|
07-09-2017 |
 | Paul Vizitator |
| Am o intrebare. De ce nu s-a mers in instanta pentru revocare? Pasii marumti duc la consum de timp,timp ce le prinde bine guvernantilor. Asteptam runda a II a , cea a pnl ului. | |
|
|
|
07-09-2017 |
 | Paul Vizitator |
| La Vulcan azi au venit o turma de prlametari de la putere s-ai vrajasca pe pensionarii mineri. Puteau deputatii sa voteze in regim de de urgenta legea senatorei Rosca (psd) ce modifica aliniatul 3 din art. 169 cu1 si se termina tevatura. Nu voteaza cum au facut la senat. Trag de timp. Sa intre legea noua in vigoare. Cred ca va fi o monstruozitate. | |
|
|
|
07-09-2017 |
 | Paul Vizitator |
| Mai sunt ajutati si de cei care chipurile ii apara pe pensionari. Pensionarii care sunt in situatia legii 192 sa faca la casele de pensii cereri de revizuire a pensiei in baza art.107 din legea 263/2010 sa apuce sa se judece cu statul pina nu intra in viguare noua lege. | |
|
|
|
07-09-2017 |
 | Minerul discriminat Vizitator |
| Stimate domnule Ipate nu te învățara parinrții ca nu este frumos sa minți? Când ai avut timp sa faci toate demersurile?În ce tabăra te situezi?Cu Alte cuvinte îi prostești pe concetățenii matale cu zâmbetul pe buze! | |
|
|
|
07-09-2017 |
 | Ipate Gh. Vizitator |
| Domnule Paul tocmai la timp ne-am gandit si noi. Avocatul ne-a propus sa facem actiune pentru suspendare in ideea de a obtine un termen nu prea indepartat(lucru care s-a si intamplat), timp in care sa venim cu o a doua actiune de REVOCARE a HG 291/2017,deasemeni si acest lucru a avut loc. Actiunea pt.suspendare chiar daca v-a fi respinsa nu are legatura cu actiunea pt.revocare. Sper ca v-am lamurit si ca dumneavoastra nu o sa aveti aceeasi atitudine ca a domnului care-si spune <<Minerul discriminat>>. | |
|
|
|
07-09-2017 |
 | Paul Vizitator |
| Domnule Ipate am curaj să mă semnez dar parca mi se pare si mie un pic de brambureala cu actiunea făcută de domniile voastre. Schimbati avocatul. | |
|
|
|
07-09-2017 |
 | Paul Vizitator |
| Oricum înăimiti de la guvern nu cedeaza asa ca se impun actiuni de gerilă. Studiată legea si gasite fisuri care pot fi expluatate. Gen revizuire. | |
|
|
|
07-09-2017 |
 | Ipate Gh. Vizitator |
| Domnule Paul cu astfel de comentarii ,efectiv va descalificati ca oameni. Nu trebuie sa va semnati,trebuie sa spune-ti ce a-ti facut dumneavoastra in acest sens. | |
|
|
|
07-09-2017 |
| |
|
|
07-09-2017 |
 | Ipate Gh. Vizitator |
| GUVERNUL ROMANIEI SECRETARIATUL GENERAL AL GUVERNULUI Bucuresti Piata Victoriei nr.1, Sector 1 NOTIFICARE Referitor la adresa dvs.nr.15A/3591/CA/25.0.2017 Asociatia de pensionri ”Dreptate si Adevar” prin reprezentant legal Dumitrof Filip in calitate de Presedinte si in numele Asociatiei de Pensionari ”Siderurgistul 2006” din Galati va notifica urmatoarele: Consideram ca raspunsul dvs. pe care il anexam la prezenta pentru usurarea identificarii este unul care denota lipsa de respect fata de petent si creaza cel putin banuiala legitima ca Plingerea Prealabila formulata de noi cu privire la revocarea HG.291/2017 a fost tratata in mod superficial, in fapt raspunsul la care facem referire .fiind unul formulat mai mult pentru a indeplini obligativitatea institutiei publice de a raspunde in termenul legal de 30 de zile. Astfel Secretariatul General al Guvernului avea obligatia sa formuleze un punct de vedere pe care sa il motiveze in fapt si in drept din care sa rezulte motivul/motivele pentru care Plingerea Prealabila este neintemeiata. Pentru domnul <<Minerul discriminat>> | |
|
|
|
07-09-2017 |
 | Ipate Gh. Vizitator |
| Buna seara. Pentru a lamuri,oarecum ,ca tinta si esenta actiunilor noastre de la Curtea de Apel Bucuresti sunt pentru revocare iar suspendarea a fost facuta in primul rand pentru a obtine un termen cat de cat va atasez<<capul >> actiunii de revocare: - Curtea de Apel Bucuresti Sectia A VIII A Contencios Administrativ si Fiscal Dosar nr.5498/2/2017 DOMNULE PRESEDINTE Subscrisa Asociatie de pensionari “Dreptate si Adevar” din municipiul Turnu Magurele, jud. Teleorman, cu sediul in strada General Praporgescu, nr. 70, CUI 170301674, reprezentata legal de Dumitrof Filip in calitate de presedinte, in numele si pentru Asociatia de pensionari “Siderurgistul 2010 Galati”,formuleaza prezenta CERERE COMPLETATOARE SI PRECIZATOARE In Contradictoriu cu Guvernul Romaniei , institutie publica centrala cu sediul in Bucuresti , Piata Victoriei sector 1 prin care solicita si -Anularea HG nr.291/2017 de completare a art 134 din Normele de aplicare a Legii nr.263/2010 stabilite prin HG nr.257/2011 adoptata la data de 05.05.2017 si publicata in Monitorul Oficial partea I , nr.334 din 08.05.2017 pentru aceleasi motive invocate in cererea introductiva prin care am cerut si Suspendarea acestui act administrattiv pina la solutionarea definitiva a cauzei., care ca natura juridica este un act administrativ in intelesul legii si pe care il apreciem ca nelegal si netemeinic pina la solutionarea definitiva a cauzei. Plangerea prealabila are un text de 13 pagini iar Cererea completatoare 5 pagini. Din acest motiv nu pot posta mai mult,este mult,dar sper ca voi fi crezut. Ma folosesc de aceasta ocazie pentru a multumi celor care cu sinceritate au spus ce au stiut,si de multe ori ne-au lamurit,despre problematica Legii 192/2015. Ma gandesc aici la doamna Hanganu,la domnul Carp si la multi altii. Eu atat am facut ,atat va spun. | |
|
|
|
07-09-2017 |
 | Aristica Vizitator |
| Domnule Ispate nu-l mai luați în calcul pe acest domn când Paul când Minerul discriminat căci el nu spune nimic ce a făcut referitor la legea 192 și numai comentează | |
|
|
|
07-09-2017 |
| http://www.zvj.ro/articole-45338-Parlamentarii+PSD+fa+++++in+fa+++++cu+pensionarii+mineri++In+discu++ie++din+nou++Legea+1922015.html Așa trag tovarășii de timp pe la noi! | |
|
|
|
07-09-2017 |
 | Paul Vizitator |
| Aste e atitudine propice pentru guvernanti,divide et impera. Nu cred ca domnul Ipate are calificare sa de certificate de om sau subom si fiecare cauta armele care i se potrivesc. Fizica elementara principiul actiunii si reactiunii. Ce am facut eu a depins de mijloacele mele. Dar vorba lunga e saracie. Problema ramine. Chematii la raport pe cei care i-ati votat si ceretile sa faca si altceva in afara de vrajala. | |
|
|
|
07-09-2017 |
 | Paul Vizitator |
| In alta ordine de idei informati oamenii ca in conditiile actuale legea 155/2016 se refera strict la cei incadrati in art.30 cu1 cu a adica subteranul si zona I de radiatii. Singura solutie pentru ca si grupele l si ll sa primeascapunctajul promis este votarea legii senatoarei Rosca sau instanta. | |
|
|
|
07-09-2017 |
 | Paul Vizitator |
| In alta ordine de idei informati oamenii ca in conditiile actuale legea 155/2016 se refera strict la cei incadrati in art.30 cu1 cu a adica subteranul si zona I de radiatii. Singura solutie pentru ca si grupele l si ll sa primeascapunctajul promis este votarea legii senatoarei Rosca sau instanta. | |
|
|
|
07-09-2017 |
 | Maria Hanganu Vizitator |
| Oameni buni, nu e momentul sa ne certam aici, cred ca este mai bine sa ne ajutam intre noi cu ce putem, orice informație este utila, avem interese comune. Haideti sa nu mai fim răutăcioși, eu apreciez eforturile pe care le fac unele asociații de pensionari, le mulțumesc din suflet și sa dea Dumnezeu sa fie în folosul nostru.O seara plăcută, tuturor ! | |
|
|
|
07-09-2017 |
 | Paul Vizitator |
| Cum pot posta poza pe sait? | |
|
|
|
07-09-2017 |
 | Sorin N Vizitator |
| Aspecte de la intalnirea de la Vulcan : https://www.youtube.com/watch?v=LE0FC-hXtlI&t=109s | |
|
|
|
07-09-2017 |
 | Sorin N Vizitator |
| Doamna Maria Hanganu , din pacate operatiunea "Ochiul si Timpanul " revine.Se pare ca si acest forum este supus unor manipulari.Important este ca toti cei care credem ca putem face ceva pentru aplicarea corecta a Legii 192/2015 sa o facem ! Regizorii filmului "Ochiul si Timpanul " simt presiunea tot mai mare si incearca o usora "depresurizare". | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |