|
08-02-2018 |
 | Andreea Vizitator |
| Revin cu întrebarea î au venit rezultatele la sânge la 1,15 și 1,30 ce se poate întâmpla? | |
|
|
|
11-02-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Andreea a scris pe 08-02-2018: Revin cu întrebarea î au venit rezultatele la sânge la 1,15 și 1,30 ce se poate întâmpla? Avand in vedere concentratia alcoolica, se va intocmi dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
12-02-2018 |
 | Aurel Vizitator |
| Buna ziua am fost prins la volan cu o alcolemie de 0.44 in aerul respirat dupa care mi sau recoltat probe si mia iesit prima proba 0.90 si a doua 0.70...ajungand dosarul la procuror dansul a trimis probele la cobtra expertiza fara sa ma anunte...cat ar putea sami iasa contra expertiza si ce as putea pati.? | |
|
|
|
13-02-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Aurel a scris pe 12-02-2018: Buna ziua am fost prins la volan cu o alcolemie de 0.44 in aerul respirat dupa care mi sau recoltat probe si mia iesit prima proba 0.90 si a doua 0.70...ajungand dosarul la procuror dansul a trimis probele la cobtra expertiza fara sa ma anunte...cat ar putea sami iasa contra expertiza si ce as putea pati.? Va trebui sa asteptati rezultatele probelor biologice, deoarece este posibil sa obtineti o alcoolemie sub nivelul de 0,8 g/l alcool pur in sange, situatie in care veti primi o sanctiune contraventionala. Daca rezultatul probelor va stabili o concentratie mai mare de 0,8 g/l alcool pur in sange, atunci vi se va intocmi dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau cu amenda. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
18-04-2018 |
 | Vlad01x Vizitator |
| Buna ziua.in data de 15.04.2018 am avut o urgenta si am fost nevoit sa ma urc la volan pe o distanta de max 2km,in acest timp am atins usor o doamna cu o alta masina (nici macar barile de protectie crapate la masini)a insistat si a chemat politia!in etilotest am avut o alcoolemie de 1.05 la mie si am fost trimis la sange...am permis de conducere de 15 ani fara evenimente!Ce pot sa patesc in acest caz.cat raman fara permis ,ce pedeapsa primesc?este o situatie foarte grava avand in vedere ca a fost o urgenta pt o problema de sanatate in familie neavand alta alternativa?Multumesc! | |
|
|
|
18-04-2018 |
| Vlad01x a scris pe 18-04-2018: Buna ziua.in data de 15.04.2018 am avut o urgenta si am fost nevoit sa ma urc la volan pe o distanta de max 2km,in acest timp am atins usor o doamna cu o alta masina (nici macar barile de protectie crapate la masini)a insistat si a chemat politia!in etilotest am avut o alcoolemie de 1.05 la mie si am fost trimis la sange...am permis de conducere de 15 ani fara evenimente!Ce pot sa patesc in acest caz.cat raman fara permis ,ce pedeapsa primesc?este o situatie foarte grava avand in vedere ca a fost o urgenta pt o problema de sanatate in familie neavand alta alternativa?Multumesc! Din pacate veti fi cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau cu amenda. Situatia in cazul dvs. este destul de delicata avand in vedere nivelul mare al concentratiei de alcool, insa in functie de circumstantele personale si de apararea pe care o veti efectua, puteti obtine o pedeapsa orientata spre minimul special, cu o modalitate de executare neprivativa de libertate. Interzicerea exercitarii dreptului de a conduce se poate dispune pe o perioada intre 1 si 5 ani. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
05-06-2018 |
 | Viorel Vizitator |
| Buna ziua,anul trecut am fost depistat in trafic cu o alcolemie de 0,80 in proba cu alcooltestul,valoarea in singe s-a dublat si mi s-a intocmit dosar penal.La prima recalculare nu sa putut stabili valoarea alcolemiei,la a doua recalculare la fel ca si prima ,iar procurorul a cerut o a treia recalculare la bucuresti ,ce sanse am am sa scap de dosar penal si sa-mi recapat permisul.? Va multumesc | |
|
|
|
05-06-2018 |
 | Viorel Vizitator |
| Buna ziua,anul trecut am fost depistat in trafic cu o alcolemie de 0,80 in proba cu alcooltestul,valoarea in singe s-a dublat si mi s-a intocmit dosar penal.La prima recalculare nu sa putut stabili valoarea alcolemiei,la a doua recalculare la fel ca si prima ,iar procurorul a cerut o a treia recalculare la bucuresti ,ce sanse am am sa scap de dosar penal si sa-mi recapat permisul.? Va multumesc | |
|
|
|
06-06-2018 |
| Viorel a scris pe 05-06-2018: Buna ziua,anul trecut am fost depistat in trafic cu o alcolemie de 0,80 in proba cu alcooltestul,valoarea in singe s-a dublat si mi s-a intocmit dosar penal.La prima recalculare nu sa putut stabili valoarea alcolemiei,la a doua recalculare la fel ca si prima ,iar procurorul a cerut o a treia recalculare la bucuresti ,ce sanse am am sa scap de dosar penal si sa-mi recapat permisul.? Va multumesc La o valoare de 0,80 g/l alcool pur in aerul expirat este putin probabil ca rezultatul probelor biologice sa indice o valoare sub limita legala. Indicat ar fi sa incercati incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
24-06-2018 |
 | Ursu Marius ciprian Vizitator |
| Buna ziua ma poate ajuta și pe mine cine va ma pris politia rutiera cu nr expirate provizoriu și bat la volan cu alcolemia 0,79 an aeru expirat și la prima proba a eșit 175 și 2 proba 160 ce se poate antpla cu permisu meu multumesc | |
|
|
|
25-06-2018 |
| Ursu Marius Ciprian a scris pe 24-06-2018: Buna ziua ma poate ajuta și pe mine cine va ma pris politia rutiera cu nr expirate provizoriu și bat la volan cu alcolemia 0,79 an aeru expirat și la prima proba a eșit 175 și 2 proba 160 ce se poate antpla cu permisu meu multumesc Din pacate vi se va intocmi dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de conducere a unui vehicul neinmatriculat, in concurs cu infractiunea de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului. Situatia este destul de delicata, motiv pentru care ar fi indicat sa va asigurati o aparare eficienta, pentru a obtine o pedeapsa orientata spre minimul special prevazut de lege, cu o modalitate de executare neprivativa de libertate. Permisul se va anula. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
18-07-2018 |
 | Cristirupa0@gmail.com Vizitator |
| Bună ziua as vrea sa îmi spuneți și mi-e care este în tem cu u caz asemănător aseară în trei orele 24 am fost oprit de politie eu eram băut bine și mia esit la fiola 081 ce mise poate întâmpla mai am vro șansă să iau permisa sau se anuleaza | |
|
|
|
19-07-2018 |
| Cristirupa0@gmail.com a scris pe 18-07-2018: Bună ziua as vrea sa îmi spuneți și mi-e care este în tem cu u caz asemănător aseară în trei orele 24 am fost oprit de politie eu eram băut bine și mia esit la fiola 081 ce mise poate întâmpla mai am vro șansă să iau permisa sau se anuleaza Vi se va intocmi dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau cu amenda. Permisul se anuleaza, in functie de modalitatea de executare a pedepsei, motiv pentru care ar fi indicat sa incercati incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
26-07-2018 |
 | Vgabriel Vizitator |
| Bună ziua am fost depistat cu o alcoolemie de 0.55 în aerul expirat iar la probele de sânge 1.05 și 0.9 la a doua proba. Prin recalculare se poate transforma în contravenție și ce șanse am. Mulțumesc | |
|
|
|
27-07-2018 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Vgabriel a scris pe 26-07-2018: Bună ziua am fost depistat cu o alcoolemie de 0.55 în aerul expirat iar la probele de sânge 1.05 și 0.9 la a doua proba. Prin recalculare se poate transforma în contravenție și ce șanse am. Mulțumesc Buna ziua, Puteti cere o recalculare a alcoolemiei, insa sansele ca rezultatul recalcularii sa fie diferit sunt destul de mici. Ar fi necesar ca in urma recalcularii sa iasa o alcoolemie de 0,8 la mie sau mai mica, ceea ce este destul de greu de obtinut daca la prima proba de sange v-a iesit peste 1 la mie alcoolemia. Recalcularea se face strict din punct de vedere teoretic si puteti avea succes daca a trecut mult timp de la momentul depistarii in trafic si momentul recoltarii primei probe. Recalcularea mai are sanse mari de reusita cand alcoolemia este in crestere (iar nu in scadere cum aveti dvs.), adica la prima recoltare valoarea alcoolemiei sa fie mai mica decat la a doua recoltare. Ceea ce v-am spus mai sus nu reprezinta singurele variante si nici nu inseamna ca nu trebuie sa incercati sa obtineti o recalculare care sa va fie favorabila. Rezultatul difera de la caz la caz si doar in urma analizarii situatiei dvs. concrete de catre un avocat se poate emite o concluzie pertinenta. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
04-10-2018 |
 | Carmen Vizitator |
| Buna ziua Am si eu o intrebare.Exista posibilitatea ca in urma recoltarii probeelor de sange pt depistarea nivelului de alcool sa iasa valoarea de 0.00 daca la proba cu aparatul etilotesc a iesit 0.07? Va multumesc! | |
|
|
|
08-10-2018 |
 | Borlea Vizitator |
| Dar daca la etilotest a iesit 0.51 si la prima probă de sange 1.0 si la a doua proba de sange 0.80 fix.asta însemnând că permisul mi se anulează sau mi.l ia pe 3 luni ca nu am depășit 0.80 Pot face o recalculare daca mi l-ar anula? | |
|
|
|
06-11-2018 |
 | Ana maria Vizitator |
| Bună ziua ,am fost oprita cu o alcoolemie de 0,49 în aer expirat,și cu 1,10 în sânge ,vreau sa știu pe ce perioada nu mai pot conduce,va multumesc | |
|
|
|
08-11-2018 |
| Ana Maria a scris pe 06-11-2018: Bună ziua ,am fost oprita cu o alcoolemie de 0,49 în aer expirat,și cu 1,10 în sânge ,vreau sa știu pe ce perioada nu mai pot conduce,va multumesc Pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, riscati o pedeapsa cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau amenda. perioada in care vi se interzice exercitarea dreptului de a conduce variaza in functie de pedeapsa pe care o veti primi si de modalitatea de executare a acesteia. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
15-11-2018 |
 | Iulian Vizitator |
| Buna seara, la prima proba am avut 0.90 și la a doua 0.75 Care din cele doua rezultate se iau in considerare? Și exista posibilitatea sa cer recalcularea alcoolemie la 3 săptămâni după prelevare? Menționez ca abia azi am aflat rezultatele de mai sus | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |