|
17-11-2017 |
 | Carp Vizitator |
| La conferinta de presa de la Baile Herculane o persoana a declarat ca sunt informatii ca cei cu stagiul complet de 20 de ani(legea 155/2016) vor fi trecuti inapoi la stagiul complet de 30 de ani. Asta am inteles eu. A mai ascultat cineva conferinta de presa, respectiv declaratia persoanei respective ? Ce ati inteles din ea ? | |
|
|
|
17-11-2017 |
 | Petrica Artene Vizitator |
| Tocmai ce am vazut pe stiri conferinta de la Herculane a lui Dragnea si Tudose, o persoana, un batran probabil, a ridicat problema legii 192, nu a facut-o foarte bine dar destul cat sa se inteleaga ce magarie au facut. Dragnea a evitat raspunsul, a raspuns la alte chestiuni, pe asta a facut-o uitata, Tudose s-a facut ca ploua. La Petrosani suntem un grup de 8 persoane care am contactat un avocat si am deschis proces pe problema noastra, azi am platit a doua transa la avocat, total 700 lei. Deja avocatul a facut plangere prealabila, sau cum se numeste, la guvern. Dupa ce trece termenul de raspuns urmeaza sa se adresea la Curtea de apel de la Alba Iulia. | |
|
|
|
17-11-2017 |
| Avocatul nostru a zis ca mergem in contencios. | |
|
|
|
17-11-2017 |
 | Carp Vizitator |
| Este posibil sa fi inteles eu gresit. Persoana respectiva sa fi spus ca cei care intra in recalcularea pe legea 192 si care au avut stagiul complet de 20, au fost trecuti la cel de 30 de ani. In acest caz intrebarea persoanei respective s-ar incadra in discutia de pe acest topic. | |
|
|
|
17-11-2017 |
| Persoana care a pus intrebarea a cam balbait subiectul, dar s-a inteles care e problema. Din pacate n-a primit nici macar un raspuns, fie si foarte vag, o minciunica acolo, dovada ca subiectul e cunoscut dar ignorat. Doar rea vointa. | |
|
|
|
17-11-2017 |
 | Maria Hanganu Vizitator |
| Spuneti-mi, va rog, se mai primesc decizii de recalculare pe Legea 192, sau s-a oprit recalcularea ? | |
|
|
|
17-11-2017 |
 | Paul Vizitator |
| Curtea de apel Craiova dosar 1630/54/2017. Curtea de apel Bucuresti dosar 7910/2/2017. | |
|
|
|
17-11-2017 |
 | Paul Vizitator |
| Se primesc mai in ralaty sa ne impinga pina la noua lege. La Petrosani jegoasa de natasa minte oamenii cu nerusinare ca contestatiile depuse de cei cu pensii mai mari de 2000 lei nu se iau in considerare. Va dati seama unde s-a au ajuns nemernicii astia. | |
|
|
|
17-11-2017 |
| Recalcularea merge, greu, n-au terminat nici pe cei cu legea 155/2016. Unii pensionari spun ca recalcularea trebuie sa se faca pana la 31 dec 2017, atunci expira legea, pai nu e branza sa expire, legea 192 completeaza legea 263, hg 291, pe langa bulibaseala facuta, stabileste etapele cand se primesc deciziile, si banii glumesc ei. Si chiar daca ar fi asa cu expiratul, da guvernul o prelungire, nu va fie frica.. | |
|
|
|
17-11-2017 |
 | Carp Vizitator |
| Eu am cerut-o in mai multe randuri. Din ultimul raspuns................................................................................................................................. .........va informam ca instituia noastra urmeaza sa procedeze, in perioada urmatoare, la emiterea decizie solicitate. | |
|
|
|
18-11-2017 |
 | Sorin N. Vizitator |
| Referitor la conferinta de presa de la Baile Herculane , sustinuta de Dragnea si Tudose , concluziile le puteti trage singuri urmarind de la min. 19:40 pana la min. 21: 30.Este vorba despre o intrebare usor balbaita a unui pensionar din minerit si de un raspuns mai mult decat graitor , ca sa nu spun penibil , a unui presedinte de partid insotit de un premier cu o expresie deosebita ! https://www.youtube.com/watch?v=YE7GplADvXA&list=WL | |
|
|
|
25-11-2017 |
 | Dumi Vizitator |
| In aceasta luna trebuia sa primească decizii de recalculare a pensiilor toți cei care nu au primit in Iulie si sunt beneficiari ai legii 192.Este foarte curios ca nici pina la aceasta data după 2 ani si jumătate de la apariția legi ,casele județene de pensii nu au program de recalculare a pensiilor pentru cei care după pensionarea inițială au avut adăugare de stagiu. Știe cineva mai mult referitor la acest aspect. Domnule Carp, aveți cumva adăugare de stagiu după pensionarea inițială? Daca răspunsul este ,,da" atunci se explic faptul ca nu ați promit nici pana acum decizia de recalculare. | |
|
|
|
25-11-2017 |
 | Dumi Vizitator |
| In aceasta luna trebuia sa primească decizii de recalculare a pensiilor toți cei care nu au primit in Iulie si sunt beneficiari ai legii 192.Este foarte curios ca nici pina la aceasta data după 2 ani si jumătate de la apariția legi ,casele județene de pensii nu au program de recalculare a pensiilor pentru cei care după pensionarea inițială au avut adăugare de stagiu. Știe cineva mai mult referitor la acest aspect. Domnule Carp, aveți cumva adăugare de stagiu după pensionarea inițială? Daca răspunsul este ,,da" atunci se explică faptul ca nu ați primit nici pana acum decizia de recalculare. | |
|
|
|
26-11-2017 |
 | Carp Vizitator |
| Nu am stagiu adaugat dupa deschiderea drepturilor. Repet: Am cerut in trei randuri aceasta deczie. Ultimul raspus(09/11): ..................va informam ca instituia noastra urmeaza sa procedeze, in perioada urmatoare, la emiterea deciziei solicitate. Cunosc cel putin 40 de persoane din zona mea, care daca ar fi primit aceasta decizie m-ar fi anuntat. | |
|
|
|
28-11-2017 |
 | Emil Vizitator |
| Am si eu o intrebare:care este stagiul complet de cotizare pentru persoanele care isi desfasoara activitatea in locuri de munca incadrate la coditii speciale.? Va multumesc frumos. | |
|
|
|
28-11-2017 |
 | Carp Vizitator |
| Dati mai multe detatii: Sunteti pensionar Cand v-ati deschis drepturile Total stagiu de cotizare Din ce se compun e acesta Srtagiul complet de cotizare | |
|
|
|
28-11-2017 |
 | Emil Vizitator |
| Am iesit la pensie in 2007 conform Legii 226/2006.Dar am o problema : am un handicap accentuat permanent din copilarie care nu fost luat in calcul la calcularea pensiei pe motive neintemeiate.Acum 2 ani am dat casa judeteana de pensii in judecata pentru valorificarea certificatului.Procesul este inca in derulare,dar recunoscandu-si vina ,am primit o noua decizie,numai ca stagiul complet de cotizare folosit de casa jud.de pensii este de 2/3 din 35 cat este stagiul complet de corizare conform anexei5 din legea 263/2010.,si nu de 2/3 din 25 cat era stagiul cf.legii 226/2006 in baza careia am iesit la pensie. Intrebarea mea este daca este corect? Multumesc frumos. | |
|
|
|
28-11-2017 |
 | Carp Vizitator |
| Stagiul complet in cazul de fata este 2/3 din 35, adica 23 ani si 4 luni. Nu poate fi 2/3 din 25. | |
|
|
|
28-11-2017 |
 | Emil Vizitator |
| Da,dar totusi avand in vedere ca eu am solicitat de la inceput valorificarea certificatului de incadrare in grad de handicap,iar ei nu au facut acest lucru cu rea intentie,cred ca ar fi normal sa poata fi obligati sa foloseasca stagiul de cotizare de la iesirea la pensie. | |
|
|
|
28-11-2017 |
 | Carp Vizitator |
| Repet: Veti ramane cu stagiul complet de 2/3 din 35. Legea 226/2006 a fost abrogata de legea 263/2010 Intrati in recalcularea pe legea 192/2015 Punctele suplimentare se vor aduna la cele existente. Total puncte se va raporta la stagiul complet de 2/3 din 35, adica la 23 ani si 4 luni pentru a se calcula punctajul mediu anual. In concluzie: Este exclus ca la raportarea punctajuluyi mediu anual in urma aplicarii legii 192/2015 sa se utilizeze un stagiu complet de 2/3 din 25. | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |