Forum avocaţi > Pensii

Aplicarea legii 192 / 2015 - Pagina 46

Start 45 46 47 48 Final
 08-09-2017
Vizitator
Ce crezi ca trebuie sa facem ? Ai o soluție concreta ?
Răspunde
 09-09-2017
Vizitator
Chiar nimeni nu ma crede.
Manevra facuta de Curtea de Apel Bucuresti cu schimbarea orei de sedinta,pentru a nu fi in sala, a fost o realitate.
Tot realitate va fi si atunci cand ne vom judeca pe fond pentru revocarea HG 291/2017.
Efectele <<manevrei>> de la Curtea de Apel se cam consuma,nu peste mult timp o sa constatati ca o sa avem termen.
Si atunci o sa ma injurati?
Si atunci o sa ma jicniti?
Si atunci o sa fiu un mincinos si un manipulator?

Retineti,in viata faptele conteaza,nu vorbele.
Actiunea noastra de la Cureta de Apel este o fapta.
Răspunde
 09-09-2017
Vizitator
Domnilor revin cu intrebarea: exista vreo sentinta pe legea 192/2010? Apropo am verificat adresa de mail a domnului Ipate si nu functioneaza. Daca are cineva o sentinta si in prima instanta sa ne spuna.
Răspunde
 09-09-2017
Vizitator
ROG SA-MI VERIFICE SI ALTACINEVA ADRESA DE MAIL.
ESTE URMATOAREA:ipa50geo@yahoo.com

Va mai dau una:gheorghe.ipate@gmail.com
Răspunde
 09-09-2017
Vizitator
Trimiteti mesaje pentru confirmarea adresei si eu o sa va raspund.
Răspunde
 09-09-2017
Vizitator
Domnu Ipate ati primit ceva pe gmail?
Răspunde
 09-09-2017
Vizitator
Da domnule Paul,am primit si v-am raspuns ca eu sunt.
Răspunde
 09-09-2017
Vizitator
Dumi de ce nu încerci cu ce a scris Minerul?Cere revizuire pe art. 107 din legea 263/2010.
Răspunde
 09-09-2017
Vizitator
Gabriel zici ca am primi răspuns favorabil de la Casa de Pensii Galați?
De ce nu am merge cu Minerul?
Răspunde
 09-09-2017
Vizitator
Haideti fraților sa cerem cu toții revizuire pe art 107 din legea pensiilor.Moldovenii mei, sa facem cereri!
Răspunde
 09-09-2017
Vizitator
Feceti cereri pentru a putea sa va judecati mai repede cu statul fiindca s-a dat ordin pe unitate sa sisteze deocamdata emiterea de decizii pe legea 192. Oricum la revizuire cistiga punctaj numai cei care se incadereaza la art30 cu 1 cu a si f unde sunt art modificate in 263. Ceilalti o sa ceara stagiu in instanta.
Răspunde
 09-09-2017
Vizitator
Daca stati si nu faceti nimic intrati cu punctaj redus in noua lege si daca au fost capabili sa faca ce au facut cu 192 ma inspaimint ce lege a pensiilor va iesi. Fiti vigilenti.
Răspunde
 09-09-2017
Vizitator
La pixuri moldovenii mei.Dacă dormitam am pierdut ocazia sa obținem pensii mărite. REVIZUIREA pe articolul 107 din actuala lege a pensiilor.este soluția. Pe mana lui Ipate ați primit doar PROMISIUNI!!!Noua lege a pensiilor este o poveste a clasei politice de la cârma tarii!
Răspunde
 09-09-2017
Vizitator
Domnilor sunt dezamăgit de cei care trădați demersurile gălățenilor. Dar oare nu mă înșel? Sa încercăm și varianta mineriasca. Poate este Miron cu noi!107 suna bine!
Răspunde
 09-09-2017
Vizitator
Dormiți, au grija de pensiile voastre aleșii neamului,demnitarii,clasa politica.Depuneți cereri de REVIZUIRE în baza legii263/2010 reactualizată la2017,Art.107,pct 1 și pct 2.Mai este timp sa mergeți sa va cereți drepturile în instanță! Tribunalul Muncii nu va taxează doar onorariul pentru avocat se plătește!
După abrogarea legii 263/2010 nici Arsenie Boca nu va mai ajuta!
Răspunde
 09-09-2017
Vizitator
Doar pensii mărite visați mucegaiurilor
La munca cu voi!
E unii la VJ care rânjește la baladele lui Spirache de te apuca plânsul. Mai e unul Joji care face echipa cu Barbone și Hortopane tot de pensii mărite face vrăji.
Pasarea malai viseaza!
Răspunde
 09-09-2017
Vizitator
Mache vezi ca citește și telectuali ce scrii.Ce zici... merita pensii mărite șefii care nu băgau lama?Stau ca milogii și au cu 15 milioane pensia mai mica decât mandea.
Răspunde
 09-09-2017
Vizitator
Hai ca nu mă fac de ras.Dar tot le rad în nas când le arat cuponul de pensie. Am cu cel puțin cu zece milioane peste baştanî.Mor de ciuda castile văruite. Directorul saltă cât necalificați. Mor de inima neagra.
Răspunde
 09-09-2017
Vizitator
Daca nu mai sunt respectate anumite regululi in ceea ce privesc postarile pe acest forum, eu sunt hotarat sa ma retrag.
In ultimele ore toate postarile sunt politizate.
Doar administratorul forumui poate rezolva problema prin impunerea anumitor reguli pentru cei care posteaza.
Cei care nu le respecta, sa le fie sterse postarile.
Astea sunt regulile pe alte forumuri.
Rog administratorul forumului sa faca ordine.
Răspunde
 09-09-2017
Vizitator
SUNT CU TOTUL DE ACORD CU OPINIA DOMNULUI CARP .
Răspunde
RăspundeStart 45 46 47 48 Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.