|
28-01-2019 |
 | Bogdan Vizitator |
| Buna si eu sunt in acceiasi situație ca a dv ,ce ati reusit sa rezolvați pana la urama? . | |
|
|
|
28-01-2019 |
 | Ionel Bogdan Vizitator |
| Imi puteti raspunde pana la urma ce ati conclus ba mulțumesc | |
|
|
|
01-02-2019 |
 | Catalin Vizitator |
| Daca nu te superi, cat ai avut in etilotest? | |
|
|
|
14-02-2019 |
 | Mariana Vizitator |
| La o alcoolemie de 0.52 la etilotest la ce ma pot astepta, mentionez ca mi-au fost recoltate si probe de sange.Multumesc | |
|
|
|
14-02-2019 |
 | PietroTugui Vizitator |
| Am fost testat cu aparatul echilotest si sa rezultat o alcolemie de 0,60 an aerul pur respirat Care este sanctiunea pentru aceasta alcolemie | |
|
|
|
14-02-2019 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Mariana a scris pe 14-02-2019: La o alcoolemie de 0.52 la etilotest la ce ma pot astepta, mentionez ca mi-au fost recoltate si probe de sange.Multumesc Rezultatul alcoolemiei in urma prelevarii probelor biologice va depasi valoarea de 0,8 g/l, astfel ca vi se va intocmi dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau cu amenda. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
14-02-2019 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| PietroTugui a scris pe 14-02-2019: Am fost testat cu aparatul echilotest si sa rezultat o alcolemie de 0,60 an aerul pur respirat Care este sanctiunea pentru aceasta alcolemie Rezultatul obtinut in urma prelevarii probelor biologice de regula este aproape dublu fata de cel obtinut cu aparatul etilotest, astfel ca vi se va intocmi dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau cu amenda. Sfatul meu este sa solicitati incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei in etapa urmaririi penale, pentru a obtine o pedeapsa orientata spre minimul special prevazut de lege, cu o modalitate de executare cat mai avantajoasa pt dvs. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
15-02-2019 |
 | Florin Vizitator |
| Buna seara, Daca la prima proba a iesit 0,85 si la a doua 0,65 ce Se intampla mai departe? Cea de a doua proba nu se ia in considerare? Rezultatul final Ramane 0,85? Daca da,imi recomandati o recalculate? | |
|
|
|
27-02-2019 |
 | Lificiu ionel Vizitator |
| buna ziua .in sara de 30-31 decembrie la ora 02:00 ma oprit politia rutiera ma testat cu aparatul si rezultat 0.60 .ma dus de 2ori la probe sanguine .si rezultatul la singe 1.30 .mia facut dosar penal am 3luni de cind umblu pe drumuri si nici un raspuns.nustiu ce sa mai fac oare mai recuper permisul anul acesta ca cu cazierul sunt curat nuam nicio amenda nuam nimica sunt curat curat .va rog din suflet sa ma lamuriti si pe mine .am dat in depresie de stres . | |
|
|
|
28-02-2019 |
| Lificiu Ionel a scris pe 27-02-2019: buna ziua .in sara de 30-31 decembrie la ora 02:00 ma oprit politia rutiera ma testat cu aparatul si rezultat 0.60 .ma dus de 2ori la probe sanguine .si rezultatul la singe 1.30 .mia facut dosar penal am 3luni de cind umblu pe drumuri si nici un raspuns.nustiu ce sa mai fac oare mai recuper permisul anul acesta ca cu cazierul sunt curat nuam nicio amenda nuam nimica sunt curat curat .va rog din suflet sa ma lamuriti si pe mine .am dat in depresie de stres . Pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, riscati o pedeapsa cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau amenda, iar permisul de regula se anuleaza, in functie de modalitatea de executare a pedepsei. Urmarirea penala este de durata, insa sfatul meu este sa solicitati incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei in etapa urmaririi penale. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
06-03-2019 |
 | Dani Vizitator |
| Buna am și eu o problremail. In data de 2 marie un echipaj de politie m-a oprit pe teritoriul germaniei și am avut o alcolemie de 1.9 în aerul expirat. Am plătit pe loc 1600 de euro amenda și mi-au zis ca permisul o sa mi-le trimită în România. La ce sa mă aștept.menționez ca eram pe camion. | |
|
|
|
06-03-2019 |
 | Dani Vizitator |
| Buna Sâmbătă 2 martie am fost oprit pe teritoriul germaniei de politie având alcolemie de 1.19 în aerul expirat. Am plătit 1600 euro amenda pe loc.au zis ca permisul o sa-lista trimită în România .la ce sa mă aștept.menționez ca eram cu camionul. Mulțumesc. | |
|
|
|
06-03-2019 |
| Dani a scris pe 06-03-2019: Buna Sâmbătă 2 martie am fost oprit pe teritoriul germaniei de politie având alcolemie de 1.19 în aerul expirat. Am plătit 1600 euro amenda pe loc.au zis ca permisul o sa-lista trimită în România .la ce sa mă aștept.menționez ca eram cu camionul. Mulțumesc. Din moment ce fapta a fost savarsita pe teritoriul Germaniei, veti fi judecat conform legislatiei statului respectiv, motiv pentru care ar fi indicat sa apelati la serviciile unui avocat local, pentru a va asigura o aparare de specialitate. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
06-03-2019 |
 | Dani Vizitator |
| Mi-au luat permisul și am fost lăsat sa plec.au spus ca o sal trimită ei în România și ca nu mai pot conduce doar pe teritoriul germaniei | |
|
|
|
07-03-2019 |
| Dani a scris pe 06-03-2019: Mi-au luat permisul și am fost lăsat sa plec.au spus ca o sal trimită ei în România și ca nu mai pot conduce doar pe teritoriul germaniei Faptul ca nu ati fost retinut nu inseamna ca nu veti fi cercetat penal pentru fapta comisa, astfel ca ar fi indicat sa apelati la ajutor de specialitate pentru a stii ce pedeapsa riscati pentru fapta comisa. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
05-06-2019 |
 | Marius Vizitator |
| Buna ziua am o intrebare poate ma puteti ajuta.in data de 22 12 2016am fost oprit de politie cu alcolemie 0.73 in aer 2la mie prima proba 1.80a doua.2.10la recalculare asi avea vreo sansa sa primesc doar amenda penala?daca da poate luam legatura .ast un raspuns multumesc | |
|
|
|
05-06-2019 |
 | Marius Vizitator |
| Buna ziua am o intrebare poate ma puteti ajuta.in data de 22 12 2016am fost oprit de politie cu alcolemie 0.73 in aer 2la mie prima proba 1.80a doua.2.10la recalculare asi avea vreo sansa sa primesc doar amenda penala?daca da poate luam legatura .ast un raspuns multumesc | |
|
|
|
06-06-2019 |
 | Octavian Vizitator |
| Acum 3 luni am fost depistat cu o alcoolemie de 0.27 in aerul expirat. Acum 3 saptamani am fost sunat de la rutiera ca sa ma duc sa platesc analizele(le.am platit lunea trecuta). Mi.a zis ca daca iese sub 0.8 poate clasa dosarul si imi va trimite o citatie acasa cu care sa ma prezint la ei si sa.mi dea permisul inapoi. Este posibil asa sau trece pe la procuror dosarul si el va decide ce si cum? | |
|
|
|
07-06-2019 |
| Octavian a scris pe 06-06-2019: Acum 3 luni am fost depistat cu o alcoolemie de 0.27 in aerul expirat. Acum 3 saptamani am fost sunat de la rutiera ca sa ma duc sa platesc analizele(le.am platit lunea trecuta). Mi.a zis ca daca iese sub 0.8 poate clasa dosarul si imi va trimite o citatie acasa cu care sa ma prezint la ei si sa.mi dea permisul inapoi. Este posibil asa sau trece pe la procuror dosarul si el va decide ce si cum? Daca valoarea alcoolemiei va fi sub 0,8 g/l alcool pur in sange, vi se va aplica o sanctiune administrativa (amenda si suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioada determinata). | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
07-06-2019 |
 | Octavian Vizitator |
| Multumesc pt raspuns! Am inteles legat de amenda, dar cele 3 luni nu reprezinta perioada de suspendare de care ati mentionat? | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |