Forum avocaţi > Pensii

Aplicarea legii 192 / 2015 - Pagina 47

Start 45 46 47 48 Final
 10-09-2017
Vizitator
Si eu sustin opinia domnului Carp.
Răspunde
 10-09-2017
Vizitator
Pe ce baza putem da in judecata, daca nu am primit nici o decizie de recalculare ? Care este regula pentru a putea deschide proces ? Stiam ca abia dupa primirea unei decizii de recalculare urmezi pasii pentru a merge in instanta. Va rog sa mai reamintiti o data cum trebuie procedat, este de mare interes. Domnule Carp, astept si va rog sa mai spuneti o data tot ce stiti despre acest subiect. Si nu va enervati pentru postari suburbane, unii uita ca aceste casti varuite i-au ajutat sa castige o paine.
Răspunde
 10-09-2017
Vizitator
Cenzurate opiniile ca pe vremea comuniștilor?
Dreptul la libera exprimare nu este pe placul unora.
Batista pe țambal!
Nu suntem la ședința de partid de stânga!
Are fiecare o opinie și nu sunteți în masura domnule Carp sau Ipate sa le băgați pumnul în gura!
Așa se poarta la Dunărea de Jos?
Nici administratorul nu poate încalcă legea liberei exprimări sau a dreptului la replica!
Va meritați soarta!Așa sunteți răsplătiți de cei care zic ca ne conduc pentru sprijinul acordat îla alegeri sau la gardul de la Cotroceni.
Răspunde
 10-09-2017
Vizitator
Întocmiti cerere de REVIZUIRE spre Casa de Pensii și specificați ca în baza Legii 263/2010 actualizata,art 107,punctul și 2
sa o facă. Nu va raspunde ,după 30 de zile puteți sa mergeți în instanță. Va răspunde dar nu va convine modul de revizuire trebuie sa o contestați. Apoi după încă 45 de zile puteți doar merge la un avocat
Trebuie sa va grăbiți pana nu modifica legea pensiilor.
Răspunde
 10-09-2017
Vizitator
Atentie:
Mesajul anterior(de mai jos) nu este al meu.

Întocmiti cerere de REVIZUIRE spre Casa de Pensii și specificați ca în baza Legii 263/2010 actualizata,art 107,punctul și 2
sa o facă. Nu va raspunde ,după 30 de zile puteți sa mergeți în instanță. Va răspunde dar nu va convine modul de revizuire trebuie sa o contestați. Apoi după încă 45 de zile puteți doar merge la un avocat
Trebuie sa va grăbiți pana nu modifica legea pensiilor.

Cateva precizari:
Pensia mea este in regula.
Nu cer nimic in plus.
In aceste conditii eu nu urmaresc niciun avantaj din dezbaterile de pe acest forum.
Doresc doar sa-mi ajut semenii, atat cat pot.
In ultime zile au aparut niste personaje in plus care posteaza pe acest forum
Sunt asazisii "postacii de partid".
Unde au stat aceste persoane pana la acest moment ?
De unde au aparut ?
Este posibil sa fie ultima mea postare.
In noile conditii nu mai pot fi continuate discutiile noastre.
Daca ma voi descurca voi incerca sa-mi sterg si contul de pe acest forum.
Urez mult succes celuilat "Carp".
Răspunde
 10-09-2017
Vizitator
Multumesc, domnule Carp !

Pentru d-l Haralambie : cenzurat modul de exprimare a opiniilor, nu esenta "ideilor " , puteti sa va exprimati liber daca aveti ceva de spus. Daca e vorba de venin , dati-i macar o forma " telectuala "
Răspunde
 10-09-2017
Vizitator
Deci nu erati dvs, domnule Carp ?
Ma si miram, stiam alte reguli pentru a ajunge in instanta. Imi pare rau ca va retrageti, presupun ca aveti motive intemeiate. Multumesc pentru tot ce ati postat si pentru sfaturi. Sa aveti sanatate ! Era bine sa repetati pentru ultima data adevaratele reguli, dar , oricum, trebuie discutat si cu avocat, posibil sa fie o diversiune.
Răspunde
 10-09-2017
Vizitator
Cine nu e cu noi este împotriva noastră!
Mult succes domnilor!
Plec eu și va las sa manipulați în voie pensionarii.Cine știe mai multe decât Carp și Ipate politizeaza pagina? Mai este o doamna care nu ne iubește.
Anul acesta nu obțineți nimic.La anul de doua ori pe atât!
Răspunde
 10-09-2017
Vizitator
Ce sa fac dacă și eu port numele de Carp.Scuze dar nu știu alta soluție.
carp.adrian@tkmax.uk/+44 767434666.
Va rog sa va exprimați ca oameni liberi .
Nu va lăsați amăgiți de vuvuzelele stângii românești. Fiți corecți domnilor și nu manipulați pensionarii.
Răspunde
 10-09-2017
Vizitator
Hai la lupta cu salopeta rupta!
Cum putem ajunge în instanță pentru grupele 1și 2 domnule Ipate?
Rapid și concret.Demersurile dumneavoastră sunt anevoioase și dacă se modifică legea pensiilor se răcește marfa în oala! Rapid fără sa tragem mâța de coada.
Răspunde
 10-09-2017
Vizitator
Imi cer sincer scuze fata de:
carp.adrian@tkmax.uk/+44 767434666.
Eu postez de pe:
mircea.krp@gmail.com
Am facut aproximativ 50 de cereri pe art.107(1) pentru cunostintele mele.
Toate au fost cu respengere-revizuire.
Asa era si normal.
Cererile le-am facut pentru aplicarea prevederilor Deciziei nr.11/2015 a ICCJ.
Am spus ca asa era normal pentru faptul ca Decizia nr.11/2015 a ICCJ nu este obligatorie pentru casele locale de pensii.
Pe toate le-am atacat in instanta.
Din toate, 5 deja le-am pierdut definitiv si urmeaza inca 3.
Restul de aproximativ 40 le-am castigat definitiv.

Daca Decizia nr.11/2015 a ICCJ nu lasa loc de interpretare si totusi am pierdut 8 procese, ce sa invoc eu in cazul de fata in cererea de revizuire pe art.107(1) ca apoi sa pot ataca in instanta ?
Pe cine sa chem in judecata ?
De ex:
Daca stagiul complet este reglementat prin lege ca fiind 30 de ani, pot eu cere revizuire cu raportarea punctajului mediu anual la un stagiu complet de 20 de ani ?
Problema este mult prea vasta pentru a o putea lamuri noi aici.
Repet problema mea:
Am avut stagiu complet de 30 de ani.
Prin hotarare judecatoreasca definitiva am trecut la stagiul complet de 20 de ani.
Am cerut de aproximtiv 2 luni casei locale sa-mi trimita decizia de recalculare pe legea 192/2015 la care raportarea punctajului mediu anual sa fie facuta la un stagiu complet de 34 ani si 4 luni.
Urma ca pensia mea sa scada cu 20,xxxxx%
Nu am primit acea decizie de recalculare si nici un raspuns de la casa locala.
Eu am mai multe probleme cu casa locala de care apartin.
Am avut momente cand aproximativ 4 ani si jumatate nu au dorit sa comunice cu mine.
Comunicarea s-a facut prin intermediul fostului CNPAS prin portalul "intrebari si raspunsuri"
Prin disparitia acestui portal comunicarea este si ,mai greoaie.
Am reluat comunicarea cu casa locala si acum s-ar parea ca i-ar nu mai vor sa comunice cu mine.
Ma voi convinge la urmataorea interventie.
Acum am probleme si cu CNPP.
Nu mai comunica nici CNPP cu mine.
Intereventiile mele nu mai pot fi livrate CNPP..
Ce urma sa fac cu acea decizie, nu stiu la acest moment.
Dupa momentul primirii m-as fi hotarat ce fac.
Am mai multe idei.
Răspunde
 10-09-2017
Vizitator
Domnu Carp explicatile oamenilor faptul ca revizuirea ii avantajaza direct pe cei cu subtdran si radiatii iar pe ceilalti indirect fiindca au o cale de a ataca stagiul impus prin hg 291
Răspunde
 10-09-2017
Vizitator
La toate demersurile si actiunile intreprinse in vederea solutionarii problemei stagiului de cotizare guvernantii o ard ca surda'n toba cu viitoarea lege care va face si va drege. Trag de timp. Asa ca trebuie sa se miste lumea chiar si in strada.
Răspunde
 10-09-2017
Vizitator
Revizuirea nu-i ajuta pe cei care au lucrat in subteran si radiatii.
Nu art.107 a creat discriminarile.
Legea 155/2016 a creat discriminarile.
Fara legea 155/2016 nu s-ar fi vorbit de discriminari.
S-ar fi vorbit de:
Diversiune, intoxicare si de manipulare.
Acum este ceva normal ca cei care nu se incadreaza in legea 155/2016 sa se simta discriminati.
Repet a nu stiu cata oara:
Situatia nu va ramane asa:
Minerul pensionat pe 31 decembrie 2010 sa aiba pensia mai mica cu 68% decat minerul pensionat pe 01/01/2011.
Răspunde
 10-09-2017
Vizitator
Personal, mulțumesc tuturor celor care au făcut una sau mai multe acțiuni împotriva HG 291/2017.Mă aşteptam ca la un moment să înceapă un scandal pe acest forum. Un lucru vă pot spune cu certitudine: nu contestați decizia făcând uz de prevederile Legii 263, deoarece judecătorii nu pot decide ,,cu inima" împotriva unor prevederi imorale consemnate în Normele de aplicare a Legii 263. Personal, consider că scopul acțiunii pe acest forum este îndeplinit. Încă odată mulțumiri celor care s-au implicat efectiv în această nedreptate şi n-au făcut numai comentarii sterile.
Răspunde
 10-09-2017
Vizitator
Domnule Totoescu Petru v-am triis ceva ca mesaj pe facebook,sper sa nu fi gresit.
Răspunde
 11-09-2017
Vizitator
Bună ziua suparaciosilor.Azi nu politizam dar ne gândim la cei care ne dincriminează cu zâmbetul pe buze și le dorim mmm multa căldură! Ce povesti mai lansam pentru derutarea pensionarilor?
Nu răspunde nimeni la solicitarea mea de a trimite un drafi al noii legi a pensiilor.Se lauda tovarăși ca au elaborat minunea!
Răspunde
 11-09-2017
Vizitator
Prim ministrul Mihai Tudose a declarat într-un interviu pentru România TV că proiectul Legii pensiilor a fost finalizat de către ministrul Lia Olguţa Vasilescu şi urmează a fi lansat într-o dezbatere internă.

Sursa:

http://www.stiri.com.ro/stire-132045/mihai-tudose-proiectul-legii-pensiilor-a-fost-finalizat-si-urmeaza-sa-fie-lansat-in-dezbatere-interna-ce-se-intampla-cu-pilonul-ii-.html#.WbZzJtPTTIU

Cum este corect:
1-Dezbatere interna ?
2-Dezbatere publica ?

Nu se poate discuta cu nimeni.
Doar ei ne comunica noua ce vor ei.
Noi nu le putem comunica lor, nimic.
Răspunde
 11-09-2017
Vizitator
Mulțumesc domnule.
Ce ar fi de făcut?
Suntem discriminati dar nimeni nu ne apara.
Opoziția se lauda cu plângere prealabilă la hg291/2017 dar cred ca uitară și ei de ea.
Unde găsim avocați specializați pe conflicte de acest gen?
Cum ajungem sa ne redobândim drepturile?
Răspunde
 11-09-2017
Vizitator
Domnilor ,resemnarea!
Nu pupați pensii mărite de la olgy.
Meritați așa ceva?
Nuuuu.
La munca nu la intins mana.
Hary de ce vrei avocat?
Va culcarati pe urechea bleaga cu care ascultați aiurelile din campanie ale politicienilor?
Se rectifica bugetul și primiți xxxx în brațe!
Răspunde
RăspundeStart 45 46 47 48 Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.