|
03-08-2017 |
 | Radu Gabriel Vizitator |
| Buna ziua.Fiica mea a avut o relatie de comcubinaj cu un barbat din care sa nascut o fetita .din pacate relatia lor nu a mai mers dupa nasterea fetitei el neavind o afectiune fata de copil si ia-m deschis proces pentru stabilirea pensiei alimentare si stabilirea domiciliului fetitei .In prima instanta am mers cu martori si am demostrat ca acesta nu il interesa copilul si nu contribuia la cresterea ei iar instanta ia incredintat custodia exclusiva si pentru ca sa declarat fara loc de munca i sa stabilit o pensie alimentara la salariul minim pe economie.A facut recurs si pentru ca prima instanta nu a motivat de ce ia incredintat fiicei mele custodia exclusiva i sa dat custodia la ambii parinti .Acest lucru nu ne deranjeaza ci faptul ca el nu comunica deloc cu fetita desi a cerut ore de vizita nu vine deloc la fetita a venit numai cit sa judecat recursul.el lucreaza cu forme legale in Londra si lucra si inainte dar ca sa obtina o pensie alimentara mica a spus ca sta in tara si nu are loc de munca .ce mai putem face ca sa plateasca pensia alimentara la veniturile care le realizeaza | |
|
|
|
04-08-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Radu Gabriel a scris pe 03-08-2017: Buna ziua.Fiica mea a avut o relatie de comcubinaj cu un barbat din care sa nascut o fetita .din pacate relatia lor nu a mai mers dupa nasterea fetitei el neavind o afectiune fata de copil si ia-m deschis proces pentru stabilirea pensiei alimentare si stabilirea domiciliului fetitei .In prima instanta am mers cu martori si am demostrat ca acesta nu il interesa copilul si nu contribuia la cresterea ei iar instanta ia incredintat custodia exclusiva si pentru ca sa declarat fara loc de munca i sa stabilit o pensie alimentara la salariul minim pe economie.A facut recurs si pentru ca prima instanta nu a motivat de ce ia incredintat fiicei mele custodia exclusiva i sa dat custodia la ambii parinti .Acest lucru nu ne deranjeaza ci faptul ca el nu comunica deloc cu fetita desi a cerut ore de vizita nu vine deloc la fetita a venit numai cit sa judecat recursul.el lucreaza cu forme legale in Londra si lucra si inainte dar ca sa obtina o pensie alimentara mica a spus ca sta in tara si nu are loc de munca .ce mai putem face ca sa plateasca pensia alimentara la veniturile care le realizeaza Va trebui formulata o alta actiune pentru majorarea pensiei de intretinere datorata minorei, insa trebuie precizat numele si adresa angajatorului din UK, pentru a se putea efectua adresele necesare. In ceea ce priveste programul de vizita, acesta este un drept al tatalui, nu o obligatie, astfel ca nu il puteti constrange sa vina sa vada copilul daca nu doreste acest lucru. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
04-08-2017 |
| Din pacate in anglia nu se dau relatii de locul de munca care il are angajatul | |
|
|
|
04-08-2017 |
| Radu Gabriel a scris pe 04-08-2017: Din pacate in anglia nu se dau relatii de locul de munca care il are angajatul decat daca se cere prin instanta sau organele fiscale | |
|
|
|
04-08-2017 |
| Si ma scuzati dar din moment ce nu vii sa iti vezi copilul timp de un an de zile si nu ii spui la multi ani de ziua lui cred ca asta e un abandon nu un drept al tatalui,cred totusi ca ar trebui sa aiva o obligatie fata de copil nu numai mama cat timp are si el custodia copilului | |
|
|
|
05-08-2017 |
| Radu Gabriel a scris pe 03-08-2017: Buna ziua.Fiica mea a avut o relatie de comcubinaj cu un barbat din care sa nascut o fetita .din pacate relatia lor nu a mai mers dupa nasterea fetitei el neavind o afectiune fata de copil si ia-m deschis proces pentru stabilirea pensiei alimentare si stabilirea domiciliului fetitei .In prima instanta am mers cu martori si am demostrat ca acesta nu il interesa copilul si nu contribuia la cresterea ei iar instanta ia incredintat custodia exclusiva si pentru ca sa declarat fara loc de munca i sa stabilit o pensie alimentara la salariul minim pe economie.A facut recurs si pentru ca prima instanta nu a motivat de ce ia incredintat fiicei mele custodia exclusiva i sa dat custodia la ambii parinti .Acest lucru nu ne deranjeaza ci faptul ca el nu comunica deloc cu fetita desi a cerut ore de vizita nu vine deloc la fetita a venit numai cit sa judecat recursul.el lucreaza cu forme legale in Londra si lucra si inainte dar ca sa obtina o pensie alimentara mica a spus ca sta in tara si nu are loc de munca .ce mai putem face ca sa plateasca pensia alimentara la veniturile care le realizeaza Solicitați majorarea pensiei de întreținere. Relațiile despre veniturile obținute le puteți cere inițial de la ANAF deoarece este posibil ca veniturile să fie înregistrate în România. Se poate cere de către instanță relații la angajatorul din Anglia dar trebuie să cunoașteți date despre angajator. Cu privire la programul de vizită, ați putea să cereți și diminuarea acestuia având în vedere că părintele nu își exercită dreptul la vizite și că se află în străinătate. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
06-08-2017 |
 | Oana Vizitator |
| Buna ziua! Sunt cu partenerul meu de 3ani și locuim in anglia aman2 ( el de peste 10ani și eu 3ani jumate). Avem o fetiță de 1an născută acolo. Eu sunt la părinții mei de 1sapt ( venită în vacanța cu el și fata), dar nu mai putem continua și el o sa se întoarcă în anglia și eu am sa raman cu părinții. Ce as putea face pentru a primii pensie alimentară pentru fetita mea? El refuză să mai ia legatura cu noi și mima spus că nu imi da 1leu. Lucrează ca de 10ani si in job sigur. Va multumesc! | |
|
|
|
06-08-2017 |
| Oana a scris pe 06-08-2017: Buna ziua! Sunt cu partenerul meu de 3ani și locuim in anglia aman2 ( el de peste 10ani și eu 3ani jumate). Avem o fetiță de 1an născută acolo. Eu sunt la părinții mei de 1sapt ( venită în vacanța cu el și fata), dar nu mai putem continua și el o sa se întoarcă în anglia și eu am sa raman cu părinții. Ce as putea face pentru a primii pensie alimentară pentru fetita mea? El refuză să mai ia legatura cu noi și mima spus că nu imi da 1leu. Lucrează ca de 10ani si in job sigur. Va multumesc! buna ziua, trebuie sa obtineti o hotarare judecatoreasca prin care se stabileste cuantumul pensiei de intretinere ; apoi o puneti in executare, punand poprire pe veniturile tatalui. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
07-08-2017 |
 | Oana Vizitator |
| Imi puteti spune mai detaliat unde trebuie să merg și pașii următori? Va Multumesc! | |
|
|
|
08-08-2017 |
| Va multumesc foarte mult de sfat o sa incercam sa contactam un avocat | |
|
|
|
09-08-2017 |
 | Cristina Vizitator |
| Da, problema asta o am si eu...fostul meu sot lucreaza in Anglia , l-am dat in judecată pentru marirea pensiei fetitei pt ca are venituri mult mai mari acum dar refuză să ii plateasca cat s-a stabilit adica 1/6 din venitul actual , efectiv ignoră sentinta actuală și plateste in continuare 175 ron.Cum il pot face sa plateasca cat s-a stabilit anul trecut la proces? | |
|
|
|
09-08-2017 |
 | Cristina Vizitator |
| Buna, fostul meu sot locuieste in Anglia de mai multi ani, anul trecut l-am dat in judecată pentru marirea pensiei fetitei pt mărirea pensiei fetitei pt ca are venituri mult mai mari acum, s-a stabilit sa ii plateasca 1/6 din venitul actual aproximativ 220 lire dar refuză să plătească, el plateste in continuare lunar tot 175 ron.Cum il pot face sa plateasca cat s-a stabilit anul trecut ?Trebuie să plătească din urmă de cand s-a pronunțat sentita?Ii pot trimite la firma unde lucreaza executare judecatoreasca ca sa ii puna poprire pe salar sau doar in Romania se poate???Mulțumesc si sper sa primesc un răspuns pt ca nu știu ce sa fac, avocatul meu a spus ca ii f greu să il fac sa plateasca. | |
|
|
|
09-08-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Cristina a scris pe 09-08-2017: Buna, fostul meu sot locuieste in Anglia de mai multi ani, anul trecut l-am dat in judecată pentru marirea pensiei fetitei pt mărirea pensiei fetitei pt ca are venituri mult mai mari acum, s-a stabilit sa ii plateasca 1/6 din venitul actual aproximativ 220 lire dar refuză să plătească, el plateste in continuare lunar tot 175 ron.Cum il pot face sa plateasca cat s-a stabilit anul trecut ?Trebuie să plătească din urmă de cand s-a pronunțat sentita?Ii pot trimite la firma unde lucreaza executare judecatoreasca ca sa ii puna poprire pe salar sau doar in Romania se poate???Mulțumesc si sper sa primesc un răspuns pt ca nu știu ce sa fac, avocatul meu a spus ca ii f greu să il fac sa plateasca. Buna ziua, Ca sa puteti pune in executare in Anglia o hotarare judecatoreasca din Romania, trebuie sa luati legatura cu un avocat din Anglia care sa faca procedura de recunoastere a hotararii si apoi poate fi executata silit. Executorii judecatoresti din Romania nu pot infiinta popriri asupra sumelor de bani platite de firme din strainatate sau asupra conturilor deschise la banci din strainatate. Daca fostul sot are venituri in Romania, are bani in conturi din Romania ori alte bunuri in Romania, aceastea pot fi executate. Mai puteti sa ii faceti plangere penala pentru abandon de familie sau pentru nerespectarea hotararii judecatoresti. Macar asa un politist il poate suna si ii poate spune sa plateasca suma datorata ca altfel risca sa fie condamnat de o instanta de judecata. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
19-08-2017 |
 | Monoranu mihaela Vizitator |
| Buna ziua ! Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine ,am o fetita de 6ani tatăl ei plecat în germania eu vreau sa divorțat de el.El vrea prin notar pt ca nu vrea sa ii ofere pensie alimentară la venitul care îl are.Eu vreau sa divorțat de el indiferent cum ar fii dar sa ii plateasca pensie alimentară la venitul care îl are acolo.Va rog sa imi spuneti ce conditii trebuie sa îndeplinesc si ce pateste el daca nu îi dă pensie? Si din cate mai stiu se foloseste si de alocație de copil din afara copilul fiind la mine.Va multumesc! | |
|
|
|
19-08-2017 |
| Oana a scris pe 07-08-2017: Imi puteti spune mai detaliat unde trebuie să merg și pașii următori? Va Multumesc! Trebuie să formulați o acțiune la Judecătoria de pe raza de domiciliului dvs având în vedere că acolo se află copilul. Îl veți cita în Anglia dacă aveți o adresă la care locuiește în prezent. Obiectul acțiunii este stabilirea autorității părintești în comun, locuința copilului la dvs, precum și stabilirea pensiei de întreținere. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
21-08-2017 |
 | Monoranu mihaela Vizitator |
| Bună dimineata! Va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine ,am o fetita de aproape 7 ani tatăl ei a plecat în afara la munca si a gasit pe cineva .Pe mine si pe fetita ne-au spus sa plecam din casa lui casa unde eu am stat 10 ani cu el.El lucreaza cu contract in afara Germania si el vrea sa divorțat prin notar ca să nu îi plătească pensie la fetita,eu vreau sa divorțez la un avocat pt al obliga la pensie pt copil.Din cate stiu el ia bani din afara de pe urma fetiței...bani de care se foloseste el.Ce s-ar intampla daca el face asta? Si ce conditii trebuie sa îndeplinesc șa pot înainta eu actele de divort? Va multumesc! | |
|
|
|
21-08-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Monoranu Mihaela a scris pe 21-08-2017: Bună dimineata! Va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine ,am o fetita de aproape 7 ani tatăl ei a plecat în afara la munca si a gasit pe cineva .Pe mine si pe fetita ne-au spus sa plecam din casa lui casa unde eu am stat 10 ani cu el.El lucreaza cu contract in afara Germania si el vrea sa divorțat prin notar ca să nu îi plătească pensie la fetita,eu vreau sa divorțez la un avocat pt al obliga la pensie pt copil.Din cate stiu el ia bani din afara de pe urma fetiței...bani de care se foloseste el.Ce s-ar intampla daca el face asta? Si ce conditii trebuie sa îndeplinesc șa pot înainta eu actele de divort? Va multumesc! Buna ziua, Puteti divorta la notar si sa obtineti pensie de intretinere; el nu se poate sustrage de la o astfel de obligatie printr-un divort facut la notar. De altfel, divortul la notar presupune sa cadeti de acord cu privire la toate aspectele ce tin de divort, inclusiv cu privire la minor si pensia lui de intretinere. Daca sotul obtine din partea statului german anumite beneficii de pe urma copilului, este o problema, insa va trebui sa va interesati acolo in Germania care este situatia, pentru ca de aici nu veti obtine nicio informatie. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
22-08-2017 |
 | Ela Vizitator |
| Buna ziua! Dintr-o relatie de concubinaj s-a nascut un baietel care acum are doua luni. M-am despartit de partener si el a plecat in Anglia unde lucreaza cu forme legale (PFA). Stiu numele angajatorului si al orasului in care locuieste si atat, alte date nu am. Nu s-a interesat de colil decat o singura data de cand a plecat (si atunci telefonic). Intentionez sa-l actionez in instanta pentru plata pensiei de intretinere si stabilirea domiciliului la mine, in calitate de mama. Asadar, va rog, daca se poate, sa ma lamuriti cu privire la urmatoarele aspecte: 1. Daca nu cunosc decat numele orasului in care locuieste si doar numele angajatorului pot obtine o situatie a veniturilor sale reale? 2. Care este exact procedura? Ce pasi trebuie sa urmez? 3. Exista posibilitatea ca instanta sa nu-mi incredinteze mie copilul din varii motive? 4. Ce posibilitate exista sa se stabileasca pensie de intretinere pentru copil la nivelul salariului minim din Anglia si nu din Romania? Multumesc anticipat pentru raspuns! | |
|
|
|
23-08-2017 |
 | Anca Vizitator |
| Buna ziua .Daca am 3 copii cu el si al patrulea e facut cu alt barbat dar e recunoscut de sotul meu(mentionez ca al patrulea copil are acum vrsta de 2ani si trei luni) iar acum el ma inselat si weu vreau sa cer divortul de el( mentionez ca eu nu lucrez in acest moment) pot cere pensie alimentara si pt cel deal patrulea copil si pt mine? Va multumesc anticipat! | |
|
|
|
23-08-2017 |
 | Anca Vizitator |
| Buna ziua .Daca am 3 copii cu el si al patrulea e facut cu alt barbat dar e recunoscut de sotul meu(mentionez ca al patrulea copil are acum vrsta de 2ani si trei luni) iar acum el ma inselat si weu vreau sa cer divortul de el( mentionez ca eu nu lucrez in acest moment) pot cere pensie alimentara si pt cel deal patrulea copil si pt mine? Va multumesc anticipat! | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |