|
09-11-2019 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Prahova 0742251721Whatsapp marina.starjil@gmail.com
|
| Nu avem de unde sa stim daca si cand va fi mutat la alt penitenciar. Pe de alta parte, un condamnat poate fi liberat conditionat dupa executarea a 2/3 din pedeapsa, in cazul persoanei despre care vorbiti, dupa aproximativ 34 de luni. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
10-11-2019 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Maria a scris pe 09-11-2019: Bună seara iubitu meu a fost condamnat la 4 ani 2 luni ai 10 zile,si are deja 8 luni de închisoare,nu lucrează este pe codlea,este posibil sa fie mutat la alt pendiciar?cât trebuie sa faca din pedeapsă? ,Mulțumesc In situatia in care o persoana condamnata doreste mutarea intr-un alt penitenciar, poate formula o cerere in acest sens. Iubitul dvs poate fi liberat conditionat dupa executarea fractiei de 2/3 din pedeapsa. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
10-11-2019 |
 | Mako Myha
|
| cat trebuie sa mai execut din 5ani daca am executat 1ansi4luni cu tot cu calculul recompensatoriu? | |
|
|
|
10-11-2019 |
 | Mako Myha
|
| cat trebuie sa mai execut din 5ani daca am executat 1ansi4luni cu tot cu calculul recompensatoriu? | |
|
|
|
11-11-2019 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Mako Myha a scris pe 10-11-2019: cat trebuie sa mai execut din 5ani daca am executat 1ansi4luni cu tot cu calculul recompensatoriu? Puteti fi liberat conditionat dupa executarea fractiei de 2/3 din pedeapsa, adica dupa executarea a 40 de luni. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
18-11-2019 |
 | Cristina Vizitator |
| Bună soțul meu are un mandat de 5 anii și altula de 3 ani care dintre mandate o sa le execute sîn care trebuie sa facă | |
|
|
|
19-11-2019 |
|
| In sistemul penal actual, pedepsele nu se cumuleaza, ci se contopesc. Fiind judecat separat, de 2 instante diferite, instanta va stabili daca I se aplica in final concurs de infractiuni, recidiva ori pluralitate intermediara. Teoretic, se executa in final pedeapsa cea mai grea la care se adauga un spor. Dar nu va putem spune exact, necunoscand situatia. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
19-11-2019 |
 | Maria Vizitator |
| Maria a scris pe 09-11-2019: Bună seara iubitu meu a fost condamnat la 4 ani 2 luni ai 10 zile,si are deja 8 luni de închisoare,nu lucrează este pe codlea,este posibil sa fie mutat la alt pendiciar?cât trebuie sa faca din pedeapsă? ,Mulțumesc | |
|
|
|
19-11-2019 |
|
| Un condamnat poate fi liberat conditionat dupa executarea a 2/3 din pedeapsa, in cazul persoanei despre care vorbiti, (50 luni si 10 zile) dupa aproximativ 34 de luni. Pentru ca a efectuat deja 8 luni, poate cere liberarea conditionata peste 26 luni, adica dupa 2 ani si 4 luni de acum incolo.(februarie 2022) Daca doreste mutarea in alt penitenciar, trebuie sa faca cerere care sa I se aprobe. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
19-11-2019 |
| Cristina a scris pe 18-11-2019: Bună soțul meu are un mandat de 5 anii și altula de 3 ani care dintre mandate o sa le execute sîn care trebuie sa facă Sotul dvs va trebui sa solicite contopirea celor doua pedepse, daca instanta nu a dispus acest lucru. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
02-12-2019 |
 | Stan Nadia Vizitator |
| Buna seara ma scuzați de deranj am si eu o întrebare soțul meu este închis si are mandat de 4 ani dar a rămas sa execute 2 ani si 8 luni si este in închisoare din data de 24.06 2019...cat ar trebuie sa execute din pedeapsa ca sa poată face cetere de liberare condiționată ? Va multumesc | |
|
|
|
02-12-2019 |
|
| (1) Liberarea condiţionată în cazul închisorii poate fi dispusă, dacă: a) cel condamnat a executat cel puţin două treimi din durata pedepsei, în cazul închisorii care nu depăşeşte 10 ani, sau cel puţin trei pătrimi din durata pedepsei, dar nu mai mult de 20 de ani, în cazul închisorii mai mari de 10 ani; b) cel condamnat se află în executarea pedepsei în regim semideschis sau deschis; c) cel condamnat a îndeplinit integral obligaţiile civile stabilite prin hotărârea de condamnare, afară de cazul când dovedeşte că nu a avut nicio posibilitate să le îndeplinească; d) instanţa are convingerea că persoana condamnată s-a îndreptat şi se poate reintegra în societate. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
02-12-2019 |
| Stan Nadia a scris pe 02-12-2019: Buna seara ma scuzați de deranj am si eu o întrebare soțul meu este închis si are mandat de 4 ani dar a rămas sa execute 2 ani si 8 luni si este in închisoare din data de 24.06 2019...cat ar trebuie sa execute din pedeapsa ca sa poată face cetere de liberare condiționată ? Va multumesc Sotul dvs poate fi liberat conditionat dupa executarea fractiei de 2/3 din pedeapsa. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
12-12-2019 |
 | Vizitator Vizitator |
| Buna seara sotul meu are 2 ani și 3 luni și este închis de 3 luni cat mai are de făcut va mulțumesc | |
|
|
|
12-12-2019 |
|
| Minim 1 an si 3 luni. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
12-12-2019 |
 | Vizitator Vizitator |
| Buna ziua sotul meu are 2 ani și 3 luni cat ar trebui sa facă | |
|
|
|
12-12-2019 |
|
| V-am raspuns deja mai sus. Minim 1 an si 3 luni, adica 2/3 din pedeapsa aplicata. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
13-12-2019 |
| Vizitator a scris pe 12-12-2019: Buna ziua sotul meu are 2 ani și 3 luni cat ar trebui sa facă Sotul dvs poate fi liberat conditionat dupa executarea fractiei de 2/3 din pedeapsa, adica dupa 18 luni. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
28-02-2020 |
 | Lucian Vizitator |
| Buna seara fratele are de execut 4ani cu închisoare din februarie 2017 pana pe data de 14 februarie 2018 arest preventiv si arest la domiciliu adica un an având 4procese pentru eliberare condiționată dar raspunsul cerere respins nefondată precizez k pe 14 februarie l-au ridicat cu mandatul si hotararea sa execute 4ani oare nu a îndeplinit o treime din fractie raporte nu având a iesit la munca dar la proces respins as dori sa stiu cat mai are de executat multumesc o seara buna | |
|
|
|
28-02-2020 |
 | Lucian Vizitator |
| Buna seara fratele are de execut 4ani cu închisoare din februarie 2017 pana pe data de 14 februarie 2018 arest preventiv si arest la domiciliu adica un an având 4procese pentru eliberare condiționată dar raspunsul cerere respins nefondată precizez k pe 14 februarie l-au ridicat cu mandatul si hotararea sa execute 4ani oare nu a îndeplinit o treime din fractie raporte nu având a iesit la munca dar la proces respins as dori sa stiu cat mai are de executat multumesc o seara buna | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |