Forum avocaţi > Drept penal

Recalculare alcoolemie - Pagina 3

Start  1   2  3  4  Final
 07-12-2018
Vizitator
Pe data de 17 08 2018 ma oprit in trafic un echipaj de politie si la controlu cu aparatu am avut 0,44 alcol pur in aerul expirat am mers la spital pentru recoltare de probe biologice si dupa rezultate primu a fost de 1,00 si al doilea de 0,75 ce se intampla in acest caz
Răspunde
 08-12-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Gabi a scris pe 07-12-2018:
Pe data de 17 08 2018 ma oprit in trafic un echipaj de politie si la controlu cu aparatu am avut 0,44 alcol pur in aerul expirat am mers la spital pentru recoltare de probe biologice si dupa rezultate primu a fost de 1,00 si al doilea de 0,75 ce se intampla in acest caz

Cel mai probabil valoarea alcoolemiei va depasi limita de 0,8 g/l alcool pur in sange, motiv pentru care vi se va intocmi dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau cu amenda. Sfatul meu este sa solicitati incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 04-01-2019
Vizitator
Se poate că la o alcoolemie 0.50 aer expirat sa rezulte 1.50 in sânge? Mulțumesc.
Răspunde
 04-01-2019
Vizitator
Se poate că la o alcoolemie 0.50 aer expirat sa rezulte 1.50 in sânge? Mulțumesc.
Răspunde
 10-01-2019
Vizitator
Buna .acum o lună am fost oprit în afara localității .mi a ieșit 0.48 la fiola .Am băut câteva vre o 3 pahare de vin în 4 ore .încă nu au venit rezultatele la sânge.am 1.80 .75 de kg..Am ceva șanse să rămân cu permisul ?multumesc
Răspunde
 10-01-2019

Bucuresti
0746938774
Facebook
Vasile a scris pe 10-01-2019:
Buna .acum o lună am fost oprit în afara localității .mi a ieșit 0.48 la fiola .Am băut câteva vre o 3 pahare de vin în 4 ore .încă nu au venit rezultatele la sânge.am 1.80 .75 de kg..Am ceva șanse să rămân cu permisul ?multumesc

Asteptati rezultatele analizelor, insa este posibil ca valoarea sa depaseasca 0,8 g/l alcool pur in sange.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-01-2019
Vizitator
Am inteles .daca imi este la sange 0.87 si imi angajez un avocat ,am sanse sa scap doar cu permisul suspendat pe 3 luni .tinand cont ca sunt la prima abatere ,am condus 200 in afara orasului.ms
Răspunde
 14-01-2019
Vizitator
Brau Gabi a scris pe 04-01-2019:
Răspunde
 14-01-2019
Vizitator
Buna ziua.
Am fost oprită de către poliția rutieră și am avut o alcoolemie in aer expirat de 0,59 . Am plătit analizele la IML și au ajuns destul de rapid cu rezultatul final 1.20 și a doua proba 1,10. Am fost sunată de poliție ptr o recalculare . Săptămâna asta trebuie sa merg la IML sa o plătesc .
As vrea sa știu cât timp durează recalcularea dacă plătesc analizele . Și cât ar putea sa scadă dacă eu am băut 2 căni de vin in intervalul orelor 12-14 și am mâncat o slata de legume intre orele menționate 12-14 .(50 kg , 1,64 m ) Iar poliția m-a oprit la ora 15 .
Nu am fost oprită niciodată de poliție și nu am antecedente , nici amenzi , nici puncte de penalizare , nici accidente .
Va mulțumesc mult . Un răspuns m-ar ajuta enorm.
Răspunde
 14-01-2019
Vizitator
Da se poate . Eu am in aer expirat 0.56 si la analiza de sânge a ieși 1,20 prima, 1,10 a doua. Iar acum aștept recalcularea
Răspunde
 14-01-2019
Vizitator
Brau Gabi a scris pe 14-01-2019:
Brau Gabi a scris pe 04-01-2019:
Buna. Da se poate . Eu am in aer liber expirat 0,56 si la sânge prima analiza 1,20 si a doua 1,10 . Iar acum aștept analizele la recalculare .
Răspunde
 31-01-2019

Am ramas fara permis dupa ce am ajuns la sectia de politie pt accidente usoare, am laringita cronica si folosesc Laringospray(am retea de la UPU Floreasca), dupa ce am facut testul, aparatul etilotestul a aratat 1.30. Am fost.dus la IML si mi s au recoltat 2 probe la 1 ora diferența, dupa aceea mi s a intocmit dosar penal si am.fost "sfătuit"sa plătesc testele IML pt a nu astepta 4-5 luni. Am doua intrebari:
Cum pot face sa pot avea dovada cu drept de conducere, mentionez ca sunt reprezentant medical si am nevoie de permis pt a putea muncii?
Cui ar trebui sa cer despăgubiri pt acest abuz in urma caruia eu nu pot munci; plătesc testele IML; plătesc platforma pt a imi aduce masina in parcarea de reședință din parcarea politiei, stresul de a fi cercetat penal cu încadrare 1-5ani... etc?
Răspunde
 01-02-2019
Vizitator
Am avut un mic accident și am intrat în canal pers cu care eram în masina nu a pățit nimik decât sa tăiat puțin la ureche nu a vrut sa meargă la spital și sa dus acsa si sa culcat.ia curs sânge în pat și maicasa dimineata a chemat salvarea a crezut ca a luat bataie el at a declarat ce a pățit și a venit politia la mn și câteva ore distanta și în aer o iesit 0, 40 în sânge 0.80.eu de necaz ca am lovit masina am mai băut acsa masina are puntea rupta nu mai funcționează ce pățesc în cazul asta?
Răspunde
 03-02-2019

Bucuresti
0746938774
Facebook
George Ionica a scris pe 01-02-2019:
Am avut un mic accident și am intrat în canal pers cu care eram în masina nu a pățit nimik decât sa tăiat puțin la ureche nu a vrut sa meargă la spital și sa dus acsa si sa culcat.ia curs sânge în pat și maicasa dimineata a chemat salvarea a crezut ca a luat bataie el at a declarat ce a pățit și a venit politia la mn și câteva ore distanta și în aer o iesit 0, 40 în sânge 0.80.eu de necaz ca am lovit masina am mai băut acsa masina are puntea rupta nu mai funcționează ce pățesc în cazul asta?

Puteti fi acuzat de savarsirea infractiunilor de vatamare corporala din culpa, in situatia in care persoana vatamata formuleaza plangere penala impotriva dvs., de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, insa aceasta incadrare este discutabila, in functie de situatia de fapt si de probele detinute impotriva dvs. si de savarsirea infractiunii de parasire a locului accidentului.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 04-02-2019
Vizitator
AdiD

Am ramas fara permis dupa ce am ajuns la sectia de politie pt accidente usoare, am laringita cronica si folosesc Laringospray(am retea de la UPU Floreasca), dupa ce am facut testul, aparatul etilotestul a aratat 1.30. Am fost.dus la IML si mi s au recoltat 2 probe la 1 ora diferența, dupa aceea mi s a intocmit dosar penal si am.fost "sfătuit"sa plătesc testele IML pt a nu astepta 4-5 luni. Am doua intrebari:
Cum pot face sa pot avea dovada cu drept de conducere, mentionez ca sunt reprezentant medical si am nevoie de permis pt a putea muncii?
Cui ar trebui sa cer despăgubiri pt acest abuz in urma caruia eu nu pot munci; plătesc testele IML; plătesc platforma pt a imi aduce masina in parcarea de reședință din parcarea politiei, stresul de a fi cercetat penal cu încadrare 1-5ani... etc?
Răspunde
 04-02-2019

Bucuresti
0746938774
Facebook
AdiD a scris pe 04-02-2019:
AdiD

Din pacate vi se va intocmi dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau cu amenda. In cazul acestei infractiuni nu puteti obtine dovada cu drept de conducere pe perioada cercetarilor.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 07-02-2019
Vizitator
In acest caz eu nu pot beneficia de dreptul la muncă pt a mă pitea intreține, va mentionez că astazi au sosit analizele care arata ca nu am consumat alcool! Ce ma sfătuiți sa fac?
Răspunde
 10-02-2019

Bucuresti
0746938774
Facebook
AdiD a scris pe 07-02-2019:
In acest caz eu nu pot beneficia de dreptul la muncă pt a mă pitea intreține, va mentionez că astazi au sosit analizele care arata ca nu am consumat alcool! Ce ma sfătuiți sa fac?

In aceasta situatie veti primi o solutie de stingere a actiunii penale, adica dosarul se va inchide, nu veti fi judecat pentru fapta adusa in sarcina dvs. Pentru a scurta timpul, puteti formula o cerere pentru a vi se comunica stadiul urmaririi penale.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-03-2019
Vizitator
Buna seara...va rog sa imi spuneti la ce sa ma aștept la o alcolemie de 0.59...am făcut și accident cu o altă mașină dar fără victime rănite...va multumesc si astept raspuns
Răspunde
 30-03-2019

Bucuresti
0746938774
Facebook
Paul a scris pe 29-03-2019:
Buna seara...va rog sa imi spuneti la ce sa ma aștept la o alcolemie de 0.59...am făcut și accident cu o altă mașină dar fără victime rănite...va multumesc si astept raspuns

Rezultatul probelor biologice va indica o valoare peste limita de 0,8 g/l alcool pur in sange, astfel ca vi se va intocmi dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau cu amenda. Sfatul meu este sa solicitati incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei, pentru a obtine o pedeapsa orientata spre minimul prevazut de lege, cu modalitatea de executare pe care o doriti.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
RăspundeStart  1   2  3  4  Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.