|
28-07-2017 |
 | Petrica Artene Vizitator |
| Incompetenti peste tot, de la Casa din Petrosani primesc raspuns scris in care se spune clar, ingrosat, ca pe legea 192 mi se va aplica stagiul de 30 de ani, cazul minerilor, cele in vigoare la data la care se cuvin drepturile recalculate(01/01/2016).Azi primesc un alt raspuns la o adresfa facuta la M.Muncii si doamna Georgeta Juganaru ma informeaza printre altele ca; ''Pentru egalitate de tratament la calculul noilor drepturi se vor utiliza stagiile complete din anexa 5 din 263/2010, corespunzator fiecarei situatii, iar situatiile speciale determinate de munca in cond. speciale/deosebite/gr1,2 vor fi solutionate prin trimiterea la stagiile complete de cotizare stabilite de lg 263, respectiv art.56 si 57. Astfel, potrivit disp. art.56 alin.5 din legea 263/2010, cu modificarile si completarile ulterioare, stagiul complet de cotzare este de 20 ani pentru persoanele care au realizat cel putin 20 de ani in locuri de munca prevazute la art 30 alin.2, etc etc.'' Deci in raspunsul asta nu se mai vorbeste de stagiul complet de 30 de ani la recalculare pe 192/2015.Repet in cazul minerilor. | |
|
|
|
28-07-2017 |
 | Carp Vizitator |
| Fara modificarea legislatiei acest raspuns nu este valabil. | |
|
|
|
28-07-2017 |
| |
|
|
29-07-2017 |
 | Ipate Gh. Vizitator |
| Buna ziua, Stimati pensionari, beneficiari ai Legii 192/2015,doresc sa va comunic ca Asociatiile de pensionari<<Dreptate si Adevar>> Turnu Magurele si <<Siderurgistul 2006>>Galati au <<reusit>> in final sa atace la Curtea de Apel Bucuresti,in contencios administrativ HG 291/2017,dupa ce au parcurs procedurile legale:Plangerea prealabila si Notificarea ,adresate Guvernului. NR.DOSARULUI ESTE: 5498/2/2017 Iata si link-ul: http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=200000000351640&id_inst=2 | |
|
|
|
29-07-2017 |
| Sigur reclamatia este pe HG 291/2017? Ca ne-au zapacit guvernantii, nu mai crezi in nimeni. | |
|
|
|
30-07-2017 |
 | Ipate Gh. Vizitator |
| Da, domnule Artene,actiunea este pentru suspendarea HG 291/2017. Pana la primul termen vom veni si cu o a doua actine <<complectatoare>> pentru revocarea HG 291/2017. | |
|
|
|
30-07-2017 |
 | IOSIF Vizitator |
| pe 29 .07 2017 la Romania Tv sa pus in discutie despre recalcularea pensiilor celor care au lucrat in grupa I,II si speciala . a vorbit Doamna Vasilescu si ne-a asigurat ca punctul de pensie ramane cel vechi inainte de recalculare . Nu se stie care este miza,oamenii au fost mintiti de aproape doi ani , Deciziile care vin de la CJP ARGES pentru minerii din bazinul Campulung Muscel, au punctul mediu de pensie mult mai mic decat cel calculat pe legislatia anterioara inainte de 2011.oamenii sunt dezamagiti,se imbolnavesc ,desi multi dintre noi ,nu mai sunt in viata! Cum a fost posibil ca printr-o hot de guvern 291/2017 semnata chiar de doamna ministru Vasilescu , sa creasca stagiile de cotizare cu 10 ani?FACE EXPERIENTE PE CEI MAI CHINUITI OAMENI CARE AU LUCRAT CA IN IAD IN FUNDUL PAMANTULUI AVEM INCREDERE CA ASOCIATIILE DE PENSIONARI NE VOR SUSTINE IN FATA LEGII! | |
|
|
|
30-07-2017 |
 | Carp Vizitator |
| Eu am spus de mai multe ori si in mai multe locuri ca legea 192/2017 a fost data pentru o " noua selectie naturala" a pensionarilor. | |
|
|
|
30-07-2017 |
| Domnule Iosif, inca nu v-ati lecut de Romania TV? Astia ridica mingi la fileu Olgutei, si multa oda PSD-ulu. EI trebuie sa-si modifice porcaria facuta cu HG din mai. Sa vedem o fac? Restul e gargara. | |
|
|
|
30-07-2017 |
 | Maria Hanganu Vizitator |
| La ora 20, doamna Olguta este pe Antena 3, în emisiunea lui Razvan Dumitrescu, poate reușește cineva sa trimită un mesaj, să-i explice domnului Dumitrescu cum e cu aceasta lege, sa o întrebe pe d-na.... | |
|
|
|
30-07-2017 |
 | Sorin N Vizitator |
| Se pare ca si in emisiunea lui Gadea de la ora 21 se va dezbate acest subiect. | |
|
|
|
30-07-2017 |
| Or sa ne frece la cap cu noua lege a peniilor, nu ati invatat lectia? Pe Antene ori RTv nu se discuta transant subiectul, e magaria PSD-ului si nu e ordin de sus nu se discute, doar prostesc pe bietii pensionari, le vand alte si alte iluzii. iar batranii care reprezinta asociatii de pensionari si care apar prin studiouri sunt bagati in Consiliul de Administratie al CNPP, iau banuti de acolo, nu sufla o vorba despre magaria facuta de Grindeanu cu HG data de el. | |
|
|
|
30-07-2017 |
 | Sorin N Vizitator |
| La emisiunea domnului Gadea se pare ca va participa domnul deputat Vilceanu care am vazut in interventiile anterioare ca stie subiectul.Sa speram ca va reusi sa-l dezvolte suficient de bine sa inteleaga toti despre ce este vorba. | |
|
|
|
30-07-2017 |
 | MariusC
|
| Vreau sa va spun ca afirmatia ministrului Vasilescu Olguta cum ca cuantumul pensiei va ramane acelasi, chiar daca dupa recalculare acesta scade este o pacaleala...DA, ramane acelasi anul acesta, INSA la anul, indexare zero (0), celalalt an la fel, indexare ZERO (0), si asta pana cand cuantumul pensiei aflate in plata va ajunge la nivelul pensiei recalculate, si asta se poate intampla in cativa ani buni, depinde de la caz la caz. | |
|
|
|
30-07-2017 |
| Sa te iuiti la Olguta, la Antena, sau RTV e pierdere de timp, se invart in jurul subiectului, pensiile speciale or sa ramana asa cum sunt, astia care le au sunt oameni care vin din profesii ce au influenta, sunt o casta. In rest vorbarie multa, subiecte pentru fraierii stau si casca gura la ei. | |
|
|
|
30-07-2017 |
 | Carp Vizitator |
| Pentru MariusC Potrivit legislatiei actuale cuantumul pensiei va creste an de an atata timp cat va ramane in plata punctajul mediu anual,si nu cuantumul pensiei. Este posibil ca pana la urma acest lucru sa fie o pacaleala si sa ramana in plata cuantumul pensiei. | |
|
|
|
30-07-2017 |
 | MariusC
|
| In anul 2005, cand, dupa OUG 4, "s-au indreptat niste inechitati" (la indigo cu ceea ce vor sa faca ei acum cu 291), mi-au scazut pensia cu 0,6 puncte. Desi am primit aceeasi suma in continuare, 4 ani nu am mai primit nici o indexare sau majorare, pana in 2009. | |
|
|
|
30-07-2017 |
 | MariusC
|
| Petrica Artene, nu cred ca suntem aici ca sa facem politica...Antenele, RTV, Realitatea, B1, Digi...toate sunt politizate, fara nici o exceptie....cred ca avem capul pe umeri sa facem distinctie intre propaganda si informatie. Cei care il avem, cei care nu... | |
|
|
|
30-07-2017 |
 | Carp Vizitator |
| La recalcularea pe O.U.G.nr.4 a ramas in plata cuantumul pensiei. Acum ramane in plata punctajul mediu anual. Este o mare diferenta intre cele doua notiuni. Deocamdata. | |
|
|
|
30-07-2017 |
| MariusC, eu n-am facut aici politica, constat doar ca oamenii in varsta se lasa mintiti iar si iar de televiziuni, cele 2 sunt campioane la minciuna si dezinformare. A zis in seara asta Olguta ceva de magaria facuta cu HG 291?? Nu. Si eu mai vorbesc cu fosti colegi, azi pensionari, e trist sa-i vezi cum repeta ca niste jucarii stricate tot ce spune Gadea sau Cretuleasca, gandirea le este anihilata, pentru ei la tv se spune doar adevarul, mai ales daca li se serveste doar ce vor ei sa auda. Le explic ca nu vor primi nimic la recalculare, asa zice legea, pur si simplu nu cred, unica concesie pe care o fac e ca ''nu lasa ei lucrurile asa'', Dragnea si ai lui adica. Televiziunile astea doua, si altele, nu lucreaza pentru informarea cetateanului, ele lucreaza pentru politicieni, ii apara, ii spala. Macar le Digi n-am vazut conclavuri ce poarta seara de seara discutii sterile si stupide despre pensii. | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |