Forum avocaţi > Pensii

Aplicarea legii 192 / 2015 - Pagina 45

Start 45 46 47 48 Final
 07-09-2017
Vizitator
Stimați colegi de suferință, Singura cale de rezolvare este ,, modificarea legislației ,, Procesele nu fac alteva decât sa lungească boala si sa îmbogățească avocatii. Toți cei nedreptățiți de legea 192 si normele de aplicare trebuie sa mengem la aleșii nostrii ( senatori si deputați ) si sa ne spunem problemele fara manusi.Numai împreună putem rezolva ceva. Daca vom acționa pe sectoare separat : mineri , persoane care au lucrat in zone cu radiații, condiții speciale - legea 266/2006 etc nu vom reuși nimic
Răspunde
 08-09-2017
Vizitator
Doamne, incep sa cred ca m-am tampit . Care senatori si deputati ? Poate din opozitie, desi nu vad nimic din partea lor, doar vorbe goale. Deci, reluam : totul era clar si in regula pana la HG 291/2017, care ne ia drepturile pe legea 192/2015, HG data de cei de la guvernare, de la care vad ca asteptam sa ne faca dreptate. Pai, ne-au facut o data, in sensul ca ne-au tras-o. Probabil ne mai fac inca o data dreptate cu noua lege a pensiilor. Incep sa inteleg de ce e asa usor sa aburesti electoratul. Schema e simpla : promiti, dai o lege cu 2 ani inainte sa stii cum o vei aplica, esti ales, astepti la cotitura, vii cu o HG care aplica legea respectiva in sensul ca nu, apoi iei in brate un rahat gen " nici o pensie nu va scadea " si astepti alegerile. Intru in politica !!!
Răspunde
 08-09-2017
Vizitator
Tovarăși! Întocmiti cereri de REVIZUIRE
în baza legii 263/2010 reactualizată la anul în curs,pe articolul 107 punctele1 și 2.În Decembrie sunteti în instanta înainte de a intra în viguare noua lege a pensiilor.Dacă trageți de timp raspunzand comenzilor partidului sunteți ca și infranti de sistem!
Răspunde
 08-09-2017
Vizitator
Domnule Ipate informaratî concetățenii despre nota de fundamentare a hg 291/2017 întocmită de Ministrul Muncii?
Dar despre cum votara senatorii initiativa legislativa a doamnei deputat Lucretia Rosca privind modificarea legii 263/2010?Nu va dați seama ca unii dintre cei care conduc asociațiile de pensionari manipureaza membrii după Cum dicteaza politicietnii?
Răspunde
 08-09-2017
Vizitator
https://www.senat.ro/legis/lista.aspx?nr_cls=L108&an_cls=2017
Aici puteți vedea Cum au votat senatorii împotriva initiativei doamnei Rosca!
În rest ,doar manipulare pentru a trage de timp!
Răspunde
 08-09-2017
Vizitator
Domnule MINER,asa sa aveti si dumneavoastra un nume,spuneti-mi va rog ,mai clar ,ce nelamuriri aveti ,ce-mi reprosati,sau ce nu am facut si trebuia sa fac eu pentru dumneavoastra.
Am toata disponibilitatea.
Nu ma simt ofensat ,nu port ranchiuna pentru ca ma-ti jicnit,spunand ca am mintit.
Va inteleg supararea si ofensa,acest sentiment il am si eu.
Răspunde
 08-09-2017
Vizitator
Am incercat si aseara un raspuns mai amplu,cu mai multe date si actiuni facute de galateni,dar nu permite cite-ul decat un numar limitat de randuri.
Eu nu sunt o vedeta ,nu am vederi politice ,nu sunt la remorca nici unui partid.
Nu am fost membru PCR si nu sunt membru nici simpatizant a vreunui partid.
Ce am facut ,am facut impreuna cu un grup de 7-8 pensionari dupa mintea si puterile noastre.
Ne-am informat,am citit legislatie si am batut pe la usi pana ni s-a facut lehamite.La ora actuala datele problemei ,cu batutul ,nu s-au schimbat.
Răspunde
 08-09-2017
Vizitator
LUATI nota domnule MINER,in august 2016 am fost primii care am aflat de intentia Ministerului Muncii de a modifica Normele prin HG.
Am adunat pensionarii in cauza si am mers la Casa de Pensii Galati unde am depus un memoriu pentru Ministerul Muncii semnat de 387 de pensionari.
S-a reusit oarecum blocarea HG-ului pana in decembrie 2016 cand pe 21 a fost trecut pe ordinea de zi a sedintei de guvern. In urma discutiei avute de domnul DUMITROF cu MInistrul Muncii Dragos Paslaru,s-a scos HG-ul de pe ordinea de zi.
Răspunde
 08-09-2017
Vizitator
Eu am adresa de mail : wwwipa 50geo@yahoo.com,daca doriti ma puteti contacta si eu va trimit memoriu cu pricina,si nu numai.
Va trimit memoriile adresate Ministeruli Muncii,Senatului ,CNPP.
Va trimit Plangerea prealabila-7 pagini,Notificarea -5 pagini,Actiunea de suspendare a HG -13 pagini,actiunea pentru anulare HG -5 pagini.
Va trimit toate acestea si cate mai am ca am destule,fara a va cere nimic,nici macar sa-mi spuneti cum va cheama.
Răspunde
 08-09-2017
Vizitator
La Comisia de munca de la Senat cand s-a votat raportul de nesustinere in baza Punctului de vedere al Guvernului care era de nesustinere,pot sa va spun ca doamna HARAU senator de Hunedoara s-a opus cu tarie,fiindca avea un interes si anume acela de a-si promova doar propria initiativa legislativa aceea de a scoate din inechitate doar minerii. Initiativa doamnei Rosca scoate din inechitate pe toti beneficiarii Legii 192/2017 nu doar pe mineri.
Răspunde
 08-09-2017
Vizitator
Cat despre nota de fundamentare a Hg 291/2017 si despre Hg in sine in 23 martie am avut ultima tentativa,impreuna cu domnii de la Giurgiu si Teleorman,la sediulCNPP , de ai stopa aparitia.
Punctul de vedere al Presedintelui CNPP a fost ca stie ca Legea 192/2015 ne este nefavorabila si ca ne v-a sustine.
Cum ne-a sustinut o sa trageti singur concluziile.
In 01.03.2017 a fost numit la conducerea CNPP, in 02.03.2017 s-a publicat numirea in Monitorul Oficial si s-a instalat la conducerea CNPP iar in ziua urmatoare pe 03.03 2017 a semnat avizarea interna pt. Hg 291/2017
Răspunde
 08-09-2017
Vizitator
Ce părere aveți de art 107 (1&2) din Legea 263/2010 reactualizată?
Răspunde
 08-09-2017
Vizitator
http://politicscam.ro/decalogul-manipularii/
Cunoașteți decalogul manipulării maselor?
Răspunde
 08-09-2017
Vizitator
Povestiți frumos dar fără rost!
Mulțumesc,dar nu cred ca meritați atenția mea.Bafta la manipulare!
Răspunde
 08-09-2017
Vizitator
Povestea cu ministrul Paslaru am auzito de la doi activiști psd de pe meleagurile noastre.Fusărați la același instruire?
Răspunde
 08-09-2017
Vizitator
☺☺☺ 100% manipulator de stânga! !!
Răspunde
 08-09-2017
Vizitator
Domnilor exista o sentinta in prima instanta sau definitiva pe legea 192/2015 ?
Răspunde
 08-09-2017
Vizitator
Articolul 107 (1) În situaţia în care, ulterior stabilirii şi/sau plăţii drepturilor de pensie, se constată diferenţe între sumele stabilite şi/sau plătite şi cele legal cuvenite, casa teritorială de pensii, respectiv casa de pensii sectorială operează, din oficiu sau la solicitarea pensionarului, modificările ce se impun, prin decizie de revizuire. (2) Sumele rezultate în urma aplicării prevederilor alin. (1) se acordă sau se recuperează, după caz, în cadrul termenului general de prescripţie, calculat de la data constatării diferenţelor.
Răspunde
 08-09-2017
Vizitator
NeiÎn. .Doar vorbe multe...saracia pensionarului!
Răspunde
 08-09-2017
Vizitator
Ăsta nu e Ipate Cum nu sunt eu liberal☺☺☺☺☺☺
Răspunde
RăspundeStart 45 46 47 48 Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.