|
Start ◄ 105 106 107 108 ► Final |
09-09-2013 |
stefyflor | Vizitator | |
| Forum : Drept penal Subiect :Permis auto
Fii primul care răspunde
Buna ziua, Doresc a va ruga daca-mi puteti da un raspuns la urmatorul dosar care mi s-a intocmit in luna ianuarie 20011 cu privire la permisul auto fiind prins conducand o masina cu numerele provizorii rosii expirate,mi s-a ridicat permisul auto de catre politie iar de atunci nu mai stiu nimic de acesta pana acum in aceasta vara unde am primit o comunicare de catre Parchetul de pe langa Judecatoria Buftea referitor la faptul ca mi s-a dat amenta cu caracter administrativ in valoare de 700 lei plus cheltuieli de judecata si dispune scoaterea de sub urmarire penala a mea,deoarece fapta este una minima neprezentand gradul de pericol social al unor infractiuni iar pt indreptarea invinuitului este suficienta aplicarea unei sanctiuni cu caracter administrativ prev de art 91 lit c. C. In acest moment doresc sa stiu cum pot intra in posesia permisului auto cat mai curand deoarece acesta in luna iunie anul curent mi-a expirat termenul de10 ani,trebuie reinoit acest permis cum se procedeaza va rog frumos. Va multumesc |
|
|
|
08-09-2013 |
nanton | | Înregistrat: 02-09-2013 Mesaje: 3 Locaţie: | | |
| Forum : Civil Subiect :Dreptul curatorului de a vinde catre sine insusi are exceptii?
Fii primul care răspunde
Buna ziua, Conform art. 1654 Cod Civil, se interzice vanzarea unui bun al celui reprezentat de catre curator, catre curator insusi. Dar daca acesta doreste sa vanda catre firma sa al carui asociat unic este, precum si administrator, se aplica acelasi principiu? Cum trebuie procedat pentru a nu exista probleme juridice in acest caz? Multumesc si astept. |
|
|
|
04-09-2013 |
vlad.a | Vizitator | |
| Forum : Civil Subiect :Vodafone blocheaza abuziv abonamentul / refuza deblocarea
Fii primul care răspunde
Buna ziua, Va contactez in speranta ca ma puteti ajuta cu un sfat. In data de 30.08.2013 am observat ca abonamentul meu de Vodafone a fost blocat. La scurt(?) timp am primit un telefon de la un reprezentant Vodafone, care ma instiinta ca abonamentul a fost suspendat (atentie, "a fost suspendat" nu "urmeaza sa fie") din cauza faptului ca am facut trafic suplimentar de date in valoare de 90euro, si daca doresc ca acesta(abonamentul) sa fie deblocat trebuie sa achit in avans contravaloarea sumei, impreuna cu ultima factura emisa, factura care la momentul respectiv nu ajunsele la data scadenta. Dupa ce am citit contractul Vodafone, impreuna cu Termenii si Conditiile Generale, am ajuns la concluzia ca modul in care au procedat ei este ilegal si contravine cu clauzele specificate in contract, deoarece: 1) Conform cu clauza 2.3 din TCG, Vodafone se obliga sa notifice clientul prin apel direct sau sms INAINTE de suspendarea abonamentului, lucru care nu s-a intamplat si contravine cu clauza respectiva. Desi clauza 2.3 se face mentiune la o limita de credit si modul de calculare al acesteia, toata exprimare este vaga si lasa loc de interpretare. Nu este specificata o formula clara pentru calcularea mai sus mentionatei limite de credit, iar in contractul semnat de mine nu este mentionata nici o limita superioara pe care o poate atinge valoarea facturii pentru a justifica intreruperea furnizarii servicilui, fapt care contravine cu Articolul 1, Alineatul (2) din legea 193/2000 privind Clauzele Abuzive dintre contractele incheiate intre comercianti si consumatori: "(2) in caz de dubiu asupra interpretarii unor clauze contractuale, acestea vor fi interpretate in favoarea consumatorului." De asemenea, se poate argumenta dat fiind faptul ca la incheierea contractului, nu mi-au fost prezentati toti Termenii si Conditiile Generale, contractul neavand nicio anexa, iar lucratorul comercial nu a specificat acest lucru, a fost incalcat Aliniatul (1),litera (Imagine publicată din Legea 193/2000 privind Clauzele Abuzive dintre contractele incheiate intre comercianti si consumatori si anexele Legii, prin care sunt obligat sa ma supun unor conditii contractuale despre care nu am luat la cunostiinta. 2) Mi-a fost solicitata plata in avans a unei sume de bani (90E) pentru deblocarea abonamentului fara ca aceasta solicitare sa fie insotita de emiterea unei facturi cu data scadenta care sa justifice suma respectiva, fapt care contravine cu clauza nr 4 din Contract - Partea II: " 4. Plata Clientul va plati, la termenul de plata sau in avans, pretul serviciilor cuprins in FACTURILE EMISE de Vodafone, respectiv tarifele Vodafone plus TVA aplicabila, la cursul de schimb RON/Euro de la data emiterii facturii. Termenul de plata este de maxim 14 zile de la data emiterii facturii. in cazul depasirii acestui termen se aplica penalitati de intarziere conform TCG. " In momentul in care am contactat telefonic servicul de Plati si am cerut explicatii, mi-a fost comunicat ca s-a emis o factura pro-forma pentru suma respectiva, factura care nu se regaseste in contul meu de client MyVodafone si nici nu am fost instiintat pe nici o cale agreata prin contractul incheiat despre emiterea acestei facturi. De asemenea, conform cu legislatia in vigoare, o factura pro-forma nu genereaza obligatii de plata pentru cumparator si nici nu reprezinta un document justificativ de inregistrare in contabilitate. Astazi am mai sunat odata la Servicul Plati si am incercat sa discut cu operatorul respectiv. Am explicat ca nu inca odata ca nu am facuturi restante, ca fara a-mi emite o factura nu au dreptul sa-mi ceara plata in avans si ca o factura proforma nu reprezinsta o obligatie pentru mine sa o achit. Reprezentantul Vodafone mi-a zis ca daca nu-mi convine sa-i dau in judecata, ca ei nu au ce sa-mi faca si nu au cum sa-mi emita factura fiscala decat la data scadenta. 3) In continuare imi este refuzata deblocarea abonamentului si reluarea furnizarii serviciilor, fapt pentru ca nu exista nici o justificare legala. Mentionez ca in momentul de fata toate facturile emise de cate Vodafone sunt platite fara intarziere si nu exista restante, cu atat mia mult cu cat plata pentru prestarea de servicii se face in AVANS. In conditiile fata consider ca eu, ca si client, am facut uz normal de serviciile lor in timp ce ei nu mi-au oferit minimul de protectie pentru buna derulare a contractului. Prin nerespectarea clauzelor contractuale au declarat contractul incheiat ca fiind nul si au incalcat legislatia in vigoare. In aceste conditii sunt indreptatit sa declar contractul in cauza ca fiind nul, sa cer anularea lui impreuna cu orice pretentii la eventualele despagubiri care deriva din incheierea contractului inainte termen? |
|
|
|
03-09-2013 |
VALI | Vizitator | |
| Forum : Litigii Subiect :CE INCREDERE SA MAI AI IN INSTITUTIILE STATULUI
Fii primul care răspunde
BUNA SEARA! AM CUMPARAT O MASINA INMATRICULATA IN ROMANIA SUNT AL TREILEA PROPRIETAR AM VERIFICAT-O LA RAR SI LA POLITIE SI AM INMATRICULAT-O PE NUMELE MEU IN DATA DE 13 08 2013 .....CA IN DATA DE 14 08 2013 SA MI SE SPUNA CA MASINA ESTE FURATA DIN SPANIA DIN 2008 ....INTREBAREA MEA ESTE...CE AM DE FACUT IN CONTINUARE ? EU AM ACHITAT MASINA DUPA VERIFICAREA LA RAR ....IN TERMENI LEGALI CE PASI TREBUIE SA URMEZ? MULTUMESC FRUMOS! |
|
|
|
02-09-2013 |
Stefan | Vizitator | |
| Forum : Drept penal Subiect :Recurs? sau orice?
Fii primul care răspunde
Buna seara am si eu o problema. Eu sunt in spania si pe o prietena de a mea au arestato de curand. A mers sa isi faca pasaportul si cand sa il ridice au arestato pe motiv ca are o condamanare in romania pentru niste semnaturi (ia a lucrat la o firma de materiale de constructii si cineva a inselato sau nu stiu si a semanat ceva pe acolo) in fine si se pare ca au judecato in lipsa (sau cum se zice) si iau dat 5 ani asta in 2006. Acuma ia mai poate face ceva sa faca recurs sau sa platesca ca sa nu faca cei 5 ani pe care iau dat? Multumesc. |
|
|
|
31-08-2013 |
dany | Vizitator | |
| Forum : Civil Subiect :act de donatie cu uzufruct viager
Fii primul care răspunde
parintii mi au donat in 1998 casa ,bucataria si anexele impreuna cu 1500m din 5000 pastrand uzufruct pe bucatarie.casa am demolat o si am facut alta pe numele meu cu autorizatie constructie.acum un an a murit tata iar mama zice ca ma da in judecata pentru anulare donatie partiala,adica jumatate din teren si bucataria.care sunt sansele de reusita ,dat fiind ca unul din donatori a decedat? |
|
|
|
31-08-2013 |
carmen68 | Vizitator | |
| Forum : Civil Subiect :neclaritati
Fii primul care răspunde
buna ziua,am o nelamurire ,am avut mai multe credite la banci pe care nu le-am achitat ma ajuta cu ceva daca intru in insolventa,ce conditii trebuie sa indeplinesc? |
|
|
|
27-08-2013 |
gheorghe gabriel | Vizitator | |
| Forum : Drept penal Subiect :permis auto in urma accidentului rutier
Fii primul care răspunde
In urma unui accident rutier petrecut in 2006 urmat de process pana 07.07.2010 in baza art 184 al. 2,4 cp rap. la art. 74J 76 lit. C,am fost condamnat la plata amenzii in cuantum de 5000 lei. Doresc sa stiu ce se intampla cu permisul de conducere si daca fapta s a prescris??? |
|
|
|
25-08-2013 |
gabriel | Vizitator | |
| Forum : Civil Subiect :neclaritati
Fii primul care răspunde
daca sa sustinut o succesiune in instanta acum 4 ani si una dintre parti adica soacra mea care era moarta pe vremea aia in 2009 iar restul de frati etc au tinut succesiune fara sa pomenesca de ea parca nici na r fi existat si totusi are trei mostenitori ce se mai poate face acum ca siau impartit totu intre ei am toate actele hotarirea anexa 24 unde nici nu exista cine a mintit poate fii tras la raspundere poate penal ce ziceti domnilor avocati fiind vorba de niste pamint extravilan atit undeva in prahova multumesc am castig de cauza multumesc si doresc colaborare |
|
|
|
24-08-2013 |
marinela | Vizitator | |
| Forum : Drept penal Subiect :contract
Fii primul care răspunde
am facut contract de arenda pe 5 ha de pamant la o societate si 7 ha la o alta societate...contractele au modificari ,fara semnatura si e semnatura mea si nu a tatalui meu la unul din contracte si la celalalt contract mi-a sters 5 ani si mi-a facut 15 ani cu corectorul,avand toate exemplarele la fel(l-am primit prin posta nu mi l-a dat personal). anul acesta am vrut sa fac un leasing la banca si am vrut sa girez cu apartamentul si cu pamantul ptr a cumpara ceva....la banca am descoperit ca pamantul meu e subarendat,in baza contractului de arenda si eu nu-l pot gira la banca. ce ma sfatuiti sa fac?????? nu avem contract aditional ,nu ne-a intrebat nimeni nimic...consideram frauda si fals in acte si abuz in acte. care e metoda cea mai rapida ptr a rezolva,multumesc mult |
|
|
|
20-08-2013 |
MARINELA | | Înregistrat: 20-08-2013 Mesaje: 1 Locaţie: | | |
| Forum : Drept penal Subiect :INCALCAREA PREVEDERILOR LEGALE,CONFLICT DE INTERESESE,DEPASIREA ATRIBUTIUNILOR LEGALE
Subiect :INCALCAREA PREVEDERILOR LEGALE,CONFLICT DE INTERESESE,DEPASIREA ATRIBUTIUNILOR LEGALE
Fii primul care răspunde
Am doua societati, ambele imi apartin, una este autorizata IGPR, alta nu este. Am incheiat intre cele doua societati, un contract de subantrepriza. Pentru societatea neautorizata inca IGRP am depus o solicitare de autorizare la IGRP, insa dupa verificareaa actelor, aceasta cerere mi-a fost refuzata, motivul fiind efectuarea si contractarea de lucrari fara a fi agrementati, desi eu am depus la dosar, contractul de subantrepriza Mi-a fost deschis dosar penal, in ciuda actelor depuse de mine, acte din care rezult clar ca nu am efectuat nici o lucrare fara a avea licenta. Mi s-au cerut deasemeni actele contabile si mi s-a spus ca imi va fi verificata societatea prestatoare de servicii, sub aspectul numarului angajatilor, daca acestia au sau nu contracte de munca incheiate, lucru pe care eu nu il inteleg.Ma intereseaza daca persoana care m-a contactat si care face aceste verificari, are dreptul sa faca acest lucru sau excede atributiilor sale - in lipsa unei sesizari sau plingeri facute impotriva mea, sau activitatea sa, imbraca forma unui abuz. Multumesc |
|
|
|
19-08-2013 |
GABYGYY | | Înregistrat: 19-08-2013 Mesaje: 1 Locaţie: | | |
| Forum : Civil Subiect :CONTRACT V-C CLAUZE ACT ADITIONAL
Fii primul care răspunde
buna ziua, sunt in postura de comparator apartament 3 camera si in acest sens am semnat cu vanzatorul care este de fapt si dezvoltatorul(contructii vile si blocuri ) un antecontract de v-c cu 3 transe stabilite si o data finala de semnare a contacrtului. Primele 2 transe au fost achitate dupa care pentru transa finala au urmat 3 acte aditionale de prlungire pe motivul ca cadastru nu este gata. mentiionez ca se face aproximativ 1 an de la data semnarii initiale. 1.Ce pot face in acest caz sa nu mai fiu intarziat cu un alt act additional/ pot stipula penalizari ?(care ar fi formularea ce trebuie introdusa in actul additional? si fata de ce data de referinta se vor calcula penalizarile). In momentul in care dezvoltatorul va auzi de penalizari probabil imi va propune noul termen peste inca 1 an ca sa nu intre la penalizari insa eu doresc sa se calculeze de la o data impusa de mine de exemplu 10 zile lucratoare) 2. ce pot face daca nu semneaza actul additional din cauza acestei adaugiri legata de penalizari? 3.sunt obligat sa accept noul termen propus de el care poate fi oricand/ce alternative am? astept un raspuns sau mai multe va multumesc |
|
|
|
18-08-2013 |
dobrica florica | Vizitator | |
| Forum : Civil Subiect :inselaciune
Fii primul care răspunde
o cuscra de a mea m a inselat cu o suma f mare spunind ca a vorbit cu fata mea s o imprumut ceea ce s a dovedit a fi o mare minciuna.Pot s o dau in judecata si sint sperante de ami recupera banii......va multumesc |
|
|
|
14-08-2013 |
Emil | Vizitator | |
| Forum : Drept penal Subiect :Accident motocicleta
Fii primul care răspunde
Salut, Postez aici în speranţa că voi putea obţine nişte înformaţii de la cineva. Cazul meu este următorul: în drum spre Piteşti la ieşire din localitatea Deduleşti, într-o curbă deosebit de periculoasă, un şofer cu un Cielo a intrat pe contrasens lovindu-mă frontal. Motocicleta are daune serioase (posibil totale - încă n-am primit estimarea oficială): cadrul îndoit, jambele rupte, bordul spart, motorul s-ar putea să fie spart, etc. Eu am contuzie la mâna stângă şi la piciorul stâng. Motocicleta era a unui prieten, înmatriculată în Anglia şi avea asigurare românească în vederea înmatriculării, dar nu a fost valabilă deoarece nu aveam numere provizorii - mi-am luat şi 10 milioane amendă. Şoferul cu Cielo mi-a dat asigurarea lui (ambele asigurări sunt la Carpatica), azi sau mâine trebuie să primesc anexa 2 completată de la Poliţie. Aş vrea să ştiu ce despăgubiri pot solicita, atât pentru dauna motocicletei cât şi pentru contuziile suferite (ţin să precizez că sunt în incapacitate de muncă şi întrucât activez ca PFA nu are cine să îmi plătească concediul) şi care sunt demersurile necesare. Mulţumesc frumos, Emil |
|
|
|
13-08-2013 |
bankatul11 | | Înregistrat: 13-08-2013 Mesaje: 1 Locaţie: | | |
| Forum : Civil Subiect :Contestatie PV amenda Politie
Fii primul care răspunde
In 29-11-2012 am solicitat interventia Politiei deoarece un vecin m-a amenintat si m-a jicnit verbal mai avea oleaca si ma agresa si fizic. Am sunat la 112 i-am rugat sa-mi dea nr telefon de la circa de Politie de care apartin,m-au intrebat daca este urgent ,am spus ca nu, doar ca nu stiu nr de la sectie.A venit dupa un timp o masina cu doi agenti, nu cu mascati nu cu salvari, sau cu trupe speciale.Cand au venit le-am dat C.I. si mi-au spus ca nu se confirma nimic din ce am zis,si ca sa montez camere video sau sa-l filmez cu telefonul mobil pe vecin, ca nu am probe.si i-am chemat degeaba si i-au 10milioane amenda.In PV scrie ca eram sub influenta alcoolului, am recunoscut ca am servit un sprit cu colegii de servici, si ca am apelat nr 112 fara motiv ,ba ca am proliferat injurii la adresa vecinului,tot eu.Deci eu amenintat chem Politia si tot eu platesc amenda.Totul a inceput dupa ce nu le-am m-ai dat curent.Timp de 12 ani le-am dat curent, mi s-a facut mila de ei ei, nu se pot alimenta cu curent deoarece nu au acte de proprietar unde stau si nici mutatie.Au mutatia la alta adresa.La procesul verbal de indeplinirea procedurii scrie ca nu eram acasa si ca au afisat actul pe poarta casei in prezenta martorului. si aici surpriza, acesta fiind cel reclamat de mine.Dupa cate stiu martor nu se poate pune una din partile implicate in conflict,pt ca el spune ca nu e vinovat ,eu spun ca nu sant vinovat, poate gresesc, lamuriti-ma va rog.Agentul putea sa apeleze la un vecin ca martor, oricum la o persoana neutra dar locuind ilegal la aceasta adresa fara mutatie s-au pus martori tot ei,pt ca eu nu am avut niciodata probleme cu vecinii in cartier. Cred ca agentul nu a fost echidistant cu partile, acesta a fost impartial Nu mi-a dat nici o hartie in 29-11-2012 eu am fost in curte tot timpul cu fiul meu in casa.Cu mine au vorbit 5min dupa care s-au mutat cu masina Politiei in fata casei la vecin timp de 30min pe linga masina, adunindu-se toti cei care stau fara acte circa6 persoane ca albinele.Am fost la Comand.in audienta, a spus sa stau linistit ca nu am amenda doar avertisment ca trebuia sa justifice benzina masinei de Politie.Acum pe 1-08-2013 am primit prin Posta amenda de 10mil de la finante.Acasa nu am primit P.V. de la Politie din 29-11-2012, azi 7-08-2013 am scos o copie a PV de la finante.Vreau sa contest PV sau TITLUL EXECUTORIU DE LA FINANTE ..Nu au martori decat cei reclamati de mine. In PV este trecut numele celui reclamat de mine initial din doua nume ,la martor asistent are trei nume, fiind aceasi persoana pot dovedi.Pot sa fac contestatie?Am sanse sa castig?Nu am bani de avocat Pot sa ma reprezint singur?Multumesc mult pentru ajutor! |
|
|
|
13-08-2013 |
stoiean petre | Vizitator | |
| Forum : Drept penal Subiect :condamnare pentru inselaciune schimbata in evaziune fiscala
Fii primul care răspunde
in perioada 2006-2007, administrator fiind la o societate am avut relatii de afaceri cu 3 societati(mitcos, lanchim, dafic) .Adica una dintre societati facea achizitii de la persoane fizice (mitcos), vindea la celelalte doua (lanchim, si dafic), ultima dintre ele (dafic) vanzand unui depozitar de cereale (unicomfex). Toate operatiunile se desfasurau prin bancile comerciale, nici una prin casierie.Am fost cercetati de DIICOT pentru operatiuni comerciale fictive, fictivitatea terminindu-se la societatea dafic, cu toate ca operatiunile comerciale se terminau la unicomfex, intrea societatea dafic si unicomfex existand un proces verbal de control efectuat de ANAF craiova, prin care se stabilea ca cantitatile de cereale vandute de dafic sunt in concordanta cu cele de la unicomfex.Fac mentiunea ca societatea mitcos a solicitat in anul 2004 o rambursare de tva, in acel moment neavand relatii comerciale cu societatea pe care o administrez, respectiv dafic. Aceasta cerere de rambursare de tva a fost respinsa de catre DGFP dolj.Mentionez ca mitcos in momentul in care a primit refuzul de rambursare de tva nu si-a efectuat stornarile in contabilitate, asa ca in dosarul fiscal figura la sfarsitul anului 2005 cu tva zero, iar in contabilitate in balanta, si in decontul de tva figura cu tva de rembursat.in momentul in care am incepu relatiile comerciale nu am stiut ca mitcos nu are tva de rambursat. dupa desfasurarea relatiilor comerciale in dosarul fiscal al societatii mitcos figura cu tva de plata. in aceste conditii suntem invinovatiti de operatiuni comerciale fictive si de compensare ilegala de tva conf legii 241 art 9, alin1 si 2.in timpul cecetatii penale s-au efectuat 2 expertize contabile cu experti din ambele parti. la prima expertixa toti expertii au fost de acord ca nu s-au efectuat operatiuni fictive, lucru care l-a nemultumit pe procuror, solocind o alta expertiza, in care expertul diicot a facut opinie separata. mentionez ca s-a solicitat puncutl de vedere al dgfp raspunsul fiind mitcos nua rambursat, restituit sau compensat tva. consider ca nu este o fapta penala pentru care sa fim condamnati deoarece nu am prejudiciat cu nimic statul, toate societatile avand tva de plata in urma relatiilor comerciale, ci o gresala in contabilitatea mitcos care trebuie corectata. nu stiu cum sa dovedesc asta instantei |
|
|
|
13-08-2013 |
dumitrache | Vizitator | |
| Forum : Civil Subiect :recuperare taxe de poluare
Fii primul care răspunde
Buna ziua, in data de 10 ianuarie 2013 am depus documente la un sediu de avocatura pentru recuperarea taxei de poluare. Pana in prezent nu am nici o informatie despre dosarul meu. Am sunat la numerele de telefon si nu imi raspunde nimeni, am incercat cu e-mail si nici un raspuns. Ce pot sa fac in aceasta situatie? Timpul trece si eu nu am nici o veste despre dosarul meu. Multumesc anticipat |
|
|
|
10-08-2013 |
alupului | | Înregistrat: 10-08-2013 Mesaje: 1 Locaţie: | | |
| Forum : Dreptul muncii Subiect :preaviz reorganizare ANAF
Fii primul care răspunde
buna ziua, va prezint urmatoarea situatie privind regionalizarea ANAF - regionala IASI am fost angajat la un AFP orasenesc pe activitate de Contabilitate Creante Bugetare in organigrama de pana la Regionalizare, insa in fisa postului am trecute si efectuam lunar activitati de evidenta pe platirori 75% din timp, contabilitatea creantelor bugetare 10% din timp, analiza risc /restituiri TVA 5 % din timp, compensari 5 % din timp si 5 % din timp alte activitati. Cu toate ca nu este o activitate din cadrul serviciilor suport din cadrul fostelor DGFP-uri judetene, am primit preaviz pentru desfiintarea activitatii de Contabilitate Creante Bugetare de la nivel AFP orasenesc. Mai mult decat atat, in anexa nr. 1.9 Structura organizatorica a Serviciilor fiscale orasenesti (http://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Prezentare_R/6_organigrama_servicii_fiscale_orasenesti_1107.pdf), este prevazut post in organigrama este prevazut post la aceasta activitate, insa cu toate acestea in lista posturilor vacante publicata pe site-ul anaf.ro pentru DGRPF Iasi pentru judetul Vaslui nu se vacanteaza post pentru Contabilitate Creante Bugetare decat la nivelul judetean, serviciul fiscal orasenesc (si cele municipale de altfel) pierzand aceste activitati, lucru ce nu se intampla si in celelalte judete, respectiv celelalte regionale de finante. In continuare cand se poate face optiune pentru oricare post vacant, se poate constata cu usurinta ca posturile puse la dispozitie nu acopera nici numarul de persoane cu functie de conducere ce au primit preaviz, acestea avand pioritate in alegerea unui post din lista. -este aici un caz de derapaj de la legislatie nerespectarea OG 74/2013, OG77/2013, OPANAF1104/2013? -este discriminare privind dreptul la accesul la posturile vacante in raport cu colegii din regionala dar si cu cei din celelalte regionale ? - contestarea deciziei de incetare raporturi de munca cu preaviz de 30 de zile se poate face si dupa alegerea unei optiuni din lista de posturi vacante, optiune ce va fi respinsa in mod sigur deoarece sunt mai multi sefi cu preaviz decat posturi vacante? - este corect ca preavizul da fie emis de Directia regionala de finante nou infiintata in conditiile in care eram angajat al DGFP Vaslui va rog sa-mi dati cateva recomandari Va multumesc anticipat |
|
|
|
09-08-2013 |
Nicolae Daniela | Vizitator | |
| Forum : Civil Subiect :restituire taxa de studii
Fii primul care răspunde
Buna ziua.Sunt studenta anul I master la ASE. In anul I de licenta semestrul II -mar.2010 am platit taxa de solarizare in plus,nestiind ca am ocupat un loc la buget.Am sanse sa mi se restituie banii platiti in plus?Nu i-am ridicat pana acum crezand ca se poate compensa cu taxe din alti ani.Va multumesc. |
|
|
|
09-08-2013 |
COSTA | Vizitator | |
| Forum : Litigii Subiect :INFORMATIE
Fii primul care răspunde
BUNA-ZIUA -daca ma poate ajuta cineva -caut pe domnul VASILE LUPU fost deputat part-taranesc cum se poate stabili o comunicare cu excelenta sa -va multumesc anticipat-cont 0034 64227289--constantin_dmv@yahoo.com |
|
|
|
|