|
19-08-2017 |
 | Carp Vizitator |
| La ora 20 la Romania Tv Anuntul Ministrului Muncii Inechitatile de la pensii care vor fi rezolvate. Desi nu am incredere, astept sa vad cum vor fi "rezolvate" inechitatile. Doresc sa fiu informat, chiar daca nu se va spune nimic concret. | |
|
|
|
19-08-2017 |
 | Carp Vizitator |
| Am aflat totul despre "rezolvarea inechitatilor" de la Romania Tv. Diversiune, intoxicare, manipulare, ca de obicei. Se asteapta totul de la noua lege a pensiilor. | |
|
|
|
19-08-2017 |
 | Petrica Artene Vizitator |
| Domnule Carp chiar mai asteptati ceva serios de la Romania TV sau de la Olguta?Acolo se practica dezinformarea. | |
|
|
|
19-08-2017 |
 | Carp Vizitator |
| Nu am avut niciodata mari asteptari de la Romania Tv. Dar orice s-ar spune la Romania TV. si oriunde ar fi o discutie despre pensii, eu doresc sa stiu ca si informatie. Stapanesc destul de bine legislatia si din acest motiv nu ma las asa usor manipulat. Ceea ce se spune la Romania Tv. este de domeniul absurdului. Nimic nu are logica. Totul este asa cum am spus: Diversiune, intoxicare, manipulare. | |
|
|
|
20-08-2017 |
 | Sorin N Vizitator |
| Manipularea si dezinformarea de la Romania TV poate fi urmarita aici : https://www.youtube.com/watch?v=4qpn-5uXS7k | |
|
|
|
20-08-2017 |
| Maine la madam Olguta http://www.avantulliber.ro/2017/08/20/problemele-mineritului-in-dezbatere-luni-la-ministerul-muncii/ | |
|
|
|
21-08-2017 |
| S-a rezolvat.... Nu se poate. http://hunedoaralibera.ro/concluziile-intalnirii-dintre-ministrul-muncii-si-reprezentantii-minerilor-din-vale/ | |
|
|
|
21-08-2017 |
 | Iosif Vizitator |
| AM CITIT COMUNICATUL DIN HUNEDOARA LIBERA IN CARE SPUNE CA :ASTAZI LA GUVERN SA REZOLVAT PROBLEMA MINERILOR CARE S-AU PENSIONAT INAINTE DE 2011.TOTUL PRIN NOUA LEGE A PENSIILOR . FELICITARI TUTUROR REPREZENTANTILOR MINERILOR CARE S-AU ZBATUT SA APERE DREPTURILE CELOR MAI OROPSITI ORTACI, CARE SI-AU DARUIT SANATATEA,ALTI CHIAR VIATA, IN ADANCUL PAMANTULUI !EI SUNT CEI CARE AR MERITA PENSII SPECIALE! | |
|
|
|
21-08-2017 |
 | Vizitator Vizitator |
| Domnule Iosif, Imi pare rau, din suflet, vad ca suferiti ca toti cei care au fost nedreptatiti de ordonanta 291, dar de unde ati inteles dvs ca s-a rezolvat ceva ? Dimpotriva, tupeul lor nu are limite. Cum adica nu s-ar rezolva nimic daca se abroga ordonanta 291 ( pe care cu nerusinare tot ei au dat-o ). Fac pe nestiutorii si isi bat joc de oameni in suferinta. Reprezentantii minerilor si ai pensionarilor care actioneaza in instanta poate vor obtine ceva. Sa dea Dumnezeu ! | |
|
|
|
21-08-2017 |
 | Popescu silviu Vizitator |
| Nicolae, cind vor vedea peste 200.000 de procese in justitie, pe rol, poate ministrul justitiei il va informa pe primul ministru care poate va convoca guvernul si pe doamna ministru de la munca si "injustitie sociala , poate isi vor da seama unde au gresit(da Doamne!) si poate vor lua masuri de indreptare. Procesul va fi ca casele locale de pensii care au obligatia de a emite o noua decizie de pensie in baza unei fise de recalculare a pensie conform legii 192/2015. Noi, personal, nu putem face proces cu guvernul sau parlamentul pentruca este contencios administrativ. organizatiile de pensionari o pot face. Eu, unul nu pot renunta la dreptul meu si nu mai accept sa fiu umilit si mintit cu promisiuni de campanie electorala. Doamna O.Vasilescu s-a "inteles" cu minerii din Valea Jiului si considerind ca cei "dinainte" sunt vinovati, ca au stricat legile, ne propune o noua lege a pensiilor care va elimina toate inechitatile trecutului, lege facuta iar pe genunchi, pe repede inainte ca sa fie promulgata pina la 1 octombrie 2017. Oare o mai crede cineva?Eu - NU. Prin OUG 100/2008, legea 218/2008 si alte acte emise pina in 2015 au fost majorate pensiile celor din grupa I si II cu 0,5 puncte/an si 0,25 puncte/an si apoi cu 50%/an si 25%/an, folosind SCC din legea19/2000.Ce vor face? Vor infiinta popriri pe pensiile acelora ca sa ia banii inapoi asa cum au facut in 2009 cu cei care au lucrat in grupa I si II de munca, zona I si II de expunere la radiatii? | |
|
|
|
21-08-2017 |
 | Dumi Vizitator |
| Toate nedreptățile făcute prin art 269 / lege 263 din 2010 dar si de ordonanță cu normele de aplicare la legea 193/ 2015 trebuie eliminate. Trebuie sa acționam unitar ( mineri, pensionații pe legea 226/2006,etc) trebuie sa acționam unitar. Daca acționam pe grupuri nu vom avea rezolva nimic. | |
|
|
|
21-08-2017 |
 | Doru Vizitator |
| Minciuna, intoxicare , dezinformare.S-au dus banii pe doi ani de zile.Sa vedem ce urmeaza..? | |
|
|
|
21-08-2017 |
 | Popescu silviu Vizitator |
| Si daca se fabrica alta lege a pensiilor pina pe 1 octombrie 2017, inseamna ca legea 192/2015 nu se mai aplica? Etapa de recalculare noembrie 2017 se anuleaza? O luam de la capat cu cacialmaua recalcularilor nesfirsite?Pina cind? Sa nu ne mai lasam fraieriti; tribunalul este solutia pentru toti. | |
|
|
|
21-08-2017 |
| Pai ar urma sa se aplice de la 1 ian 2018, asta in cel mai fericit caz, sa presupunem ca asa e, inseamna ca se apuca sa faca iarasi recalculari? Asta in cazul ca s-ar vrea sa repare ceva cu noua lege. Eu nu cred intr-o noua lege, nu imediat si in nici un caz nu va repara ceva. Justitia e singura optiune. | |
|
|
|
22-08-2017 |
 | Alex Vizitator |
| Eu cred că legea 192/2015 se anulează iar celor care lea venit recalcularea pe legea 155/2016 (care au ieşit după 1 ianuarie 2011) trebuie să dea banii înapoi. | |
|
|
|
23-08-2017 |
 | IOSIF Vizitator |
| cei care au primit decizie pe legea 155/2016,raman cu pensiile recalculate majorate,,cei carora li s-a recalculat pe legea 192/2015,raman cu pensiile vechi.Daca noua lege pe care o face doamna Vasilescu nu va abroga , legea 192/2015/ si hg 291/2017,toti care am iesit la pensie pana in 2011 si am lucrat in conditii speciale , vom fi dezavantajati si de doi ani,am primit sperante desarte,Aseara la ora 20, nu a spus nimic clar ,despre grupele de munca,iar daca asa zisa noua lege a pensiilor nu ne face dreptate ,trebuie sa actionam cu toti in justitie , hg 291/2017 pentru anulare! Legea 192/2015 a fost semnata de VALERIU ZGONEA SI TARICEANU si publicata in monitorul oficial in 8 iulie 2015! Legea a fost data de psd -alde ca si hg 291/2017 tot de psd-alde .Doamna Olguta a dat vina pe tehnocrati care nu erau ei la guvern in iulie 2015,era Victor Ponta premier! | |
|
|
|
23-08-2017 |
 | Alex Vizitator |
| Dacă cineva a mai primit recalculare pe legea 155/2016 pe lună august rog să spună. | |
|
|
|
23-08-2017 |
 | Popescusilviu Vizitator |
| LEGISLATIAMUNCII.ROLEGISLATIAMUNCII.RO » Legislatia muncii » Pensii » Lege pentru rezolvarea inechitatilor legate de pensiile minerilor Lege pentru rezolvarea inechitatilor legate de pensiile minerilor Minerii care au iesit la pensie inainte de 2011 primesc sume de bani diferite fata de cei care s-au pensionat dupa acea data, fapt care creeaza un dezechilibru in randul acestora. In acest context, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a sustinut, dupa o intalnire de lucru cu liderii Confederatiei Sindicale Nationale Meridia, acest aspect. Ministrul a mai adaugat ca vor fi luate masuri, in acest sens. Asadar, va fi promovata o noua lege, de catre Guvern: "Sunt multe nemultumiri si au dreptate, in sensul ca unii care au iesit la pensie inainte de 2011 fata de cei care au iesit dupa 2011 au pensii diferite.(...) S-a incercat de-a lungul anilor in Parlament sa se corecteze aceste inechitati si din pacate unele asa-zise corecturi au generat inechitati si mai mari. Totul se poate regla numai printr-o lege noua. Ne gandim la o legislatie pe pensii care sa corecteze inechitatile", a explicat ministrul, potrivit Agerpres. De asemenea, premierul Mihai Tudose a declarat in urma cu cateva zile ca Legea pensiilor va fi promovata in aceasta toamna, fiind reglate diverse inechitati. | |
|
|
|
23-08-2017 |
 | Popescusilviu Vizitator |
| niste mincinosi cu totiii......... | |
|
|
|
23-08-2017 |
 | Popescusilviu
|
| au incalcit o si mai rau nu am si nu am avut incredere in guvernul psd... bine ar sa se faca dreptate adica si celor iesiti la pensie inainte de 2011 sa li se faca dreptate si sa aibe pensii comparabile cu cei iesiti din 2011 incoace guvernanti promit si promit iar Olguta e varza rau...bietii oameni sperau sa primeasca si ceva bani din 2016 incoace si in loc de asta la recalculare au primit pensii mai mici si Olguta are tupeu sa spuna ca ei nu au nici o vina...pai cine a dat acea ordonanta ciu data de guvern? | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |