voie legea .Nu ii crezi in stare de asa ceva?De aceea am intrebat care se pricepe la legea pensiilor sa scrie aici daca este adevarat ca este un paragraf in lege care stipuleaza treaba asta ca numai dupa 1 an se mai face o noua recalculare. | |
|
|
|
07-03-2019 |
 | Adrian Vizitator |
| Stie cineva,sau mai precis a primit cineva decizia cu noul cuantum recalculat pe L 221/2018 pana acum? Valabil pentru cei care urmaresc Romania tv.Nu de altceva ,dar nici Cretuleasca,nici Corpos nu au mai aparut la tv.Probabil nu stiu ce sa mai spuna | |
|
|
|
07-03-2019 |
 | Mihai Vizitator |
| Cine spune ca legea 192 nu mai e valabila? Singurul avantaj pentru cei care inca primesc decizii pe minus e ca atunci cand se va aplica 221, daca se va aplica, atunci eu au deja puncatjul majorat, doar stagiul utilizat nu corespunde cu cel din 221. Adrian, frate tu iti iei informatii de la Romania tv? Jale, nu ma mir de ce penionarii sunt usor de mintit. Inca nu a aparut nici o decizie pe 221, cineva scria aici ca a intrebat la casa de pensii, ba au, ba n-au inca soft, sunt varza frate. | |
|
|
|
07-03-2019 |
 | Vizuraror Vizitator |
| Poate fi o diversiune. Daca cititi dec. Iccj 69 si 81 care violeaza dec. 40 si 11 veti vedea ca traim in "absurdistam". | |
|
|
|
07-03-2019 |
 | Vizitator Vizitator |
| Dec.81/26/11/18 a fost publicata in mo 155/27/02/19. | |
|
|
|
08-03-2019 |
 | Vizitator Vizitator |
| Multumesc doamnelor,domnilor judecatori de buna credinta, la multi ani si tot ce va doriti. Va rugam nu ne parasiti. | |
|
|
|
08-03-2019 |
 | Gabi Vizitator |
| In sala de judecata judecătorii jura cu mina pe Biblie că sînt corecți în dosarele pe care le judeca. A văzut cineva? | |
|
|
|
08-03-2019 |
 | Madn Vizitator |
| Gabi a scris pe 08-03-2019: In sala de judecata judecătorii jura cu mina pe Biblie că sînt corecți în dosarele pe care le judeca. A văzut cineva? La momentul primirii in profesia de magistrat se depune juramantul, iar magistratii il poarta cu ei pana la momentul revocarii din functie. Ar fi culmea sa mai piarda timpul in instanta cu o astfel de procedura. | |
|
|
|
08-03-2019 |
 | Vizitator Vizitator |
| Si medicii dupa absolvire depun juramantul. Numai cei de buna credinta nu l-au incalcat. | |
|
|
|
09-03-2019 |
 | Gabi Vizitator |
| Si parlamentari jura si cei din guvern si respecta jurămîntul cineva trebuie să le pună biblia în fiecare zi în fața poate isi aduc aminte pentru ce au jurat . | |
|
|
|
09-03-2019 |
 | Vizitator Vizitator |
| Corect Gabi. Autorul hg. 291/17 a uitat de juramantul dat. Amin. | |
|
|
|
09-03-2019 |
 | Madn Vizitator |
| Gabi a scris pe 09-03-2019: Si parlamentari jura si cei din guvern si respecta jurămîntul cineva trebuie să le pună biblia în fiecare zi în fața poate isi aduc aminte pentru ce au jurat . E regretabil ce se intampla si sunt de acord. Dar daca stam sa ne gandim in profunzime, noi toti suntem partasi la ceea ce se intampla in situatia de fata. Noi suntem cei care, prin votul/lipsa votului nostru am pus persoanele respective acolo unde sunt in momentul de fata. Solutia nu e sa apara cineva de la 9-5 Parlament sa le puna Biblia in fata. | |
|
|
|
09-03-2019 |
 | Vizitator Vizitator |
| Corect Gabi. Autorul hg. 291/17 a uitat de juramantul dat. Amin. Poate Curtea constitutionala va decide ca hg. 291/17 este neconstitutionala, potrivit art. 108, hg.se emit pentru organizarea executarii legilor in speta lg. 263/10, nu de modificare a ei. Ex.art.116, 3(1)n) | |
|
|
|
09-03-2019 |
 | Vizitator Vizitator |
| Corect madn, lumineazane. Nu conteaza cine voteaza, conteaza cine numara voturile.(citat). | |
|
|
|
09-03-2019 |
 | Gabi Vizitator |
| Judecătorii I.c.c.j au respectat jurământul cînd au dat deciziile 69 și 81 Au respectat constituția legile si drepturile cetățenilor? | |
|
|
|
09-03-2019 |
 | Paul Vizitator |
| Votul este cel mai fermecat lucru care exista pe pamint,are puteri magice,face dintr-un bou cretinoid ,ministru. | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |