|
09-03-2019 |
 | Vizitator Vizitator |
| Sper in cc pentru o constiinta curata si un somn linistit. | |
|
|
|
10-03-2019 |
 | Gheorghe Vizitator |
| Urmăresc subiectul de multă vreme și discuția de pe acest forum dar se pare că a început campania electorală, să ne aducem aminte că în intervalul 2009-2012 nici nu se spera la o indexare a punctului de pensie iar de recalculare pentru grupele de muncă nici atât, a venit 155- ul cu cei iesiti dupa 2011 acum având un precedent putem să justificăm cerința noastră cei ieșiți anterior lui 2011, dar nu cu hai să votăm o opziție flămândă și disperată | |
|
|
|
10-03-2019 |
 | Mihai Vizitator |
| Dl.Gheorghe, imediat sunt 4 ani de cand actualii guvernanti ne duc cu zaharelul, din cei pensionati inainte de 2011 a primit cineva decizie cu pensia recalculata? Nu. Sunt doar cativa fericiti, 5 am inteles, care si-au castigat drepturile in tribunale. In tribunal, dl. Gheorghe, asta a facut partidul mata, a trimis oamenii in tribunal daca vor drepturi. Restul sunt pacaliti seara la postul lor de propaganda, Romania tv. Asa ca mergi mata in alta parte cu gargara asta. Mie unul partidul nu mi-a dat nimic in afara de majorarea prevazuta de lege, si nici nu vreau altceva, vreau doar dreptul meu, si pentru asta trebuie sa-mi petrec vremea prin tribunale?? Mergi mata la usa PSD si acolo sa-ti ''justifici cerinta'', daca iti place sa fii mintit pana sari in lada, e treaba mata. | |
|
|
|
10-03-2019 |
 | Gheorghe Vizitator |
| Dl. Mihai eu in acest moment am proces pe rol pentru 192 și aștept rezolvarea juridică a acestei chestiuni iar cu s-au fară PSD nu contează dar să votez contra pentru scăderea pensiilor și a salariilor, marirea TVA-ului, cresterea impozitelor pe venituri salariale si pensiilor scuze că așa masochist nu am sa fiu. Aici discuția este despre pensie nu cine cu cine votază, iar pensionarii nu cer galeți și pește, vor demnitate | |
|
|
|
10-03-2019 |
 | Pensionar Vizitator |
| Minciuna a anceput cu ordonanță 100/2008 semnată de Taricianu. | |
|
|
|
10-03-2019 |
 | Mihai Vizitator |
| Bine dl Gheorghe, PSD te-a umplut de demnitate, te-a trimis in tribunal sa-ti cauti dreptul, mata injuri pe altii, e clar ca toata ziua inghiti otrava de la Romania tv si nu te-ai prins inca. Si asa altceva n-ai ce face. Multa minte iti mai trebuie... | |
|
|
|
10-03-2019 |
 | Gheorghe Vizitator |
| Cu ordonanța 100 din 2008 s-a inceput discuția pentru acordarea punctajului suplimentar dar s-a dat legea 263 pentru care suferim acum problemele căci au acordat punctajul suplimentar dar au umblat la stagiul complect de cotizare prin celebrul tabel iar 192 care se aplica de la 1.01.2016 se calculează dupa 263 prin impartirea la 30, doar din iulie 2016 s-a modificat prin 155 si se imparte la 20 ani stagiul, simplu de văzut eroarea 263 greșită și greu de reparat | |
|
|
|
10-03-2019 |
 | Vizitator Vizitator |
| Cu calm domnilor. Lg 263,art.3(1) n)si 116 dispune SCC de 20, 25. | |
|
|
|
10-03-2019 |
 | Mihai Vizitator |
| Dl Gheorghe, hg 291/2017 e data de PSD, si-au batut joc de noi cu hotararea asta de guvern, ne-a ingropat, de ce nu au modificat-o? Daca PSD tot e pus pe modificat tot felul de legi cum de nu a modificat ceva la legi in favoarea noastra? Nu te intrebi asta? Pentru ei cum de isi dau legi speciale imediat, indexari ale pensiilor speciale, de ce au reintrodus PSD, cumulul pensie si salar? Asta au putut, pentru noi de ce nu se poate? Budai a spus ca in februarie spera sa apara primele decizii pe 221, apoi in martie, mai nou a uitat sa mai dea termene, chiar nu te prinzi ca astia ne mint? Chiar iti place sa fii mintit pana pui mainile pe piept? | |
|
|
|
10-03-2019 |
 | Gheorghe Vizitator |
| Dl. Mihai hg 291/2017 este o magarie motivand metodologia prin care ne-a trimis la calculul dupa legea 263 dar dupa cum reiese din ce au actualizat in 2018 ar fi bine dar nu vorbim doar de voturi si cine este la putere cand sunt varza toti. 263 art. 3-n) punctaj mediu anual– numărul de puncte realizat de asigurat, calculat prin raportarea punctajului total realizat de acesta în întreaga perioadă de activitate la numărul anilor corespunzători stagiului complet de cotizare prevăzut de lege la data pensionării. Sunt sperante nu doar vorbe și timp care pentru pensionari, din pacate, nu prea este | |
|
|
|
10-03-2019 |
 | Vizitator Vizitator |
| Gresita e Hg. 291/17, neconstitutionala,nelegala, data cu rea credinta, retroactiv (tardiv), a modificat lg.192, 263,;a violat puterea lucrului judecat,dec.Iccj 40/08 si 11/15. Astept completari. | |
|
|
|
10-03-2019 |
 | Mihai Vizitator |
| Dl Gheorghe, deja o scalzi. Suntem in al patrulea an de cand PSD ne duce cu vorba, pe ei ii injur acuma, altadata l-am injurat pe Basescu si ai lui, dar acuma e PSD la butoane, si nu ne face dreptate. Daca abrogau hg 291, mai exact alin. 8 din ea, si dadeau drumul la recalculare totul era acuma rezolvat, n-au vrut si nu vor. Asta daca ai un minim de cinste in mata, daca nu uita-te la Romania tv si injura pe altii, asa ne vor guvernantii creduli, naivi, sa nu zic altfel. S-auzim de bine! | |
|
|
|
10-03-2019 |
 | Vizitator Vizitator |
| Au dat legea 221 sa repare ce a stricat 291, dar e in agonie. | |
|
|
|
10-03-2019 |
 | Vizitator Vizitator |
| Gresita e Hg. 291/17, neconstitutionala,nelegala, data cu rea credinta, retroactiv (tardiv), a modificat lg.192, 263,;a violat puterea lucrului judecat,dec.Iccj 40/08 si 11/15. Astept completari. | |
|
|
|
10-03-2019 |
 | Vizitator Vizitator |
| De recalculare, potrivit lg. 221 beneficiaza numai cei care li sa aplicat hg. 291, daca n-o muri ca lg. 192. | |
|
|
|
10-03-2019 |
 | Gheorghe Vizitator |
| Că se va aplica 221 nu cred că se mai pune problema, speranața și lupta în justiție este pe lg. 192 pentru asta vom continua fără a mă interesa cine pe cine votează și ce motive mai ascunse s-au mai la vedere are cel care face campanie electorală aici | |
|
|
|
10-03-2019 |
 | Mihai Vizitator |
| Dl Gheorghe, mata faci campanie electorala, spui cu cine nu trebuie sa voteze romanul, eu doar am spus ca PSD isi bate joc de pensionari, si nu poti sa spui ca e altfel. | |
|
|
|
10-03-2019 |
 | Gheorghe Vizitator |
| Dl. Mihai să nu votezi PSD nu este campanie? Și mai sunt și alții pe forum altfel nu simțeam nevoia să intervin in discuție, eu verific informațiile din mai multe surse și aștept finalizarea care este de durată | |
|
|
|
10-03-2019 |
 | Birle Vizitator |
| Foarte corect puneți problema, dle. Gheorghe! Va felicit pt. curajul de a spune lucrurilor pe nume! | |
|
|
|
10-03-2019 |
 | Mihai Vizitator |
| Atunci va las sa sporovaiti. Stati cu mana intinsa la mila partidului. Oameni batrani si fara minte. | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |